Publiczna, piaszczysto-żwirkowa plaża z łagodnym zejściem do morza (ok. 600 m od hotelu).
Atrakcyjne położenie: ok. 600 m od centrum ze sklepami, barami i restauracjami, ok 5 km od Kalithei.
Doskonała baza wypadowa do zwiedzania półwyspu Kassandra (łatwy sposób dotarcia do Salonik).
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Na tydzień jedna wymiana ręczników na żądanie, po interwencji opróżnianie koszy dopiero po trzech dniach. Zero sprzątania podczas pobytu, przeciekający prysznic, Na pewno nie cztery gwiazdki jak podaje ITAKA.
super posiłki, blisko pięknej plaży,
brak sprzątania, jedna wymiana ręczników na tydzień, przeciekający prysznic, 800 metrów do sklepu.
Ogólne wrażenie dobre. Strome dojście na plażę zrekompensowane przez piekne widoki. Bardzo dobre jedzenie. Brak atrakcji na miejscu
Bardzo dobre jedzenie, ładna plaża
Strome zejście na plażę, do najblizszych sklepow 15 minut, hotel przy głownej drodze, brak atrakcji blisko hotelu
Generalnie hotel lepiej wygląda na zdjęciach niż w rzeczywistości. Hotel ma jakieś 15 lat i nie miał żadnego remontu od tego czasu. Przy basenie są niebezpieczne stare wystające z gwoździami deski . Basen czysty i w miarę duży jak na taki mały hotel . Pokoje są regularnie sprzątane- czyste białe ręczniki i pościel . Łazienki ok tylko niestety należało by dawno wymienić stare brodziki i kabiny. Obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie monotonne , ale świeże , dużo i można się z pewnością najeść. 15 min do uroczej, kameralnej pięknej piaszczystej plaży , 15 minut do sklepów i barów. Jako baza wypadowa i na chwilowy odpoczynek na miejscu to polecam hotel tym bardziej , że jest w ofercie jest w umiarkowanej cenie. My byliśmy z synem 13 lat więc dla niego basen i hotel w zupełności wystarczył. Wada- przy samej ruchliwej drodze- głośno.... Ale do zwiedzania półwyspu idealnie z komunikowany . Warto wypożyczyć auto wówczas jest ok.
w miarę blisko do pięknej kameralnej plaży
przy głośnej ulicy
Bardzo przyjemny pobyt wakacyjny. Można wypocząć bez tłumu turystów. Do ładnej plaży, duża różnica wzniesień , a wejście do wody idealne dla dzieci. Polecam
Ładny basen, wygodny pokój massoinet z dużymi łóżkami, ładnie utrzymany teren ośrodka, bardzo mili gospodarze. Kameralna atmosfera hotelu. Jedzenie bardzo dobre :)
Deski wokół basenu wymagają wymiany, łazienka również powinna być zmodernizowana
Sam pobyt oceniam nieźle aczkolwiek wakacje nie należały do tych wyśnionych. Hotel posleciłbym osobą, które lubią cisze, spokój i długie spacery ponieważ do najbliższych atrakcji jest kawałek drogii. Obsługa hotelu miła i uczynna.
Niewielki na uboczu.
Ceny w hotelu, brak wi-fi w pokojach, oprócz basenu brak atrakcji dla dzieci.
Mój pobyt zaliczam do udanych. Była możliwość wykupienia wycieczek fakultatywnych, ale akurat my nastawiliśmy się na odpoczynek. Zwiedziliśmy najbliższą okolicę we własnym zakresie. Wszędzie spokojnie można porozumieć się po angielsku i płacić kartą. Mały hotel w nadmorskiej miejscowości położony przy dość ruchliwej ulicy ok 1 km od centrum miasteczka - 10 minut spacerkiem. Do najbliższej plaży ok 500 - 600m. Droga na plażę w ostatnim odcinku dość stroma. Plaża piaszczysto-kamienista, ale cudowna błękitna przejrzysta woda. Można cały dzień nurkować i oglądać rybki. :-) Bardzo mili i pomocni właściciele - Grecy. Pokoje dość surowo urządzone, ale czyste (sprzątane codziennie, ręczniki i pościel zmieniana) i przestronne (mieliśmy typ maisonette). I najlepsze na koniec, czyli przepyszne jedzenie - śniadania standardowe, acz urozmaicone, natomiast na obiadokolacje codziennie inne potrawy, dużo kuchni greckiej. Można bez pośpiechu delektować się tymi smakołykami. :-)
Mały kameralny hotel Pyszne posiłki Mili i pomocni właściciele Basen
Położenie przy ruchliwej trasie
Jeśli chodzi o hotel - wielki pozytyw. Wspaniali gospodarze - zawsze chętnie pomogą, są na każde \"zawołanie\". Jedzenie codziennie inne. Oczywiście śniadania dość standardowe, jednak obiadokolacje wyśmienite! Codziennie inne zestawienia, przynajmniej 6 różnych dań i bez limitu. Szukaliśmy miejsca gdzie będziemy mogli odpocząć i znaleźliśmy je właśnie tam. Przepiękna plaża jakieś 500m. Tylko raz byliśmy na Agora beach ze względu na ilość ludzi i brzydszą plażę :) Ta najbliżej hotelu jest najlepsza. Jakieś 10min drogi do pobliskiego miasteczka gdzie są restauracje, bary, markety, przystanki itp. Jeśli chodzi o całe wakacje to nie do końca jesteśmy zadowoleni z ITAKI.... zapłaciliśmy za 7-dniowe wakacje. Wylot powinien być 1-szego dnia o godz. 23:55 jednak było opóźnienie i wylecieliśmy po 00:00. Zaś ostatni dzień - wyjazd o 8.55. Więc tak na prawdę byliśmy na 6-dniowych wakacjach ale zapłaciliśmy za 7 dni. Pani z Itaki robiła większe zamieszanie na lotnisku niż pomagała.
Gospodarze, Jedzenie
To hotel dla dojrzałych, spokojnych ludzi poszukujących ciszy i wypoczynku. Nie polecam ludziom młodym szukającym rozrywek. Chociaż może w Kriopigi były jakieś knajpki i dyskoteki- my ich nie szukaliśmy.
Miła obsługa, czyste pokoje, dobre jedzenie.
Sąsiedztwo ruchliwej drogi. Ponad 500m do plaży.