Golf Beach Djerba

Pokoje na najniższej kondygnacji pozostawiają wiele do życzenia .Potargana zasłona,niedziałająca lodówka i zapach stęchlizny.Nie tego chcieliśmy.po interwencji o zmianę pokoju zaproponowano kolejny w tym samym standardzie.Plaża brudna,wejście do wody również.Wybieraliśmy podróże taksówką na rajską plażę i tam było przepięknie.

Pobyt uważam za bardzo udany.Hotel swoje lata świetności ma za sobą ale jest uroczy.pokoje codziennie sprzątane wymieniane ręczniki. Panuje tu fantastyczna wakacyjna atmosfera.Amimatorzy są cudowni robią co mogą aby zabawić gosci,cała obsługa hotelowa bardzo uprzejmą i pomocna.Co do jedzienie nie jest najgorzej w końcu to Afryka. Było naprawdę super niestety zaraz wracam do domu a szkoda .wszystkim bardzo dziękuję za miło spędzony czaa

Pobyt w hotelu był na najwyższym poziomie pokój codziennie sprzątany personel bardzo pomocny i miły a w szczególności animatorzy którzy zabawiali gości od rana do późnych godzin nocnych

Pobyt udany, miejsce fajne beż tłumów, czysto i schludnie

Hotel oceniam na 4, tylko dlatego że były dwa razy problemy z ciśnieniem wody w kranach, jakieś awarie. Sam hotel fajny. Otoczenie dookoła hotelu, basen, ogród i plaża ekstra, multum palm, jak na jakiejś wyspie egzotycznej. Bardzo fajna animacje, można się świetnie bawić. Jedzenie dobre. Animatorzy rewelacja. Oczywiście ktoś tam narzekał, ale wiemy że wszystkim nie da się dogodzić. Ja jeszcze bym tu wrócił.

Nazwa  Golf Beach Djerba
Miejsce  Tunezja / Djerba
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, golf

Słoneczne plaże z turkusowym morzem i białymi domkami

Klimatyczne mediny i kolorowe bazary pełne przypraw

Luksusowe kurorty i ośrodki spa z widokiem na morze

6.1

Wyświetlono 15 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
4.9
Jola

Zalety

My ich nie dostrzegliśmy.Ci z innymi pokojami na piętrach byli zadowoleni .pokój jest ważny.Jedzenie nawet ok,ale obsługa trochę nieporadna.najlepsi to chyba animatorzy.

Wady

Śmierdzi stęchlizną i to mi przeszkadza.Nie robiłam nawet zdjęć pokoju bo nie było się czym chwalić.Pozostała część hotelu ładna.

Zalety

Atmosfera

Wady

Troszkę stary

Zalety

Czysto, ogromny teren hotelu, blisko plaży, trzy bary, pyszne jedzenia, woda w butelkach dostępna o każdej godzinie i bez limitu

Wady

Hotel powinien zadowolić nawet tych najbardziej wymagających gości

Pobyt udany, miejsce fajne beż tłumów, czysto i schludnie

Zalety

Położenie przy plaży pilnowanej przez ochronę, brak tłumów, obsługa hotelu bardzo miła

Wady

Hmmm,,, monotonia jedzenia

Andrzej

Zalety

Animacje, palmy, brak nudów, choć nikt nie jest natrętny.

Wady

Woda

Alyson

Bardzo dobry wybór ,hotel na plus, ogród pełen zieleni, bliskość do morza ,duży basen w kilkoma głębokościami, bezpłatne leżaki i materacę pokój duży ,czysty sprzątany codziennie ze sprawną klimatyzacją i mini lodówką łazienka z dużym prysznicem jedzenie pyszne urozmaicone

Zalety

ładnie zagospodarowany teren z dużą ilością palm i krzewów kwitnących czysty pokój z wymianą pościeli i ręczników ;) pyszne i urozmaicone posiłki(również z owocami morza) dostęp do bezpłatnych leżaków na plaży czysta plaża choć czasem z wodorostami jednak to nie wina hotelu( bo ten robi co może) a specyfika wybrzeża dostęp do kawy o każdej porze i w wielu miejscach

Wady

niestety jakość prania ręczników jest do poprawy

Mateusz

Przyjechaliśmy z partnerką o 3 w nocy do hotelu, dostaliśmy brudny, zniszczony pokój, powitał nas wyglądający zamek z drzwi, brak ręczników, niedomykająca się lodówka z której jak się otworzyło lala się woda, pościel na łóżku niezmieniona, firanki brudne lepiej nie wiedzieć od czego, do tego drzwi a za drzwiami kolejne drzwi do siasiadow, które można było otworzyć, balkon również był łączony z sąsiadami, drzwi balkonowe były pęknięte, na balkonie wychodziła duża rura, na sam środek, a na środku stała woda wraz piachem i innym brudem spływającym, nie sprzątane od x dni a może tygodni, powiedziano nam, że zmiana pokoi możliwa będzie o 8 rano. Nie zmrużyliśmy oka, byliśmy w tych samych ubraniach praktycznie do godziny 17 bo wtedy dostaliśmy inne normalne pokoje. Rezydentka (...) jest niekompetentną osobą, twierdziła, że naskakujemy na nią, gdzie po prostu walczyliśmy o swoje, takiego słabego zachowania jeszcze nigdy nie widziałem, zrobiło się najzwyczajniej przykro

Zalety

Doznałem można zaliczyć jedzenie, animatorów , barmanów itp

Wady

Wadą dla mnie było na pewno ciągle ten sam repertuar muzyczny i ciągłe krzyczenie przez mikrofon w trakcie muzyki, irytujące

Hotel - przyjazny, przestronny, dobrze usytuowany Obsługa - miła, życzliwa i pomocna Czystość - pokoje sprzątane codziennie Jedzenie - urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie Restauracja - miła obsługa kuchni i kelnerzy. Na życzenie gości do kolacji podawane wino. Stoliki czyszczone na bieżąco, nakryte białym obrusem. WiFi - dostępne na terenie całego hotelu Basen - ciepła woda, ratownik, różne strefy głębokości Plaża - szeroka, piaszczysta, sporo glonów przy brzegu, boisko do siatkówki plażowej i huśtawka, bar przy plaży, możliwość jazdy konnej i na wielbłądzie Animatorzy - wspaniali, życzliwi i bardzo przyjaźni. Wielkie podziękowania i brawa dla Amyyne, Rico i Caza - zawsze uśmiechnięci i gotowi do zabawy z gośćmi - cudowni ludzie Proponowane aktywności - aqua gym, piłka wodna, siatkówka plażowa, petanque, dart, zumba, joga, disco, karaoke, .... Szef animatorów - oschły, mało uśmiechnięty i niedobry dla pracowników Hotel polecam przede wszystkim osobom szukającym spokoju i odpoczynku

Zalety

Hotel dla osób szukających wytchnienia od zgiełku. Brak aquaparku jest dodatkową zaletą (brak lub niewielka ilość dzieci).

Wady

Drugi basen byłby idealnym rozwiązaniem.

Jakoś adekwatna do ceny. Brak robactwa którego się obawiałam. Pokoje sprzątane codziennie i brak uwag co do czystości. Hotel widać ze swoje przeżył ale widzę w nim duży potencjał.

Zalety

Animacje Basen Jedzenie

Wady

Wybór drinków Okolica Brak alko w barze przy plaży

2.7
Mariusz

Nie wiem od czego zacząć bo to był najgorszy urlop od wielu lat. Przjechaliśmy do hotelu przed godziną 22 po zameldowaniu nie czekał na nas żaden posiłek mimo że dzień pobytu był zapłacony,zapytałem o kolację i usłyszałem że restauracja jest już zamknięta. Głodni z butelką wody poszliśmy do pokoju i tu kolejne rozczarowanie widok z pokoju na hotelową pralnię gdzie całą noc wył agregat i nie dało się spać. Po spotkaniu z rezydentem i po zamianie pokoju myśleliśmy że już będzie tylko lepiej ale tak nie było,lodówka w pokoju była zepsuta ,cztery razy zgłaszaliśmy w recepcji i do końca pobytu nikt jej nie naprawił. Wyposażenie pokoju to wczesna komuna widać że meble zjadał ząb czasu,poduszki miały chyba trzydzieści lat bo wypchane były gałganami z waty które były zbite w kule,na szczęście miałem swoją małą poduszkę. W restauracji panował jako taki porządek ale z czasem gdy gości było więcej trzeba było samemu sobie zorganizować sztućce i szklankę . Kelnerzy skakali koło Francuzów omijając Polaków szerokim łukiem. Jedzenie mdłe nie doprawione ionotonne.

Zalety

Nic mnie nie zauroczyło w tym hotelu. Plaża duża piaszczysta ale pełno było odchodów wielbłądów, przy tym morze kwitło i pełno było glonów na plaży, kąpiel w morzu przez pierwsze trzy dni była nie możliwa.

Wady

Hotel powinien mieć dwie gwiazdki a nie cztery,stare sprzęty obsługa sprzątająca bardziej zwracała uwagę na nasze żeczy osobiste niż na utrzymanie porządku. Sprzątający pan w naszym rejonie miał 60 lat więc wiadomo jak sprzątał,często zapomniał zostawić świeże ręczniki i musieliśmy go szukać . Jak dla mnie to były najgorsze wakacje.

2.1
Agata

Tragedia!!!!Gdy weszliśmy do pokoju przywitały nas plaga mrówek , takiego syfu w życiu nie widziałam za oknem same pety i śmieci!Po kontakcie z rezydentem dostaliśmy inny pokój dzień później!jedzenie tragedia….na plaży bród i smród.taki all ze drinki płatne a bar przy plaży to tylko woda free.Nie Polecam dla hotelu liczą się tylko Francuzi

Zalety

Zalety ???? 😂😂😂😂żadnych

Wady

Wszystko

ANNA

Bardzo przeciętny. W pokojach na 2 piętrze bardzo gorąco klimatyzacja dmucha ale nie chłodzi. Na korytarzach brak klimatyzacji. Napraw w hotelu dokonują fachowcy z programu"usterka".

Zalety

Piękna plaża. Smaczna kuchnia.

Wady

W całym hotelu nie działa klimatyzacja. Jest duszno. Na jadalni trudno jeść taki ukrop.

5.1
Sławek

Nie będę porównywać tego hotelu z hotelami tej samej klasy zlokalizowanymi w Europie. Panują tu różne standardy i Golf Beach moim zdaniem trzyma poziom 4* Minus: - niedogotowane wątróbki i ryby, podane za szybko, grillowane mięso surowe lub twarde i suche - alkohole w lobby serwowane jak w 5* hotelu, ale przy basenie w malutkich plastikowych kubeczkach ok 100ml. - kilku barmanów przy basenie nie zwraca uwagi na swoją pracę - Niewiele osób zna język angielski na poziomie komunikatywnym - płytki wokół basenu są bardzo śliskie - słaby bar przekąskowy - zła organizacja posiłków, najgorzej jak ustawili 2 długie stoły w ogródku do których ustawiała się kolejka ok 60 osób, można było zrobić kilka stolików - oferta all inclusive to 3 gotowe drinki oraz dowolne kombinacje np. gin z tonikiem lub cedratina i sprite -mały wybór dań, monotonne, codzienne omlety, jajka, płatki, owoce, naleśniki, croissanty na śniadanie, obiad: warzywa, mięso, ziemniaki, kasze, owoce, ryby, obiad to samo, wino nalewane z butelek ale trzeba o nie poprosić i piwo z dystrybutora - wokół ogrodu nie ma trawy Plus: -przesympatyczni animatorzy, ratownicy, grupa taneczna, która wieczorami pokazuje magię tańca i występy, są wspaniali, do nich chce się tam wracać, bardzo pomocni i uśmiechnięci, barmani w lobby bardzo uprzejmi, lubią nawiązywać kontakt i rozmawiać - pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane - działająca klimatyzacja i lodówka -Możesz dostać tyle butelek wody, ile potrzebujesz -Nigdy nie spotkałem się z taką życzliwością w żadnym europejskim hotelu - w hotelu jest bardzo czysto, jak coś przestaje działać to od razu pojawia się obsługa -piękny, czysty basen, plaża i morze Hotel został niedawno ponownie otwarty i wydaje się, że może w przyszłym roku będzie nieco lepiej. Teraz jest dobrze, ale jest kilka rzeczy, które się wyróżniają. Przypominam, że jest to opis niezależny, jeśli szukasz 4 lub 5*Europa, Tunezja nie jest dla Ciebie

Zalety

Animatorzy, ratownicy, obsługa, barmani,grupa taneczna

Wady

All inclusive to 3 drinki i kilka alkoholi, jedzenie niedogotowane,nie smaczne,ślisko wokół basrnu, mini golf zniszczony

Alina

Hotel bardzo czysty, pokoje sprzątane codziennie, wystarczająca ilość leżaków przy basenie, jedzenie dobre, duży wybór. Świetne animacje. Taksówki bardzo tanie, można zeiedzić całą Dżerbę.

Zalety

Czystość Animacje

Wady

Glony na plaży

Iza

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Maj 2023

Hotel położony na rozległym, zadbanym terenie. W pobliżu sklepiki i bary, w których warto spróbować shishy. Bezpośrednio przy hotelu znajduje się piaszczysta plaża, na której bezpłatnie można korzystać z leżaków i baru. Ciekawa koncepcja z basenem, którego część wychodzi na zewnątrz. Warto dopłacić do pokoju z widokiem na morze.

Zalety

basen zewnątrzny, położenie, plaża

Golf Beach Djerba