Golden Tulip President (ex Cooee Club President)

Słaby hotel. Na terenie hotelu plac budowy, bo część bungalowów jest w przebudowie. Same bungalowy odświeżone, ale do malowania nie zdjęto ani luster ani zasłon… Ich niewątpliwą zaletą była cisza w nocy. Pokoje w budynku hotelowym w lepszym stanie. Jeśli możecie nie bierzcie pokoi od strony ulicy/morza. Przy ulicy znajduje się klub nocny i łomot nie daje spać do trzeciej nad ranem. Jedzenie ok i spory wybór ale nie przyglądajcie się za mocno czystości w „restauracji” bo nic nie zjecie. Recepcja pracuje jak za karę, niewiele można załatwić. Ciągle wymówki: później, jutro, wieczorem. Zdecydowanie nie polecam. W tej cenie poszukajcie hotelu z lepszą opinią,

Hotel w spokojnej dzielnicy wypoczynkowej. Do morza krótki spacer około 100 m. Z lotniska około 60-70 min. Nocowaliśmy w bungalowie.

Kraj, w którym byłam drugi raz i już tam nie wrócę... Człowiek oglądając to wszystko cieszy się, że dane mu jest żyć w innej kulturze i cywilizowanym kraju. Hotel, jeśli zapłacicie do 1800zl za tydzień pobytu, jest wart swojej ceny. Pokoje ok jednak nie wszystkie podobno... bungalow nie polecam są stare i czuć tą starość. Baseny ok. Wyżywienie - każdy znajdzie coś dla siebie... ( pyszne frytki ) Wielu turystów z Tunezji i mi osobiscie to trochę przeszkadzało, inna kultura ... Plaża jest ale nie zachęca ( leżaki stare, brudne; baru na plaży, faktycznie nie ma )

Wiele razy byłam w Tunezji jednakże muszę obiektywnie stwierdzić,że hotel Golden Tulip ( Cooee ) jest godny polecenia. Powiem krótko! Jedzenie jak na 3* hotel bardzo dobre !!!! Bary bardzo dobre Animacje fajne. Baseny super! Blisko do plaży Hotel może ci do pokoi wymaga wymiany łóżek jednakże ileż czasu w nich przebywamy? Polecam ten hotel z pełną świadomością. Bliziutko bary ,sklepy, markety oraz lubiących potańczyć kluby z dobrą muzyką. Magda 👍

Super hotel, fajne baseny, niesamowita plaża. Obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie bardzo dobre, rozmaite, pyszne ciasta. Bardzo polecam pobyt w tym hotelu, jeśli wrócę do Tunezji to napewno do tego hotelu, bo bardzo miło go wspominam ♥️♥️♥️

Kod hotelu HOT20798
Nazwa  Golden Tulip President (ex Cooee Club President)
Miejsce  Tunezja / Hammamet / Hammamet
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne, tenis

Atrakcyjna lokalizacja: w rozległym, tropikalnym ogrodzie, przy deptaku z kafejkami, restauracjami i barami.

Tylko 100 m do szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.

Udogodnienia dla dzieci: 2 baseny, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje sportowe.

Dla aktywnych: 2 korty tenisowe, aerobic, gimnastyka w wodzie, piłka wodna, siatkówka.

Wyświetlono 17 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dorota

Zalety

Animacje

Wady

Stare, brudne bungalowy, plac budowy na terenie hotelu, brak czystości w restauracji

Albert

Zalety

Dwa baseny, proste bary, napoje i alkohole. Przyjemna obsługa.

Wady

Trochę remontów w hotelu, może przeszkadzać.

Zalety

Animatorzy, obsługa - zawsze pomocna Baseny Pokoje te odnowione są ok ( trzeba pilnować bo nagminnie osoby, które miały rezerwację na pokój chcą upchać w bungalow ) WiFi było również w pokojach na 1 piętrze i przy basenie

Wady

Bungalow - starodawne, mało komfortowe... Recepcja - mówi jedno, robi drugie Bar na plaży 😂🤣 czyli drewniana budka wyglądająca jak składzik na leżaki a w budce okienko, w okienku gość nalewający colę i wodę do maleńkich plastikowych kubeczków. Plaża raczej brudna... stare leżaki nie zachęcają aby się na nich położyć. Turyści z Tunzji ... i to co zostawiają po sobie na stołówce...dramat

Magdalena

Zalety

All super Baseny super Plaża ok Pokoje 4 Infrastruktura 4

Wady

Elewacja hotelu do poprawy- remontu

Zalety

Bardzo blisko do plaży. Świetne jedzenie, super baseny, miła obsługa.

Pobyt - Czerwiec 2023

Fajny hotel chodź jeśli ktoś uwielbia luksus to on nie spełni tego oczekiwania . Miła załoga animatorów ,barmanów i pań sprzątających. Niestety recepcja trochę słabo już jak przyjechaliśmy recepcjonista stwierdził ze nie ma na wymianę dinarów ( zaznaczam ze miała być zawsze możliwość wymiany niestety tak nie jest , wiec wszyscy radzą nie wymieniać wszystkiego ale w tym akurat hotelu wiecznie nie było dinarów) co było niezbędne. Recepcjonista zainkasował nas 10 euro od osoby a miało być 20 dinarów zaznaczę ze przelicznik to 10 euro to 33 dinary . I tak recepcjoniści cały czas mylili się co do obliczeń trzeba było bardzo uważnie tego pilnować pomyłki wąchały się między 5 a 10 dinarów co wymianę. Oczywiście po zwróceniu uwagi owym recepcjonista zwrócona była różnica ale to nie było ładne zachowanie..

Zalety

Czysto i w miarę schludnie wiec za tę kwotę uważam ze hotel jest na prawde fajny a tak zwane bungalowy super ( tak jak by swoje mieszkanko ) uważam to za duży plus

Wady

Recepcjoniści polują na osoby które nie zauważają ich błędów w obliczeniach byłam tam 11 dni wiec było to bardzo widoczne i nie przyjemne. Niestety bardzo mocno musiałam im patrzeć na ręce przy wymianie waluty chodź bardzo tego nie Lubie. Niestety panowie na recepcji mimo pokazywania błędu zwracali różnice i nic sobie z tego nie robili zwykłego Przepraszam nawet nie usłyszeliśmy a próbowali oszukać mnie pare razy i znajomych .

Jola

Pobyt - Lipiec 2022

Bardzo polecam ten hotel. Zacząwszy od recepcji na obsłudze restauracji skończywszy. Jedzenie bardzo dobre. Wszyscy pomocni i uprzejmi. Super animacje każdego wieczoru. Byłam poprzednio w Tunezji, ale ten hotel wypadł najlepiej. Kierownicy restauracji i sam właściciel hotelu starają się, aby wszystko wypadło jak najlepiej. Wrócę tu ponownie za rok bo już tęsknie za tymi wspaniałymi ludźmi.

Zalety

Blisko do plaży. Super obsługa.

Wady

Mam trochę zastrzeżeń do Pań sprzątających pokoje. Sprzątanie niedokładne. Sama musiałam myc umywalkę .

agawa

Plusami był basen duży z czystą wodą, w ładnym ogrodzie. Pogoda wyśmienita. Możliwość skorzystania z agua parku-wejściówki bezpłatne. Minusami hotelu jest przede wszystkim wyżywienie w opcji all- począwszy od stołówki (na pewno nie jest to restauracja) a skończywszy na niesmacznym jedzeniu, napojami, których nie da się wypić-koszmar!Brak przekąsek między posiłkami-chyba że croisanty ze śniadania, tudziez popcorn mozna uznać za takowe. W ciągu 2tyg. dwa razy frytki, naleśniki płatne-3dt, lody-20dt za kupon-nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że biuro sun

Kamil

Stary, baaardzo zniszczony \"hotel\". Łazienki w bardzo złym stanie. Pokoje sprzątanie codziennie. Na dzień dobry w pokoju czekał na nas gigantyczy karaluch, a w pokoju znajomych delegacja powitalna-2 karaluchy. Pierwszego dnia dostalismy domki na samym końcu hotelu przy torach kolejowych. Po interwencji u rezydentki zamienione na bliższe. Jedzenie monotonne ale nie było złe. Właściwie jest jeden bar do którego są kolejki. Drugi bar w basenie oferuje szczynowate piwo, fante i cole. Baseny są ok. Do plaży blisko, a sama plaża piękna, szeroka. Na plaży \"barek\" z napojami ale brak pryszniców. Leżaki i materace za darmo! Darmowy wstęp do Aqua parku tuż przy hotelu. Animacje jak wszędzie, ani lepsze ani gorsze.

turystka

Rzeczywistość znacznie różniła się od sprzedanej oferty! plusy: basen, ogród, ładna plaża, zakupy, pogoda, agua park - wejściówki w cenie, ciasta, owoce pyszne. minusy: stołówka (na pewno nie jest to restauracja) jedzenie beznadziejne,napoje wstrętne! obługa kiepska, brudno, nawet jak na warunki w kraju arabskim - porównuję z 3 innymi hotelami, w których byłam. Brak przekąsek (poza croissantami ze śniadania, tudzież popcornem) a lody, naleśniki płatne - niezgodnie z ofertą all sprzedawaną przez biuro. NIE POLECAM!

1.6
JUSTYNA

Pobyt - Lipiec 2018

brak baru na plaży - woda przyniesiona z hotelu po 5 minutach była zagotowana przez słońce. Hotel typowy PRL , pokoje - klimayzacja z lat 80 w pokoju śmieradziała, drzwi do pokoju podejrzewam,że jedno mocniejsze kompnięcie jakiegoś obywatela i pokój dostępny do zwiedzania. Restauracja - trdno to nazwać restauracją, na stołówkę też nie zasługuje, bo na stołówce ludzie umieją się zachować, a tam niestety nie. Syf, smród, przepychanki. W trakcie posiłków \'to cos\' było kilkakrotnie zamykane ponieważ nie było już miejsc siedzących. widoku tego nie da się opisać słowami - nie życzę nikomu, ażeby trafił na urlop w takim nastroju, jakim z mężem byliśmy. Odechciewało się wzystkiego. Niestety większość moich opinii na temat tego hotelu jest usuwana, więc mam nadzieję, że tym razem zanim ktoś kupi tą wycieczkę - przeczyta i się zastanowi. To tylko niektóre elementy, jakie zostały nam zaoferowane przez ten hotel i biuro podróży. Niestety pomimo interwencji u Pani rezydent , która miała świadomość standardu hotelu i która wiedziała, że kolejna grupa turystów, jaka przelciała jest rozczarowana, zniesmaczona i zbulwersowana - niestety nic nam nie pomogła... Także drodzy przyszli urlopowicze omijajce szerokim łukiem ten hotel = hostel.

Zalety

Wady

brak baru na plaży, restauracja = najniższy poziom stołówki; ppokoje = zagrzybiona ledwo działająca klimatyzacja; obsługa hotelu - 4 godziny po przylocie czekalismy na pokoj, turysci z Niemiec, którzy przyjechali po nas otrzymali pokoje od ręki, jedzenie - brak słów

2.8
AGA

Pobyt - Czerwiec 2017

HOTEL BARDZO BRUDNY , POKOJE STARE ,POŚCIEL I RĘCZNIKI NIE WYMIENIANE PO WIELKIEJ AWANTURZE W RECEPCJI JEDZENIE DOBRE ALE NIE MA ZA WIELKIEGO WYBORU , OWOCE WYDZIELANE PRZEZ KUCHARZY ,DO KAŻDEGO POSIŁKU JEDEN RODZAJ NP.ŚLIWKA ,ARBUZ ,MELON. BYŁAM Z RODZINĄ W TERMINIE 15-22.06.2017 ZOSTALIŚMY ZAKWATEROWANI DO POKOJÓW BUN-GALOWYCH POKOJE RZEKOMO PO REMONCIE SYF POŚCIEL BRUDNA, ŁAZIENKA NIE POSPRZĄTANA, PO AWANTURZE Z BOJEM HOTELOWYM ZOSTAŁA NAM WYMIENIONA POŚCIEL , KTÓRA TEŻ MIAŁA WIELE DO ŻYCZENIA. WYKUPILIŚMY WCZASY 24H ALL INCLUSIVE Z ITAKI OCZYWIŚCIE BRAK -NAPOJE OD 10-23 A O POSIŁKACH MOŻNA BYŁO POMARZYĆ , BARMAN WYDZIELAŁ NAPOJE KAWA I WODA NA OSOBĘ BYŁO ZA DUŻO , JEDNA RZECZ KTÓRA BYŁA OK TO ANIMATORZY . NIE POLECAM HOTELU , NIE JESTEM OSOBĄ WYMAGAJĄCĄ ALE NAPRAWDĘ TEN HOTEL NIE ZASŁUGUJE NA TRZY GWIAZDKI .

Zalety

POSIŁKI DOBRE, ANIMATORZY OK,BASEN

Wady

BRUD

Jurek

Pobyt - Czerwiec 2017

Hotel na 3 gwiazdki ujdzie w tłoku dla mało wymagających.Ogólnie cisza.Ładne baseny.Na plaży tragedia nieczynne natryski,brak all inclusive,przebieralnia to jest kawałek baraku z desek. Kibel w polu to porażka.Ogólnie na plaży nędza.Mam fotki chyba też je wrzucę do obejrzenia.Materace do leżaków zamknięte na klucz.Brak europejskiego jedzenia całe dwa tygodnie to samo jedzenie.Dla wymagających nie polecam

Zalety

miła obsługa hotelowa,Hotel położony na uboczu z dala od zgiełku.Można po cichutku sobie odpocząć

Wady

brak all inclusive na plaży trzeba lecieć z plaży do hotelu na drinka,,brak natrysków na plaży leżysz i opalasz się w soli po wyjściu z wody.Toaleta na plaży lepszy wychodek ma rolnik za stodołą.Jeden bar all inclusive na cały hotel.Wódka chyba ma tylko 10 procent tak jest rozcieńczona za plecami klienta.

3.8
michał

Pobyt - Czerwiec 2017

Największą zaletą hotelu są baseny,mini club i animatorzy...jedzenia nie za dużo,ale było smaczne,owoców brakowało,...alkohol od10 do23,barmani wydzielali piwo,a wódki i whisky praktycznie nie było...pokoje to tragedia,brudno,standard na naciąganą jedynkę,pościel brudna...nie polecam tego hotelu ,najgorszy wybór jaki mogliśmy podjąć

Zalety

baseny,mini club,animatorzy

Wady

pokoje z prlu,brudno,brak alkoholu,brak wc na plaży

Urlopowiczka

Pobyt - Wrzesień 2014

Byłam w hotelu we wrześniu 2014, i jestem bardzo zadowolona. Hotel na pewno przewyższył moje oczekiwania jak na swoje trzy gwiazdki. Pokoje są skromne, tak samo łazienki (brak suszarki), ale czyste sprzątane codziennie, ręczniki również wymieniane codziennie. Główną zaletą tego hotelu jest jego atmosfera - wszyscy pracownicy są bardzo mili, radośni, uśmiechnięci, duży plus - praktycznie z każdym idzie się dogadać po angielsku. Hotel jest praktycznie samowystarczalny - pyszne jedzenie - serwowane na bieżąco, nawet pod koniec śniadania, obiadu czy kolacji posiłki są na bieżąco przygotowywane i podawane. Dwa piękne baseny, które nie są zatłoczone, zawsze dostępne leżaki (nie trzeba się o nie bić czy wstawać skoro świt, żeby mieć miejsce do wypoczynku), ogród przecudowny - palmy i zielona trawka, codziennie dbają o niego ogrodnicy :) w ciągu dnia o dobrą zabawę troszczy się bardzo duże grono animatorów, a wieczorem przeróżne animacje na show. Jednym słowem naprawdę polecam!!!

Zalety

wspaniali animatorzy, bardzo dobre jedzenie, trzy kroki do plaży, piękny ogród i baseny

Wady

alkohol - rozcieńczony

Raf

Pobyt - Wrzesień 2014

Jak najbardziej polecam :) Jeśli ktoś potrzebuje odpoczynku i naładowania baterii te miejsce jest godne polecenia :)

capri

Pobyt - Lipiec 2013

Bardzo mi się podobało w tym hotelu, schludny, skromne pokoje ale czyste, nie ma co narzekac. Człowiek jedzie na wakacje nie po to, zeby w pokoju siedziec. Najbardziej podobali mi się animatorzy, poprostu pełen profesjonalizm, ubawiłam się po pachy w czasie wodnego aerobiku i na tańcach kończących kazdy wieczor. Na pewno będę polecac znajomym ten hotel, bo zasługuje na więcej niz trzy gwiazdki. Tylko jak w czerwcu jedziecie to ciepłe bluzy weźcie, bo troche zimne wieczory. Źycze udanych wakacji dla wszystkich- nie ma jak Tunezja, doborowe towarzystwo i drinki za free.

Golden Tulip President (ex Cooee Club President)