oddalony daleko od miejskiej plaży a do polecanej plaży prywatnej trzeba dojeżdzać \"taxi\"
Hotel w standardzie 3*, chociaż wyposażenie lekko podniszczone. Rewelacyjne wyżywienie i ogromny wybór potraw o, 12- 16 sałatek warzywnych, 8-12 dań na ciepło, ciasta, napoje, wino, piwo itd. naprawdę masa smacznego jedzenia (all inclusive). Do tego 2 płytkie baseny, ale spokojnie można pływać,zjeżdzalnie, 3 bary jeden z nich z dużą salą gdzie codzniennie odbywają się jakieś imprezy. Całość oceniam dobrze i szczególnie polecam na wyjazdy rodzinne.
Hotel głównie dla izraelczyków i rosjan. Hałas i nienajlepsza czystość. Duże grupy lokalnych biur zagłuszają wszystko. Nie wszystkie bary czynne, braki ręczników przy basenie, Basen płyciutki (90 cm)
Za te pieniądze nie było najgorzej. Izrael okazał się ciekawym miejscem. Sam hotel ma już swoje lata. Gdzieniegdzie plama, troche kurzu. Najważniejsze miejsca są jednak czyste. Wiele atrakcji letnich niedostępnych w zimę. Dla najmniejszych dzieci nie ma czegoś takiego jak plac zabaw. Do centrum chyba pół kilometra. Nie jest najgorzej, biorąc pod uwagę fakt że tutaj można się zabawić, zarówno wieczorem jak i w dzień z dziećmi.
Hotel jak stanica PTTK - przyjeżdzają ogromne grupy tubylców na 2-3 dni a turystów zagranicznych mało. W czasie pobytu tych grup hałas nie do zniesienia. Język prawie wyłącznie hebrajski - słabo można porozumieć się po angielsku lub rosyjsku. Basen w najgłębszym miejscu to 95 cm opanowany w większośći przez ogromne ilości dzieci, do jakuzzi trudno się dopchać. Za to dwa rodzaje niezłego piwa i duży wybór jedzenia. Woda do picia dostępna cały czas. Ogólnie hotel taki sobie można jechać z dziećmi ale w kilka osób
Ogólnie hotel nie najgorszy ,najlepiej jechac tam z dziecmi ,do plazy jest daleko ,której to tez nie polecam jest mało atrakcyjna.Wieczorne animacje owszem byly i dla dzieci i dorosłych.Wyżywienie rewelacyjne.Najpier dostaliśmy pokój na partwrze -po prostu zalamka ,ciemno i brudno na dywanie pelno plam ,balkon sie nie zamykal a w toalecie nie można było spłukać wody .po mojej interwencji dostaliśmy pokój na 1 pietrze w duzo lepszym stanie.Mimo wywieszonej karteczki na drzwiach z prośbą o posprzątanie pokoju zostało to wykonane dopiero na 5 dzień naszego pobytu a na drugi dzień rano juz wyjeżdżalismy.Ogólne wrazenie dobre.
Wybraliśmy formę all inclusive, ponieważ nie chcieliśmy martwić o czas posiłków. A tak poniekąd byliśmy niezależni bo mogliśmy jeść i pić kiedy chcieliśmy. Do pokoju jest kilka uwag. Kłopot z poprawnym działaniem lodówki, zapominanie o zmianie ręczników. Dla dzieci nie było jako takiego placu zabaw na świeżym powietrzu. W pewnym stopniu nadrabiała to ślizgawka basenowa. Myślę że w miarę do przyjęcia, biorąc pod uwagę to jakie warunki spotkały nas na miejscu.
Bardzo fajny hotel 3*. Dobre urozmaicone jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Do plaży jest kawałek jakieś 500m - spokojnie można się przespacerować. Fajny vasen z udogodnieniami dla dzieci, zjeżdżalnie. W sumie w innych hotelach o tym standardzie w Eilacie mini aquaparków nie znajdziecie. W samym Eilacie mieszanka turystów z różnych części świata, drogo jak to w Izraelu miejscowośc turystyczna. Polecam obserwatorium podwodne i Theater Show (w budynku naprzeciwko Hotelu Lagoona) o ile akurat będzie się odbywać.