Unikalne krajobrazy wulkaniczne i Park Narodowy Timanfaya
Piękne plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem
Jaskinie Cueva de los Verdes z imponującymi formacjami skalnymi
Pokój śliczny., przestronny, hotel sam w sobie oceniam na 4 *. Jedzenie średnie, obiadokolacja w formie bufetu, dość monotonne. Z basenów nie korzystaliśmy, zatłoczone i głośne.
Piękny przestronny pokój z balkonem z widokiem na ocean.
Średnie jedziecie, nie najgorsze, ale też jak na 5* hotel spodziewałam się więcej.
Hotel tak bardzo nam się spodobał, że jeszcze tam wrócimy, a zwykle mamy spore wymagania. Poziom hotelu jest bardzo wysoki. Polecam głównie rodzinom z małymi dziećmi.
Położenie - Ok 15 minut pieszo do Marina Rubicon - urokliwego portu z niesamowitym klimatem. Jest tam dużo klimatycznych knajp. Pieszo doszliśmy również na jedną z wysp Papagayo. Sam hotel położony jest jest przy długiej promenadzie wzdłuż oceanu ze wspaniałymi widokami. Pokoje - Zakwaterowani byliśmy w pokoju rodzinnym Merlin Room, który jest w zasadzie dwoma oddzielonymi pokojami z bardzo dużą łazienką. Pokój dla dzieci jest urządzony w niesamowitym stylu. Na ścianach dziecięce tapety, pufy, nawet zabawki. Pokoje schludne i codziennie sprzątane. Posiłki - Rozmaitość nie do ocenienia. Główne posiłki zawsze z live cooking. Osobne menu dla dzieci. Zawsze dostępne lody, świeże owoce, rozmaite słodkości. Bogaty wybór mięs od kurczaka przez kaczkę i steki po ryby i owoce morza. Hotel - Mieści się na dość rozległym terenie. Budynki o bardzo oryginalnej architekturze. Sporo zadbanej zieleni na terenie hotelu. Obsługa jest bardzo miła, pomocna i zawsze uśmiechnięta. Cały hotel rewelacyjnie dostosowany do rodzin z małymi dziećmi, ale są również wydzielone strefy typu Adults Only.
W zasadzie brak wad. Może dla kogoś kto liczy na plażowanie, to się zawiedzie. Prawie wszystkie plaże na Lanzarote to kamieniste czarne zejścia - taki urok i krajobraz wyspy.
Wszystko na najwyższym poziomie! Nie będę nic mówił.
Ogromny pokój , Pyszna kuchnia w restauracji włoskiej (All Inclusive) , Spokojna okolica niedaleko pięknych plaż (ekstremalne zejście po skałach na plaże) Radze iść z recepcji , przy hotelu promenada , rewelacyjna obsługa zawsze uśmiechnięta
Zimna woda w basenie (czasem podgrzewana)