Dla dzieci: miniklub, baseny ze zjeżdzalniami, animacje, plac zabaw, pokój zabaw, minidisco.
Wiele atrakcji dodatkowych, m.in. lekcje gotowania i tańca.
Bogate zaplecze sportowe.
11 różnorodnych restauracji i 13 barów.
Hotel posiada dwie czesci. Czesc Lady Hamilton jest duzo lepsza blizej do wszystkiego co oferuje rezort.Obsluga srednia. Niektore osoby bardzo mile, inne jakby robily laske ze cos zrobia. Pokoje sa duze i przestronne, jednak wykonczenie wyglada jakby bylo wykonane przez amatorow, nie fachowcow, szczegolnie w lazienkach.Glazura polozona tragicznie, splywy w prisznicach w nieodpowiednich miejscach.Woda czesto stoi na podlodze.Klimatyzacja czasem nie dziala.Pokoje sa najwyzej 3 gwiazdkowe, glownie z powodu lazienki. Musialem zmienic pokoj poniewaz pachnialo kanalizacja.Pozatem duzy basen jest swietny,plaza Sunset Cove najlepsza. Polecam restauracje wloska i chatke serwujaca kure po poludniu przy Sunset Cove.Bufet sniadaniowy jest dobry, obiadowgo nie polecam.Panowie musza miec dlugie spodnie i koszule przynajmniej z krotkim rekawem by wejsc do jakiejkolwiek restauracji.W czwartki wieczorem jest swietny grill przy glownym basenie,polecam niejedzenie obiadu tego dnia i pozostawienie apetytu na grilla.Internet jest slono platny. Jaki taki darmowy Wi-fi w lobby Jamica( nie Hamilton).Obsluga spodziewa sie napiwkow za drinki w pubach i resturacjach.Polecam zabranie ok $50 w jedynkach.Sklep na terenie rezortu sprzedaje duze termosowe kubki na drinki(polecam), poniewaz drinki i piwo podawane jest w malych pastykowych szkaneczkach.Wycieczki poza rezort sa bardzo drogie, jednak mozna spedzic milo czas na terenie rezortu.Nie oceniam rezort na 5 gwiazdek, najwyzej 3 lub 4.
Hotel rewelacyjny razem z Lady Hamilton tworzy ogromny kompleks(w Lady duża ilość turystów zza wschodniej granicy).Restauracje super ogrom jedzenia i picia,pokoje w willach ogromne , przestronne ok 70 m2 łazienka z jacuzi prysznic .Mieliśmy pokoje z dwoma tarasami z widokiem na Morze Karaibskie i mniejszy basen.W razie pytań proszę mail szop45@o2.pl POLECAM