Grand Seker

Hotel ładny i zadbany, ale to był mój 3 raz w Turcji i hotel wypadł najsłabiej. Woda nie w butelkach, a takich plastikowych zamykanych kubeczkach, sok pomarańczowy wyciskany dodatkowo płatny, alkohole tylko lokalne, drinki średnie. W barku pokojowym tylko woda. Wiele osób z obsługi obrażonych, pomimo napiwku drinki robione często z wielką łaską. Oczywiście zdarzyło się kilka osób z obsługi super, ale pierwszy raz na wakacjach all, aż tylu pracowników na minius, a nie plus. Bar na plaży super, bo można było zjeść obiad, ale do picia z alkoholu tylko piwo.

Pokój mały ale bardzo ładny. Obsługa miła, ale mało mówią po polski. Najbardziej mówią po niemiecku i rosyjsku. Niestety leżaków brakuje ponieważ każdy zajmuje leżak chyba już od piątej rano i czasami nie można znaleźć wolnego chociaż nie ma ich nawet przy basenie, obsługa powinna zwracać na to uwagę. Jedzenie smaczne, jest co wybrać. Obsługa dba o czystość. Duży minus to płatny Internet w pokojach, a przy basenie prawie bez zasięgu. Ogólnie bardzo przyjemny hotel, polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi.

Hotel czysty, ładne pokoje, łazienki, jedzenie smaczne. Generalnie godny polecenia. 70% to Niemcy reszta Polacy i Turcy.

Ocena świeżo po powrocie .Hotel spełnia swoje 5 gwiazdek.Bylem z rodziną 2+2 pokój spełnił swoje oczekiwania.Pokój co dzień sprzątany i wymieniane ręczniki.Obsluga miła.Duży wybór jedzenia codziennie coś nowego.Duża ilość atrakcji dla dzieci z animatorami.Piekne basanesny o kilku głębokościach od 40-120-140cm.Trzy duże zjeżdżalnie.Bary przy basenach serwujące drinki i napoje bezalkoholowe do 23:30.Bar na plaży zimymi napojami i piwem oraz obiadem nie trza wracać do hotelu.

Mega fajny hotel godny polecenia. Przepyszne rozmaite jedzenia. W pokojach czysto. Bardzo miła obsługa.

Nazwa  Grand Seker
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Colakli
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, tenis, rozrywka i życie nocne, parking

Atrakcje dla amatorów wodnych kąpieli: 3 baseny (w tym jeden ze zjeżdżalniami) oraz 2 brodziki dla najmłodszych.

Tylko 300 m do prywatnej, piaszczystej plaży - jednej z najładniejszych na Riwierze Tureckiej.

Bogaty program hotelowych animacji dziennych i wieczornych - m.in. 1 raz w tygodniu organizowany jest wieczór turecki.

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

Wyświetlono 64 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Klaudia

Zalety

Największą zaletą tego hotelu była lokalizacja, można iść spacerkiem plażą 7 km do Side, jest zaraz przy promenadzie, na której na moście można często spotkać żółwie 🐢 Jeśli ktoś nie chce tyle chodzić to busik do Side kosztuje 1,5$, jedzie się jakieś 15 minut. Hotel w samym centrum, dookoła wszędzie bazarki. Kolejna wielka zaleta była plaża, to był mój 3 raz w Turcji, ale plaża zdecydowanie najpiękniejsza 🏖️ plaża dosłownie 5 minut od hotelu, plusem było to, ze na plaży był też obiad, gofry

Wady

Często niemiła obsługa, brak drinków w barze na plaży, meczet w pobliżu, więc bardzo głośno o 6 rano, wszystko robili świeże co jest zaletą, ale przez to wszędzie były kolejki.

Zalety

Dużo basenów, czysty i widać że obsługa dba na bieżąco o to. Dużo atrakcji dla dzieci. Super strefa spa. Smaczne jedzenie.

Wady

Internet. Niestety leżaków brakuje ponieważ każdy zajmuje leżak chyba już od piątej rano i czasami nie można znaleźć wolnego chociaż ludzi nie ma nawet przy basenie, obsługa powinna zwracać na to uwagę.

Adam

Zalety

Jak wyżej

Wady

Ciężko się do czegoś przyczepić... Po tym co przeczytałem o innych hotelach ten jest ok

Sebastian

Zalety

Czystość utrzymana na wysokim poziomieDuzy wybór jedzenia i napojów .Miła obsługa

Wady

Hotel głównie nastawiony na Niemców ale Polaków traktują także dobrze.Obsluga głównie rozmawia po niemiecku i angielsku.

Zalety

Jedzenie

Wady

Hotel ustawiony głównie na turystów z Niemiec

Super spędzone wakacje. Zacznę od jedzenia ktore sie nie konczyło:)było przepyszne i napewno nie monotonne(chociaz jak wiadomo pewne rzeczy sie powtarzały) Snak bar na plazy jeszcze lepszy a gofry z owocami wymiatały nawet była Turczynka ktora robiła takie nalesniczki np z krewetkami.Pomiedzy posiłkami bar z hamburgetami i pysznymi pizzami. Drinki raczej klasyczne ale dla bardziej wymagajacych mozna bylo za kilka groszy zakupic takie "na bogato":)Pokoje sprzątane codziennie ,wymieniane reczniki oraz dokładana woda. Obsługa hotelowa głownie nastawiona na Niemieckich gosci bo ich było ok 80% ale nie był to dla mnie wielki problem. Baseny fajne, czyste a ratownicy czujni. Plaża hotelowa bardzo czysta, duzo leżakow dojscie na plaze spacerkiem ok 5 min. Po wyjsciu z hotelu mnóstwo sklepów oraz przystanek autobusowy(do Side 1.5 euro/os) Wifi ok ale w jednym miejscu. No i oczywiście animacje przez cały dzień dla dzieci i dorosłych, Pianaparty, Iceparty, rzutki, koncert, pokazy taneczne, sportowe itp Animatorzy świetni:) Polecam ok 8 rano przejsc sie na mostek przy plazy i zobaczyc zólwie. Dodam jeszcze z byłąm z Join Up i wszystko w jak najlepszym porządku. Serdecznie polecam juz planujemy na jesień wrocić.

Zalety

pyszne jedzenie, czystość, wszędzie blisko, jak cos sie zepsuło odrazu naprawiali, animatorzy oraz animacje, plac zabaw dla dzieci,

Wady

jedyna wada ale to ogolna dla wiekszosci hoteli w krajach muzułmańskich to nawoływanie z meczetu

Bartek

Pobyt - Kwiecień 2024

Super miejsce, hotel nienajnowszy, ale wszystko bylo wporzadku.

Zalety

Bardzo mila i pomocna obsluga i bardzo dobre jedzenie

Wady

W naszyn pokoju na 3 pietrze temepratura wody pod prysznicem sie sama zmieniala, raz ciepla, raz zimna, ale w przysznicu na parterze bylo juz ok. Meczt jest bardzo blisko i nawolywania imama irytuja, szczegolnie rano jak sie ma lekki sen.

Pobyt - Marzec 2024

W porządku. Dobra pizza robiona przez miłego pana. Piwo lane. Brak wyboru drinkow.

Zalety

Fajny basen

Wady

Płatne smoothie w all inclusive

Asia

Hotel nie za duży, okazał się idealny dla nas i naszej dwójki dzieci (6 i 9 lat), mogli wszędzie chodzić sami i nie martwiliśmy się, że się zgubią. Animacje przygotowane przez grupę młodych ludzi, którzy wkładają w to wiele serca i radości, sprawiły i pokochaliśmy te miejsce. Żal było się żegnać. Oczywiście były i mankamenty, ale nie warto o nich wspominać, to drobnostki.

Zalety

Mały i przytulny hotel i oczywiście animacje, to one były najlepszą częścią urlopu.

Wady

Lody tylko przez jedną godzinę w ciągu dnia, brak przekąsek typu świeże owoce pomiędzy głównymi posiłkami.

Andrzej

Pobyt - Kwiecień 2023

Dobry.sympatyczna obslugo Dobre wyzywienie dobra lokalizacja

Zalety

Czysto na różne potr,eby reagują szybko

Wady

Raczej bez wad

Marcin

Pobyt - Kwiecień 2023

Blisko plaży, czysty , zadbany hotel, miła obsługa.

Zalety

Jedzenie petarda, jak na okres przed sezonem miłe zaskoczenie. Na przekąski sushi o reszcie nie wspomnę.

Wady

Woda w basenie krytym w temperaturze otoczenia.

rafał

Pobyt - Marzec 2023

Obsługa miła przyjazna, jedzenie ok ,sam hotel ok ale nie jest to 5 gwiazdek (wypowiadam się na temat pokoi economy jak wyglądają inne nie mam pojęcia)

anna

Pobyt - Grudzień 2022

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze, super miły personel, jedzenie na bogato, smaczne, zróżnicowane.

Zalety

Nie mam porównania z innymi hotelami, ponieważ był to nasz pierwszy wyjazd zagraniczny. Byliśmy w grudniu, więc nieczynne były baseny zewnętrzne, ale korzystaliśmy z basenu krytego, siłowni, sauny. Własna plaża to też ogromny atut. Mieliśmy szczęście do ładnej, słonecznej pogody, więc korzystaliśmy z plaży , leżaków, baru na plaży.

Pobyt - Listopad 2022

Pokój w pełni wyposażony (lodówka, czajnik, herbata, kawa, woda - uzupełniane na życzenie), codziennie sprzątany pokój i wymieniane ręczniki. Telefon w pokoju i łazience, lekarz 24h. Wysoki standard.

Zalety

Dostęp do baru z jedzeniem przy samej plaży, ogromna wygoda nie trzeba wracać na obiad, alkohol bez limitu, nie żałowali nikomu do północy. Atrakcje wieczoru przy muzyce po kolacji, przekąski 10-16. Czyste baseny. Jedzenie wyśmienite.

Wady

Brak wad.

Wojtek

Pobyt - Listopad 2022

Hotel zadbany , czysty i całe mnóstwo atrakcji. Od krytego basenu , siłownie , centrum spa po salon tatuażu i wiele innych . Wszystko jest na miejscu nawet fryzjer 😁 Dwa baseny odkryte plus brodzik dla dzieci , mega jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie mega 💪 obsługa miła ale nie oszukujemy się lata tak naprawdę za Niemcami bo jest ich tam całe mnóstwo. Bliski dostęp na plażę prywatną z barem i leżakami.

Zalety

Bliski dostęp do plaży prywatnej, bardzo dobre jedzenie , mega było tego tyle że do wyboru do koloru. Wiele atrakcji i lokalizacja , blisko miejscowość starożytna Side , gdzie można dojechać miejscowymi Dolmuszami za grosze 😁

Wady

Pobieranie opłaty za korzystanie z internetu gdzie to powinno być w standardzie. Para która była z nami narzekała na swój pokój który podobno był zniszczony.

Asia

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel super bardzo polecam. Czysto bardzo miła obsługa, pomocni zawsze. My przyjechaliśmy do hotelu o 3 nad ranem, to zapytali czy jesteśmy głodni i czego potrzebujemy super naprawdę.

Zalety

Położenie blisko lotniska i do plaży tylko 300 metrów. Naprawdę super .

Wady

Jeśli chodzi o mnie to nie ma wad. Jedyne rozczarowanie mojego dziecka to że animacje były po niemiecku, angielsku i rosyjsku, a nie było po Polsku .

JK

Pobyt - Sierpień 2022

Pobyt oceniamy bardzo dobrze. Obsługa komunikatywna i miła. Niestety język angielski nie jest mocną stroną personelu, jedynie podstawowe zwroty, swobodnie zaś można się porozumiewać po niemiecku jak i rosyjsku. Przy barze nie skąpili alkoholu i cierpliwie spełniali wymyśle oczekiwania klientów:) Sprzątanie bez zarzutu, pokój sprzątany codziennie, ręczniki również każdego dnia wymieniane. Dla najmłodszych frajdą były fantazyjne kompozycje z ręczników i narzuty Pokoje niestety niewielkie, dla 4-osobowej rodziny było po prostu ciasno, ciężko było przejść, drzwi opierały się o łóżko, nie można było swobodnie ich otworzyć. Baseny w naszej opinii zdecydowanie największym atutem hotelu. 4 zjeżdżalnie, 2 duże baseny, 1 mniejszy (1.2 m) oraz brodzik dla najmłodszych. Nic dodać, nic ująć. Jedzenie bez zarzutu, absolutnie nikt nie mógł wyjść głodnym. Śniadania rzeczywiście codziennie takie same, ale wybór tak ogromny iż przy 7 dniowym pobycie można było zjeść coś innego. Ogromny wybór mięs, surówek, sałatek oraz ciast. Hotel lokalnie posiada 5*, jednak zdecydowanie jest to solidne 4+. Urządzony dość dobrze, czysty, choć nie jest to standard 5* jakich chciałoby się spodziewać. Położony w drugiej linii zabudowy, do plaży niestety trzeba się kilka minut przespacerować (ok 5 minutowy spacer z dziećmi). Wydzielona część plażowa, dobrze zabezpieczona przed sierpniowym słońcem (brezentowa narzuta), leżaków na plaży nigdy nie brakowało (w przeciwieństwie do części z basenami gdzie o 9 rano ciężko było znaleźć wolne miejsca). Plaża przepiękna, piasek cudownie łaskotał po stopach :) Codziennie atrakcje zarówno na plaży jak i przy basenach (darty, boule). Animacje, zajęcia fitness codziennie w wyznaczonych godzinach. Niestety tylko po niemiecku. Jest też wydzielony obszar we wnętrzu hotelu ze spa oraz siłownia. Na terenie hotelu sklepiki, fryzjer, fotograf. Świetne rozwiązanie dla leniwych. Na początku atrakcja, po kilku dniach pobytu - służące jako budzik - nawoływanie imama z pobliskiego meczetu. Pobyt w Grand Seker udany i wart wydanych pieniędzy. Dzieci nie chciały wyjeżdżać. Rodzice jeszcze bardziej.

Zalety

Dobre zaplecze basenowe, prywatna piaszczysta plaża. Świetna kuchnia. Nikt głodnym na pewno nie chodził. Codzienne atrakcje dla młodszych i starszych. Hotel zadbany i czysty, obsługa pracowicie i rzetelnie sprzątała po gościach.

Wady

Pokoje. Niewielka powierzchnia dla 4-osobowej rodziny. Było po prostu ciasno Internet - bezpłatny jest tylko na parterze (piwnicy?) budynku. Często wszystkie fotele były zajęte przez korzystających z internetu. W pokojach, na terenie hotelu oraz na plaży WIFI płatne 2euro / dzień. Animacje powtarzały się, brakowało atrakcji i dodatkowych zabaw dla młodszych dzieciaków. Wieczorne występy na żywo marnej jakości (marnej jakości playback)

Edyta

Pobyt - Lipiec 2022

Bardzo polecamy hotel pyszne jedzenie bardzo miły i pomocny personel. Wszystko na najwyższym poziomie. Piękna piaszczysta plaża z barem w którym serwowane jest super jedzenie i drinki. Hotel bardzo przyjazny dzieciom z animacjami przeznaczonym dla nich.

Zalety

wszystko super

Wady

Internet płatny w pokoju i na plaży, ale tylko 2 euro dziennie .

Karolina

Pobyt - Czerwiec 2022

Polecam hotel z całego serca ;) nie widzę żdnych minusów, wszystko było tak jak powinno ;) Cudowne, niezapomniane wakacje, super okolica.

Zalety

Piękny hotel ze ślicznym ogrodem i super basenami. Bardzo ładna okolica. Jedzenie smaczne. Wszystko na najwyższym poziomie. Plaża piaszczysta,

Pobyt - Czerwiec 2022

Polecam wszystkim ten hotel. Proszę nie sygerować się zdjeciami ponieważ na realu jest dużo ładniej. Byłam tam na tydzień wraz z przyjaciółką w 2022 r. Hotel ładny czysty, nowoczesny. Pokoje codziennie sprzątane po remoncie przestronne łazienki po remoncie nowe czyste. Wifi w całym hotelu oraz na plaży hotelowej. Do plazy 300 m prosta drogą. Obsługa mila pomocna, Osoby dbające o atrakcje NAJLEPSZE! wszędzie blisko, przystanek autobusowy przy hotelu aby jechac np. zwiedzić ruiny oraz bazarki i sklepy. Jedzenie pyszne świeże na bieżąco sprzątane stoły, przekąski w ciągu dnia. codziennie obsługa namawiała nas na wyjazd na dyskotekę w ich towarzystwie i opiece. super show wieczorne. Hotel 4* a uwazam ze jest lepszy od niektórych 5* w Turcji. Jeżeli będę jechała w ten rejon to na pewno skorzystam z tego hotelu bo jest sprawdzony i mam same dobre wspomnienia z nim.

Zalety

Pokoje + łazienki, wifi, basen, jedzenie, obsługa, show wieczorne, centrum, dobra znajomość angielskiego, osoby na bazarkach oraz obsługa umie conieco po polsku :)

Wady

płatny sejf, rezerwowanie leżaków od 7 rano mimo ze przez cały dzień nikt na nie nie wejdzie.. obsługa powinna zabierać ręczniki z lezaków co godzine robić sort. - ale tak jest wszędzie niestety na wakacjach.. mentalność ludzi .

Grand Seker