Green Max (ex Chervo Club Sirena)

Wakacje w hotelu udane. - koniec października Kuchnia- jedzenie bardzo dobre, duży wybór zarówno na śniadaniu jak i na kolacji. Obiady jedliśmy w restauracji przy plaży, tutaj wybór mniejszy (ale wystarczajacy-zawsze najedzeni), zapewne w głównej restauracji wybór bardzo duży, obsługa dba o czystość. Że względu na porę hotel obłożony może w 50%- to na plus, brak kolejek w restauracji, barach. Bary- napoje dobre, duży wybór Baseny- nie korzystaliśmy ponieważ woda w basenie dużo zimniejsza niż w morzu Leżaki przy plaży- w sezonie może być problem z miejscem, jednak podczas naszego pobytu, żadnego problemu. Pokoje- widać, że hotel ma już swoje lata ale codziennje pokoje sprzątane, ręczniki wymieniane, uzupełniane napoje w lodówce. Mieliśmy pokój z widokiem na morze, co skutkuje głośną muzyką do późnych godzin. Internet- w biurze powiedziano nam, że internet dostępny wszędzie, jednak namiejscu okazało się że owszem, w częściach wspólnych (lobby, restauracje, baseny, plaża) niestety brak w pokoju- szkoda, że o tym nas okłamano. Hotel bardzo mocno nastawionych na turystów rosyjskich- w tym języku animacje, informacje- goście to w 90% rosjanie.

hotel dobrze usytuowany nawet dla dzieci i polecam , wszystko na miejscu co potrzeba , plaża uzależniona(piasek, drobny kamień) od przypływu ...jedyny mankament to Rosjanie , opanowali cały hotel a Turcy też się zrusyfikowali i wszelkie "atrakcje" są po rosyjsku. Rok , a nawet pól roku temu tak bezczelnie się nie zachowywali jak teraz, ale się pomyliłem i naocznie przekonałem. Sugeruje by polskie biura podróży dołożyły starań by promować bardziej hotele bez tej nacji, nie jestem zajawiony ale dla dobra pozostałych tak bym polecił obsługa , serwis i pozostałe bez zastrzeżeń

Hotel zdecydowanie za drogi jak na warunki,raczej 4*, nie nowy już .Fajne animacje i wyżywienie,drinki ,obsługa ok. nawet bez napiwków .W Zeusie u mnie wszystko ok. ale reszta podobno nie bardzo.W lipcu zdecydowanie za ciepło,cykady mi nie przeszkadzały chociaż inni narzekali.Rosjanie jak dla mnie bez zarzutu.Plusem jest 20 minut z lotniska i o dziwo czyste WC przy basenie.Podsumowując: szału nie ma .....Obsługa Itaki na 5

Hotel zdecydowanie za drogi jak na prezentowany standard.Fajne animacje wieczorne,dobre wyżywienie i drniki.Mój pokój w Zeusie ok reszta podobno nie bardzo,a z czystością bywało różnie...Obsługa w porządku nawet bez napiwków,Rosjanie jak dla mnie :spoko/wolę ich od Polaków w hotelu/ Ogółem :szału nie ma .Plusy:czyste WC przy basenach , 20 minut z lotniska.Okolica :tragedia,obsługa Itaki na 5.

Jak czytam niektóre opinie to chyba jakiś inny hotel.Wakacje były super.

Nazwa  Green Max (ex Chervo Club Sirena)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Belek
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, rozrywka i życie nocne

6.5

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
kmf

Zalety

Jedzenie, napoje Dostęp do plaży, Sprzątanie, Krótki transfer z lotniska, Plaża- Leżaki zadaszone

Wady

Nastawienie na klienta rosyjskiego

Witold

Pobyt - Maj 2023

Zalety

umiejscowienie , płasko , blisko wszędzie i wygodnie rozmieszczenie infrastruktury bardzo dobre

Wady

tylko Rosjanie i ich zachowanie oraz poparcie Turków , no ale też zostawiają tam kasę i jest ich duuuuuuuuzo więcej niż innych nacji

wojtek

wojtek

gosia

Pobyt - Sierpień 2013

Jak czytam niektóre opinie to chyba jakiś inny hotel.Wakacje były super.

Zalety

Piękne położenie,super plaża,pyszne posiłki,ciekawe animacje

Wady

nie ma

4.8
Jola

Pobyt - Maj 2011

Hotel beznadziejny, a jeszcze bardziej beznadziejne są budynki bungalowe. Byliśmy w 6 osób i nikt z nas nie był zadowolony.W pokojach smród nie do zniesienia, w łazienkach grzyb na ścianach. Itaka to najgorsze biuro podróży z jakiego do tej pory byliśmy. Rezydentka Itaki olewała wszystkich gości, nic nikomu nie pomogła w rozwiązaniu różnych spraw. ŻENADA

4.2

Pobyt - Maj 2011

Bardzo słaby hotel najgorzej wydane pieniądze. Tragiczny pokój żwirkowa plaża. Niedobre napoje w opcji all inclusive nie przypominające w smaku coli.

paweł

Pobyt - Maj 2011

Hotel na pewno nie spełnia standardu 5*, mimo zakwaterowania w pokoju superior budynek Zeus. Pokój zniszczony zgniła i brudna wykładzina , pobrudzone zasłony i ściany. Pourywane uchwyty w łazience rozwalone drzwi (nie dało się ich zamknąć) W terenie ośrodka straszna wilgoć, pozostawiona umyta butelka dla dziecka po nocy pokryła się pleśnią Na terenie hoelu panuje spory hałas spowodowany cykadami co utrudnia zasypianie Brak obsługi kelnerskiej ( zabierają tylko szklanki nie ma co liczyć na zamówienie napojów). najczystsze i najlepsze pokoje w budynku głównym niestety dostępne tylko dla Rosjan pozostali klienci są traktowani przez obsługę jak 2 kategorii 90% gości z krajów WNP

lum_ik

Pobyt - Maj 2011

Hotel już nie nowy ale uznajemy jako przeciętny.Budynek zeus: jedynym mankamentem plama na wykładzinie ,wyposażenie ok. klima i łazienka ok.Problemem może być słabo klimatyzowana restauracja główna ale to zależy od miejsca.Rosjanie bardzo w porządku,obsługa nawet bez napiwków spoko,nie faworyzuje Rosjan.Podczas naszego pobytu ok 100 Polków tak więc nie wiem co gorsze ....Wspaniałe naprawdę,wspaniałe animacje .Dla szukających dziury w całym proponuje nie wyjeżdżać nigdzie !!!!Z lotniska 20 minut a to duży plus.

jarek

Pobyt - Kwiecień 2011

hotel nie spełnia zdecydowanie poziomu pięciu gwiazdek (i nie ma co mówić że turcja), brak praktycznie klimatyzacji - czynna jedynie od 23 do 6 rano, fatalne jedzenie - tani kurczak w wielu jednakowo smakujących wersjach, pokoje nie sprzatane co dziennie praktycznie co drugi dzień, olewająvca gości recepcja, plusy dobra obsługa w barach i w restauracji, zawsze wolne leżaki,przyzwoita i nie natarczywa animacja. jest to hotel zdominowany przez rosjan raczej nie najbogatszych, rezydent itaki w niczym nie pomoże, w pokojach pleść i grzyb, superir w zeusie też żadna rewelacja - taki kemping

Green Max (ex Chervo Club Sirena)