Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą
Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą
Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos
Bardzo miła obsługa, hotel spokojny raczej dla osób dorosłych, brak animacji, zjeżdżalni dla dzieci. Bardzo małe pokoje i malutki basen, dlatego lepiej korzystać z basenu przy Seafront, gdzie odbywa się wydawanie posiłków - monotonnych i średnio smacznych- na szczęście nietrujących:-) Pokoje sprzątane regularnie, woda pod prysznicem wręcz gorąca. Plaża dość ładna tylko przy Seafront. Furka-spokojne miasteczko z bardzo smaczną knajpką na rogu: kebaby i inne gyrosy.
Kameralny
zepsuta szafa, mały pokój, monotonne jedzenie
Hotel pięknie położony nad samym morzem. Pokoje z balkonami z ładnym widokiem.
Zdecydowanie położenie blisko morza.
Małe łazienki. Posiłki codziennie takie same. A sprzątanie pokoi polegało tylko na wymianie ręczników.
Byłam z synkiem w sierpniu. Bardzo miły personel, czysto, sprzątane codziennie, jedzenie ok (śniadania super, obiady niezbyt urozmaicone, ale smaczne).Plusem to, że plaża hotelu Greek Pride Seafront, czyli tego gdzie jest też stołówka dostępna jest również dla gości z hotelu Greek Pride Hotel & Apartments - to ważne bo nie jest to jasno napisane w opisie oferty, dowiedziałam się na miejscu w recepcji. Plaża w porządku, wąska, ale są wygode łóżka plażone i trochę piasku do zabawy dla dzieci, wejście do morza z kamykami więc warto zabrać buty do wody. Samo miasteczko, czy dokładniej wieś choć turystyczne to spokojne jak na sierpień. Można odpocząć.
- spokojna okolica - przyjemna plażą z łagodnym zejściem do wody - czysto - pyszne śniadania
- małe pokoje - mało urozmaicone obiady - stołówka i plaża nie są tuż przy hotelu (tzn. są ok 10 min spaceru od hotelu)
Hotel godny polecenia. Zgodny z opisem w ofercie. Położony w zielonej miejscowości, w zadbanym, zielonym ogrodzie. Ładnie wykończony, z dbałością o szczegóły. Dużo zacienionych miejsc do posiedzenia na zewnątrz, gdzie można spędzić czas .Czysto. Lodówka w pokoju, co w upale jest nie bez znaczenia. Możliwość dowozu samochodem na posiłki do bliźniaczego hotelu oddalonego ok. 10 min drogi. Bardzo dobra, profesjonalna opieka pilota p. Anny.
Nieduży, ładne otoczenie, cisza, sprzyja wypoczynkowi.
Hotel ogólnie oceniam pozytywnie. Było parę mankamentów jak mały pokój, ciężko było przejść lub rozłożyć walizkę, szafę się ciężko otwierało. Łóżko było bardzo wygodne do spania. Plus za nową klimatyzacje. Niestety trafiliśmy na dwa dni deszczowe i był problem w naszym budynku z ciepłą wodą. Basen jest mały ale nigdy nie było problemu z miejscem na leżakach, które są bardzo wygodne. Ogólnie jedzenie było bardzo dobre, nie było dużego wyboru ale przynajmniej człowiek się dobrze czuje po takim jedzeniu. Jest jak domowej roboty, nikt się nie skarżył na biegunki. Jedyny minus dość często było już trochę zimne. Ogólnie jak na tą cenę polecam hotel. Miejscowość bardzo spokojna, można odpocząć. Bardzo ładna plaża dość niedaleko oznaczona błękitna flaga.