Rejon słynący z pięknych, szerokich, piaszczystych plaż.
Dla szukających rozrywek - wiele ciekawych możliwości spędzania wolnego czasu.
Bogata infrastruktura: dużo restauracji, sklepów, barów.
Dobre możliwości komunikacyjne do innych miejscowości i okolicznych zabytków.
Hotel czysty i zadbany, ładny basen i aquapark. Świetna lokalizacja. Smaczne jedzenie i pyszne drinki w barze. Bułgarska restauracja była miłym zaskoczeniem. Przyjazny i bardzo pomocny,miły personel. POLECAM!
Pobyt od 6-13 lipca 2024. Brakło mi miejsca opisując zalety hotelu😅 Byliśmy grupą 16 osób (4rodziny) dzieci w wieku 5,7,8,11,14. Każdy mógł wybrać coś do jedzenia, liczne animacje, gry na basenie, wieczorki z animacjami, pokazami magicznymi lub zaproszonymi gośćmi (show), zabawa na plaży i dużo dużo więcej. Ogólnie mamy porównanie z innymi hotelami i ten oceniamy stanowczo najwyżej. Już po przyjeździe w drzwiach przywitał nas manager hotelu pytając o samopoczucie po podróży, zakładając opaski all i przepraszając że nie mogą nam jeszcze udostępnić pokoju ponieważ są nie posprzątane (w hotelu byliśmy przed 10 a zakwaterowanie od godz 14) zaproponowano nam przechowalnie bagażu, wręczono ręczniki na basen i zasugerowano śniadanie po podróży☺️ ten Pan był chyba najmilszą osobą w hotelu (chociaż wszyscy byli mega uprzejmi i zawsze uśmiechnięci). Na basenach obecni ratownicy, pilnują porządku i bezpieczeństwa ☺️ Można by było pisać i pisać o plusach hotelu, natomiast wad jest stanowczo brak. Jak do tej pory najlepsze wakacje i najlepszy hotel w jakim byliśmy. Wart polecenia🥰
Personel - Z całą pewnością obsługa. Manager obecny każdego dnia, cały personel hotelowy zawsze uśmiechnięty, uczynny. Czystość - baseny sprzątane kilka razy dziennie, restauracje czyste ( nie że może być - ale naprawdę dba się tam o higienę ) oooo właśnie najlepszym dowodem są ogólnie dostępne toalety na basenach. Tam naprawdę było zawsze czysto😱 Jedzenie - duży wybór od sałatek, mięs, owoców morza, fast foodow i deserów. Lokalizacja-blisko morza, blisko lotniska ok 30min z Varny, centrum.
Pewnie każdy by coś znalazł jak np. Pani w restauracji ze stolik jest nie posprzątany, ale do czystego stolika zawsze prowadził kelner - wystarczyło się przywitać w drzwiach😅
Polecam rodzinom z dziećmi. Cena adekwatna do jakości. Polecam. Więcej nie wrócę ale nie ze względu na Hotel który był super a okolicę. Po tygodniu nie wiedzieliśmy co ze sobą zrobić bo tam nic nie ma poza straganami.
Bardzo dobre, różnorodne jedzenie (w tym dla dzieci lody, pizza itd nie do przejedzenia). Blisko plaży, leżaki w cenie + bar przy plaży Świetne animacje dla dzieci (nie było w języku PL ale dzieci i tak się dobrze bawiły). Spokojni ludzie bez przyśpiewek o 3 w nocy w stylu \\\'Hej sokoły...\\\'
Brak stref dla niepalących (ciężko było znaleźć miejsce przy basenie bez sąsiada palacza - za to gwiazdka mniej bo było to uciążliwe) Rozwodnione piwo i bardzo słabe kwaśne wino.
Hotel położony blisko plaży, w czerwcu duża część gości to Niemcy w wieku emerytalnym. Mimo to, polecam,dobre posiłki, wybór na równe terenie hotelu, aqapark osobno dla dorosłych i dla dzieci.
Położenie, obsługa,
Brak obsługi w języku polskim, brak polskiej strefy i animacji
Piękny hotel, idealny dla rodzin z dziećmi. Super aquapark i baseny dla dzieci, (dwa brodziki z trzema zjeżdżalniami dla maluchów i brodzik przy głównym basenie). Jedzenie super codziennie coś innego. Bawialnia dla dzieci przy brodzikach z placem zabaw i mini disco po 20. Bardzo blisko plaży z leżakami hotelowymi i barem. ...wspaniale spędziłam czas z rodziną. Hotel wart polecenia. Jedyny minus to widok z okna -na kolejny hotel ???? ale na szczęście w pokoju spedzalismy bardzo mało czasu. POLECAM Wakacje czerwiec 2017
-położenie blisko plaży i sklepów -atrakcje dla dzieci -rsetauracje tematyczne -baseny -aquapark
-widok z okna
Hołdem blisko morza i plaży, na plaży leżaki i materace w cenie w ofercie all inclusive, bar na plaży czynny do 17,plaża czysta, baseny przestronne. I czyste, ratownicy cały czas na stanowisku, bary i restauracje w hotelu czynne niemal cały czas. Polecam
Położenie bardzo blisko piaszczystej plazy
Brak obsługi w języku polskim
To były jedne z fajniejszych wakacji na których byliśmy, wspaniałe towarzystwo ,piękna pogoda, dużo atrakcji. Polecam Bługarię osobom które chcą wypocząć , zwiedzać nie ma co !!
Hotel czysty ,jedzonko smaczne,swietnie położone
Restauracje tematyczne, rewelacja, obsługa sali super, również animatorzy polecam!!!
Dla rodzin z dziećmi polecam,
Nie miła i niepomocna recepcja hotelu, problem z ręcznikami na plaże.
Najlepszy hotel w jakim do tej pory byłem. Recepcjonistki biegle władają 4 językami (angielski, francuski, niemiecki i rosyjski poza bułgarskim oczywiście). Dziecko zatrzasnęło drzwi w ubikacji - po rozmowie na recepcji - w 5 minut rozwiązano problem. Przy wyjeździe o 5 rano pomimo oddania karty do pokoi i wymeldowania- pan który miał dyżur na recepcji zaproponował by skorzystać z kuchni i zjeść sniadanie przed podróżą :) Ogólnie ma się wrażenie, że jest się traktowanym jak VIP. Obsługa zawsze miła i uśmiechnięta i nie domaga się napiwków jak w innych hotelach. Wszędzie bardzo czysto. Sprzątaczki bez przerwy sprzątają, kelnerzy uwijają się jakby się paliło itp. W drink barze panowie po pewnym czasie sami już pamiętają jakie koktajle lubimy. Wieczorem codziennie o 21.30 jest tematyczne show (panie z baletu tańczą skąpo ubrane musical burlesque, pan stepuje, występy operowe, wieczór śpiącej królewny dla dzieci itp. Jedzenia mnustwo i bardzo różnorodne, jednak po 2 tygodniach (mimo, że nie jestem wybredny) już byłem wszystkim przejedzony. Generalnie żal wyjeżdżać.
- blisko do morza - klimatyzacja w pokojach - bardzo dokładnie codziennie sprzątane pokoje - mnustwo jedzenia i bardzo zróżnicowanego - minibar codziennie uzupełniany w cenie pobytu (2 piwa, cola, miranda, 2 wody mineralne) - codziennie konkursy z dyplomami - codziennie wieczorne show tematyczne - alkohole i koktaile bez ograniczeń (whisky, gin, rum, tequilla, wódka itp.) - bezpłatne leżaki i parasolki przy basenie i nad morzem - bezpłatny drink bar nad morzem (zwykle płatny w innych hotelach) - ekspresowa wymiana talerzy podczas posiłków (kelnerzy zabierali od razu, jak zobaczyli, że talerz pusty) - aquapark darmowy - obsługa i animatorzy bardzo mili i pomocni
- wszędzie wolno palić :(
Hotel gorąco polecam, doskonały wybór posiłków i doskonała obsługa. Fantastyczne imprezy towarzyszące w hotelu i wieczory tematyczne
Hotel połozony w drugiej linii od morza i plaży, więc nie dociera tam zgiełk z pobliskiej promenady. Duże ładne pokoje i łazienki, czysto, świetna obsługa znająca języki obce, bardzo dobre jedzenie (hotel oferuje w all inclusive zagraniczne alkohole), bardzo podobało mi się, że do kolacji wymagano długich spodni od Panów (w końcu jest to 4* hotel a nie kamping), ładny basen i jacuzzi (chociaż woda trochę zimna), jedyny mankament to, że do najwyżej położonych pokoi trzeba pokonać parę rzędów schodów - ale po jedeniu w sam raz :)- za to z okien widać morze. Goście to głównie Niemcy, Rumuni, Francuzi, Rosjanie, mało Polaków.
Hotel bardzo, bardzo dobry! Pokoje duże, ładne i bardzo czyste. Panie sprzątają je codziennie. Cztery restauracje - każda bardzo dobra. Baseny czyste - woda w zewnętrznych nieco zimna. Pool-bary bardzo fajne i pyszne :) obsługa szalenie miła i zawsze uśmiechnięta :) Polecamy!
Dobry hotel położony w centralnej części Złotych Piasków. Blisko do morza. Świetne jedzenie, bardzo urozmaicone. Bardzo dobra obsługa. Wszystko na bardzo dobrym poziomie.
Ten hotel omijajcie z daleka,bylam tam z rodzina w czerwcu obsluga tego hotelu z siedmiowego pobytu zrobila pieklo(za brak dlugich spodnii).Cala sprawa zakonczyla sie w sadzie.HOTEL BOLERO nie dba o swoich gosci,tylko o swoj interes.Brak ultra all inclusive(niema alkoholi importowanych),jedzenie monotonne,brak sowojej plazy,platny parking w hotelu,platny sejf.Bylam 3 raz w bulgarii i z takim chamstwem nigdzie sie nie spotkalam, jak w tym hotelu.Szczerze odradzam
Znakomity, komfortowy hotel, który do dziś wspominamy z uśmiechem na twarzy. Bardzo wysoki standard. Eleganckie, wygodne pokoje, szerokie łóżko i elegencka łazienka. Hotel praktycznie nowy, sprawna obsługa, świetne bary i restauracje. Zjeździliśmy już trochę świata i szczerze mogę zapewnić, że pobyt w tym miejscu będzie znakomitym wyborem.
Nie polecam!!!!!!!!!!Uwaga na oszustów.TAXI,KANTORY,STRAGANY,BUSY.
Złapaliśmy rota wirusa,po jedeniu w restauracji hotelowej.Pomoc medyczna b dobra.W pokoju uszkodzone szuflady łózeczko dla dziecka,wykładzina może być bardziej czysta.Polecamy Vanisch do dywanów.Ręczniki brązowe ,strach je używać kolor nie daje gwarancji czystości.Menager dodatkowej restauracji argentyńskiej na górze chodzacy w czarnym garniturze,wyjątkowo nieuprzejmy.Sprawia wrazenie,ze to jemu mają sie wszyscy podporządkować.Uwaga na język bułgarski jest dla nas zrozumiały.Uwagi w recepcji i u naszego przedstawiciea pozostawały bez echa.