Doskonałe warunki narciarskie i snowboardowe na stokach Chopoka
Malownicze trasy turystyczne przez Tatry Niskie
Smakowita kuchnia słowacka z potrawami, takimi jak bryndzové halušky i kapustnica
Bardzo dobre położenie przy stoku, personel zaangażowany pokoje sprzątane, ręczniki zmieniane, wypożyczalnia na miejscu, szafki narciarskie, parking, sauny, masaże, plac zabaw dla dzieci, basen, wyżywienie do wyboru w tym HB 17-20, ogólnie bardzo zadowoleni - również możliwość karnetu w cenie .
Jak na hotel dla narciarzy bo przy stoku wiele dodatkowych atrakcji jak w opinii
Ma swoje lata jednak widać że dbają o czystość i klienta.
bardzo dobre miejsce przy stoku, wypożyczalnia, sauny, basen dla dzieci, przyjemnie
przy stoku,
wszystko OK
hotel bardzo fajny, pokoje super, bardzo dobre jedzenie w restauracji. Mieliśmy śniadania i obiadokolacje - jedzenie super! Pokój nowy, łóżko wygodne.
Bliskość stoku
szczerze brak wad!
Hotel typy na wyjazdy narciarskie przy stoku, na miejscu wypożyczalnia, super sauny zewnętrzne, smaczne jedzonko
Przy stoku i gondoli, sauny,
Dobry hotel. Świetnie położony. Miła obsluga. Chętnie odwiedzę go ponownie.
Slaby standard pokoju
SUPER, REWELACYJNY HOTEL. POLECAM KAZDEMU PRACOWALAM KILKA LAT W PODOBNYM HOTELU I NAPRAWDE STANDARD NA WYSOKIM POZIOMIE. OBSLUGA REWELACJA I POZDROWIENIA DLA UPRZEJMYCH DZIEWCZYN Z RECEPCJI ;)
Bardzo dobry hotel!
Wspaniały hotel dla rodzin z dziećmi, jeśli chce się jakoś połączyć narciarską pasję i opiekę na dziećmi to jest właśnie idealne miejsce. Gorąco polecam.
Niestety jakość do ceny ma się nijak. Ceny europejskie, jakość pachnie komuną. Obsługa - coś potwornego. Narty - z 7 dni pobytu przez 3 dni nie działał wyciąg przy hotelu. Chyba po to się jedzie do hotelu przy samym wyciągu, żeby nie musieć objeżdżać pół świata wokół, żeby sobie pojeździć na nartach, tak? Z 28 reklamowanych wyciągów w okolicy działało 7!!!!!!!!!!!!! a byłam w szczycie sezonu - styczeń!
Hotel naprawdę super, wysoki standard, urokliwe położenie. Blisko do wyciągów, trasy o różnym poziomie trudności. Czysto, ładnie i smacznie. Polecam bo tam warto jechać.
Właśnie wróciliśmy z kilkudniowego pobytu w tym hotelu. Jesteśmy bardzo mile nim zaskoczeni i powrócimy do niego na pewno. Położenie piękne, ogólny spokój, w hotelu nie można się nudzić. Czystość i obsługa super. Gorąco polecam. M.
Niekomunikatywna , niesympatyczna, wręcz złośliwa obsługa recepcyjna. Nie lubią nas i demonstruja to kiedy mogą, nasze pieniążki im śmierdzą. Nie ma co polecać bo i tak nas tu nie chcą!!!!!!!