Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami
Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą
Hotel jest naprawdę godny polecenia. Kameralnie, czysto, z najlepszą obsługą na świecie! Wszyscy przesympatyczni i mega pomocni! Zostawiliśmy w sejfie klucz od auta, po kontakcie mailowym, bez żadnego problemu Pani z recepcji odesłała nam klucz, będąc z nami w ciągłym kontakcie 😍. Gorąco polecam hotel i wyspę Corfu!
Obsługa Położenie Czystosc
Blisko ruchliwej drogi
Hotel położony jest nad niewielką Zatoką Govino wśród gaju palmowego. Składa się z kilkunastu wolnostojących bungalowów w stylu kolonialnym. To wygodne rozwiązanie zakwaterowania dające poczucie swobody i komfortu. Na terenie jest bar Govino7 serwujący dość urozmaicone menu. Jedynie śniadania w formie bufetu mają stałe menu. Najsłabszym punktem jest plaża, a raczej jej brak. Trzeba przejść na pobliską plażę w Govino lub pojechać do Dassia lub Ipsos. Komunikacja autobusowa jest dobra, zwłaszcza linia nr 7. Dobry punkt dla planujących zwiedzać wyspę. Bardzo pomocna i uprzejma załoga hotelu. Teren dozorowany całodobowo. Darmowy parking. Ogólnie oceniam Hotel Govino Bay na mocną 4. Dariusz
Piękna egzotyczna roślinność, zwłaszcza dziesiątki palm. Kolorowe kolonialne bungalowy. Sympatyczna załoga hotelu i baru. Możliwość pozostawienia bagażu w depozycie do czasu transferu.
Brak plaży, jedynie trawiasta łączka z leżakami.
Dostaliśmy pokój bardzo ciemy położony na piętrze. Przed oknami korony drzew. Był problem z otwarciem jednego okna ponieważ blokowała go sucha gałąź jednego z drzew. Pozatym codzienne sprzątanie , czysto. Meble i wyposażenie bardzo stare i niejnokrotnie popsute ( np odpadający uchwyt od szafy). Wyposażenie kuchni skromne ale wystarczające .
Bobra lokalizacja. W pobliżu przystanek autobusowy , wypożyczalnia aut, plaża ( kamienista).
Pokój bardzo ciemny mimo dużych okien .
Hotel ładnie położony z pięknym ogrodem i niezłym basenem. Blisko do bardzo ładnej plaży publicznej. Wadą może być bliskość ruchliwej drogi jednak podczas pobytu w pokoju, zatoce czy ogrodzie hałas nie jest uciążliwy. Pokoje w miarę czyste, codzienne sprzątanie, ręczniki są regularnie wymieniane. Ogólnie całkiem dobrze jednak odświeżenia wymaga łazienka, wystrój jest lekko "archaiczny".
Dobre położenie, piękny ogród, fajny basen. Blisko plaży publicznej, bardzo ładnej.
Czasy świetności hotel ma już chyba za sobą, warto byłoby odświeżyć łazienki a poza tym nie jest całkiem spoko.
Oceniam pozytywnie. Apartament czysty, zadbany. Parking na osrodku. Ośrodek położony nad morzem, zatoczka, okreslibym ją jako urokliwa, typowo grecka zatoczka. Położenie ośrodka jest bardzo dobre w kontekście podróżowania po wyspie. Polecam.
Apartament Obsługa- bardzo pozytywna Położenie Łatwy wyjazd poza miejscowość
Śniadanie, to jedno można dopracować.
Bardzo miły hotel położony tuż nad zatoką, z dużym basenem i łatwym dostępem do pobliskich atrakcji. Dużą zaletą jest fakt, że hotel położony jest w kilku odrębnych pawilonach, co nadaje mu kameralnego charakteru. Tuż przy hotelu znajduje się wypożyczalnia samochodów, jak również przystanek autobusowy, dzięki czemu można dostać się z łatwością do wspaniałych atrakcji regionu. Basen hotelowy jest bardzo duży, ma również brodzik, a tuż obok basenu jest restauracja ze snackami i napojami. Z basenu rozpościera się miły widok na zatokę. W hotelu znajduje się też restauracja i sklepik, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Dużą zaletą jest ogród palmowy, gdzie można w pełnej ciszy wypocząć na leżakach. Do najbliższego centrum miasteczka można dojść dosłownie w 15 minut - jest tam pełno restauracji, sklepów, oraz marina z jachtami. Dosłownie 5 minut od hotelu znajduje się supermarket, jak również kilka mniejszych knajpek - szczególnie polecamy tę serwującą dania z lokalnego grilla - w szczególności pita z mięsem i frytkami!
- kameralne położenie, - czyste pokoje, - stosunek jakość / cena, - łatwość pod kątem komunikacji z innymi częściami wyspy
- brak plaży z prawdziwego zdarzenia (plaża jest, ale znajduje się w zatokowej części Govino),
Ogólnie ok, jeżeli ktoś zamierza spędzić większość czasu na zwiedzaniu poza hotelem.
- dobra baza wypadowa - ładny duży ogród nad zatoką
- powtarzające się śniadania, średnie jakościowo kolacje - hałas z ulicy do nocy - wystrój pokoju nadal jak w PRL
Polecamy szczerze pobyt w Govino Bay. Bardzo miłe greckie wakacje. Oraz polecam wakacje z serwisem wakacje.pl
Hotel położony przy zatoce, piękny zielony teren z palmami przy samym morzu, z basenem (ratownik) , kortem tenisowym. Domek przestronny czysty, obsługa bardzo pomocna, ochrona na terenie, monitorowany parking, market, restauracja. My sami przyrządzaliśmy sobie posiłki (kuchnia elektryczna, mikrofalówka, czajnik, ekspres do kawy, lodówka) Jedyny minus to okoliczne zapachy kanalizacji
Cóż, może te zapachy kanalizacji, ale to już taki tam "urok" i odgłosy motorów z ulicy.
Ogólnie pobyt był udany. Domek wyposażony w kuchnię, lodówkę itp. (posiłki we własnym zakresie) Stosunek jakości do ceny na 10!
Teren ogrodzony, parking, basen dostęp do morza
Hałas motorów z ulicy, brudna woda w zatoczce