Gravel Select

Hotel w pięknej lokalizacji otoczony morzem i górami.Blisko do centrum i do różnych sklepików

Pokój rodzinny w miarę ok, brak internetu, miasto Kemer bardzo ładne, jedzenie w hotelu dobre, choć trzeba było stać w długich kolejkach, animacje słabe, wiekszosć po rosyjsku

Hotel przestronny, świetnie położony. Bary serwują bardzo dobre drinki, duży wybór jedzenia.

Szanowi Państwo, był to nasz trzeci pobyt w Turcji ale mogę śmiało powiedzieć, że najlepszy. Hotel godny polecenia 100% mało tego nie było jednej rzeczy do której mogliśmy się przyczepić.Jedzenia dużo pyszne warzywa i owoce i oczywiście grill serwowany na kolację nikt głodny nie będzie a dodatkowo bardzo smaczne, napoje dobre zarówno te alkoholowe jak i bezalkoholowe. Hotel jest duży ma bardzo dużo zieleni w ogrodzie rosną limonki, banany i granaty dodatkowa atrakcja dla najmłodszych:) baseny duże czyste jeżeli chodzi o dzieci nawet zadaszone co jest dodatkowym plusem. Animacje super:) obsługa hotelowa bardzo uprzejma i pomocna.Polecam z czystym sumieniem.

Wszystko było wyśmienite , obsługa bardzo miła , blisko do morza zaledwie 5 min spacerem naprawdę top

Nazwa  Gravel Select
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis

Plaża przy hotelu, prywatna, piaszczysto-kamienista, 220 m długości

Przyjemny basen hotelowy i 2 zjeżdżalnie wodne

Dużo udogodnień dla dzieci: brodzik, plac zabaw, animacje, miniklub (4-14 lat), posiłki dla dzieci

6.1

Wyświetlono 24 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Julita

Zalety

Piękne widoki, cudownie czysta woda w morzu,bardzo miłe panie z ekipy sprzątającej, dobre jedzenie chociaż trochę powtarzalne.

Wady

Nigdy nie pisze o wadach ale niestety teraz muszę. Na duży minus wszystko po rosyjsku ,każda informacja po rosyjsku ,animacje po rosyjsku, wieczorami nic się nie dzieje a jak już się dzieje to oczywiście po rosyjsku.Jest to bardzo irytujące.Brak dostępnej listy drinkow na każdym barze.Ciagle gdzieś czegoś brakowało.hoyel nie na 5 gwiazdek lecz takie słabe 3

4.9

Wady

hotel nastawiony na gości z Rosji

Zalety

Bliziutko morze, piękny pomost na plaży, bardzo ładne baseny.

Wady

Zjeżdżanie dla dzieci w basenach zdecydowanie za krótko otwarte, tylko 4 godziny w ciągu doby. Napisane, że basen czynny w godzinach 7.00-20.00, a o godzinie 17.00 przychodzi pan sprzątający i wszystkich leje wodą, bo on już musi sprzątać.

Paulina

Zalety

Dobre jedzenie, dużo atrakcji dla dzieci i hotel nastawiony na dzieci, uprzejma obsługa,dobre jedzenie i napoje.

Rafał

Zalety

Wszystko

Wady

Nie odczułem

5.1
Karolina

Pobyt - Październik 2023

Hotel słaby jak na 5 gwiazdek. Dwa duże karaluchy w pokoju w czasie tygodniowego pobytu. Po zapytaniu w recepcji czy- to normalne - recepcjoniści w milczeniu tylko spojrzeli się na siebie. Stad wniosek, ze pewnie to nie bylo pierwsze takie zgłoszenie . Nieładny zapach szamba, przy pokojach bungalowach. Brak jakichkolwiek animacji. Molo, leżaki i pokrowce na nich, w złym stanie, brudno. Po nocy nikt nie wyciera stolików, materacy, nie czyści koszy. Obsługa w barach burcząca, chyba zmęczona sezonem. Za to w głównej stołówce obsługa uprzejma i uśmiechnięta. W hotelu sami Rosjanie, ale idąc brzegiem morza, wszędzie słyszy się tylko ten język. Zdominowali Riwierę. Restauracje A la cart - tylko dwie - włoska i azjatycka. Jedzenie dobre, wybór duży. Piękne widoki z molo na góry, cudne palmy, ciepła woda i niebieskie niebo.

Zalety

Ładna recepcja. Czyste baseny.

Wady

Karaluchy w pokoju, smród przy pokoju od strony kanalizacji . Zaniedbane molo, leżaki, brudno.

Wiesław

Pobyt - Październik 2023

Hotel średni. 5 gwiazdek na wyrost. Nie chodzi o budynek, raczej organizacja obsługi

Zalety

Piękna plaża hotelowa, sporo zieleni, czysta woda w morzu. Dość blisko centrum Kemer.

Wady

No tak... paskudna kawa (w tym hotelu). Talerze do posiłków niedomyte tzn. zacieki po zmywarce. To robi przykre wrażenie. Często brak sztućców do posiłków, oraz filiżanek. W porównaniu z innymi hotelami, obsługa smutna, widać że są w pracy.

Wojtek

Pobyt - Październik 2023

Bardzo średni. Obsługa jest w pracy i to okazuje. Paskudna kawa, brak widelców i filiżanek... Sporo zieleni, cudowna woda w morzu.

Zalety

Spory obszar, zieleń, koty (słodziaki), czysta woda w basenach i morzu. Leżaków nie brakowało na plaży i basenie.

Wady

5 gwiazdek, zdecydowanie na wyrost. Raz wystarczy...

Pobyt - Październik 2023

Hotel słaby jak na 5*,jedzenie zimne , przez 7dni na okrągło to samo ,porażka,brak sztućców, talerzy itp. hotel ewidentnie nastawiony na Rosjan, niepoleciłabym tego hotelu

Zalety

Co do pokoi ok,w basenie czysta woda,toalety również, hotel położony przy plaży

Wady

Mało animacji dla dzieci, obsługa miałam wrażenie że lepiej traktuje Rosjan niż Polaków

LUKASZ

Hotel porażka. Stanie po jedzenie .Braki w jedzeniu . Zero animacji. Obsługa nie miła nie rozume lub udaje że nie rozumie po angielsku. Nasz 7 pobyt w Turcji i najgorsze wakacje jakie mogły na spotkać. Hotel ledwo powinien mieć 4. naprawdę nie polecam. Omijajcie szerokim łukiem. Byłem Seven Seas Blue w Side i skusiłem się marka. A ten hotel psuje markę Seven Seas.

Zalety

Ładny widok blisko gór i morza

Wady

Wszystko!!!!!

Ala

Hotel fantastyczny, bardzo ładne pokoje sprzątane codziennie, jedzenie bardzo dobre z dużą różnorodnością każdy znajdzie coś dla siebie, ultra all inclusive 24 godziny dostępne jedzenie, picie, drinki, cudne położenie hotelu z niesamowitym widokiem na góry Taurus i szmaragdowe morze, wszystko blisko hotel, duży basen, plaża, bary z piciem i różnorodnycm jedzeniem, obsluga SUPER I PRZEMIŁA! POLECAM TEN HOTEL!

Zalety

Połozenie, widoki, obsługa, jedzenie wszystko super!

Wady

Za dużo języka rosyjskiego!!!!! To jakis horror!!!!

5.7
Beata

Pobyt - Maj 2023

Byłam w maju 2023 gościem hotelu .Bardzo się rozczarowałam ...W Turcji spędzam wakacje od kilku lat .Jestem bardzo rozczarowana hotelem.Miałam wrażenie oszczędności i to dużej .Hotel 5 gwiazdek powinien spełniać pewne standardy .A tu tego nie było .Jeśli kelner podaje mi wino w restauracji w tgz musztardówce...to co mam powiedzieć .A to tylko jedna z licznych sytuacji .Inni goście mieli podobne odczucia .Skromne posiłki nic takiego dla smaku i oka .Tak tylko żeby nie czuć głodu .Jak pytałam o arbuzy ....Nie ma i nie będzie .Ja pytałam o kebab czy grill dlaczego tego nie ma...taka sama odpowiedź .A grill murowany i kebab był i stał nie ruszony .A byłam 10 dni .To takie Tureckie a tu zero...Tak że hotel drogi a standard słaby. ....

Zalety

W hotelu najbardziej podobała mi się plaża.Pomost.Widok z pomostu na góry .Basen główny i w ogrodzie . Obsługa w recepcji.Bardzo mile barmanki i barmani .Czystość w hotelu .Panie sprzątające na plus.

Wady

Wady są i to dużo Jest to hotel 5 gwiazdek .Spędzając w hotelu wakacje miałam wrażenie że kierownictwo oszczędza na czym się da .W hotelu 5 gw brak standartów jak na taki hotel .Posiłki zwykle żadnych rarytasów małe ilości .Oprócz jabłek i gruszek brak innych owoców .Wszystko w małych ilościach .W restauracji brak szkła do herbaty.Brudne ekspresy do kawy bo za małe filiżanki i kawa się przelewa i wszystko jest brudne .Za mało kelnerów do obsługi .Miałam wrażenie że pracuje tam młodzież

Mysza

Bardzo polecam ten hotel. Byliśmy tam na przełomie sierpnia i września. Jesteśmy bardzo zadowoleni, był to najlepszy hotel w jakim spędziliśmy wakacje, a co roku wyjeżdżamy zagranice do hoteli o podobnym standardzie, jednak ten spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Basen bardzo duży, czyszczony codziennie wieczorem, pokoje ładne, przestronne z balkonami wychodzącymi na góry lub morze i basen. Warto dopłacić kilka dolarów (my dopłaciliśmy 20$ na osobę za cały pobyt)do pokoju o lepszym widoku, bo wrażenia są niesamowite. Przy samym hotelu jest kamienista plaża.

amak

Pobyt - Lipiec 2015

Wrażenia z wyjazdu pozytywne, budynek raczej średnio zadbany, ogród bardzo ładny. Wycieczki lokalne niezgodne z ofertą.

Zalety

Bardzo dobre I urozmaicone jedzenie. Ładny ogród z miejscem dla osób, które chcą się schować przed słońcem.

Wady

Brzydkie, male, brudne pokoje, słaby room service.

Lentisia

Pobyt - Październik 2013

Urlop w Kemer i pobyt w Hotelu Maxim Resort wspominamy dobrze, wystarczył nam tydzień żeby nacieszyć się słońcem, odpocząć, zregenerować siły i zatęsknić za ukochaną Polską :) - polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi!

4.2
Agent 007

Pobyt - Czerwiec 2013

UKRADLI MI 2 TELEFONY !!! Samsung Galaxy Mini 2 i Galaxy Advance 2 !! Nie Polecam okradają i nawet kamer w pokoju nie mają i kasy nie chcieli oddać !! Nie moja wina> Sprzątaczka nie zamknęła pokoju po sprzątaniu i ktoś sięwłamał !!!

2.3
okradziona

Pobyt - Czerwiec 2013

UWAGA!!w tym hotelu kradną w pokojach. Nie przestrzegają żadnych procedur bezpieczeństwa. Z trzech kart otrzymanych do drzwi wejściowych w pokoju, po tygodniu znaleźliśmy 7 kart. Ktoś wchodził podczas naszej nieobecności zginęły mi pieniądze i 5 dni ostatnich spędziłam na policji i użeraniu się w hotelu. Pokojówka podczas sprzątania otwiera hurtem kilka pokoi i nic nie widzi, co dzieje się w tych otwartych pokojach. Po 15 latach naszych wyjazdów pierwszy raz trafiłam na taki dziwny i nieodpowiedzialny hotel. Byliśmy tylko jedną rodziną z POLSKI,pozostali 99,9% to Rosja. Animacje ,muzyka tylko w j.rosyjskim. Jedzenie monotonne.

Roman

Pobyt - Maj 2013

Byliśmy w końcu kwietnia 2013. Kiepska obsługa w barach, przeciętna w restauracji. Tylko porządek w obiekcie na 5 gwiazdek. Wielka pomyłka z wyborem tego hotelu. Menadżerowie nie reagują na uwagi. Poprawna obsługa dla Rosjan i gości tureckich. Obsługa rezydenta z WEZYRA -żadna. Brak zainteresowania . Dla porównania były biura z Niemiec i Rosji-codziennie do dyspozycji. Odradzam ten Hotel gł. ze wzgl. na obsługę , przecietne jedzenie , słaby serwis. Jeżdzimy od 7 lat 2-krotnie w roku na tygodniowe wakacje, mamy porównanie wielu hoteli. W Turcji byliśmy 3-krotnie .

4.8
nina

Pobyt - Maj 2013

Hotel Inturistu , tragiczna klimatyzacja , nie polecam nikomu szczególnie rodzinom z dziecmi dzieciom , w ciągu 2 tygodni naleśniki na śniadanie były 2 razy , nie było omletów , jajka sadzone 3 x , brudno , pogoń za sztućcami i serwetkami , jeżeli nie przyszło się na piersze minuty wydawania posiłków, na godzinę przed końcem wydawania posiłków nic już nie dokłazdali , w ogóle to ultra all inclusive to pomyłka , lody wydawane na waflu przez godzinę no pijani Rosjanie to standard , ale w tym hotelu INTURISTU szczególnie , Wezyr powinien o tym informować , obsługa w barach i restauracji żenada , to najgorszy hotel w jakim byłam jeżdząc od kilkunastu lat co roku do Turcji , tylko miasto coraz ładniejsze

Ewka

Pobyt - Czerwiec 2010

Hotel w pełni zasługuje na swoje 5 gwiazdek. Pokoje sprzątane są codziennie. W hotelu jest bardzo dużo turystów z Rosji, wobec tego wiele rzeczy jest dostosowanych do nich m.in. animacje. Ogólne wrażenie bardzo dobre. Zdecydowanie polecam ten hotel.

Gravel Select