Hotel o małych pokojach, grzyb na ścianach, o zmiany pościeli trzeba sie upominać, braki wody, notorycznie brak ciepłej, czasami nawet zimnej. Plastikowe szklanki myte wodą. Jedzenie mało urozmaicone
Bylem w okresie od 04 do 11.06.2007 - hotel brudny - łazienki z grzybem, stęchlizna w pokojach. Hotel mianuje się czterema gwiazdkami - nie spełnia tego standardu - dałbym co najwyżej 3 gwiazdki. Wyjazd był z Itaki - firma nie stanęła na wysokości zadania , na zażalenia wczasowiczów nie odpowiedział, Biedne Rezydentki starały się jak mogły ale tylko One.
Hotel nie zapewnia standardu 4*, maksymalna liczba to 2,5 * . Nas do wyboru tego hotelu skusiła cena i niestety za niższą cenę zapłaciliśmy komfortem. Hotel jest bardzo pięknie położony, ma przepiękny zielony ogród, obsługa hotelow b. miła jednak standard pokoju a w szczególności łazienki pozostawia wiele do życzenia.
wilgoć w pokoju, grzyb na ścianach, bardzo rzadkie zmiany pościeli i ręczników, sprzątanie łazienki 1 na dwa tygodnie, ogólnie brak czystości, w okolicach basenu nieprzyjemny zapach szamba. Hotel graniczy z cmentarzem. Utrudnione korzystanie z gwarantowanych rozrywek np. 1godz. dziennie, poza tym stan łaźni, sauny jest mało komfortowy. Jedzenie przeciętnie smaczne, monotonne strasznie, mało owoców (zazwyczaj jabłka i pomarańcze).
Za 2900 zł opłat (poby 2-tygodniowy, AI) otrzymałam pokój na poddaszu, ze wspólnym z sąsiadami pokojem, wyposażonym w łóżka, szafę i komodę; w łazience prysznic znajdował się na wys. 70 cm,w klozecie nie było wody, jedna kostka kiepskiego mydła, postrzępione ręczniki, dziurawa pościel. Po trzech dniach walki w recepcji zmieniono mi pokój na taki, w którym zepsuty był "tylko" telefon, telewizor i klozet (woda lała się bez przerwy). Mini-barek okazał się pustą, słabo chłodzącą lodówką. O zmianę ręczników trzeba było walczyć przy pomocy napiwków. Jedzenie monotonne i kiepskiej jakości (jako wędlina - wyłacznie mortadela, owoce - arbuz i melon, desery - krojony w kostki budyń). Trwające do 3 w nocy imprezy uniemożliwiały sen.
Hotel położony w cichym miejscu, zielono po prostu super. Jedzenie niezbyt dobre. Obsługa bardzo miła. Bardzo czysto. Super basen. Polecam. My byliśmy zadowoleni
Poleciałam sama (10-24/09) i to były najwspanialsze wakacje!!! W hotelu - świetne jedzonko, pokoje w miarę (ale w końcu nie po to się jedzie żeby w nim siedzieć i oglądać TV), animacje - ok (Ari - Osi!), obsługa - rewelacja (pozdrawiam Cię Volkan:) ). CUDOWNA okolica, po prostu zapiera dech w piersiach. Hotel wspaniale położony. Upału kompletnie nie było czuć. W dzień można odpocząć a w nocy wyszaleć się na znakomitych imprezach w miasteczku. Do białego rana! Turcy - uczciwi, pomocni, szarmanccy.... aż żal było wracać. Życzę wszystkim tak udanych wakacji i tego żeby poznali tak znakomitych ludzi - buziaki - OLA, IZA, DAMIAN, PAWEŁ !!!!
Hotel położony w przepieknym miejscu, obsługa świetna, jedzonko - bardzo dobre.
Jeśli chodzi o czystość ( nie mam zastrzeżeń- codziennie swieżynka pościel !!),duży basen , przyjażni ludzie , miła atmosfera!!! Polecam !!! Nie ma mrówek !!!! ( przez taką opinię zrezygnować mozna z tak cudownego miejsca - a nie jest to wcale prawdą ( a jeśli zdarzy się jeden mały "mrówek" to może warto się z nim zaprzyjaźnić:) :)???
Udanych wakacji!!!!*-* a w tym miejscu to już 50 % pewności 50 % humoru i można jechać na wakacje :)
Pobyt w hotelu wspominam bardzo miło. Green Forest to jeden z większych i ładniejszych hoteli w okolicy. Piękny ogród, barek, basen tylko ta plaża trochę daleko.
Wspaniały dwutygodniowy urlop.Piękny ogród.WIdok na góry.Cudowne miejsce.Miła i pomocna obsługa.
Pokoje jak w Koziej Wólce, pająki, mrówki... beznadziejna żółta, wygnieciona pościel, wykonastwo tureckie- ale tego sie mozna bylo akurat spodziewać. Obsługa bardzo mila, jedzenia bez liku.... salatki surówki owoce ciasta... jest z czego wybierac. Opieka rezydentki średnia. Hotel w pięknym miejscu, mimo ze tuż przy cmentarzu. Dużo zieleni, mikroklimat powoduje, że upały znosi się rewelacyjnie.
Hotel ogólnie porażka. Załuguje najwyzej na 2 gwiazdki, łazienki okropne, mnóstwo insektów, czasem nawet zdarzają się nawej jaszczurki łażące po ścianach. Restauracja wygląda jak tania jadłodalnia- otwarta ze wszystkich stron (muchy, mówki dosłownie wszędzie), temperatura jak na zewnątrz (brak klimatyzacji), jedzenie smaczne aczkolwiek mało urozmaicone, króluje baranina i kozina, mały wybór dań, a dla dzieci to już w ogóle. Jedyne czym można się zachwycić to położenie hotelu, bardzo spokojne i kameralne z mnóstwem zieleni i zwierząt (żółwie, pawie, przepiórki). Nigdy nie poleciłabym tego hotelu znajomym.
Hotel położony w przepięknym ogrodzie.Dookla góy i las piniowy.Pokoje może niezbyt duże i skromnie urządzone,ale nie po to sie wyjeżdża na wakcje,żeby siedziec w pokoju.Kilka mrówek ,które znalażły się w pokoju,na pewno nie było zwiazane z brakiem czystości,tylko z położeniem w ogrodzie.Super ,duży basen i mały brodzik dla dzieci.Posiłki urozmaicone.Obsługa bardzo przyjazna i pomocna.Animacje dla dzieci i dla dorosłych bardzo fajne.Gdyby nie odległość od morza na pewno pojechałabym tam jescze raz. Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hotel pięknie położony - zarówno pod względem krajobrazowym jak i rozrywkowym i to przekonało mnie do tego hotelu, który na pierwszy rzut oka może rozczarować. Faktycznie - pokoje małe (2 osobowe), balkon jak znaczek pocztowy (ale przy opcji AI to nie przeszkadza ;) ), towarzystwo mrówek. Jednak piękny ogród, duży basen, miła i wesoła obsługa oraz dobre towarzystwo spowodowała, że pobyt w tym hotelu wspominamy z łezką w oku. Wakacje jak dla nas na duży plus!!!
Wyjazd 2tyg z Itaka.pl. Hotel ma bardzo małe pokoiki z mikroskopijnymi balkonikami. Pokoje sprawiają wrażenie "wykańczanych" w dużym pośpiechu bez zwracania uwagi na szczegóły. Wyposażenie nie budzi zastrzeżeń, w cenie jest klimatyzacja, lodówka, suszarka so włosów, tv sat z TVP Polonia i Viva Polska. Dodatkowymi lokatorami są mrówki. Pokoje na ogół robią złe wrażenie i to jedyny mankament Green Forest. Położenie jest znakomite, duży park - las, spory czysty basen, oddzielny brodzik dla dzieci,kort, mini klub dla dzieci, doskonała opieka animatorów. Obsługa bardzo przyjacielska i miła, awarię włącznika prądu usunięto w kilka minut. Wyżywienie urozmaicone i dobre, wybór dań, świeże owoce, ciasta. All inc. w godz. 10-23, dodatkowe posiłki - ciasto, snack i wieczorem ryba smażona w łódce. Codzienne wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych. Transport hotelowy na plaże o 10 i 11, powrót o 16 i 17, plaza wsród zieleni, lezaki i parasole za darmo, materace po 2,50 TL. Blisko do turystycznej części Hisaronu. W sumie jedyny mankament to pokoje.
Ogólne wrażenie bardzo negatywne!!Byliśmy z 3 letnim dzieckiem, hotel moim zdaniem zasługuje na 2 gwiazdki.Pokoje są brudne a w najniższych kondygnacjach na wyposażeniu mrówki!Posiłki serwowane w sali, która nie jest klimatyzowana a co najważniejsze żywnośc nie jest przechowywana w ladach chłodniczych-skandal!Sniadania beznadziejne, ogólnie bardzo kiepsko, animacja na żenującym poziomie!odradzam ten hotel!
najgorsze wrażenie po pobycie pozostawiają pokoje. nieprzyjemny zapach stęchlizny,masa mrówek, pajaków. Sprzątaczki w ogóle nie przykłady sie do wykonywanie swoich obowiazków. Hotel położony jest w pieknym ogrodzie z którego roztacza sie piekny widok na góry; duży basenen. blisko do centrum rozrywek,. green nie zasługie na 4*, max tj 2,5*.
Hotel polecem przede wszytkim niewymagajacym osobom.