Basen zewnętrzny z atrakcjami
Relaks w hotelowym SPA
Rodzinny park rozrywki
Malownicze góry z licznymi trasami turystycznymi i narciarskimi
Katastrofa, hotel czterifwuazdkowy za cenę ok.600 zł za dobę ma monotonne śniadania, bez jogurtów, owoców, ciasta, Bar i restauracja w głębokim sezonie czynna do godz 20.00, brudne wykładziny dywanowe, obsługa ukraińska nie orientuje się , ...
Idludzie
Brud, monotonne śniadania
Katastrofa, to,NIE JEST HOTEL z 4 gwiazdkami, najwyżej 2. (...) Bary nie działają, głucho i ciemno już o 20.00.Wszędzie brudno, pokój ciemny ,brak dużego oświetlenia, za szlafroki trzeba dodatkowo zapłacić, woda w basenie zimna, personel nie zorientowany gdzie odbywają się śniadania, Raz na -1 A raz na 0. Siłownia w korytarzu , urządzenia niesprawne, powyłamywane. Pokój zabaw dla dzieci bardzo mały i ciemny. Wykładziny dywanowe brudne. A już apogeum niezadowolenia przeżyłam gdy na śniadaniu zabroniono mi poczęstowania się ciastem . Nie było dla nas. !!! Przez wszystkie dni pobytu bardzo skromne śniadania, bez ciast i owoców , jogurtów czy ryb !!! W 4 gwiazdkowym hotelu ,gdzie cena za dobę wynosi ok.600 zl, to SKANDAL.
Hotel super pokoje bardzo przestronne i czyste . Obsługa bardzo miła , jedzenie wspaniałe i największy łasuch napewno nie będzie głodny. pan od pociągu bardzo miły i pomocny .
Super strefa basenowa na zewnątrz i w środku . Hotel jak najbardziej dla rodzin z dziećmi dużo atrakcji
Piękne miejsce lecz troszkę zaniedbane . Szef zdecydowanie powinien zatrudnić ogrodników bo park bardzo duży i mnóstwo pracy
Nie wiem kto przyznał 4 gwiazdki. Myślę, że jedna gwiazdka to tak wygórowana ocena. Czas świetności minął wiele lat temu. Pokój bez klimatyzacji, z brudną wykładziną. Przy zapalonym świetle w pokoju ciemno. Brak wieszaków na ręczniki. Ręczniki postrzępione. Umeblowanie pokoju jak z czasów PRL-u. Jedzenie w miarę i to chyba jedyny mały plus. Teren wokół hotelu totalnie zaniedbany, sprzęty uszkodzone. Boisko do tenisa i siatki usytuowane przy śmietnikach z których unosi się smród. Poza tym boisko nie nadaje się do użytku. Jest tor do jazdy gokartami ale niestety zamknięty od lat i zarośnięty krzakami. Plac zabaw dla dzieci - lepiej to przemilczeć. Talerze i kubki wyszczerbione, krzesła w restauracji brudne. Pobyt all inclusive -cena jak na tę warunki kosmiczna. W cenie wyżywienie, drinki (typu tania wódka z sokiem), brak lodów, gra w kręgle. Trudno znaleźć jakiekolwiek pozytywne cechy. Nie polecam
Za mało znaków aby opisać wady. Cały hotel to jedna wada
Hotel zaniedbany brudny.Obsluga niemiła.Brak kiimatyzacji Teren wokół hotelu poniszczony zaniedbany .Ogółem najgorszy hotel w jakim byłam .Nie polecam
Jedzenie w miarę dobre
Wszystko
Pobyt z dwójką dzieci bardzo udany. Negatywne opinie to jakiś żart, w ogóle się z nimi nie zgadzam. Obsługa bardzo miła, pokój czysty. Sprzątanie i wymiana ręczników na życzenie, codzienne wyrzucanie śmieci. Jedzenia aż za dużo. Pyszne. Mnóstwo atrakcji na zewnątrz. Fakt, może już nie nowych, lśniących i pachnących nowością ale utrzymane w czystości i w opcji all inclusive większość nie limitowana. Opinia negatywna bo dmuchańców nie było... ?? z dostępnych kilkudziesięciu atrakcji zewnętrznych i kilku wewnętrznych to "rzeczywiście" wielka tragedia, że dmuchańca nie było... ;) Klimatyzacji nie ma ale wiatraki były. opcja all inclusive bardzo bogata.
Specjalne tory na kręgielni z bandami dla dzieci, mnóstwo atrakcji zewnętrznych i wewnętrznych, zwierzęta w tym koty i ryby. Park wodny - sztos
problemy z siecią co może być plusem jeśli chodzi o odpoczynek od pracy :)
Udane wakacje z dziećmi, dużo atrakcji, pyszne jedzonko, pokój ok ,czysty, ręczniki wymieniane bardzo pozytywne wrażenia.
Oferta all inclusive
Masakra nie polecam obsługa ukraińska rozmawia po ukraińsku zero tolerancji pyskują nawet zdarzyło się żeby pani przeklinała do mnie w obecności mojego dziecka zwiedzil2m niemal całą Polskę najgorszy hotel że wszystkich obsługa najgorsza jakiej doznałem nie polecam jedzenie masakra stara frytkownica wszystko do niej wrzucane nie ogarnięte stoliki byłem tam dwa razy I nie polecam nikomu basen najdroższy w okolicy 80zl i otwarty tylko do 17.30 jakąś żenada zjeżdżalnie otwarte etapami wychodzi na to że tylko 3j z całego dnia pobytu na basenie można skorzystać ze zjeżdżalni masakra średniowiecze maszyny do gier żadna nie działała hahaha żadna mało tego 3 zjadły po 5zl a pani muwi że za 3 dni będzie technik i odda hahahahhaah no porażka
Nic
Nic
Hotel fajny z potencjałem ale wymaga renowacji Posiłki bardzo smaczne pokoje zadbane
Obsługa hotelu bardzo miła pomocna panie w recepcji również bardzo sympatyczne i również pomocne Animacje prowadzone przez pana Norbert super wnuk był bardzo zadowolony stwierdził ze to jego najlepsze animacje
Nie działająca winda brak dmuchawców
Nie polecam!!! Brak empatii ze strony pracowników. Co z tego, że jest sauna skoro nie można liczyć na jej włączenie. W pokoju zniszczone urządzenia, po zgłoszeniu brak jakiejkolwiek reakcji.
Nie znalazłam
Zaniedbany
Zdecydowanie nie polecam . Jedzenie bardzo kiepskie , sala zabaw dla dzieci poniżej skali . "Apartament delux"( deluxe tylko w nazwie ) za dość konkretne pieniądze a umiejscowiony jest nad kręgielnią i klubem nocnym więc zapomnijcie o relaksie i spokojnym śnie . Do godziny 00:30 okropny hałas . Za oknem apartamentu hałas do poznych godzin i ludzie palący papierosy czyli caly dym i smrod macie w srodku pokoju bo brak klimatyzacji w pokojach nie pozwala na inne przewietrzenie pokoju niż otwarcie wyzej wspomnianego okna . Aha, za sciana winda ktora w nocy takze uniemozliwia spokojny sen. O wszystkim o czym napisalam wyzej oczywiscie nie zostalismy poinformowani przy rezerwacji. Otoczenie hotelu zaniedbane okropnie . Obsługa także bardzo kiepsko (jedynie Pani pokojówka przemiła i Panie na stołówce robią co mogą ). Stołówka (restauracją tego nazwać nie można) brud na brudzie brudem pokryty . Siadasz do stolika na którym leży brudny , wygnieciony obrus i nikt z tym nic nie robi .... szkoda kasy , nerwów i zdrowia psychicznego . Cztery gwiazdki ? Chyba na minusie . Dno dna ....
Wszystko
Czytałam opinie i jechałam z przerażeniem. Ale te opinie to nieporozumienie totalnie. Miejsce jest super. Przemiła obsługa, wszyscy bardzo pomocni. Fajny basen, sauna, kręgle itp. - jest co robić. Nie ma się do czego przyczepić. Jedzenie sztosik, mnóstwo różnych dań, każdy może wybrać coś dla siebie :) Polecam bardzo !
Jedzenie mistrzostwo Opcja all inclusive Dużo atrakcji (kręgle, bilard, park wodny itp.) Miła obsługa Czysto
Panie sprzątające potrafią wejść o 8 rano do pokoju 🤷 Nikt nie dba o odśnieżenie parkingu w zimie,nie można było ani wjechać ani wyjechać z parkingu, wszystko było zasypane.
Jednym słowem: PORAŻKA! Całość bardzo mocno zaniedbana zarówno pokoje, korytarze, atrakcje, basen, restauracja bez komentarza. ... Poplamione obrusy, brudne talerze, serwowane jedzenie niestety nie pierwszej świeżości (brązowa sałata), dzieci same obsługują się przy szwedzkim stole, dotykają jedzenie rękoma. All inclusive to taki chwyt reklamowy żeby się skusić na tą ofertę ale niestety wszystko mocno naciągane. W pokoju była tak brudna wykładzina że to było wręcz obrzydliwe, kabina prysznicowa porażka. W krytym basenie odpada mozaika. Atrakcje w parku rosenau strasznie zaniedbane strasznie!
Pomysł na hotel i park fajny ale stan tych atrakcji i samego hotelu tragedia
Brudno, stołówka - brudne talerze, obrusy. Bardzo nie miła obsługa. Uważam że pakiet all inclusive mocno naciągany. Na grillu nie dopieczone mięso, miejsce na grill nie przygotowane, zarośnięte krzakami i śmieciami. Basen wewnątrz odpada mozaika. Atrakcje mocno zaniedbane
Hotel rewelacyjny! Byliśmy zaskoczeni iż takie obiekty dostepne są w Polsce. Spędziliśmy w hotelu 4 dni w opcji all inclusive. Przywitały Nas Pani z recepcji- sympatyczne, uśmiechnięte i życzliwe. Kuchnia: posilki zróżnicowane, urozmaicone i co najważniejsze smaczne jak u babci. Brawa dla Pan kucharek. Panie z obsługi restauracji niesamowite jak koktajle które przygotowują. Pokoje wygodne- przestronne i utrzymane w czystości. I najlepsze- atrakcje: zjeżdżalnie, baseny i jacuzzi te wewnętrzne i na zewnątrz. Bezpłatny dostęp do parku linowego, rowerów wodnych, kajaków, kompleksu saun i kręgli. Polecam serdecznie!
Pyszne, zróżnicowane posiłki. Skomponowane z uśmiechem drinki. Czyste, wygodne pokoje. Atrakcje na zewnątrz: baseny, zjeżdżalnie, jacuzzi, park linowy, kajaki, rowery wodne, zaginiony park; w środku hotelu: baseny, jacuzzi, sauny, kręgle.
Jak dla mnie porażka, zagrzybiałe łazienki z odpadającym sufitem, brak internetu, zero reakcji personelu na jakiekolwiek prośby, jedzenie to jakiś żart.
Dużo atrakcji dla dzieci, niestety tylko jak jest pogoda (mimo, że nie padało wszystko zamknięte)
Największą wadą/minusem jest jedzenie, trzeba przyjść na rozpoczęcie śniadania/obiadu/kolacji bo jak coś się skończy to nie jest uzupełniane.
Dużo poniżej oczekiwań. Zdjęcia prezentują się zdecydowanie lepiej niż jest w rzeczywistości.
Dla rodzin z dziećmi do lat 6 (lub zainteresowanych zabawą w parku linowym i/lub wyłącznie pobytem na zewnętrznym Aquaparku). Przy pakiecie all inclusive darmowy alkohol (co prawda tylko kilka opcji opierających się o: piwo - jeden gatunek, wódka - z dodatkiem PEPSI lub soku jabłkowego). Trampoliny - nie wiem tylko czy to zaleta czy wada bo są już w stanie technicznym ......, działająca karuzela - jak ktoś się nie boi bo stan techniczny też ... oraz kręgle - i tu jest najmniejsze zużycie
Działa jeszcze z rozpędu. Brak osób posiadających kompleksową informację. Osoby tam pracujące albo nie mają kompletnie wiedzy o hotelu (łapanka małolatów z ulicy). Nastąpiła już duża degradacja wyposażenia - nie ma osób zajmujących się tzw konserwacją wyposażenia. Oferta zamieszczona na stronie jest w rzeczywistości o około 80% mniejsza (np: SPA - to tylko masaż. Łowisko ryb opiera się na karteczkach - zakaz połowu)
Pokoje na terenie hotelu carina w miarę odświeżone co nie można powiedzieć o zniszczonych i zapleśniałych łazienkach. Atrakcje na terenie całego obiektu zniszczone, brudne, obejście zapuszczona trawa po kolana chodniki i schody z ubytkami brudne zarośnięte ławki brudne połamane. Jedyny plus to jedzenie jest bardzo dobre obsługa miła. All in w kiepskim wydaniu trzeba sobie zabrać pieniążki na loda gofra czy hamburgera.
Dobre jedzenie
Niesprawne atrakcje, zaniedbanie obiektu ze strony właścicieli
Niestety bardzo się zawiodłam wszystko zaniedbane nie zasługuje na 4*
Baseny mogą być , nic poza tym .
Wszystko zaniedbane w opłakanym stanie .
Takie jak poprzednicy , omijajcie to ekskluzywne SPA.
basen dostępny cały dzień
będąc w hotelu z końcen pażdziernikaa 2021 r. na turnusie dla seniorów doznałam dotkliwego upadku w łazience.Wystający próg spowodował wywrócenie się i urazy głowy i konczyn o czym zgłosiłam w recepcji a ta przekazała właścicielowi.Reakcja właściciela i hotelu żadna nawet nie było przepraszam.Wszędzie w drzwiach metalowe progi wystające . W dzień i w nocy słychać było. donośne trzaskanie drzwiami nawet do godz.2-ej w nocy.Na podłodzw przyklejone gumy do żucia. Zasłony nie zakrywały okien co utrudniało spanie. Nie polecam i sama więcej nie skoorzystam.
Nie polecam nikomu. Jedynie co zasługuje na pochwałę to jedzenie - rozmaite i naprawdę smaczne. Reszta - porażka ( od braku czystości po warunki). Wszystko zaniedbane... Dzieci chciały po pierwszej nocy jechać do domu.
jedzenie
brak czystości, zniszczone obejście, nieczynne atrakcje, okropny zapach w hotelu, ogólne zaniedbanie...