Grand Hotel (Pomorie)

3.5

Transfer do hotelu jakieś 15 minut z lotniska co jest niewątpliwie zaletą. Hotel o wysokim standarcie Bułgarskim, pokoje czyste - codzienna wymiana ręczników, w ciągu 7 dni pobytu 1 raz zmieniona pościel, jest telewizor, lodówka oraz sejf, na balkonie 2 leżaki oraz stolik. Słabe wrażenie robią apartamentowce-koszmarki rozsiane nad brzegiem morza. Otwartych dosłownie kilka miejscowych całorocznych knajpek z prawdziwym Bułgarskim jedzeniem (byliśmy w drugiej połowie września), ceny ogólnie niższe niż w Polsce. Dobra komunikacja do Burgas co pół godziny, polecam wypad do Nesebaru i do Sozopolu, polecam wino Melnik 55, W Bułgarii byliśmy pierwszy raz, ogólne wrażenie na -4 w skali 5 stopniowej spodzewaliśmy się bardziej urozmaiconego jedzenia (mamy porównanie z Grecją) ale cenowo Bułgaria jest napewno atrakcyjna, spotkaliśmy wielu miłych uśmiechniętych i pomocnych ludzi więc wyjazd wspominamy pozytywnie.

Całość na duży plus, blisko do morza, pokoje czyste, miła obsługa

Swietnie miejsce zeby odpoczac, bylismy w 2 pol. wrzesnia, pogoda dopisala. Hotel bardzo komfortowy z super widokiem, miejscowosc spokojna

podsumuję opinią małżeństwa spotkanego na kolacji, które wybrało Grand Hotel Pomorie mimo negatywnych opinii w necie: takie luksusy za tak niską cenę, a ludzie narzekają, chyba w głowach się im poprzewracało. Przychylam się do tej opinii. Chyba tylko tacy, którzy nie podróżują mogą brednie opowiadać o tym hotelu. Blisko hotelu są zlokalizowane sklepy spożywcze, z pamiątkami, do centrum miasta jest ok. 15 minut spacerkiem. Ze znajomymi wracamy tam w przyszłym roku

Nazwa  Grand Hotel (Pomorie)
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Pomorie
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, rowery, parking

3.5

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Adam

Pobyt - Październik 2018

Zalety

Dobry hotel, dobry standart obsługi

Justyna

Pobyt - Wrzesień 2018

Całość na duży plus, blisko do morza, pokoje czyste, miła obsługa

Zalety

Bardzo blisko do morza Miła obsługa hotelowa

Wady

Monotonne jedzenie

Dawid

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Blisko morze, bardzo wygodne pokoje i dobre jedzenie (sprawdzone tylko sniadania)

Wady

Po sezonie ciezko sie dogadac z obsluga np po ang (oprocz recepcji)

Tamara

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

widok na morze z każdego pokoju; przystosowany do osób z dziećmi i niepełnosprawnych; miła obsługa, urozmaicone nieograniczone posiłki; blisko Nesebyr- na liście Unesco, Sozopol

Wady

narzekający rosyjscy i niektórzy polscy turyści, ale takich wszędzie można spotkać

Grand Hotel (Pomorie)