Grand Ring

Hotel bardzo ładny , pokoje zadbane i czyste bardzo duży wybór jedzenia

Miałem przyjemność zatrzymać się w hotelu Grand Ring i muszę przyznać, że był to wspaniały wybór. Lokalizacja hotelu jest rewelacyjna blisko najważniejszych atrakcji turystycznych, co znacznie ułatwiło zwiedzanie. Obsługa hotelowa zasługuje na szczególne wyróżnienie. Personel był niezwykle uprzejmy, pomocny i zawsze uśmiechnięty. Od momentu zameldowania do wyjazdu czułem się naprawdę zaopiekowany, a każda moja prośba była spełniana natychmiast. Pokoje są przestronne, nowoczesne i bardzo czyste. Wygodne łóżko oraz świetnie wyposażona łazienka sprawiły, że pobyt był komfortowy. Dużym plusem było codzienne sprzątanie oraz dostępność niezbędnych kosmetyków. Śniadania były przepyszne i różnorodne. Każdy mógł znaleźć coś dla siebie, a produkty były świeże i wysokiej jakości. Restauracja hotelowa również oferuje pyszne dania, co z pewnością docenią osoby, które chcą spróbować lokalnej kuchni. Co wieczór organizowano zabawy dla dzieci oraz show time dla pozostałych. Na koniec warto wspomnieć o udogodnieniach – hotel oferuje m.in. siłownię, basen oraz strefę spa, co pozwala na relaks po całym dniu zwiedzania. Z czystym sumieniem mogę polecić hotel Grand Ring każdemu, kto szuka komfortowego i przyjaznego miejsca na pobyt. Na pewno tu wrócę przy najbliższej okazji!

Hotel czysty, pyszne jedzenie i miła obsługa. Dużym atutem hotelu jest jego lokalizacja. Polecam.

Hotel czysty, zadbany, jedzenie smaczne, duży minus to głęboki basen 1,70 po całej długości i brak typowych imprez wieczorem, dj jak ludzie sie rozkręcali o 23.00 wyłączał muzyke. Hotel bardziej rodzinny.

Hotel zadbany, czysty, dobrze usytuowany. Bardzo miła obsługa, która dbała o czystość (na jadalni to w ogóle ludzie petarda), uzupełnienie lodówek z wodą, suchości powierzchni około basenowej. Bardzo mili, wyrozumiali ludzie. Jedzenie od wyboru do koloru, różnego rodzaju sery, mięsa, dodatki, o deserach nie wspomnę, bo było ich multum - nie bez powodu się mówi, że Turcja to królowa deserów. Jeśli chodzi o alkohole - nie korzystaliśmy, więc nie jestem w stanie powiedzieć o smaku, ale na pewno było do wyboru. Basen i woda czysta. Hotel ma swój amfiteatr, gdzie codziennie wieczorami były atrakcje w postaci występów dzieci (animacje) oraz dodatkowe występy np. profesjonalni tancerze, akrobaci. Mini club - bardzo miła załoga, która robi fajne rzeczy z dziećmi w trakcie dnia, zaraz przy placu zabaw. Stół do ping ponga, sauna, basen kryty, fitness centrum i inne udogodnienia. Panie sprzątające codziennie dbały o zmianę pościeli, ręczników, więc nie trzeba się bać o to czy zabrać swoje. Dodatkowo w łazience żele, mydła gdyby ktoś potrzebował, co również jest uzupełnianie. Winda, klimatyzacja, sejf, lodówka wszystko jest. Zaraz na dole hotelu sklep, gdzie można kupić przekąski jakby komuś brakowało (co nie powinno) czegoś bądź chemia, pamiątki itp. Morze blisko, ale buty do wody podstawa, kamienista plaża. I przede wszystkim ekipa od zachęcanie ludzi do dobrej zabawy. Imion nie wymienię, ale świetni, zabawni ludzie.

Nazwa  Grand Ring
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Beldibi
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne

Wyświetlono 36 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marxin

Hotel bardzo ładny , pokoje zadbane i czyste bardzo duży wybór jedzenia

Zalety

Duży basen i wszędzie bardzo blisko .

Wady

Ślisko nad basenem

Mateusz

Zalety

-Pokoje -Restauracja -3 Baseny -Obsługa

Klaudia

Zalety

Czystość, smaczne jedzenie, miła obsługa

Wady

Basen bez regulacji głębokości, brak atrakcji późno-wieczornych

Ewelina

Zalety

Dbanie o porządek w pokojach, w restauracji, na basenie.

Wady

Brak.

Pokoje hotelowe czyste, codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo dobre. Blisko plaża, duży basen bardzo fajny jednak ludzie rezerwują przy nim leżaki od rana i czasem spędzają przy basenie godzinę w ciągu dnia. Problem zgłaszany obsłudze hotelu - bez reakcji. Lekarz w hotelu to tylko fikcja. Obsługa poza nielicznymi wyjątkami bardzo słabo mówi po angielsku.

Zalety

Hotel wygląda lepiej niż na zdjęciach.

Wady

Zarezerwowane leżaki przy basenie. Mała i ciasna plaża. Bardzo dużo Rosjan.

Ogólnie pobyt w hotelu bardzo nam się podobał, dbają o czystość, obsługa bardzo miła służą pomocą. Pokoje były sprzątane codziennie,pyszne jedzenie. Jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci jak i dorosłych było do wyboru, na pewno nie da się tam nudzić

Zalety

Animacje

JACEK

Hotel bardzo ładny, położenie bez zastrzeżeń. Z balkonu ładny widok na morze.

Zalety

Dobra obsługa i wyżywienie.

Wady

Za mały basen i za mało miejsc dla gości przy basenie.

Ilona

Bardzo sympatyczna obsługa, pokoje czyste, codziennie sprzątane, ogromny wybór jedzenia, minus za drinki - sporządzane z lokalnych alkoholi tylko w lobby można było dostać normalny alkohol

Zalety

Miła obsługa

Wady

alkohol, tylko w lobby był normalny

Dawid

Pobyt - Maj 2024

No jednak poprzednie opinie były rzetelne ;-) nie zawiedliśmy się. Czystość w hotelu jest bardzo przestrzegana, jedzenie jest smaczne. Hotelik taki bardziej kameralny, ale naprawdę w porządku. Korzystaliśmy również że strefy SPA i IRA i Mahmed są super specjalistami l, masaże były bardzo profesjonalne. A korzystałem z 6razy podczas pobytu. Alkohole też są na ok poziomie, wiadomo lokalne. Ale wi3czorem w lobby bar leją whisky europejskie ! Polecam ten hotelik ! ;)wieczorkiem codziennie animacje oraz szisza....

Zalety

Czystość jedzenie strefa spa

Wady

Słabo z animacjami dla dzieci

Beata

Pokój bardzo nam się podobał, piękne widoki. Dużo zieleni wokół. Jedzenie bardzo pyszne. Nie mam zastrzeżeń do niczego.

Zalety

Hotel wyróżnia miła obsługa i czystość całego obiektu

Paulina

Hotel rewelacyjny. Pięknie położony pomiędzy górami a morzem. Czyściutki,zadbany. Fantastyczni pracownicy,mili uprzejmi,uśmiechnięci i pomocni. Animatorzy od rana do wieczora zabawiają gości...każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje zadbane, czyściutkie,sprzątane codziennie. Jedzenie przepyszne...szczerze to nie do przejedzenia to wszystko co oferują. Do wyboru,do koloru. Totalny wypas :) Napoje,alkohole też świetne i smaczne. Wifi darmowe na terenie całego hotelu i przy plaży. Plaża kamyczkowa także polecam buty do wody. Wejście do morza faktycznie strome i kamieniste...tylko początek płytki a później już robi się głebiej ale szczerze to w niczym to nie przeszkadza.Naprawdę polecam wszystkim nie będziecie żałować :)

Zalety

Czyściutko,pyszne jedzenie,fantastyczna obsługa,piękne położenie...wszędzie blisko

Wady

Brak wad :)

Dorota

Ogólnie pobyt uważam za udany. Hotel bardzo ładny,czysty. Kelnerzy w restauracji bardzo kulturalni, dbają o gości. Jedzenie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Pyszne desery. Pokoje sprzątane co dzień. Zgłoszony problem z klimatyzacją rozwiązany w 15 min.

Zalety

Duży plus dla animatorów. Co dzień inny program. Zachęcają gości do zabawy

Wady

Jedynym minusem dyskoteka na parterze. Wszechobecne koty znaczą swój teren i to dosłownie.

Aleksandra

Generalnie pobyt w hotelu był udany, miła obsługa, pokój sprzątany codziennie, duży wybór jedzenia, fajne baseny i cały teren bardzo ładny, dużo zieleni, tenis stołowy, siatkówka, domek dla kotów(jest ich dużo). Jeśli chodzi o pokój, to bez większych zastrzeżeń, klimatyzacja działa, ładna łazienka, wygodne łóżko. Jedzenie różnorodne, jednak zdarzało się, że czegoś zabrakło lub nie było danego dnia. Plus za snack bar na plaży oraz bar przy basenie-nie trzeba iść z plaży specjalnie na lunch do restauracji. Podsumowując, pomimo niewielkich niedociągnięć, mogę polecić ten hotel, bo pobyt był udany.

Zalety

miła i pomocna obsługa, - czystość - dostępność strefy fitness, tenis stołowy, - siatkówka - dwa baseny - bary - blisko do plaży - ciekawe animacje - różnorodne jedzenie - blisko do lotniska - dużo miejsca do relaksu (np. hamaki)

Wady

- brak niektórych podstawowych potraw (np. owoców w danym dniu/dniach - prysznic zbyt nisko osadzony-woda potrafi się wylewać na całą podłogę

Przemysław

Hotel super! Szczególnie ilość atrakcji dla dzieci animacji oto, szeroko oferta również dla dorosłych. Dobre połączenie z Antalya jednocześnie w cichej okolicy.

Zalety

Animacje, Położenie, Obsluga

Izabela

Hotel godny polecenia. Miła obsługa, bardzo czysto, dobre jedzenie- duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie.

Zalety

Czystość na pierwszym miejscu! Dobre jedzenie, fajne animacje, ciekawe pokazy każdego wieczoru. Woda butelkowana dostępna w kilku lokalizacjach hotelu. Bezpieczne przejście na plażę w formie tunelu. Ale aktywnych- bardzo dobrze wyposażona siłownia.

Wady

Największą wada jest plaża oraz zejście do morza- bardzo kamieniste. Buty do wody rozwiążą częściowo problem. Szybko robi się głęboko, więc dla małych dzieci oraz osób niepływających spore utrudnienie. Zjeżdżalnie basenowe otwarte tylko w wyznaczonych godzinach. Na siłowni brakuje papierowych ręczników i płynu do dezynfekcji urządzań.

Zbigniew

Hotel bardzo dobry, wszędzie czysto zarówno w pokojach i na korytarzach oraz w całym jego obrębie. Jedzenie bardzo smaczne, podawane są regionalne przekąski i potrawy z kuchni tureckiej. Bardzo miła obsluga i barmani w szczególności Ferdi, który serwuje dobre drineczki.

Hotel rewelacja !!! Bardzo miła obsługa,dobre jedzenie, pokój zgodny z opisem ,czyściutki ,codziennie sprzątany,bliziutko do morza,

Zalety

Miła obsługa , czysto ,super animatorzy !!!, codzienne animacje dla dzieci i dorosłych

Magdalena

Hotel jest super pokoje piękne jedzenie wspaniałe a ludzie przemili i uważam ze to jeden z najlepszych pobytów za granicą. Napewno tam wrócę bo spędziliśmy z rodziną cudowny czas i polecam to miejsce i ten hotel wszystkim z całego serca ♥️

Zalety

Wszystko

Wady

Nie ma takich rzeczy

tomasz

Pokój bez zastrzeżeń, obsługa bdb, czysto, posprzątane codziennie, same +++++

Zalety

Z jednej strony góry (piękne widoki), po drugiej stronie morze, dwa baseny, siłownia, spa i dużo atrakcji

Wady

Dla małych dzieci plaża nie wskazana. Mocno żwirowa i kamienista, a z mola zejście na głęboką wodę

Grand Ring