Gołębiewski (Wisła)

3.5

Pobyt w hotelu bardzo przyjemny. Posiłki- rewelacja. Czystość bez zarzutu. Park wodny bardzo urozmaicony, każdy znajdzie coś dla siebie. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne.

Pobyt udany .Wszystko zgodnie z opisem. Baseny. Dyskoteki

To nasz drugi pobyt w tym roku w tym hotelu.Przyjezdzamy z wnuczką .Jesteśmy bardzo zadowoleni z każdego pobytu.Wspaniale jedzenie bardzo miły ,pomocny personel.Super animacje w okresie letnim i ciekawe zajęcia poza sezonem dla dzieci.Obiekt zadbany bardzo czysty.

Spędziliśmy razem z rodziną bardzo udany weekend majowy. Polecam i na pewno tam wrócimy.

Piątek godzina 21:00 - przyjazd. Godzina 21:30 meldunek i do pokoju. 21:45 krzyk mojej żony żebym przyszedł do łazienki zobaczyć brudną deskę sedesową (żółte plamy). 21:55 prośba o zmianę pokoju. Prośba rozpatrzona pozytywnie, otrzymałem pokój obok. Pan z recepcji bardzo miły zresztą poprosił żebym po zaakceptowaniu nowego pokoju zdzwonił na numer recepcji i potwierdził, że wszystko jest dobrze. 22:05 po sprawdzeniu pokoju chcę zadzwonić i... 10 minut szukam telefonu. Telefonu brak. Zjeżdżam do recepcji po raz drugi i informuję, że nie ma telefonu ale zostaję. Wyjeżdżam na ósme piętro, idę do pokoju a żona siedzi na łóżku załamana i mówi, że poszewki są dziurawe. Nie wiem czy mam być zły na nią, że grymasi czy na hotel, który ewidentnie robi ze mnie jelenia. Po całym tygodniu pracy zaczynają mi puszczać nerwy. Miał być romantyczny wypoczynek w Wiśle a jest... KLAPA i to na wejściu. Nie mam ochoty czekać na dalsze atrakcje zjeżdżamy do recepcji i dziękujemy za pobyt. Gdyby nie to akwarium to ogólne wrażenie byłoby na ZERO!

Nazwa  Gołębiewski (Wisła)
Miejsce  Polska / Beskid Śląski / Wisła
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, aquapark, fitness, darmowe wifi, rowery, golf, parking, zwierzęta, ośrodek narciarski

Malownicze szlaki turystyczne przez zalesione góry

Świetne warunki do narciarstwa i snowboardingu

Uzdrowiska i sanatoria oferujące zdrowotne kąpiele i zabiegi

Teren narciarski w okolicy
Położenie względem stoków

3.5

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Posiłki wyśmienite. Wszędzie bardzo czysto. Miła i pomocna obsługa. Piękny widok z pokoju.

Wady

Hotel wymaga już odświeżenia. Zbyt mała ilość wind.

Edward

Pobyt - Październik 2022

Pobyt udany .Wszystko zgodnie z opisem. Baseny. Dyskoteki

Zalety

Kompleksowa obsługa Wszystko w jednym miejscu

Wady

Nie mam złych uwag.

Wanda

Pobyt - Lipiec 2022

Pobyt - Maj 2022

Zalety

Blisko do centrum Wisły, wygodny spacer deptakiem wzdłuż rzeki. Bardzo smaczne, urozmaicone jedzenie. Fajny aquapark i rewelacyjne animacje dla dzieci. Bitwa na poduszki była MEGA :) Miła obsługa - problem z pokojem został rozwiązany natychmiastowo.

Wady

Zbyt wiele atrakcji dla dzieci, jak na tak krótki pobyt ;) trudno zdecydować, czy zostać na animacjach, czy wyjść na spacer :)

2.0
Damian

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

piękne akwarium przy wejściu

Wady

płatny parking , niezbyt czyste pokoje. Reszty nie zdążyłem sprawdzić

Domin

Pobyt - Maj 2015

Spędziłem tam długi weekend majowy pomyślałem że napiszę kilka słów.Hotel jak najbardziej dobry choć najlepsze lata ma już za sobą czytam marudzenie ludzi na złą organizację,kiepską obsługę itd...ludzie to jest wielki moloch żeby opanować to wszystko personel musi być stały od lat i bardzo dobrze zarabiać żeby ten cały małpi cyrk turystów opanować nie da rady jeśli pracownicy się zmieniają a zarobki jak myślę nie są wysokie coś o tym wiem bo pracuje w branży hotelarskiej od wielu lat....Nie ma co narzekać hotel jest godny polecenia nie jest to Oczywiście Grand Hotel nie są to Alpy więc ludzie trochę wyobrażni jak na Wisełkę jak najbardziej daje rady...

Zalety

Pokoje dość zadbane z przytulnym wystrojem...

Wady

Wisła to nie Alpy...

5.2
dd