Plaża piaszczysta (Cala Agulla) ok. 600 m od hotelu.
Dla dzieci: mini klub, plac zabaw, aquapark, pokój gier, minidisco.
Sport i rozrywka: sauna, jacuzzi, masaże, rowery, łucznictwo.
Pięknie zagospodarowany ogród z ogromem zieleni.
Rodzinna atmosfera. Wygodne pokoje, każdy z aneksem. Czysto. Jedzenie pyszne, ryby w szczególności. Kelnerzy mili zwłaszcza Marta. Wieczorem show z musikalami w których tańczą animatorzy. Jak profesjonaliści. Wśród nich Półka - Sonia. Animation Team świetny. Do plaż rożnych trzeba 700m , ale można się przejść do różnych zatoczek boskich. Siłownia, sauna, basen, wszystko w hotelu.
Animation Team.
Naprawdę super ApartHotel. Pokoje przestronne, w każdym aneks kuchenny więc bardzo wygodne, aczkolwiek nie aż tak niezbędne, bo: jedzenie jest wyśmienite. Ryby codziennie przepyszne. Kelnerzy przemili. Pieczywo świeżutkie. Rodzinna atmosfera. Położenie nie nad samym morzem, ale można za to iść do różnych plaż-zatoczek. Blisko do centrum. Animacje mega - show musicale przedstawiane przez animatorów. Pozostali członkowie Animation Team też profesjonaliści. Wrócimy znowu.
Jedzenie i wygoda
Troszkę 700m do plaży
Snack bar słabo wyposażony, świetny personel nadrabia braki.
Ogródek na który wychodzi się prosto z apartamentu, super dla malych dzieci.
Byliśmy w nim w maju zatem było względnie cicho, w sezonie raczej będzie to głośne miejsce ze względu na echo na korytarzach i dosyć topornych i ciężkich drzwi.
Tydzień spędzony w tym hotelu razem z moją mamą i jej przyjaciółką zaliczamy do udanych. Położenie hotelu nie mogło być lepsze - blisko do centrum, do sklepów, barów, dyskotek, promenady, a także stosunkowo niedaleko do przepięknie usytuowanej latarni morskiej oraz naprawdę ślicznej plaży Cala Agulla - ładniejszej nie ma w okolicy, sprawdzone info! :) Blisko także do wypożyczalni samochodów, przystanków autobusowych czy przystanku do miejscowej ciuchci, która przejeżdża przez okolice :) Ponadto z hotelu można wypożyczyć rower. Sam hotel jest czysty, sprzątany na bieżąco, uroczo urządzony, pokoje mają fajny widok z balkonu i są dość przestronne, a w środku nic im nie brakuje - jest nawet kuchnia, ale przy opcji all inclusive zbędna :) Żarcia i picia do woli, nawet w nocy (po 24:00) można skorzystać z zimnej płyty przygotowanej dla podróżnych, którzy mają nocny przylot :) Obsługa jest miła i pomocna :) W deszczowy dzień można skorzystać z niewielkiej, ale wystarczającej sauny, po wyjściu dla ochłody jest mały basen, a dla tych, którzy sauny nie lubią - siłownia i jacuzzi. Jedynym minusem był wg nas mało urozmaicony program WIECZORNYCH animacji (zaznaczam, ponieważ animacje dla dzieci wydaje mi się, że były ok ;)) polegających na stałym schemacie \"dance show\", po nim chwilowa aktywizacja publiki do tańca, a już o 23:00 koniec muzyki i cisza :( To nie było zbyt fajne, była to jedyna rzecz, którą byśmy nieco zmodyfikowały ;) Ale poza tym - naprawdę polecam hotel, a w ramach animacji - dyskotekę Bolero niedaleko Green Garden! :)
Położenie, czysto, ogólny wygląd hotelu
Monotonne animacje wieczorne
Ogólnie świetne 2-tygodniowe wakacje, blisko do morza ( ok. 10 min drogi przez piniowy las ), jedzenie bardzo dobre i zróżnicowane. Piękna plaża, czyste morze, fajne miasteczko. Polecam!
czyste, przestronne pokoje, fajne baseny i dużo zieleni
wyposażenie aneksu kuchennego trochę stare i nie do końca sprawne
Ładny , kameralny hotel. Pokoje czyste, zadbane, dużo animacji przez cały dzień zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Wieczorne występy na wysokim poziomie. Ogólne wrażenie bardzo dobre.
blisko plaży, trzeba przejść tylko przez las piniowy. ŁAdne miasteczko
zimna woda w basenach
Bardzo, bardzo byliśmy zadowoleni z wakacji w Hiszpani, hotel był przepiękny , obsługa bardzo miła, a jeśli chodzi o dzieci i animatorów to tak świetnie się bawiły że nawet chwilami zapominałam że mam dzieci:)) Mega super wakacje!!
Wszystko, wszystko było przepiękne:)
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu, jest wart swojej cenny, Spędziliśmy w nim swój 2 tygodniowy urlop w 2015 roku. Pokój składał się z salonu, sypialni, łazienki oraz kuchni (przestronnie i czysto). Posiłki nie do przejedzenia, do wyboru mnóstwo możliwości tj. ryby, owoce morza, mięsa, sałatki, \"tapas\", frytki, ziemniaki, ryże, codziennie pizza, lody, słodycze, mnóstwo owoców i wiele wiele innych. Położenie hotelu również rewelacyjne, mnóstwo knajpek, sklepów, piękne plaże (polecam najpiękniejszą- ni pamiętam nazwy w zatoczce w bok od portu), latarnia na wzniesieniu z pięknymi widokami, świetne miejsce wypadowe- wart wypożyczyć samochód (polecam w lokalnym biurze, bez konieczności blokady karty kredytowej), Na wyróżnienie zasługuje również przemiła obsługa hotelowa oraz zespół animatorów pracujących od rana do nocy chcąc zapewnić rozrywkę gościom,uśmiechnięci, pomocni- jednym słowem przemili.
miejscowośc w której nie ma mowy o nudzie, blisko latarnia z pięknymi widokami, bardzo ładne plaże, pokoje przestronne czyste, kuchnia w pokoju z wyposażeniem, pyszne jedzenie z bardzo duży i różnorodnym wyborem potraw, możliwość korzystania z allin. w dniu wymeldowania z hotelu
jak dla mnie brak
Hotel na dobrym poziomie z serwowanym przepysznym jedzeniem w ogromnych ilościach, z czystymi basenami i bardzo ładnym, zadbanym ogrodem. Drinki przy barze dla klientów all inclusive bardzo dobre, tak samo lody. Przy pełnej obsadzie hotelu długa kolejka do baru i na stołówce do jedzenia. Ogólnie jesteśmy baaardzo zadowoleni i szczerze polecamy. My byliśmy na końcu czerwca więc jeszcze tylu ludzi nie było w hotelu więc uniknęliśmy kolejek. Dopiero na dzień przed naszym wyjazdem przyjechały kolejne wycieczki co spowodaowało, ze zrobilo się przy basenie i na stolowce troche ciasno. Dlatego tez uwzamy ze przy pelnej obstawie hotelu moze byc ciasno i kolejki moga dawac sie we znaki. Reasumując: dobry hotel z przepysznym jedzeniem, zadbanym ogrodem, w miare blisko pieknej plazy i blisko ładnego molo.
Czyste baseny, czyste leżaki, baaardzo pyszne i urozmaicone jedzenie (okrutnie dobre zupy, mnóstwo owoców morza, pycha pizza, spaghetti, naleśniki, jajecznica, przepyszne ciasta, lody z wszystkimi polewami i posypkami do wyboru), miła obsługa, animacje na wysokim poziomie
mało miejsca przy pełnej obsadzie hotelowej (ciasno na stołówce i przy leżakach)
Miła obsługa. Pyszne jedzenie (Paella palce lizać). Przestronne pokoje. Palecamy
Hotel godny polecenia, miła obsługa, baseny oki, morze i plaża superrr, wszystko idealnie i chętnie bym tam wróciła. Miasteczko ładne, piękna okolica, warto wejść na wniesienie, które widać z plaży, widoki super. Pogoda, posiłki nic ująć nic dodać świetne wakacje!!!POLECAM!!!
położenie, obsługa ,MORZE,
Hotel przyzwoity, ale bez rewelacji. Posiłki dosyć urozmaicone, chociaż na śniadanie słaby wybór (zamiast szynki np. mielonka). Apartamenty małe i ciasne (chociaż dwupokojowe), wygodne dla dwóch osób. Dodatkowe dwie osoby śpią na nierozkładanej kanapie. Bardzo brudne leżaki wokół basenu i odrapane krzesła (ta opinia pojawiała się już w 2012 i 2013 r. i jak widać hotel jakoś się nią nie przejmuje.) Pokoje od strony głównych ulic głośne, bo obok jest przystanek autobusowy (taka mała zajezdnia), Dojście na plażę o. 800 m. przez las, w którym jest raczej brudno. Plaża w sierpniu mega zaludniona, dosłownie nie ma gdzie położyć ręcznika.
Hotel przyzwoity, ale bez rewelacji, dobre posiłki. Położony w bardzo ładnej miejscowości blisko portu i plaży.
Mały pokój, raczej dla dwóch osób. Bardzo słabo wyciszony, sejf na klucz, a nie na kod, co oznacza konieczność jego pilnowania. Podobnie klucza do drzwi. Mało przestrzeni wokół i za małe baseny jak na hotel o takiej wielkości.
ogólnie OK, super miasteczko, plaże ok, troszkę drażnią wszechobecni Niemcy, ale Majorka niestety została przez nich opanowana wakacyjnie :( tak czy owak - polecam!
Początek niezbyt wyraźny, ale po lepszym zorientowaniu się Hotel Garden nie wygląda tak źle. Typowe 4 gwiazdki po hiszpańsku.Jedzenie przyzwoite, animacje w miarę, coś zawsze się dzieje, Pokoje czyste, codziennie sprzątane, dla 3-0sobowej rodziny całkowicie wystarczające. Baseny wystarczające, ale mało leżaków. Ale kto wyjeżdża na Majorkę i nie korzysta z plaży ?? Do plaży 10 minut spacerkiem przez las. a tam niestety masa ludzka. Ogólnie Majorka to wyspa niemiecka. Mnóstwo młodzieży niemieckiej używa sobie do woli. Do miasta ze sklepami i restauracjami 10 minut . Po 21 dzieje się wiele, aż żal wyjeżdżać z rodziną i nie móc cofnąć czasu :-) Polecam komunikacje autobusami pomiędzy miastami. Bardzo sprawna, ale zbiera wszystko po drodze :-) ! Przystanek na przeciw hotelu.
W miarę cicho, dobre jedzenie, i animacje
mało miejsc na basenach, brudne leżaki
Hotel ogólnie spełnił nasze oczekiwania . Miła atmosfera , niezłe animacje w tym animatorka z Polski. Ciekawe występy wieczorne . Przyjemne miejsce do odpoczynku wśród zieleni , Dwa baseny w tym jeden dość głęboki . Do pięknej plaży ciekawe przejście przez piniowy las. Wydaje się jednak że cena za hotel jest zbyt wygórowana . Mieliśmy opcję All i chyba w tym hotelu jednak wystarczyłaby HB . Wieczorne posiłki są dla obu opcji identyczne , obie opcje mają dostęp do takich samych napojów i win które są dostępne tylko z beczki z kranikiem . Będąc w Hiszpanii w ub roku w podobnym hotelu 4 gwiazdkowym z opcją All mieliśmy jednak wybór różnych win butelkowych do wyboru i możliwość zabrania plastikowej butelki wody do pokoju a tu za taką wodę w opcji ALL każą płacić 2 E . Posiłki smaczne ale ryb i owoców morza było mało i to te najtańsze gatunki . Ogólnie hotel niezły ale raczej nie rozpieszczający turystów i w stosunku do oferty dość drogi .
Dużo zieleni , duży basen , miła atmosfera . Niezłe posiłki , ładne duże pokoje w formie apartamentów .
Bez większych zastrzeżeń .
Miło spędzony czas,nie było upalnie,polecam nie lubiącym skwaru bo kilka chmurek zawsze się znalazło,woda w morzu ciepła i czysta,jednak do morza był kawałek drogi.Ogólne wrażenie bardzo dobre.Ludzie OK.
Zadbany,estetyczny,animacje OK,dużo zieleni,fajny basen,czysto,miło i przyjemnie.
Nie jest bezpośrednio przy plaży,przy głównej ulicy-słychać samochody.
Hotel wspaniale położony, do plaży 15 minut spacerkiem przez lasek. Do centrum 15 minut. Knajpy, bary, dyskoteki. Ceny podobne jak u nas .Pogoda wspaniała mimo wysokiej temperatury nie odczuwalna. Widoki piękne.Majorka jest piękną wyspą.Jedyny minus to cała masa młodych Niemców na plaży, czasem bardzo głośnych
wspaniałe położenie, animacje dla dzieci, jedzenie
nie zauważyłam
W hotelu byliśmy przez tydzień, w maju. Niestety pogoda była zmienna, czasami padało. Pokój mieliśmy od strony bocznej ulicy, z widokiem na las piniowy - jak padało czuliśmy się jak nad Bałtykiem ;) Hotel jest nowoczesny, dobrze wyposażony (choć zdarzają się drobne usterki typu oderwana okleina na meblach, takie drobnostki). Łazienka dobrze wyposażona, także w podstawowe kosmetyki. Pokoje sprzątane codziennie. Do plaży 10min spacerkiem przez las, ewentualnie ulicami (trochę dalej). Hotel położony na skraju miejscowości - ale niezbyt daleko od głównej ulicy z barami, sklepami, wypożyczalniami samochodów itp.
Nowoczesny, hotel o niskiej zabudowie położony na obrzeżach turystycznej miejscowości Cala Ratjada, na skraju piniowego lasu, w cichej okolicy, w miarę niedaleko od przepięknej plaży Cala Agulla. Tuż obok przystanku autobusowego. Smaczne, zróżnicowane jedzenie, także owoce morza, miła obsługa starająca sie zapamiętać narodowość gości. Bardzo dużo leżaków wokól basenów. Animacje dla dzieci i dorosłych.
Za dużo ich nie ma ;) Pokoje są niby duże ale jednak mają wąskie przejścia. najkrótsza droga do plaży prowadzi ścieżkami przez las - może sprawiać kłopoty rodzicom z małymi dziećmi lub osobom starszym. Trzeba przejść kawałek do głównej ulicy czy portu. Powiedzmy, że lunche mogłyby być bardziej urozmaicone.
Hotel, z bardzo ładnym dużym basenem, czysty w bardzo ładnej miejscowości. Jedzenie zróżnicowane i bardzo smaczne, obsługa bardzo sympatyczna. animacje ciekawe, program dla dzieci super.
Hotel bardzo przyjazny dla par jak i rodzin z dziećmi. Animacje rewelacyjne - dzieci są zachwycone zabawami w ciągu dnia i dyskoteką wieczorem, a dla dorosłych co wieczór inny repertuar. Jedzenie jest smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie - ryby, mięsa, warzywa i dania regionalne. Obsługa uśmiechnięta i pomocna.
czysty, urozmaicone jedzenie, duże, przestronne i widne pokoje, ciekawe animacje dla dzieci i dorosłych, codzienna wymiana ręczników, fachowa obsługa hotelowa