Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami
Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe
Hotel nie nadający się na wczasy pobytowe. Biuro Rainbown oferujące jako wczasy 4* z HB wyżywieniem to ogromna porażka. Już zareklamowałem i żądam zwrotu pieniędzy za zmarnowany urlop.Opieka rezydenta poniżej krytyki. Biuro Rainbow nie pozwala zamieścić negatywnych opinii ze swojej oferty. Ostrzegam wszystkich przed taką ofertą wypoczynku Biura Rainbow.
Tylko nowe i czyste pokoje
Położenie przy ruchliwej drodze, daleko do plaży (40 min spacerem po ruchliwej drodze bez chodników i pobocza), Jedzenie poniżej krytyki - mało, codziennie to samo, brak sztućców, woda ciepła do herbaty i kawy, brak owoców i soków/wody, obiadokolacje - na 7 dni 5 razy rosół i mięso smażone, brak wyboru i najczęściej zimne lub ledwo ciepłe.
Byłem w tym hotelu 7 dni od 15.06.2017 do 22.06.2017 z biura Rainbow . Ten Hotel to wielkie nieporozumienie zupełnie nie nadaje się na wypoczynek , raczej dla kierowców tira na jedną noc. Jedzenie skandaliczne : mało i niesmacznie ( nie chcę być wulgarny) , hałas przejeżdżających aut uniemożliwia sen, lokalizacja szczere pole wszędzie daleko - będę reklamował wycieczkę i rządał zwrotu pieniędzy. Napisałem opinię ponieważ jest brak opini o tym hotelu i nie chcę aby kolejni ludzie tracili czas i pieniądze na hotel poniżej 2 gwiazdek.
czyste nowe pokoje
tragiczna lokalizacja, hałas uniemożliwiający sen , tragiczne jedzenie