Grand Levent

Po reklamacji przydzielonego nam pokoju, który okazał się być norą, otrzymaliśmy znacznie lepszy. Poza tym byliśmy chyba jedynymi gośćmi z Polski wśród Turków. Do centrum Bodrum trzeba poświęcić ok 1 godziny na dojazd autobusem. Pobyt średnio udany.

Pobyt bardzo udany, fajne miejsce. Było kilka szczegółów, które niektórym mogłyby bardzo przeszkadzać, np. brakowało sztućców czy szklanek na posiłkach, agregaty klimatyzatorów huczały przez ściany pokoi, podróż autobusem do Bodrum zajmowała około 30 minut, droga powrotna często dłuższa - 45 minut. Nie wiem jak w innych hotelach, ale materace na leżakach nie były w ogóle myte, tzn. przyjemniej byłoby korzystać z leżaków z materacami gdyby były chociaż spłukiwane wodą po całym dniu użytkowania. Na plaży (niestety) brak zakazu palenia papierosów.

Spoko posiłki, obsługa profesjonalna. Dla mnie zadowalająca.

Hotel urzeka wizerunkiem. Pokoje posiadają dwa balkony , wszystko wśród pięknych kwiatów. Duży , przestronny basen . Jedzenie wyśmienite , urozmaicone. Obsługa bardzo pomocna i sympatyczna. Pokoje codziennie sprzątane . Blisko plaży i promenady ze sklepikami. Na terenie hotelu czynny bar do późnych godzin. Hotel dobry dla rodzin z małymi dziećmi jak i par. Cicho i kulturalnie, bardzo mało polskich turystów.

Ogólnie jesteśmy zadowoleni, obsługa miła, pomocna, Jedzenie smaczne i urozmaicone - no może poza śniadaniami, te były raczej monotonne.

Nazwa  Grand Levent
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Bodrum
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, windsurfing, tenis

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

Wyświetlono 30 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marek

Pobyt - Lipiec 2021

Zalety

Różnorodność posiłków, bliskość plaży, bezpłatny serwis plażowy

Wady

Położenie na dalekich peryferiach Bodrum

Iga

Pobyt - Październik 2019

Czarek

Pobyt - Sierpień 2019

Spoko posiłki, obsługa profesjonalna. Dla mnie zadowalająca.

Zalety

blisko plaża, deptak z restauracjami i barami, sklepy

Wady

czasem ciasno przy basenie.

Marzena

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Hotel robi doskonałe wrażenie.

Wady

Brak animacji.

E.Kurcz

Pobyt - Czerwiec 2015

Zalety

Blisko morza, daleko od ruchliwej ulicy, smaczne jedzenie, miła obsługa

Wady

Brak większych balkonów na piętrze

Yuliya

Pobyt - Październik 2014

piękna miejscowe. obok plaza i góry. mila obsługa. dużo smacznego jedzenia.

Zalety

piękna miejscowe. obok plaza i góry. mila obsługa.

Wady

brak wi fi w pokoju

Pobyt - Sierpień 2014

Transfer z lotniska Milas ok.1,5 godz. Hotel zadbany, praktycznie nad samym morzem. Ładna okolica, pasaż wzdłuż morza zachęca do spacerów. Blisko sklepiki i kafejki. Śniadania monotonne, obiadokolacje sute i urozmaicone. Sprzątanie pokojów codziennie, wymiana ręczników co 2 dni. Wystarczająca ilość leżaków przy basenie, trochę gorzej z leżakami na plaży. Brak animacji i głośnej muzyki = spokój :) Polecam.

Zalety

Dobre położenie, tuż przy plaży. Hotel czysty jak na warunki tureckie. Wyżywienie smaczne. Obsługa miła.

Wady

Niedostępna opcja wyżywienia ALL

piotr

Pobyt - Wrzesień 2013

hotel to max 3 gwiazdki.pokoje raczej kiepskie,obsluga z bardzo slaba znajomoscia jezyka angielskiego.posilki smaczne.polozenie bardzo blisko plazy,ladna promenada z licznymi sklepami.basen wystarczajacy.ogolnie polecam za ta cene.

piotr

Pobyt - Wrzesień 2013

hotel to max 3 gwiazki,pokoje slabe,wymagajace remontu.obsluga bardzo slabo znajaca angielski,posilki dobre,basen fajny i wystarczajacy.do plazy bardzo blizko,ladna promenada z licznymi sklepami i restauracjami.ogolnie moze byc jak za ta cene i moge polecic.

Natalia

Pobyt - Wrzesień 2013

Byliśmy w połowie września. Tłumaczono nam, że to koniec sezonu - wszyscy są zmęczeni. Hotel faktycznie po trzęsieniu ziemi, zwłaszcza ucierpiały łazienki. Obsługa jakby się chowała i unikała klientów - o nic nie można było się doprosić.. Nie było materacy przy basenie. Śniadania identyczne codziennie i słabe . Ale warto zaznaczyć jakość, smak i rozmaitość posiłków na kolacje. Tu wielki plus dla kuchni! Plaża owszem blisko, ale totalny tłok i goście wcześnie rano zajmują miejsca. Kto pierwszy, ten bliżej morza. Miejscowość turystyczna, więc hotel na hotelu, plaża zatłoczona, ciasnota. Ogólnie - hotel dla bardzo niewymagających, na pewno nie 4*!

Slawek

Pobyt - Sierpień 2011

Hotel posiada 4 gwiazdki, raczej należy je traktować jako tureckie a nie europejskie. Położenie super, przez basen wychodzimy na deptak i wprost na plażę, która de facto nie jest za ciekawa, same kamienie i drobne kamyczki. Woda czysta, zimniejsza niż w morzu śródziemnym. Basen hotelowy super, można wypocząć na leżakach w cieniu winorośli. Pokoje ok, w miare czyste, klimatyzacja, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki. Obsługa miła i chętna do pomocy. Ogólnie szczerze polecamy !

Pobyt - Sierpień 2011

Hotel z pewnośćią nie zasługuje na 4 ****. Jest czysto tylko pozornie, przeciekający brodzik w łazience, brudne szafy i podłogi. Co prawda ręczniki wymieniane są codziennie, ale jest to czystość "pozorna". Ale było ok :)

sarim

Pobyt - Lipiec 2011

Hotel położony w uroczym miejscu, pokoje hotelowe niektóre np. pokój 801 i 802 nie nadająsie do mieszkania smród i hałas z pramdopodobnie mieszalnika szamba na którym zbudowane są pokoje(nie polecam ich).Pokoje z dostawkami są duże lecz widoczki z pokoji wszystkich-brak(sąsiad lub hotele na przeciw)Cena adekwatna do jakosci pokoii i zatłoczonej plaży.

Zbynio

Pobyt - Czerwiec 2011

W zasadzie można się zgodzić z opiniami powyżej i opisem oferty, tak było. Moje marudzenie dotyczy oczekiwań,nierealnych. Śniadania-duży wybór ale te produkty mogę kupić u siebie w Polsce. Rezultat 14 takich samych śniadań, arbuzy, melony ale zero owoców. Pokój z widokiem na polską rodzinę i gdybym miał lepszy wzrok, to mógłbym odczytać markę piwa którym się raczyli. Kolacje 12*kurczak i 2*ryba,wolałbym proporcje odwrotne, dużo sałatek, zero owoców. Porównanie z hotelem 4* w którym byłem w Tunezji wypada zdecydowanie na korzyść Tunezji, większe pokoje z widokiem na morze, bardziej urozmaicone menu, owoce, ryby.

SR

Pobyt - Czerwiec 2011

23 sierpnia 2011. Polożenie hotelu przepiękne. Jest to kameralny, rodzinny, spokojny hotel z wlasną prywatną plażą. Z zewnątrz hotel wygląda bardzo ladnie, dużo zieleni, kwiatów, bardzo ladny basen z wydzielonym miejscem dla dzieci. To co psuje wizerunek 4* hotelu to pokoje, które są nie wykończone, lazienki nie do końca czyste, ręczniki nie wymieniane codziennie. Pościel to kawalek szmaty podartej, my na caly tygodniowy pobyt nie mieliśmy wymienionej pościeli ani razu. Jeśli chodzi o wyżywienie jest smaczne (brak owoców)wydawane rano od 8-10 i wieczorem 19.30-22, kolacja jest za późno. Jedzenia nie dokladają wiec trzeba przychodzic wczesniej. Animacji brak. Obsluga nie zna j.angielskiego. Ale to tylko hotel, tam sie tylko śpi.

Ola O.

Pobyt - Czerwiec 2011

Architektura i położenie hotelu robi dobre wrażenie. Okolica spokojna, w pokojach bardzo czsyto, codziennie zmieniane ręczniki, co dwa/trzy dni pościel. Niestety standard pokoju bardzo zróznicowany, w niektórych dochodził zapach kanalizacji, w innych obok tarasu zbierał się personel hotelu i prowadził dośc głośne codziennerozmowy, Tak więc wygoda i spokój zależal od położenia pokoju, a przede wszystkim szczęścia podczas zakwaterowania. Zakwaterowanie nie jest mocną stroną hotelu. Przystojny Turek w recepcji sprawiał wrażenie mocno zmęczonego i znudzonego pracą, a może to wina ramadanu, bo akurat trwał. W każdym bądź razie jedna rodzina otrzymywała pokój po około piętnastu, dwudziestu min. oczekiwania. Całość trwała więc niewairygodnie długo

Marcin Kusio

Pobyt - Kwiecień 2011

Hotel rewelacja, idealne miejsce zeby odpoczac, cisza i spokoj, a jednoczesnie przy plazy mnostwo dobrych restauracji.Dostep do WiFi w okolicach hotelu (basen) za darmo.Rozmawialem z miejscowym Turkiem i pytalem o to, ktore hotele w tej okolicy sa najlepsze i oprocz tego w ktorym pracowal, Grand Levent wymienil na 3 miejscu!Polecam ten wybor wszystkim ktorzy nie szukaja halasu i dyskotek, lecz odpoczynku czy romantycznych wakacji.Dodam, ze 3 przystanki busikiem dalej jest park wodny. Wejscie do AQUAPARKU kosztuje 38 tureckich lirow, a frajda na caly dzien. Mozna tez wykupic bilet na prom czy wiecieczke na Grecka wyspe KOS. Kosztuje 12 euro, a tam mozna oprocz pozwiedzania znalesc Msze Sw w niedziele, jesli dla kogos to wazne. Polecam!

Pobyt - Lipiec 2010

Hotel położony przy kamienisto żwirowej plaży, bardzo czystej, leżaki za darmo. Woda kryształ, plaża oznakowana mianem niebieskiej flagi. Wszystko było zgodne z ofertą. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, pościel zmieniana co 2 dni. W pokoju lodówka Tv i suszarka. Jedzenie pyszne i duży wybór. Dużo knajpek na promenadzie przed hotelem, tak więc można coś w dzień zjeść. Markety ze spożywką i sklepy z pamiątkami, ceny znośne.

Marion

Pobyt - Czerwiec 2010

Hotel doskonale położony - przy samej plaży. Pokoje dosyć duże i czyste, łazienka podobnie. Obsługa hotelowa raczej mało komunikatywna, w recepcji ok. Jedzenie bardzo smaczne, ale śniadania dosyć monotonne. Obiadokolacja jest podawana zbyt późno bo dopiero od 19.30. Plaża szeroka jak na Ortakent, dostępne leżaki i parasole.

muss100

Pobyt - Kwiecień 2010

Hotel piekny czułam się jak w raju, dużo zieleni i dużo cienia na leżaki ale kto chciał się opalać mógł wysunąć lekko leżak do przodu i słońce:)Basen rewelacja idealny dla wszystkich i mały basenik dla dzieci idealne rozwiązanie. plaża super. okolica piękna można udać się do Bodrum połączenie o.k jedyny minus to jedzenie tzn człowiek głodny nie chodził ale bardzo póżno obiadokolackje o 19 30 i mały wybór , po dwóch tygodniach ma się dość takiego samego jedzenia miby smaczne ale mało urozmajcone:) gdybym miała możliwość jechać jeszcze raz nie zawachałabym się ani chwili:)

Grand Levent