Hotel idelanie sprawdzi się zarówno na romantyczny wyjazd jak i rodzinne wakacje.
Dla dzieci: zewnętrzny plac zabaw, pokój zabaw, klub dla dzieci, restauracja (Smakolandia).
Strefa SPA: pokój relaksacyjny, sauna, łaźnia parowa.
Wyciągi oddalone od hotelu: Chairlift Zbyszek - ok. 1,5 km, Chairlift Liczykrupa - ok. 1,6 km.
Tragedia! Czasy świetności tego hotelu już minęły. Wiele rzeczy wymaga remontu lub wymiany, np. nad brodzikiem panuje półmrok, ponieważ spaliły się żarówki... O ciszy nocnej można zapomnieć, ponieważ rodziny z dziećmi umieszczane są w sąsiedztwie imprezowiczów a recepcja nie reaguje na zgłoszenie problemu. Oczywiście telefon w pokoju nie działa, więc do recepcji trzeba się przejść. W sumie szybko się przekonałam dlaczego za pobyt trzeba płacić przy zameldowaniu a nie jak w cywilizowanym świecie przy wymeldowaniu.
Brak ciszy nocnej, Brak papieru i ręczników w toaletach, Niesprawny telefon w pokoju, Uszkodzone uchwyty na papier toaletowy, Brak oświetlenia, Płatność za pobyt przy zameldowaniu, Brak zasłon prysznicowych w natryskach przy basenie, Poodklejana tapeta w pokoju, Uprzejmość obsługi w recepcji zależna od nastroju...
Hotel jedzenie oraz aquapark są okej, ale.. klub nocny porażka. Oczekiwanie na drinka ponad 30minut, obsługa klubu nocnego za barem totalne dno. Nie obchodzi ich że ktoś czeka, 30 minut i nic! Nie polecam. A właścicielowi radzę spojrzeć jak to wygląda, bo jest to dno na dnie podkreślam. Na pewno już tu nie wrócę.
Aquapark,jedzenie recepcja
Klub nocny, podejście do klienta
Hotel oceniam bardzo dobrze. Pomimo, iż wystrój nie jest zbyt nowoczesny to cała reszta jak najbardziej na plus.
Pyszne jedzenie, bardzo urozmaicone, bogata oferta Spa,oraz baseny miła i pomocna obsługa, Możliwość przyjazdu z czworonogiem.
Witam , rewelacja !!!!! Byłam juz kilka razy , SUPER!!!! Obsługa przemiła !!!! JEDZENIE FANTASTYCZNE!!!! NIE DO PRZEJEDZENIA !!!! WIELKIE PODZIEKOWANIA CAŁEJ ZALODZE W KUCHNI !!!!! WIELKI SZACUN !!!! Serdecznie pozdrawiam i bede wracać !!!!!!
Wszystko na miejscu , baseny , sauny , klub , SERDECZNIE POLECAM !!!!
Ogólnie hotel dobry,czysty,wiele udogodnień i atrakcji.
Czysto , personel miły, strefa basenowa super
Jak dlamnie zbyt ponury ale elegancki, jedzenie średnia.
Hotel jest naprawdę duży i posiada to co powinien, ale niestety zgodzę się z przedmówcami, że lata świetności już dawno minęły. Meble w pokoju zniszczone, w łazience niedługo wyrosną pieczarki, suszarka do włosów niby jest, ale pęknięta i z rozwarstwioną rączka nie napawa optymizmem, a poza tym i tak wieje tylko na zimno. No i hit - 1000 pln za dobę, a nawet nie ma żelu do mycia i głupich patyczków higienicznych. Co do kolacji, znowu zgadzam się przedmówcami, niby do 21 można zjeść, ale 20.20 zaczynają sprzątać i brakuje nawet zwykłej herbaty, o luksusie zwanym „cytryna” nawet nie wspomnę. Zobaczymy, co będzie rano na śniadaniu, może ono się obroni, ma szansę między 7 a 11. Przyjechałem po odrobinę luzu, więc nikt mnie nie zaciągnie o 7 na stołówkę. Zaryzykuję 9.15. Jutro zbadamy resztę atrakcji, bo atrakcją dzisiejszego wieczoru było szukanie miejsca parkingowego. Te dla niepełnosprawnych, do których mam prawo, były zajęte przez auta bez odpowiedniego oznakowania, a inne zajęte jak sprzątaczki w ZUSIE. Pozostało zapłacić 70 pln za parking zamknięty.
Basen, kręgielnia, sala gier, sala dla dzieci, co prawda jeszcze nie zaliczone, ale obecne jak ksiądz na kolędzie.
Ogólnie zmęczony życiem, jak emeryt dorabiający w ochronie, no i niestety czystość próbuje go gonić, ale on nadal jest szybszy.
Jestem pod wrażeniem hotelu w Karpaczu. Ponieważ mój pobyt miał miejsce w czasie około świątecznym wszechobecne, ustrojone choinki dodały cudownego klimatu. Miejsce bardzo przemyślane. Początkowo trudno się tu było odnaleźć, tak duży to obiekt, ale po kilku spacerach można się przyzwyczaić. Jedzenie super, doprawione, różnorodne ….. wrócę tu!
Lokalizacja, baseny, strefa dla dzieci, dorosłych i wiele innych
Wszystko na wysokim poziomie, tylko jeden minus że szlafroki nie były na wyposażeniu pokoju, trzeba wykupić. Dużo atrakcji dla wszystkich.
Bardzo duży
Brak szlafroków w pokoju i laczek
Hotel z zewnątrz robi wrażenie ale już pobyt w nim rozczarowuje kompletnie. Popękane ściany, odlatujące tapety, stary prysznic, rozlatująca się sofa-dostawka. I to jeszcze nie wszystko! Jeśli ktoś pisze ze jedzenie jest pyszne to zastanawiam się jakiej jakości jedzenie ma w domu. Tu serwowane jest jedzenie najniższej klasy, Nie sposób wymieniać wszystkiego co było nie tak. Szef kuchni zapewne uznaje dawna kuchnie ze smarzeniem na głębokim oleju. Masakra! Poza tym polować trzeba na wolne miejsca parkingowe. A najgorsze co było to brud. Każdego dnia zgłaszaliśmy ze kupy psie leżą gdzieś na holu, nie wspomnę już o ilości psich odchodów wokół hotelu. Szkoda, naprawdę szkoda.
Basen.
Stare wyposażenie pokoi. Łazienki stare i brzydkie. Dziwny zapach w całym hotelu.
Jesteśmy bardzo zadowoleni po raz kolejny jedzenie super do wyboru restauracja czerwona lub zielona obsługa miła czysto schludnie
Przestronosci atrakcje dla dzieci i nie tylko
A mnie się te hotele bardzo podobają byłam w zeszłym roku jestem i teraz i na święta też będę....jedyny chyba który oferuje 3 posiłki jeśli się chce do tego bogate zaplecze relaksacyjne bardzo urozmaicona kuchnia i bardzo smaczna ..już na samym wejściu robi wrażenie....bywałam w 5 gwiazdkowych i szczerze przyznaje są przechwalone ... oczywiście nie wszystkie ale w Karpaczu 5 gwiazdkowy dla mnie poooorazkaaaa🤦🤦🤦 oczywiście są szczegóły do naprawy czy remontu ale to chyba jak wszędzie
Jedzenie,baseny,sauny,cały ogół robi wrażenie
Troszkę remontu ,powiewu świeżości w pokojach i git na 1000%😉😉👌👌👌
Hotel lata świetności ma już za sobą. Popękane ściany w pokojach, zdarte tapety, pordzewiała bateria. Biorąc pod uwagę Mikołajki, Wisłę i Karpacz - ostatni zdecydowanie najsłabszy.
Bardzo dobra kuchnia, miła i pracowita obsługa sprzątająca pokoje. Ładnie położony, przyzwoite baseny (choć zewnętrzny z bardzo zimną wodą nawet w upalne dni).
Panie (oczywiście nie wszystkie) pracujące na recepcji bez empatii i profesjonalizmu. Standard pokoju nieproporcjonalny do ceny. Drogi parking.
Jestem bardzo zadowolona super przestronne pokoje mnóstwo atrakcji dla dzieci pyszne jedzenie
różnorodność atrakcji w hotelu nie można się nudzić
ewentualne zniszczenia w pokojach wymagają poprawy
Cena hotelu nie jest adekwatna do jakości usług,bardzo dużo ludzi na basenie ,hotel przyjmuje osoby z zewnątrz ,brak miejsc dla gości hotelowych ,woda w basenie zew. Bardzo słabo podgrzewana, osobiście nie polecam tego hotelu
Basen zewnętrzny ,dobre jedzenie
Zimna woda w basenie zewnętrznym ,bardzo dużo ludzi na basenie
Jestem zakochana w sieci hoteli Gołębiewski. Byłam 2 razy w Mikołajkach i teraz 2 raz w Wiśle. Dla mnie super. Woda w basenie zewnętrznym dużym 31 stopni. Super animacje dla dzieci i dorosłych. Bluzki do centrum. Jedzenie petarda. Co do wnętrza jeśli każdy by szanował i nie niszczył,było by inaczej. Mam nadzieję, że kolejny będzie Karpacz. Przecudne wakacje
Baseny z ciepłą wodą. Nawet prysznic na zewnątrz jest z ciepłą wodą. Jedzenie przepyszne. Przemiła i zawsze uśmiechnięta animatorka dla dorosłych
Ocena tylko dobra ze względu na problemy z parkowaniem i zimną wodą w basenie nazwanym TROPIKANA :)
Hotel jak hotel nie ma się do czego przyczepić, ma już ponad 11 lat, był budowany bardzo szybko i efekty widać na popękanych ścianach, zwłaszcza na niższych piętrach. Dużym plusem są pokoje z ogródkiem dla właścicieli zwierząt. Wystrój i wyposażenie pokoi zadowalające. Oferta bufetowa dość bogata i smaczna.
Duży minus to baseny które hucznie się nazywają TROPIKANA! Z tropikami nie mają nic wspólnego, zero roślinności i zimna woda. Szlafroki szyte na miarę pod właściciela hotelu, standardowo noszę XL a w szlafrok 4XL ledwo się zmieściłem, rękaw kończył mi się pod łokciem ! Zastrzeżenia do parkingu podziemnego, wykupujesz miejsce i masz kartę i nie ma gdzie zaparkować. Oburzające jest podejście gości którzy parkują na dwóch miejscach. Obsługa powinna interweniować!
Nie akceptują zwierząt ! Biorą duże pieniądze za psa, po czym nękają telefonami żeby je sprawdzać. Prowokacja ze strony ochroniarza który pukał do drzwi i nagrywał dyktafonem ze szczeka ( brat był w pokoju obok i nie słyszał nic do momentu jego przyjścia!) Wszędzie pełno biegających , krzyczących dzieci! Jeżdżą na hulajnogach i depczą po nogach ale z nimi nic nie robią! Płacimy te same pieniądze i jadąc do hotelu z psami również chcemy odpocząć nie czując się Nękanymi
Tragedia od samego wejścia. Podjazd i wjazd do hotelu nieodśnieżony. Duzżo kierowcow ma z tym problem. Płatność od razu przy zameldowaniu za cały pobyt. W łazienkach smród z kanalizacji nie do wytrzymania . Nie pomogła zmiana pokoju ani odświeżacz. Obsluga łaskę robi jal o cokolwiek poprosisz. Po 21 nie napijesz się kawy ani herbaty. Obsługa baru nafochana że musi robić drinki a o 23 zamykają bar i .... najlepsze jednak teraz. Wchodząc na basen otrzymujesz szlafroki na czas pobytu. Szczegół że xl to naprawdę m. Przy wymeldowaniu okazuje się, że za owe szlafroki trzeba zapłacić za wypożyczenie. Nikt wcześnie nie informje Cię o takowej opłacie. A na dodatek jak nie oddasz szlafroków w recepcji basenu tylko zostawisz w pokoju jak w normalnych hotelach to recepcja hotelu Gołębiowski kasuje 50 zł za szlafrok.
Żadne zalet .
Cały hotel nadaje się do remontu generalnego..
Marnie. Obsługa bardzo kiepska, nie rozumie po polsku, jest opryskliwa. Obiekt ewidentnie wymaga remontu. Dania zimne.
Duży hotel, dużo dostepnych atrakcji
Obsługa nie mówi po polsku, często nie rozumie, jest opryskliwa.
Szkoda pisać nie polecam zwykłe dziadostwo do wyciągania kasy a wygląd pokoi jakby 50 lat temu budowali
Bunkier,labirynt , Moloch za kosmiczne pieniądze