Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Przepięknie położony hotel, otoczony wszelaką roślinnością. Bardzo duży teren ale świetnie zagospodarowany w wszelkie atrakcje dla dzieci I dorosłych. Spacerem możemy dostać się do centrum miasta. Obsługa miła I pomocna. Na plaży sporo leżaków, nie było problemu ze znalezieniem wolnego miejsca. Ogromny wybór posiłków jak I wszelakich diet. Po wykwaterowaniu jak I przed zakwaterowaniem można korzystać z infrastruktury hotelowej oraz posiłków do momentu transferu. Hotel rewelacyjny dla każdego typu klienta.
-zielono, - ogrom atrakcji, -smaczne posiłki, -widoki, -bliskość centrum.
Witam. Hotel fantastycznie położony, wszędzie drzewa. Kto szuka cienia bądź słońca, na pewno znajdzie. Dużo leżaków nad morzem, woda słona ;) Miła i uśmiechnięta obsługa. Wieczorami atrakcje do późna. Pyszne jedzenie. Czyste pokoje i ogólnie cały hotel. Po wyjściu z hotelu można spacerem dojść do centrum miasta. Polecam atrakcje extra płatne, jak skutery wodne, parasailling czy wyprawa statkiem wokół okolicznych zatoczek. Dzieci zadowolone, choć na terenie tylko jedna zjeżdżalnia. Udany urlop.
Drzewa, przyjemny cień, dobre jedzenie, czysto.
Może się czepiam, ale czasem długo się czeka na windę ;)
Jeden z najlepszych hoteli w Turcji w którym byłem. Położenie. warunki zakwaterowania zakwaterowania, jedzenie na b. wysokim poziomie.
Jego przepiękne położenie i otoczenie. Również czystość była bez zarzutu. Na plaży nie walki o leżaki, gdyż wystarcza dla wszystkich chętnych
Jedynie co to że żaden z trzech basenów nie nadaje się do pływania dla dorosłych. Pozostaje morze.
Wróciliśmy 13.9.2021 więc mocno na świeżo. Sam hotel naprawdę niczego sobie. Troszkę pod górkę, troszkę w dół. Najbardziej atrakcyjne to możliwości - plaża i pomost zawsze pełno wolnych leżaków , na basenach także. Czyściutko. Cudowne drzewa dające spokojność opalania przy basenach. Można się schować. Na wielki plus to promenada - możliwość wielokilometrowych spacerów albo jazdy rowerem ( polecam ) Kuchnia i obsługa - W dobie pandemii nie wybieramy sami tylko nakłada nam pracownik - zero problemu, pokazujemy palcem co chcemy ewentualnie na palcach ile chcemy sztuk :) - Sztućce w opakowaniach papierowych z husteczką do dezynfekcji. Czyściutko, błyskawiczna reakcja kelnerska. Jedzenie dla wegetarian i mięsożerców, full owoców ( jabłka, winogrona, melony , gruszki, pomarańcze, śliwki, ) Lody że palce lizać na poobiedni deser. O kawie na dolnej kawiarni pisać nie będę bo już wszystko napisane zostało. Extra ! Oklaski za Ayram. Transport do miast - wychodzi się na ulicę przed hotelem i kiedy widać busik z pomarańczowym paskiem - wyciągamy rękę. Płacimy 5 lira ( 2,5 pln ) niezależnie ile jedziemy ( cała trasa Icmeler - Marmaris do Grand Bazar i w drugą stronę ) W czwartki i niedzielę jest w Marmaris targ w hali na wysokości pomnika Ataturka. Popytać, poszukać . Warto, bowiem nigdzie nie znajdziecie tak cudownych owoców prosto z drzew w cenie 50% tańszych od najtańszych na straganach ( brzoskwinie mega rozmiar za 3 pln kg) - warto zakupić najprawdziwsze mydło robione w przydomowych faktorniach. Warto połazić po mieście dalej niż pasaż nadmorski. Poszukać drzew mandarynkowych , wywąchać jaśminy, wygłaskać napotkane koty. . Zjeść bułę z lokalnej piekarenki , podejrzeć jak grają w karty.. Turcja to kraj dobrych ludzi .Miłych, przyjaznych. Grand Yazici Palace to hotel naprawdę wart polecenia. Docenicie go dopiero jak przejdziecie się promenadą w mieście i zobaczycie inne hotele. Wtedy tak jak my pogratulujecie sobie wyboru. Super, że są takie miejsca.
Lokalizacja, obsługa, kuchnia.
Byliśmy w maju w 6 osób, bardzo dobre jedzenie , na plaży i pomoście spokojnie mozna znaleźć leżak. Zawsze na plus kawy i herbaty w pokoju.
- dużo leżaków - dobre jedzenie - kawiarnia
wyjazd 20-28 lipiec 2016 .hotel spełnił moje najśmielsze oczekiwania.Jeżeli ktoś nie potrzebuje złotych klamek ten hotel spełnia wszystkie kryteria udanego wyjazdu wakacyjnego.Byliśmy z dwójką dzieci w wieku 7,10 lat.Dzieci zachwycone my również.Hotel w lesie piniowym trzy baseny ,zjeżdżalnie kids club,fenomenalna obsługa,animatorzy nie pozwalajacy się nudzić,jedzenie jakiego nigdy nie jadłem,świetna trasa rowerowa lub spacerowa poniżej hotelu wzdłuż brzegu morza ,bezpiecznie,plaża mała ale wystarczająca,Duża zalta brak rosjan za to otrzymujemy jeszcze gorszych anglików.Byłem w wielu hotelach ale ten będe wspominał bardzo miło.Tak na koniec Turcja jest bezpieczna więc za takie pieniądze warto skorzystać(4600 za rodzinę2+2)
wspaniałe miejsce wypadowe do marmaris i icmeler,wspaniała kuchnia,obsługa ok,fenomenalna dróżka rowerowa biegnaca wzdłuż morza
jedynie pokoje potrzebuja odświeżenia
Byliśmy z córką 3letnią w sierpnu 2015. Hotel na obrzezach Marmaris do którego można promenadą dojść w 30 min. Baseny mocno oblegane. W recepcji czy w restauracji brak klimatyzacji (stoją dwa klimatyzatory, które nie wystarczają)wind tak mało, ze długo trzeba czekać. Mini bar to lodówka z 2 butelkami wody na początku pobytu. Brak czajnika w pokoju, brak stolika z krzesłami w pokoju (jest na balkonie)sejf za opłata, słabe wifi. Ogólnie fajnie ale nie jest to 5* Tłok w restauracji gdyż głowna restauracja jest tylko jedna a hotel na 1500 osób. Lody tylko w porze lunchu, brak wody gazowanej, lodowisko dodatkowo płatne. Położenie hotelu idealne.Animacje na poziomie (cyrkowcy, tancerze)
położenie w piniowym lesie, blisko deptaku
brak klimatyzacji w głównych pomieszczeniach, zaduch, za mało wind-długi czas oczekiwania, kacik restauracyjny dla dzieci bardzo ubogi
Po przyjechaniu do hotelu okazało się, że NIE MA DLA POKOJU ! Zakwaterowano nas w 8 osób na jedną noc w bungalowie przeznaczonym na 4 osoby. Ciasno, brudno, głośno, bez klimatyzacji. Następnego dnia przeniesiono nas do budynku głównego, gdzie było co prawda czyściej i działała klimatyzacja, ale również 8 osób w jednym apartamencie przeznaczonym na 4 osoby. Jedno dziecko musiało spać w nami w łóżku, gdyż pokój był za mały żeby wstawić tam drugie łóżko polowe. Obsługa arogancka.
BRAK
Potworny hałas od rana do wieczora, tłoczno, brak miejsc przy basenie, plaża wąską, zajęta w całości przez rzędy leżaków, w bungalowach potwornie głośna, źle działająca klimatyzacja, w bungalowach też brudno i ciasno ; daleko od lotniska - transfer ponad 2 godziny
Wspaniałe miejsce do wypoczynku. Z wyjątkiem plaży we wszystkich kategoriach można mówić tylko och i ach. Plaże można zrekompensować rejsem po okolicy i plażą w icmeler. Wszystko było wspaniałe ale jedzonko dla nas było po prostu mistrzostwem. Z czystym sumieniem polecam wszystkim amatorom dobrego wypoczynku , smakoszom i entuzjastom wspaniałych widoków.
Po przyjeżzie do hotelu okazało się ,że nie ma dla nas pokoju. Przy wykupionej wersji al in. zaproponowano nam dwa noclegi na jachcie w kajucie o pow ok. 5 m 2 bez klimatyzacji - nie było innego wyjścia. Duży obiekt , głośno do 2.00 w nocy z powodu dyskoteki przy plaży praktycznie we wszystkich bungalo.Kto lubi odrobinę spokoju - nie polecam.
UWAGA!! Wróciłem wczoraj z imprezy 7+7 zorganizowanej przez Triadę. Po bardzo dobrze zorganizowanym i dość męczącym objeździe zostaliśmy w Hotelu Marmaris Palace (*****?) zaskoczeni propozycją nie do odrzucenia: 2 noclegów na jachcie przycumowanym do hotelowej KEJI ??!! (w sumie kilkanaście osób). Pośpiesznie wykonywane telefony do REZYDENTA TRIADY nie odniosły żadnego skutku. Poinformowano nas łaskawie, że to wina hotelu, bo wykonał tzw. overbooking!! Żadnej POMOCY ze strony TRIADY!!. Po 2 noclegach na luksusowym? jachcie próbowano nas nakłonić do 3. Wobec protestów postraszono nawet Panem OCHRONIARZEM. Niektóre osoby zmuszono do noclegu w innym hotelu. Nazajutrz Pani Rezydenka przyjęła od nas łaskawie reklamacje za pokwitowaniem i tyle ją było widać. Arogancki młody Rezydent Triady przywożący grupę gości z lotniska pouczył nas: co należy do jego obowiązków-na pewno nie dbałość o klientów Triady. Bez tego całego wstępu hotel bardzo przyjemny, pokoje OK, bardzo dużo dzieci, woda w morzu ciepła i tylko te kłopoty z zakwaterowaniem...... br. Strzeżcie się TRIADY...!
Hotel godny polecenia, jedynie plaża nie spełniła moich oczekiwań.
hotel bardzo czysty mila atmosfera.
hotel bardzo ładny ,okolice przepiękne urok wakacji pierwszego dnia zepsuty biuro w Poznaniu Triady gwarantuje pokoje w hotelu (zapewninie pani w biurze)a nas zakwaterować chciano w bungalow i to kiepskie warunki -rezydent bezradny i bez chęci pomocy po kłótni otrzymałam pokój od strony parkingu z maszynownią wentylacyjną niebyło możliwości otwierania okna był to mój ostatni pobyt z Traidą na wakacjach
Najwyżej ten hotel to ma może 4 gwiazdki i to nie. Dałabym mocne 3,5 gwiazdki. Duży problem mają z klimatyzacją w nocy pomiedzy 1 a 5 rano wyłaczją ją - co nie jest spacyfiką hoteli pięciogwiazdkowych. Ponadto mnie i moich towarzyszy podróży pogryzły jakieeś pająki od czego dostaliśmy potężnej wysypki - przyjechał lekarz i musieliśmy brać leki przez 8 dni !!!!! Dwukrotnuie mieliśmy dezynfekcje pokoju z tego powodu- lae pokoju nie wymienili bo powiedzilei, że w3olnych nie mają. Generalnie za tą cenę myślę że można znaleźć dużo lepszy hotel.
Spędzilismy cudowne wakacje w tym hotelu.Znakomite wyżywienie , infrastruktura i obsługa.Mieliśmy piekny pokój ( bungalow)z widokiem na zatoke.Nie polecam pokojów na parterze i I pietrze.Pokój bardzo czysty , codziennie sprzatany.Z animacji to jedynie polecam areobik na basenie , reszta po jakimś czasie staje się nudna.Wieczorami animacje w amfiteatrze.Jedyny minus hotelu to słabo działająca klimatyzacja ( ale naprawde dało sie z tymi utrudnieniami wytrzymać ) oraz osy przy niektórych stolikach na tarasie podczas posiłków.
Polozenie bardzo fajne, jednak dla osob z malymi dziecmi i wozkiem za duzo schodow. W 5 gwiazdkowym hotelu nie dzialajaca klimatyzacja (w naszym pokoju w godzinach 16-22), to przegiecie. Po sprzataniu sami wycieralismy sobie szafki - personel sprzatajacy na niezbyt wysokim poziomie. A poza tym calkiem niezle jedzenie, przesliczna okolica i niezapomniane atrakcje :)
Bylam w wielu hotelach w Turcji i na swiecie, jednak ten hotel zalicza sie do grona najlepszych. Na prawde nie ma sie do czego doczepic, moze troszeczke do slabej klimatyzacji, ale to nie stanowi problemu. Hotel w bajkowym polozeniu, roznorodnosc animacji i przepiekne widoki sprawia, ze czlowiek czuje sie jak w bajce. Jedznie-wybor olbrzymi wiec kazdy cos dla siebie znajdzie. Na prawde rewelacja! POLECAM wszystkim=Niezapomniane wczasy:)
Jak na tureckie standardy hotel ok. Duży, ładny i zadbany teren, mnóstwo zieleni. Pokoje średniej wielkości, czysto. Bardzo dobra kuchnia, jedzenia dużo i urozmaicone. Baseny ok. Plaża hm raczej beton a na nim leżaki, zejście do wody po drabinkach, hotel jest położony blisko Marmaris, można dojechać dolmuszem w 10 min, poza betonową plażą reszta ok
Hotel Rewelacja!czysty i zadbany.Pokoje przestronne,codziennie sprzątane/Baseny swietne.Rewelacyjne animacje caly dzien,Fajny park rozrywki.Obsluga mila i usmiechnieta,szczegolnie na stolowce, chodza tak,ze az sie czulismy skrepowani;-)Jedzenie rewelacyjne.Ogrom wszystkiego,nie da sie opisac.Barmani uprzejmi i usmiechnieci.Drinki jakie chcesz i ile chcesz.Nad basenem i morzem do 9.00 spokojnie mozna znalezc lezaki. Jedyny minusik to zejscie do morza po drabince.To byly nasze najlepsze wakacje.W hotelu przewazaja Anglicy i Rosjanie,ale w zaden sposob nie bylismy pomijani.Czulismy sie jak w bajce.Polecam szczegolnie rodzinom z dziecmi ale i parom-teren tak ogromny i tyle atrakcji,ze jedni drugim nie przeszkadzaja.POLECAM z calego serca;-)