Golden Residence

1 opinia

Hotel położony ok godzinki drogi (pieszo) od centrum, autobusem ok 10 minut. W bliskiej odległości od hotelu centrum handlowe, restauracje. Hotel czysty, brak animacji. Hotel na wzniesieniu nie ma więc bezpośredniego zejścia do Oceanu. Posiłki ok choć jak dla mnie troche mało urozmaicone (porównuje z hotelem RIU w którym byłam szybciej), czysty. Budynek C położony jest najbliżej Oceanu a raczej jego widoku bo jak juz wspomniałam bezpośredniego zejścia nie ma ale nie stanowi to problemu wystarczy wyjść z hotelu i po 5 minutach jest się na plaży oczywiście kamienistej.

Nazwa  Golden Residence
Miejsce  Portugalia / Madera / Funchal
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, bez paszportu, parking

Zielone klify i górskie krajobrazy idealne do trekkingu

Malownicze wioski rybackie i spokojne zatoczki

Zachwycająca przyroda wyspy oraz liczne piesze trasy przez lasy wawrzynowe

1 opinia

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
goonia

Pobyt - Lipiec 2012