Green Anatolia

Wyjątkowy

Powinienem napisać coś od siebie, ale skorzystam z już zamieszczonej opinii pani Moniki Gałeckiej, w 100% się z nią zgadzając (i doceniając trafność spostrzeżeń, o których sam zapomniałem).

Polecam !! (zwłaszcza że mam - niestety - doświadczenia z innym hotelem w tym regionie)

bylem z rodzina 2 tygodnie ...malo \naszych co jest + sporo sympatycznych angolii... \pozdrowienia dla KO wca Boba ...\ )
polecam wycieczke jeep safari oraz skok na spadochronie.
bardzo chetnie tam wroce... polecam w szczegolnosci dla rodzin z dziecmi

Bardzo ładny hotel, dwa baseny (dość duże), smaczne jedzenie.
Piękna roślinność wokół hotelu.
Cudowne widoki na otaczające góry.
Nie polecam dla osób starszych - do centrum dość daleko, wracając trzeba wejść pod dość dużą górę.
Plaża oddalona o około 2-3 km - dowożą busiki między 10:00 a 11.30 (powrót busem hotelowym między 15:00 a 16:00, albo dolmuszem ,ale wtedy trzeba od przystanku wspinać się pod górę).
Miejscowość śliczna (dość droga), dużo Brytyjczyków.
Gorąco polecam.

W zeszłym roku spędziliśmy razem z męzem tam wczasy. Hotel jest naprawdę godny polecenia, może trochędrogi ale naprawdę warto. Okolica bardzo spokojna, mozna się odprężyć. Dużo zieleni na terenie hotelu.

Jak do tej pory najlepszy hotel wakacyjny z ponad 40 w jakich mieszkałem w ciagu ostatnich 10 lat. Śmiało dałbym 5 gwiazdek.

Nazwa  Green Anatolia
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Likijskie / Oludeniz
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Wyjątkowy

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Olo

Pobyt - Czerwiec 2005

drop

Pobyt - Czerwiec 2005

polecam wycieczke jeep safari oraz skok na spadochronie.
bardzo chetnie tam wroce... polecam w szczegolnosci dla rodzin z dziecmi

Monika Gałecka

Pobyt - Maj 2005

Bardzo ładny hotel, dwa baseny (dość duże), smaczne jedzenie.
Piękna roślinność wokół hotelu.
Cudowne widoki na otaczające góry.
Miejscowość śliczna (dość droga), dużo Brytyjczyków.
Gorąco polecam.

Mariola