Starożytne ruiny w Mykenach i Epidauros
Malownicze wybrzeża z pięknymi plażami i turkusowym morzem
Góry Taygetos oferujące malownicze trasy trekkingowe
Plaża beznadziejna, z kamieniami. Baseny rewelacja, raj dla dzieci. Jedzenie greckie mi nie smakowało z małymi wyjątkami. Pokoje duże i fajne. Obsługa dba o czystość. Hotel duży, miejsca sporo. Rezydent TUI beznadzieja kompletna, koleś nie ma o niczym pojęcia - czyta mi ofertę hotelu z wyrwanej kartki z polskiego katalogu, nic nie wie i nic nie poleca poza wynajęciem od niego samochodu. 8 osób z Polski, ze 40 ze świata i 1900 Niemców.
Hotel połozony na uboczu,jedyna mozliwosc poruszania się po okolicy istnieje po wypozyczeniu samochodu.Hotel piekny i ogromny reklamuje się jako Family resort i rzeczywiście od atrakcji dzieciom może się tam zakręcić w głowach.Jedzenia bardzo dużo i bardzo dobre ,spory wybór win do kolacji -gratis.Nie udało nam się przez cały tydzień dostać do restauracji a la carte z powodu kolejek.Pokoje przestronne należy uważać,żeby nie zostac zakwaterowanym w pokojach w budynkach bocznych wtedy wszędzie jest daleko.Baseny i sztuczna rzeka super,plaża nieciekawa brudny brunatny piach.Dobre miejsce wypadowe na wycieczkę do Aten-polecam i Kanał Koryncki-nie polecam.
Hotel położony w spokojnej okolicy.
Obsługa wyśmienita. Posiłki bardzo smaczne i urozmaicone.
Plaża cudowna, najpiękniejsza na Peloponezie i nie tylko.