Byliśmy z rodziną na 4 dni w Hotelu Gołębiewskim najlepszy hotel w Polsce według mnie byłem w wielu hotelach ale ten hotel jest dla mnie najlepszy Zawsze podziwiam Hotele Gołębiewski wszystkie są super podziwiam pana (...) że szło takie coś zbudować i buduje dalej coś pięknego
Całokształt
Według mnie nie ma żadnych wad tylko zalety
Pokoje bez klimatyzacji a było ciepło , podobno jakis konwerter który nie działał , jedzenie dobre ale w tych czasach polecam poszukać innej oferty a takich nie brakuje .
Blisko jeziora
Parking full i 50 zł
Odradzam pobyt w okresie wakacyjnym . (...) rozwydrzonych setki , bo pobyt dla nich za darmo .Nigdy w zyciu w lecie , to mordęga a nie odpoczynek . Modliłem sie kiedy to się skończy . Uważam ,że za (...) powyżej 3 roku powinno sie połacic 50% .
Hotel z tradycją, pokoje bardzo duże z super wygodnymi łóżkami, jedzenie pyszne i dla każdego, piękny park,polecam rowery elektryczne.
Atmosfera, pomocny personel,duża ilość wind i wszechobecne kwiaty
Trzeba się było nachodzić ale to nie wada
Pozytywnie, czysty hotel położony naj jeziorem w niedalekiej odległości od centrum Mikołajek.
- czysto, pokoje sprzątane codziennie - dobre i urozmaicone jedzenie - 35 metrowy basen (głębokość od 1,4m do 2,4m)
-Niewystarczająca ilość bezpłatnych miejsc do parkowania w stosunku do dostępnych pokoi. Wymusza płatne parkowanie (50 złoty za dobę) - Dostępność czasowa hotelowych atrakcji ograniczona (tor saneczkowy do weekendów oraz sali gier poza weekendem od 16 do 22) - cena za nocleg porównywalna z zagranicznymi kurortami
Witam, Może rzeczywiście lata świetności hotel ma za sobą. Widać ząb czasu. Mieliśmy co prawda małe przejścia ale uważam że hotel stanął na wysokości zadania... i sprawił że Nasz pobyt uważam za udany. Można spokojnie polecić dla rodzin z dziećmi jak również dla tych którzy przyjechali w poszukiwaniu wrażeń.
To jednak Gołębiewski - klasa sama w sobie. Zacząłem przyjeżdżać 30 lat temu - i mam ogromną nadzieję że tak pozostanie. Czas pokaże.
Niestety muszę napisać że zamknięcie basenu na dworze - gdzie można było wypłynąć z środka- było DUŻYM błędem - to był czad. Była to jedna z tych naprawdę nielicznych atrakcji na miarę term. Oczywiście chodzi o okres zimowy. No cóż - szkoda i duży, duży żal. Może ktoś jednak to przemyśli że to była błędna decyzja. Czas pokaże. Mogę napisać jedno : cięcie kosztów to jedno - oczekiwania klientów to już inna sprawa.
Witam. Jak na hotel 4gwiazdki to nie polecam. Cena powinna być adekwatna do hotelu. Niestety lata 90te mnie interesuję tylko teraźniejszość.
Baseny i posiłki w opcji śniadanie , obiad i kolacje nie możemy narzekać na głód i różnorodność.
Na początku można powiedzieć że wystrój pokojów lata 90te. Druga sprawa tropikana na wejściu smród kanalizacji w przebieralni. Odpadające płytki. Brak antypoślizgowych płytek. Bród w basenie zewnętrznym i odpadająca farba niecki. Okna między wewnętrzną i zewnętrzną częścią jakby stado mew narobiło. Obsługa basenów jakby za karę tam robiła (za przykład mogę napisać że ratownik powiedział do gościa "czy go nie powaliło" to dla hotelu 4* chyba coś nie tak. Cena nie adekwatna do wyglądu hoteu.
Hotel spelnienia moje oczekiwania.Wszystko na najwyzszym poziomie.
Bardzo dobre jedzenie,duzy wybor ,wszystko pyszne,swieze,baseny i centrum spa bardzo duze,fajne roznorodne jacuzzi,rozne rodzaje saun.
Nie podobalo mi sie to ze trzeba bylo placic za wypozyczenie szlafrokow w spa,hotel na takim poziomie powinien miec je na wyposazeniu .Personel obslugujacy w spa nie zbyt grzeczny,panie sprawdzajace karty i wydajace reczniki niemile ,szczeholnie opryskliwa pani w okularach,krotkie wlosy ,raczej nizszego wzrostu.
Hotel fantastyczny. Obsługa tez super. Tylko urlop zbyt krótki :D