Granit

3.5

Hotel całkiem przyjemny, części ogólnodostępne bardzo fajne. Pokoje czyste ale dosyć małe, łazienki wymagają odświeżenia. Jedzenie całkiem dobre tylko mało urozmaicone. Ciasta, desery i owoce pyszne.

Kocham podróże! Hotel Granit spełnił moje oczekiwania. Nie za duży nie za mały taki w sam raz by odpocząć. Usytuowanie Hotelu jest bardzo dobre wszędzie blisko. JEDZENIE GENIALNE!. Obsługa bardzo pomocna. Pokoje dziennie sprzątane, ręczniki dziennie wymieniane, możliwość wymiany ręczników basenowych. POLECAM!

Hotel, w którym można wypocząć, dobrze zjeść, wieczorami skosztować dobrej żółtej rakija. Ogólnie czysto i przyjemnie. Obsługa miła, pomocna. Z pomostu można wypłynąć na piękne jezioro Ohrydzkie. Najważniejsze, że nie ma tak przygnębiającej komercji jak w innych bardzo popularnych krajach, gdzie człowiek próbuje wypocząć, a czuje się sztucznie. Tutaj czułem się bardzo dobrze, bo macedonczycy, to super ludzie.

Obsługa bardzo miła i pomocna, jedzenie smaczne, urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Podczas każdego posiłku do wyboru dania na ciepło jak i na zimno, serwowane są również owoce i desery. Pokoje ok.

Słyszałam wiele dobrego o Granicie, stąd też miałam wysokie oczekiwania. Z tego co mi się nie podobało - plaża, choć właściwie było to wąski beton z miejscem na leżaki i drabinką do wody, ale za to ma pomost przy którym zatrzymał się statek którym płynęliśmy na rejs po Jeziorze Ochrydzkim. Obsługa miła i życzliwa.

Nazwa  Granit
Miejsce  Macedonia / Macedonia Zachodnia / Dolno Konjsko
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, tenis, golf, parking

Piękne jezioro Ochrydzkie, otoczone górami

Zabytkowe miasta i historyczne miejsca jak Bitola i Skopje

Gościnność mieszkańców i spokojna atmosfera z dala od tłumów turystów

5.7

3.5

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Lila

Zalety

Bliskość jeziora. Atrakcje: rowerki, kajaki, rejsy wszystko na pomoście przy hotelu. Brak animacji. Za to nocne pływanie w basenie starszym dzieciaka wystarczyło.

Robert

Zalety

Ogólnie położenie, czystość i wyrozumiała obsługa.

Wady

Zepsuta klimatyzacja.

Zalety

Plaża hotelowa, posiłki.

Marysia

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Wrzesień 2022

Zalety

dobry stosunek ceny do jakości, blisko lotniska, basen z ładnymi widokami

Dorota

Pobyt - Wrzesień 2022

Hotel skromny ale jak na moje potrzeby ok. Przydałyby się małe naprawy niektórych elementów i lifting ogólny .

Zalety

Jest skromny ale przytulny i czysty . Miła i pomocna obsługa . Jedzenie dobre, drinki też.

Wady

Zejście do jeziora po drabinie !!!!! To jakiś żart . Zwłaszcza dla osób starszych lub małych dzieci to przeszkoda w dotarciu z hotelu do jeziora.

Dariusz

Pobyt - Lipiec 2022

Cztery gwiazdki hotelu to trochę jednak na wyrost. Ogólnie zalety przewyższają drobne niedociągnięcia, które niestety są.

Zalety

Czysto na każdym kroku, pokój i łazienka zadbane wzorowo. Klimatyzacja w pokojach - duuży plus, smaczne jedzenie, wyśmienite ciasta. Obsługa grzeczna i uprzejma.

Wady

Brak klimatyzacji w lobby, zepsuty telewizor w pokoju, zniszczone parasole na basenie oraz grożąca wypadkiem zniszczona poręcz do basenu to nie przystoi czterogwiazdkowemu hotelowi. Notoryczny brak szklanych naczyń w barku all inclusive i olewanie to przez obsługę też nie poprawia humoru.

4.2
Zbigniew

Pobyt - Wrzesień 2021

Super, hotel duży z widokiem na jezioro Ochryd, jedzenie dobre, obsługa i czystość dobre, trochę daleko do sklepiku i 8 km. do miasta Ochryd . Polecamy , wycieczki i przewodniczka z rezydentką super.

Zalety

Duży hotel tuż nad jeziorem, ładny pokoik z widokiem na jezioro, dobre wyżywienie, czystość, codzienna wymiana ręczników, kosmetyków, miła obsługa na stołówce.

Wady

Wszystko mi się podobało.

Granit