Tylko 300 m do plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Udogodnienia dla dzieci: animacje i zajęcia w miniklubie (w hotelu Gran Garbi): zajęcia plastyczne, gry planszowe, teatrzyk.
Atrakcyjne położenie: w popularnym nadmorskim kurorcie Lloret De Mar.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Obsługa beznadziejna, drinki i kawa podawana w plastikach i to jeszcze z dużym ,,fochem" Najlepiej obsługiwani byli Niemcy jak zostawiali napiwki.
Brak - duży moloch z tysiącami turystów.
Duży moloch z tysiącami turystów.
Beznadziejny. Obsługa niemiła, drinki i napoje podawane w plastikach w restauracji i kawiarni.
Beznadziejny, bardzo niemiła obsługa w barze, robili wswzystko jak za karę. Jedynie Niemcom podawali uśmiechnieci bo dostawali napiwki a od inclusive nie.
Jak wyzej.
Hotel bardzo fajnie położony, lekko na wzniesieniu, z balkonu widać całą panoramę Lloret , morze i kawałek plaży. Obsługa bardzo miła. Niestety hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki. W łazience brak mydła. Na łóżkach do przykrycia się tylko prześcieradła. Co prawda w szafie były jakieś koce ale nie wyglądały zachęcająco żeby z nich korzystać. W pokoju nie ma czajnika ani żadnych filiżanek, łyżeczek. W łazience tylko jednorazowe kubeczki. W hotelu jest tylko sala śniadaniowa, na kolację idzie się do hotelu obok. Nie jest to problem bo to parę kroków, natomiast jedzenie pozostawia wiele do życzenia. Tłusto i nie zawsze smacznie. Mięso twarde, jajka sądzone toną w tłuszczu. Mało surowych warzyw, tylko pomidory, ogórki, sałata i papryka. Sala jest tak wielka, że obsługa nie ogarnia sprzątania ze stołów. Czasami nie ma gdzie usiąść bo stoliki są zastawione brudnymi naczyniami. Niektóre rzeczy jak np. ciasta rozmrażane. Ogólnie sam hotel dla mniej wymagających może być. Jedzenia nie polecam.
Położenie. Lekko na uboczu ale wszędzie blisko.
Brak czajnika i jakichkolwiek naczyń w pokoju. Brak kołder ( nawet cienkich).
Hotel naprawdę godny polecenia. Nam pobyt wydał się za krótki i jeśli kiedyś wrócimy na Costa Brava to właśnie do niego. Położony jest blisko centrum, ale jednocześnie lekko na uboczu, tak że nie docierają do niego hałasy nocnego imprezowania z miasta. Do plaży 5 min spacerkiem. Hotel położony na wzgórzu, dlatego było trochę wspinania, ale dzieciaki spokojnie dawały radę. Jedzenie było urozmaicone, dużo owoców morza, pizza, lody dla dzieci w różnych smakach i bez ograniczeń, same sobie po nie mogły biegać. Obsługa bardzo sympatyczna, pomocna i uprzejma. Naprawdę nie było się do czego przyczepić. No i oczywiście super zjeżdżalnie i baseny, dzieci nie chciały opuszczać hotelu nawet, żeby pójść na plaże. A sama plaża piękna, chociaż morze szybko robiło się głębokie i trzeba było pilnować dzieci w wodzie. Ogólnie dla nas 10/10.
Wszystko
Hotel dobrze położony, blisko do plaży, na posiłki można chodzić do hotelu obok, gdzie jedzenie jest bardziej urozmaicone, czysto, miła obsługa
hotel nieduży, miła obsługa, czysto, dobre dojście do plaży, dzieci zachwycone basenem ze zjeżdżalniami
sporo osób w basenie, bo przychodzą goście z innych hoteli Garbi, śniadania mało urozmaicone
Polecam ten hotel szczególnie rodzinom. Wszędzie blisko, spokojnie. Pokoje czyste z balkonami i pięknym widokiem na miasto oraz morze.
Bardzo dobre położenie hotelu, czyste pokoje i dobre jedzenie.
Moim zdaniem hotel ok, aquapark w innym hotelu - trza podejść trochę pod górkę , ale to było wiadomo od razu jak zapoznawałam się z ofertą. Nie rozumiem złych opinii, wg nas było ok , to 4 gwiazdki a nie 5, a że obsługa na recepcji trochę oschła to zrozumiale przy takiej ilości gości.
- barak all przy aquparku, -małe pokoje
Bardzo słabe ALL INCLUSIVE. Z bezpłatnych drinków praktycznie tylko piwo i ew. wódka z sokiem. Ponadto wydzielone tzn. Jedna szklanka na jedną osobę. Byliśmy w 8 osób więc co chwila wycieczka do baru w 8 osób , przez co straszne kolejki. ALL zamiast do 23 zamykali 15 min wcześniej.
Cisza, spokój. Wszędzie blisko.
Jedzenie Obsługa na stołówce Obsługa w barze
Byłem mile zaskoczony hotelem Gran Garbi Mar. Mieszkałem z dwójką dzieci i bardzo miło wspominam. Po wstawieniu 4 łóżek dyskoteki się już nie zrobi ale mieliśmy pokój z przyjemnym na którym dzieciaki mogły się bawić. Miejsce bardzo spokojne, z daleka od zgiełku ulic, dyskotek itp. Ale jednoczesnie nie tak daleko od centrum (do miasta jest w dużej górki ale jak się można domyślić, powrót jest już dużo bardziej wymagający:) Miejscówka bardzo dobra, na basenie kilka osób więc nie musisz walczyć z tłumem i zajmować leżaków o 6 rano. Niestety brakuje baru w budynku - jedyne co to automat z Colą. Ale jak potrzebujesz rozrywki, idziesz w dół 200m i jesteś w Gran Garbi. Tam serwowane są obiady i kolacje (śniadanie możesz zjeść w Garbi Mar ale wybór jest o wiele mniejszy niż w Gran Garbi). A wieczorem, dyskoteki, pokazy tańca, magii, itp. Rewelacyjne jest Mini Disco po 19:00. Dzieciaki codziennie biegały na tańce. A jak już masz dosyć, 200m w górę i masz spokój i ciszę. Dla klientów all-inclusive, uwaga - wszsytkie atrakcje dostępne wyłącznie w Gran Garbi. W Gran Garbi Mar z niczego all-in nie skorzystasz. Plaże w mieście są kamieniste, zatłoczone z ostrym zejściem do morza. Z dziećmi strach, bo po 2 krokach dzieciak ląduje pod wodą. Jedyna plaża w okolicy z piaskiem do zabawy to Santa Christina ale tam to albo autem albo statko-busem rozwożącym z plaży do plaży. Ogólnie bardzo polecam Gran Garbi Mar jeśli chcesz w spokoju wypocząć z dlaeka od hałasów. A jak będziesz miał szczęście to i na mecz Barcelony się załapać można (ja trafiłem na Gran Derbi - bilety były w ofercie holtelu).
Gorąco polecam hotel - czysty,zadbany, miła obsługa.Posiłki smaczne, zróżnicowane.. Basen w otoczeniu zieleni, idealne miejsce na odpoczynek..oaza spokoju i ciszy,w ogólnie rozrywkowym miasteczku :) Z pewnością zawitamy tu jeszcze w przyszłości...
Super miejsce na wypoczynek, 300m do centrum miasta (wiele klubów i atrakcji) , super lokalizacja, blisko do autobusów (do barcelony, girony itd), piekne widoki, czysta ładna plaza, miejsce do biegania, mini siłownia, mozna kozystac z basenow gran garbi (w sumie 2 odkryte i 1 kryty basen do dyspozycji).
Hotel klimatyczny. Nowy w porównaniu z Gran Garbi. Cichy i kameralny.
Hotel ogólnie OK ,nie ma się do czego przyczepić ,dobra lokalizacja
My mieliśmy co robić. Przyzwoite animacje dla starszych, dzieci też się nie nudziły jeśli postanowiliśmy zostać w hotelu. Pokój czysty, dość ładnie umeblowany. Personel ok. W pobliżu hotelu raczej panuje spokój. Jednak idąc dalej do miasta na ulicach w godzinach wieczornych można spotkać wielu nawalonych małolatów. Nie byli agresywni ale za mili także. Na plaże polecam zabrać buty do pływania. Dość czysta. Wyżywienie dobre. Kelnerzy sprawni. Hotel nie dostałby ode mnie 4* ale na swoje 3* jak najbardziej zasługuje.
Około 350 metrów do plaży, 100 metrów do centrum i pierwszych sklepów. Czysty pokój, miły serwis czego więcej chcieć. Płacąc tak mało dostaliśmy jeszcze All Inclusive z trzema posiłkami dziennie. Wszystko było na tyle dobre że nikt z ans nie musiał się ratować dojadaniem w tutejszych restauracjach. Okolica cicha nadająca się do spacerów. Pomimo że nie daleko jest centrum miasta. Goście raczej też z gatunku tych spokojnych. Jak dla mnie cena przebiła znacznie oczekiwania.
Rekreacji za naszego pobytu nie doświadczyliśmy. Jednak to nie był dla nas szczególny problem. Pokój pamięta jeszcze lata ' 80. Jednak jest dobrym przykładem jak trochę farby może odświeżyć pokój. Klimatyzacja bez dodatkowych opłat, za sejf musieliśmy już płacić. ( chociaż parę dni mieliśmy wszystko na wierzchu i nic nie ginęło ). Wieczorem polecam spacer nad morze, klimatyczne bar z tanimi drinkami. Jedzenie ok, 80% tego co podawali było zjadliwe a nawet pokuszę się o stwierdzenie że nam smakowało.
Ten hotel zarezerwowaliśmy poza sezonem. Chcieliśmy mieć dobrą bazę wypadową do zobaczenia Moliny, Barcelony. Hotel wydawał się być bardzo tani przez co nasze oczekiwania były bardzo małe. Mile zostaliśmy zaskoczeni. Posiłki w formie bufetu, dla każdego coś dobrego ( mówię o naszej 4 osobowej rodzinie ). W hotelu było czysto, pokoje odremontowane, przyjemny personel. Na pewno spróbujemy odwiedzić to miejsce w sezonie. Pozdrawiam i polecam.
Uważam że jest to bardzo solidny trzygwiazdkowy hotel. Spędziłem tutaj 7 dni. Nie spotkała mnie żadna przykra sytuacja. W pokoju duże łoże, na przeciwko na wysięgniku mały telewizor ( brak polskich kanałów, jeden angielski informacyjny ). Pokój przyjemnie urządzony. Bardzo racjonalny bufet. Nie za bardzo regionalny ale też nie za bardzo międzynarodowy. Udało się to świetnie wypośrodkować. Obsługa na poziomie. Za taką cenę warto tu przyjechać i cieszyć się słońcem.