Atrakcje dla dzieci (park rozrywki Xcaret)
Bliskośc Playa del Carmen (Rafa Barracuda z barakudami i homarami)
Bliskość Tulum (Świątynia Fresków, Świątynia Zstępującego Boga oraz El Castillo)
Naturalne środowisko lęgowe żółwi morskich
Byliśmy na wakacjach w tym hotelu w VIII 2015 roku. Najlepszy nasz wyjazd jak do tej pory. Bardzo bogata infrastruktura w Hotelu, 4 lobby, 21 restauracji do dyspozycji klientów zarówno w budynkach przy lobby jak i na plaży. Jedzenie bardzo urozmaicone i smaczne. Możliwość chodzenia codziennie do innej tematycznej restauracji np. brazylijskiej, japońskiej ( z pokazem na żywo kucharza- przyrządzanie jedzenia na oczach klientów), włoska, meksykańska, itp. W jadłodalniach ogólnych codziennie inne jedzenie tematyczne. np. dzień francuski, itp. Do dyspozycji klientów kilka basenów, możliwość pływania po rozlewiskach za pomocą canoe, bardzo blisko do plaży. Wewnątrz hotelu możliwość poruszania się z lobby do lobby za pomocą małych pociągów bądź meleksów. Animacja rewelacyjna. Codziennie koncerty na żywo, a później od godz 10.30 występy jak spektakle na bardzo wysokim poziomie. Obsługa bardzo miła. Pokoje znajdują się w willach usadowionych w przepięknym ogrodzie skomponowanym w dżungli. Dostęp do zwierząt dziko żyjących w tych ogrodach np. coati, legwany.
ŚWIETNY HOTEL - POLECAM !
W hotelu spedzilismy 2 tygodnie wspanialych wakacji w okresie 24 Lutego 2011 - 10 Marca 2011. Nasze odczucia sa jak najbardziej na najwyzszym poziomie. Hotel przecudny, duzy z wspaniala plaza przy morzu karaibskim. Jedzenie na najwyzszym poziomie, nie ma mozliwosci by chodzic glodnym. Okolica hotelu rowniez dogodna, do Tulum 35 min miejscowym transportem, 20 min do Playa Del Carmen i 1,5h do Lotniska w Cancun. Dla chcacych odwiedzic Piramide Kukulkan w Chichen Itza jedyne 2.5h drogi z hotelu. Wszytkie atrakcje do kupienia w hotelowym Lobby. Obsluga hotelu bardzo przyjazna i pomocna, nie ma problemu z porozumiewaniem sie w jezyku angielskim.
Hotel cudowny, otoczenie bajkowe.Nie ma czego się czepić.pokoje bardzo ładne, jaccuzi w łazience,czysto,piękne baseny i plaża super, 8 restauracji tematycznych, 2 baseny tylko dla dorosłych.Za mało miejsca aby tu wszystko opisać ale na równo z Dominikaną powiedziałabym że spędziłam tam najlepszy urlop. Meksyk jest świetny.Polecam wszystkim hotel
HotelB.Fajny.Ogromny Zielony KompleksPołożonyWDżungli (Aguti,Szopy,Sępy,Węże,IguanyItd)Komunikacja PomiędzyHotelami(5O sobnych Kompleksów)JakIZPlaya (Collectivo)ZnakomicieRozwiązana.PlażaPięknaPiasekBiałyDrobny. LeżakiZawszeWolne.RafyBrak.WejścieDoMorzaW90%Kamieniste, AleToNiePrzeszkadza.BasenyB.Duże(RanoWodaZimnawa). JedzeniaIPiciaPodDostatkiemIB.Zróżnicowane. PokojeKilkuletnieWŚwietnymStanie(WŁazienceCerata). CzystoISchludnie.JukatanWspaniały.MnóstwoAtrakcji (Cenoty,StanowiskaArcheologiczne, Xcaret,Playa,Delfiny).CenyTrochęWyższeNiżWPolsce. Na15DniJedenDzieńChmurIJedenDeszczu. Gorąco Polecam.
Piękny hotel, plaża i baseny, wspaniałe jedzenie i obsługa. Doskonała komunikacja publiczna do Tulum (ruiny z piękną plażą) oraz do Playa del Carmen (małe meksykańskie miasteczko, z którego można popłynąć na wyspę Cozumel).