Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
dla osób które nie potrzebują luksusów żeby wypocząć
super wakacje, nie chciało nam się wracać do domu szczególnie dzieciom
dla nas brak
ludzie przypomnijcie sobie ile zapłaciliście nie można oczekiwać zamku ja wypoczęłam i to się liczy dla mnie pokój był czysty i sprzątany
super miejsce spokój
brak remontu
Hotel bardzo mierny, fatalne jedzenie-czasami brakowało!,Pokoje ponure, nie działająca klimatyzacja, brudne ręczniki na wymianę, generalnie nie polecam
Blisko plaży
Fatalne jedzenie, Brudne ręczniki na wymianę Mnostwo schodów do plaży i odwrotnie
W każdym razie jak się uda pojadę tamponownie??????????????????????????????
Blisko morza???? pokoje są ok ????widok na morze słaby drzewa zasłaniają ale zato jest cien????basen ok????dużo zieleni????klima dziala????????????????????????codziennie wieczorem zabawy nad morzem potancowki w rytmie muzyki polskiej tureckiej ruskiej????????????
Wada ale jak dlamnie to mała że nabrzeża betonowe ????i tylko jedne zejście do morza no i troszkę mogliby zadbać o leżaki nad morzem
Hotel nastawiony na Turków, zdecydowanie nie polecam.
Brak, no może jedna położenie bezpośrednio nad morzem.
Generalnie same wady, ciemne brudne pokoje,fatalnie wyposażone, jedzenie fatalne, stołówka bo restauracji brak brudna,przeciekający dach, jedzenia często brakowało, o wszech obecnym brudzie nawet nie wspominam, obsługa fatalna