Granada Luxury Belek

Polecam szczerze ten hotel. Rodzina 2+2 w tym sześciomiesięczny bobas, super warunki dla dzieci , wygoda pod każdym względem. Hotel z mnóstwem atrakcji zapewni brak nudy.

Hotel, obsługa, atrakcje wysoko oceniam na 6+ , byliśmy mile zaskoczeni warunkami jakie zastaliśmy na miejscu , dodam ze byliśmy z dziećmi i lepszego miejsca sobie nie wyobrażałem, pełen komfort, mnóstwo atrakcji, super wyżywienie , wysoki standard pod każdym względem! polecam

Hotel piekny, wielki i w Tureckim stylu. Ogromną infrastruktura basenowe rekreacyjna. Idealny dla rodzin z dziećmi, bo jak dla nas było zbyt głośno na restauracji. Dobrze że jest strefa rekreacyjna dla dorosłych i tam już można poopalać się spokojnie. Dla mnie wada jest brak dostępu do morza i ogólne położenie, wolę bliskość zieleni i natury (tak wiem na Riwierze tureckiej z tym ciezko), ale byłam w tym kraju kilka razy i hotele były lepiej usytuowane. Jedzenie jak w Turcji, ogromny wybór, alkohole prawdziwe, świetne pokazy wieczorem, imponujące baseny.

Pobyt super pokój duży, codziennie sprzątany, 6 piętro, widoki suoer, wszędzie blisko, polecam.

Pokój jest ok, tylko zapach w nim nie bardzo pachnie pleśnią , ale pokoj sprzątnięty był bardzo dobrze

Kod hotelu HOT32093
Nazwa  Granada Luxury Belek
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Belek
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, sporty wodne, tenis

Na osoby lubiące aktywnie spędzać wolny czas czeka szeroki wachlarz zajęć sportowych i rekreacyjnych.

Ogromny aquapark i lunapark dla dzieci.

Bogata infrastruktura: 5 restauracji, 5 barów, room service (płatny), pralnia (płatna).

Wyświetlono 35 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Adam

Zalety

Zaplanowany każdy szczegół , Typowy dla rodzin z dziećmi

Wady

Koty

Adam&Anna

Zalety

wszystko pozytywnie !

Wady

koty.. ja ich nie cierpie

Zalety

Chyba plaża dla dorosłych, no i niezaprzeczalnie w porównaniu do poprzednich hoteli baseny - ilość różnorodność.

Renata

Zalety

Położenie, wszędzie blisko , dużo wind, bardzo duży wybór restauracji, miła obsługa.

Wady

Odległość do plaży, która nie jest za ladna, mała ilość leżaków na plaży.

Ewela

Zalety

Dużo atrakcji polecam rodzinom z dziećmi

Wady

Nie ma

Aleksandra

Przepiekny obiekt, wystroj, obsluga Ilosc atrakcji dla dzieci, Raj

Zalety

Animacje na najwyzszym poziomie,

Wady

Odleglosci pokonywane pieszo

Angelika

Super luksusowy hotel dla rodziny ;-) Czystość na wysokim poziomie , jeśli ktoś potrzebuje skorzystać z opieki lekarskiej to jest na wysokim poziomie wszytsko jest zorganizowane w ciągu 1 h . Polecam !!!

Zalety

Super pyszne jedzienie oraz obsługa ;-)

Hotel spełnił oczekiwania. Obiekt bardzo duży. My dostaliśmy pokój w strefie basenowej, co nie wątpliwie było na plus, bo mieliśmy blisko na baseny oraz wieczorne animacje. W pokoju dziennie uzupełniane napoje : cola, sprite, fanta, woda gaz/nie gaz, orzeszki, paluszki, wafelek. Pokoje również codziennie sprzątane. Jedzenia dużo i można było zjeść ze smakiem, codziennie również jakieś owoce morza na kolację. Bardzo fajnie rozwiązane przekąski serwowane w strefie basenowej - każdy sklepik serwował co innego, co przy tak dużej ilości ludzi w obiekcie nie powodowało kolejek. Była granita plus kawa mrożona / piwko / gofry+ciasteczka / ziemniaki nadziewane / kebab / pizza / burgery / lody. Strefa basenów bardzo fajna. Główny basen - ogromny a w nim 140 cm. Brzegi (ok 2 m - woda do kostek) Zjeżdżalnie dla dzieciaków, rodzinne (pontonowe) jak i dla starszych. Jest basenik z falą, ale fale bardzo małe. Zawsze w piątki o 15.00 na tym basenie Piana Party. W strefie basenowej są też "malediwy", tam wstęp +18 Animacje - bardzo fajne występy - przygotowane nie przez Animatorów hotelowych tylko profesjonalne agencje eventowe. Do miasta 12-15 min spacerkiem, taxi 7e. W hotelu przeważali Goście anglojęzyczni, było również sporo Turków, Arabów, Niemców, Holendrów, Francuzów. Polaków mało.

Zalety

Strefa basenowa + zjeżdżalnie Jedzenie Animacje Czystość

Wady

Sporo much w restauracji

5.9

Hotel może i piękny, zrobiony z rozmachem ale ma niestety też i wiele wad. Jest to wielki moloch i przy takiej ilości gości, ciężko utrzymać wysoką jakość usług. W hotelu w sezonie jest bardzo tłoczno, do wszystkiego są kolejki. Restauracja jest jedna, główna, w której jest ogromna ilość ludzi, zanim się nałoży jedzenie i znajdzie stolik to już niestety wszystko ma się zimne na talerzu. Jedzenie może i smaczne, chociaż właściwie przez tydzień pobytu cały czas było to samo, ale jest tak głośno i tłoczno, że odechciewa się w ogóle tam jeść. Restauracje a’la carte - przy rezerwacji z Coral Travel było podane że są w cenie, trzeba rezerwować, niestety na miejscu okazuje się że za wszystko trzeba dodatkowo płacić 50 euro od osoby. W barach napoje tylko z dystrybutorów, jedynie butelkowana jest woda niegazowana. Drinki też bardzo słabe, robione z tureckich alkoholi. Tylko w jednym barze znaleźliśmy oryginalne whisky. Słabo, jak na tej klasy hotel w bogatym rejonie, jakim jest Belek. Jeśli chodzi o czystość w hotelu to też jest wiele do życzenia. Dzieci trzeciego dnia dostały biegunki i wymiotów, i to nie tylko nasze, bo od innych Polaków też słyszeliśmy że mieli takie dolegliwości, aż potrzebna była wizyta w szpitalu. Od wody w basenach dzieci miały tak podrażnione oczy, że aż płakały z bólu więc chyba słabo monitorują czystość wody i stężenie chloru. Z plusów tego hotelu to jedynie ciekawy aquapark z dużą ilością zjeżdżalni, rwącą rzeką i water parkiem oraz ciekawe atrakcje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia, jak np. piana party. Pokoje też są na plus, duże przestronne z dwoma sypialniami, ale tylko te rodzinne za dopłatą, bo pokoje standard dla 4 osób to jakieś nieporozumienie- jedno łóżko podwójne, jedno pojedyncze i rozkładany fotel i miejsca tyle, że nie da się przejść przez pokój. Nie polecam tego hotelu, można naprawdę znaleźć dużo lepsze hotele w Belek i okolicy, w podobnej cenie.

Arek

Hotel ogromny , jedzenie rewelacja, baseny topowe ogólne wrażenie na wielki plus

Zalety

Dużo restauracji wszystko ultra inclusive

Wady

Hotel okay(...)

Justyna

Pobyt w hotelu był zdecydowanie udany hotel bardzo zadbany wszędzie czysto, bardzo często sprzątano tereny zewnętrzne. Baseny również były czyste jak i przestrzeń wokół nich. Jedzenie było bardzo dobre oczywiście według gustu zdarzały się potrawy nie do końca trafione ale wybór był ogromny i zawsze cos dla siebie każdy znalazł. Bardzo ciekawa przedstawienia które odbywały się co wieczór, nie dało się nudzić.

Zalety

Duża przestrzeń, dzięki czemu ludzie byli rozproszeni i nie było tłoków. Jedynie na wieczornych spektaklach i w restauracji było widać dużą ilość gości.

Wady

Słabo wyciszone okna, które się nie zamykały tylko przymykały (w pokojach na przeciwko sceny).

Aleksandra

Hotel przepiekny, obsluga mila sympatyczna. Czysty, zadbany, nowy. Baseny z podzialem na sfery dla dzieci. Jedzenie pyszne, urozmaicone.

Zalety

Przepiekny, zadbany z miłą obsługą.

Wady

Brak wad.

Agata

Super hotel ! Świetna obsługa, pokoje czyste . Wspaniała i pomocna obsługa na recepcji zwłaszcza Pan z kucykiem 😉 w maju woda w basenach lekko chłodna, ale da się kąpać 🙂 Polecam !

Agata

Świetny elegancki hotel, jedzenie bardzo smaczne I dużo każdy coś znajdzie dla siebie, dużo atrakcji dla każdego w różnym wieku, baseny dla dzieci w różnym wieku i na każdym poziomie pływania, jedyny minus to późny show time który wart obejrzenia bardzo profesjonalny ale godzina 21.30 to dla niektórych dzieci już za późno, natomiast tak kompleks rewelacyjny wart swojej ceny

Zalety

Wszystko na plus

Wady

Ilość głośnych brytyjczykow, natomiast sam kompleks nie ma minusów

Agata

Rewelacja pod każdym względem Jedzenie smaczne I bardzo dużo, pokoje czyste sprzątane każdego dnia, atrakcji dla dzieci ma dwa tygodnie, baseny rewelacyjne dla każdego

Tomasz

Dla rodzin z dziećmi fajna opcja. Hotel oferuje wiele atrakcji typu aquapark (dla maluszków, młodzieży oraz dwie zjeżdżalnie tylko dla dorosłych), lunapark, szereg animacji, zajęć sportowych, występów artystycznych itd. Podczas odpoczynku przy basenach można wybrać miejsce utwardzone lub na piasku. Dla dorosłych jest strefa 18+ . Wieczorami można wypić drinka w paru barach zewnętrznych i wewnętrznych. Jedzenie było naprawdę smaczne i zróżnicowane, każdy znalazł coś dla siebie. Pokoje wygodne, serwis bez zastrzeżeń.

Zalety

Jak dla mnie bar z "zarąbistym", ekspresyjnym pianistom grającym w jednym z barów. Uwielbiałem go słychać i patrzeć na pasję jaką w wkłada w to co robi sącząc dobre whisky. Czasami też śpiewał i było jeszcze fajniej. Byliśmy tam z żoną codzienne z wyjątkiem piątku, bo wtedy ma wolne. Plusem hotelu są również bary tematyczne przy basenach, ogroooooomne baseny, oraz super strefa SPA. Fajna jest też restauracja nocna 23.30 - 2.00 (to doceni rodzic wieczne głodnych nastolatków)

Wady

Wadą jest odległość od plaży tj. ponad 2 km. Co prawda z hotelu do ich prywatną plażę jeździły co 30 busy, ale to nie to samo co plaża obok hotelu. W praktyce moja rodzina na plaży była tylko raz. Drugą poważaną wadą hotelu, który ma 5* jest brak restauracji tematycznych à la carte. Są dwie restauracje VIP płatne dodatkowo 40 Euro od osoby. Skazani więc jesteśmy przy kolacji, na jedną restaurację główna, gdzie hałas jest nie do zniesienia, a o romantycznej kolacji możemy tylko pomarzyć :(

MONIKA

W TYM HOTELU BYLIŚMY PO RAZ TRZECI Z RZĘDU I PO RAZ KOLEJNY JESTEŚMY ZADOWOLENI, MYŚLĘ ŻE TERAZ CZAS NA ZMIANY, ALE NA PEWNO TAM WRÓCIMY;-)

Zalety

DOBRE I RÓŻNORODNE JEDZENIE, OGÓLNY WYSTRÓJ SZCZEGÓLNIE LOBBY, RECEPCJI..

Wady

WIDAĆ, ŻE WYMAGA JUŻ GDZIENIEGDZIE REMONTU, POPRAWEK.. WODA ZIIIIIIIMNA W BASENACH I NIE DZIAŁAJĄ ZJEŻDŻALNIE DLA DZIECI.

Bardzo fajne miejsce dla dzieci, obsługa miła i nienatrętna. Pyszne drineczki oraz bardzo smaczne i różnorodne jedzenie. Jedyne co zabrakło to cieplejszej wody w basenie w maju, ale ogólnie bardzo pozytywnie oceniamy.

Pobyt - Kwiecień 2024

Fantastyczny hotel. Wszędzie bardzo czysto, jedzenia dużo i dobre, atrakcji dla dzieci multum.

Zalety

Na pewno polecamy ten hotel i zamierzamy do niego wrócić.

Wady

Jedyny minus to plaża, która nie jest piaszczysta, jak było napisane, tylko taki piasek z kamykami.

Pobyt - Kwiecień 2024

Bardzo fajny Hotel. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych.

Zalety

Zjeżdżalnie, baseny, boiska. Bardzo dobre jedzenie. Codziennie sprzątane pokoje z wymianą ręczników. Wspaniały wirtuoz szalejacy na pianinie. Przemiła obsługa.

Wady

Niestety znalazły się. Pokoje z brakiem prawidłowego oświetlenia ( brak lampek nocnych). Pokój z korytarzem hotelowym przedzielony oknem do którego wszyscy pukali. Łazienka brak intymności z powodu przedzielenia sypialni z oknem. Słabo wyciszone pokoje wszystko słychać. A pokoje rodzinne powinny mieć 2 łazienki lub chociaż toalety.

Granada Luxury Belek