Green Ocean

5.9

Hotel położony przy dwupasmowej trasie szybkiego ruchu.Apartamenty dość duże i przstronne. Na tym kończą się plusy obiektu.Grzyb na ścianach,karaluchy,mrówki w każdym kącie apartamentu,ręczniki wymieniane co drugi dzień lecz wilgotne i śmierdzące.Lodówka hałasuje niczym odrzutowiec.Dziury i ślady po butach na ścianach. Podłogi brudne,wanna z odpryskami rdzy,na ciepłą wode czekaliśmy 3 dni od przyjazdu bo zepsuł się podgrzewacz.Na śniadania głównie jajka w różnej postaci.Obiady to makarony,frytki (codziennie) i warzywa.Do ładnej plaży daleko ok. 15 minut.Do plaży Maspalomas ok 30 minut. Gdyby nie cena,pogoda i uroki samej wyspy to bym się załamał.Ogólnie hotelu NIE POLECAM!

Byłem w tym hotelu z rodziną dwa razy i zawsze byłem zadowolony, choć to że do plaży daleko, ale basen zaraz pod drzwiami pokoju. Wyżywienie wspaniałe, trochę więcej Niemców. Dosyć blisko do dużych marketów takich jak Kazbach

Nazwa  Green Ocean
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Playa del Ingles
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do kuchni / aneks kuchenny

Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne

Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię

Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie

5.5
5.5

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
redek

Pobyt - Październik 2010