Golden Odyssey

3.5

Ogólne wrażenia pozytywne (nie należę do osób marudnych i szukających problemów :) ). Hotelik czysty i dostosowany do rodzin z dziećmi (mojemu akurat baseny, zjeżdżalnie i lody starczyły :P) . Oddalony trochę od morza, ale kursują bezpłatne busy a i na pieszo to też nie jakaś wielka wyprawa. Jedyną łyżką dziegciu w tym wyjeździe to zatrucie (chyba) jednodniowe moje i żony (dziecko ok) oraz jeszcze paru osób, ale .... czy wina hotelu tego nie jestem w stanie określić.

Zaczne nieco inaczej. Nie sugerujcie się negatywnymi opiniami, gdyż wprowadzają błąd. Hotel spełniał moje wszystkie oczekiwania, mimo, że leży od morza jakieś z 20 min spacerkiem, to jak za cenę którą proponuje hotel za zakwaterowanie warto się w nim zatrzymać. Dość duży ośrodek w którym jest kilka basenów, ale też stoliki ogródkowe, ławeczki, gdzie można przysiąć wśród zieleni i miło spędzić czas np. przy kawie. Bardzo miły i przyjazny personel. Jedzenie bardzo dobre, najlepsze kolacje i obiady- różnorodne. Mimo monotonnego śniadania, to każdy z nas następnego dnia znajdzie coś nowego dla siebie-pyszne świeże pieczywo różnego rodzaju. Głównym powodem dlaczego wybrałem własnie ten hotel, to jedzienie i cena! W hotelu znajduje się również sklepik oraz wypożyczalnia aut. 50 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy z którego dojedziesz wszędzie. Bardzo dobre piwo, gdzie sam sobie obsługujesz nalewak. Drinki serwowane przez barmanów na all inclusive również dobre-czuć alkohol. Jak dla mnie minusem są kubeczki plastikowe, które są pojemności 200 ml. Hotel w tym roku przeszedł w jakiejś części modernizację pokoi w których to znajduje się klimatyzacja, lodóweczka i sejfik. Pokoje codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, dość wygodne łóżka. Codziennie animacje wieczorne ok, zaczynają się dla najmłodszych i kończą dla dorosłych, gdzie barmani starają się umilić tobie super spędzany czas serwując drinki te na all inclusive i odpłatne. Najlepsze karaoke, pozytywny ubaw po pachy. Na ośrodku znajduje się dużo atrakcji dla dzieci oraz boisko. Dla dorosłych lotki, bilard i inne. Przy basenie zapewniono dość sporą liczbę leżaków, wiec dla każdego starcza, możesz być w słońcu, ale też i w cieniu pod antresolą czy drzewami które rosną przy basenie. W ciągu dnia kilka razu kursuje bus hotelowy, który zabiera gości na najbliższą miejscową plażę. Ja polecam z czystym sumieniem jak za tą cenę.

Pokoje czyściutkie, codziennie sprzątane. Z telewizorem, lodówką. Bardzo fajne baseny, nie trzeba walczyć o leżak, bo jest ich wystarczająca ilość. Na największy plus: jedzenie i obsługa kelnerska: jedzenie różnorodne, duży wybór. Kelnerzy przemili. Podsumowujac: polecam hotel!

Jest ok. Parę niedociągnięć. Restauracja w porządku.

Odradzam każdemu, największym minusem w całym hotelu są panie z recepcji! Zgłosiliśmy kradzież z pokoju hotelowego i panie nam sie bezczelnie śmiały w twarz, (oczywiście ,,to niemożliwe” - magia?) przerywały nam co chwilę w momencie opowiadania zajścia i rozmawiały w między czasie ze sobą po grecku i się śmiały w głos patrząc na nas a nas uciszaly w połowie zdania gdzie opisywaliśmy jak wyglądała skradziona rzecz bo nawet ich to nie interesowało. Zgłosiliśmy drugiego dnia że mamy zepsuty prysznic i musimy się myć samym wężem bo chyba górna część była przyklejona na super glue skoro odpadła przy włączeniu wody i również ich to nie interesowalo i do dziś -6 dni później dalej mamy samego węża. W inny dzień była zgłoszona zepsuta klimatyzacja która nie działała przez cały dzień przez co byliśmy ciągle gryzieni przez komary żeby się nie udusić w pokoju w którym było chyba 40 stopni i usłyszeliśmy że nie wiedzą jak to naprawić więc musieliśmy czekać. Goście hotelowi między sobą mówili że recepcja jest totalnie niepomocna, więc jeśli zastanawiacie się nad przyjazdem do tego hotelu to nie liczcie na jakąkolwiek pomoc z ich strony, jedynie na zepsuty humor przez zachowanie tych dwóch kobiet z recepcji które myślą że mogą wami pomiatać bo jesteście młodsi od nich

Nazwa  Golden Odyssey
Miejsce  Grecja / Rodos / Kolymbia
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, tenis, rowery

Atrakcyjne położenie: ok. 650 m do centrum Kolymbi z licznymi sklepami, restauracjami i barami, ok. 25 km do centrum Rodos.

Ok. 10 minut spacerem do piaszczysto-żwirkowej plaży.

Udogodnienia dla dzieci: basen, plac zabaw, miniklub, mini disco.

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

3.5

Wyświetlono 162 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Damian

Zalety

- dostosowany do rodzin z dziećmi

Bartula

Zalety

Jedzenie, atmosfera, duża powierzchnia ośrodka, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, sprzątanie pokoi

Wady

Kubeczki do napojów i drinków, animacje -ciągle te same, odległość od plaży ale jak ktoś lubi spacerek to żadna to wada

Zalety

Obsługa hotelu

Wady

Hotel składa się z kilku budynków, a orzy wydaniu klucza ( w naszym przypadku ok 23)- nie wskazano nam w którym jest nasz pokój. Trochę trzeba się było nachodzić żeby znaleźć

Jarosław

Jest ok. Parę niedociągnięć. Restauracja w porządku.

Zalety

Obsługa restauracji i recepcja. Wszystko ok.

Wady

Sprzątanie pokoi praktycznie nie istnieje.

1.0
Sara

Zalety

Jedzenie było okej i obsługa restauracji

Wady

Największa wada są chamskie panie z recepcji które w trakcie zgłaszania problemu komentują po grecku i zachodzą się śmiechem oraz odległość do plaży

1.4
Tomasz

Hotel na pewno nie spełnia oczekiwań. Od samego wejścia brak ręczników. Trzeba było nieustannie chodzić do recepcji. Dodoatkowo 6 dni bez mydła. Hotel nie zapewnia żadnych kosmetyków. To, żeby codziennie chodzić po mydlo l, a potem go nie otrzymać przez kolejne 6 dni to jest jakiś żart. Bardzo seksistowskie zachowania pracowników. Pan około 40 lat w recepcji bardzo nie miły. Pokoje nie sprzątane, jedzenie monotonne, czesto rozgotowane.

Zalety

Wady

Brak kosmetyków do kąpieli, brak mydła, papieru toaletowego, fatalna obsługa na recepcji.

Hotel całościowo oceniam jako dobry. Teren hotelu jest dość rozległy i posiada wiele budynkow. Mimo że wyspa sama w sobie jest sucha i krajobraz jest żółty to na terenie hotelu dominowała zieleń bo codziennie roślinność była podlewana. Na terenie hotelu są 3 baseny + strefa ze zjeżdżalniami. Leżaków jest wystarczająco choć niestety wśród wielu ludzi dalej istnieje celuloza że trzeba sobie z samego rana zarezerwować leżak dlatego też wiele leżaków było bezsensownie zajętych przez ręczniki, mimo że właścicieli tych ręczników nie było widać. Zjeżdżalnie fajne - jest strefa dla dzieci, można się przyczepić że wiadro u góry się zacinało i na pół naszego pobytu nie działało ale dla mnie to akurat była zaleta bo działające wiadro mnie denerwowało. Dużych zjeżdżalni było 3, w zasadzie 4 bo jedna była podwójna. Mimo dużej ilości osób w hotelu nigdy nie było ogromnych kolejek do zjeżdżalni. W strefie zjeżdżalni był ratownik który jednak był tam tylko dla ozdoby, raz podczas naszego pobytu wręcz zapomniał o swojej pracy i strefę zamknięto 2 godziny później bo pan ratownik gdzieś zniknął. Obsługa hotelu była bardzo miła i uczynna, pracownicy restauracji mają świetne podejście do dzieci. Posiłki były bardzo dobre i zawsze był duży wybór. Nie rozumiem jednak sensu tego, że pracownicy wybierali nam stolik - było to dla nas dość niekomfortowe bo wolimy najpierw nałożyć sobie jedzenie a później znaleźć stolik.Czesto było też tak, że pytali czy mogą zabrać talerz gdy jeszcze się jadło. Najgorzej wypadały pokoje - dostaliśmy pokój rodzinny i był malutki a czystość pozostawiała wiele do życzenia. Minusem były też zdecydowanie bary - i nie chodzi tu stricte o alkohol a po prostu miejsce w którym można sobie nalać coś do picia - było tylko jedno więc jeśli ktoś miał budynek daleko od niego (jak my) to byl dość duży problem. Zdecydowanie powinni dołożyć dystrybutor gdzieś jeszcze (był jeszcze w restauracji ale czynny tylko podczas godzin posiłków). Jeśli chodzi o alkohol to w godzinach do 17 było dostępne piwo i wino, po 17 otwierał się bar z drinkami - wybór drinków na all inclusive słaby. Hotel stoi na uboczu, w zasadzie jest daleko wszędzie - i do plaży i do sklepów (w hotelu jest sklepik ale trzeba się przyszykować że ceny są dwa razy większe niż w normalnym sklepie). Do plaży jeździ bezpłatny hotelu bus, raz jak jechaliśmy pierwszym kursem to przyszło na niego tylu ludzi że nie wszyscy się zmieścili. Plaża typowo grecka czyli kamienista, bez butów do wody ani rusz. Leżaki plus parasol na plaży 15 euro. Zaraz obok hotelu jest przystanek autobusowy więc można tanim kosztem zwiedzić wyspę jeśli nie chce się wynajmować auta. Moim zdaniem hotel zasługuje na 4 gwiazdki w standardach greckich, ale jeśli ktoś ma w głowie polski hotel 4 gwiazdkowy to powinien się przyszykować że w Grecji standardy hoteli są zupełnie inne i tam często 5 gwiazdek wypada gorzej niż polskie 4 gwiazdki. Kupiliśmy wczasy za przysłowiowe grosze bo było to last minute więc jak za taką cenę (5 tys za 3 osoby na tydzień) było naprawdę w porządku. Jeśli jednak miałabym wydać 8 tysięcy to poszukałabym innego hotelu. Rodos okazało się dość wietrzna wyspa i wydaje mi się że nie ma tam sensu jechać już w drugiej połowie września - my byliśmy na początku i na koniec naszego pobytu okropny wiatr zrywał się już ok 16 uniemożliwiając kąpiele w basenie/morzu.

Zalety

- Baseny - zjeżdżalnie - obsługa - jedzenie

Wady

- pokoje - czystość - dostępność dystrybutor z napojami

Mirek

Niestety juz po wakacjach. Niestety hotel i personel wakacyjnie fajny Niestety cykady pieknie cykaly Niestety hotel klimatyczny z fajnymi basenami Niestety kuchnia pyszna +2kg Niestety okolica piekna z widokami na gory o mo rzu nie wspomne Niestety przy samym hotelu Bus,ktory zawozil tam gdzie bylo jak w niebie Niestety pokoje z balkonami Niestety sklepik na miejscu -200zl Niestety,niestety ,niestety juz sie skonczylo.Mamy nadzieje ze do zobaczenia.

Zalety

Z daleka od zgielku,kameralny,klimatyczny,z pieknymi basenami,jedzeniem,przystankiem Bus

Wady

Dla ludzi niemarudzacycg nie bylo wad,a dla innych zawsze sie znajda

5.3

Pokoje były sprzątane, zdarzyło się, że nie wymienili ręczników. Woda w basenach była mętna, basen przy barze był trochę obrzydliwy, wszędzie walały się kubki, resztki hamburgerów i frytek :/ sprzątane byly dopiero wieczorem, w ciagu dnia nikt tego nie robił. Leżaki były zajmowane ręcznikami przez 24h mimo, że nikt z nich nie korzystał przez cały dzień..... jedzenie było ok, choć często, gdy przyszło się później, nie było już najlepszych dań, kończyły się. Animacje czasami się nie odbywały. Za tą cenę nie oczekiwałam luksusów, ale jednak trochę się rozczarowałam. zjeżdżalnie były ok, choć schody prowadzące do nich były obślizgłe. Nie wróciłabym tam po raz drugi.

Zalety

Zjeżdżalnie, obsługa w restauracji.

Wady

Mętna woda w basenie, niesprzątane na bieżąco kubki, resztki jedzenia, nikt nie zajmował się zajętymi leżakami na których ręcznik leżał kilka dni.

Marcin

Z końcem sierpnia 2024 wróciliśmy z 13 dniowego pobytu 5 osobową rodziną . Zacznę od pokoju.. Po pierwsze czysty, klima działała chodź u naszych znajomych pod koniec była jakaś awaria. Pokój podzielony ścianka GK na dwie strefy dla dzieci i dla rodziców. Do tego balkon z krzesełkami i stoliczkiem. Łazienka z prysznicem- armatura do wymiany, , kabina prysznicowa nie kompletna- najsłabszy punkt pokoju. Recepcja połowiczna z barem , przypomina lata 90. Na terenie Hotelu 3 baseny oraz jeden z zjeżdżalniami. Jest Pool Bar z przekąskami typu Hamburger , frytki i nuggetsy. Obok automaty dla dzieci. Animacje wieczorne jak i w ciągu dnia bez szału. Do plaży wozi busik kilka razy w ciągu dnia. Na piechotę też na spokojnie można się przejść. Po drodze na plażę kamienista( warto mieć buty) mij sie centrum z tabernakulum i sklepikami. Warto wynająć sobie samochód i zwiedzić Rodos, Lindos, Dolinę Moryli, Prasonisi ( miejsce gdzie spotyka się Morze Śródziemne i Egejskie)

Zalety

Restauracja i rewelacyjny Manager Mike, niestety 25 /08 br przeszedł na emeryturę. Zjedzalnie Miły personel

Wady

Pokoje i wnętrze hotelu do remonu Kiepskie animacje wieczorne jak i te wciagu dnia

3.7

Hotel na pewno nie odzwierciedla 4 gwiazdek. Raczej na poziomie 2. Właściwie nie ma miejsca do odpoczynku jak np lobby. Jest tylko mała recepcja. Baseny są okupowane 24 h. W nocy kapią się i dorośli i dzieci urządzając wrzaski, nie ma kontroli nad porządkiem. Restauracja jest jedynym plusem, gdyż jedzenie jest różnorodne i smaczne, ale są pewne ograniczenia. Np. kawa tylko do śniadania. Trzeba też czekać na wyznaczenie stolika. W barze bardzo niemiły barman, ale uspokoił się po interwencji u managera. Ogólnie hotel położony w środku niczego. Daleko wszędzie, a wody hotel nie daje, w dystrybutorze jest o smaku z basenu. Ogólne wrażanie wielkie rozczarowanie, nie polecam.

Zalety

niewiele: różnorodne jedzenie

Wady

całodobowy hałas przy basenach, duża odległość od wszystkiego, brak wody butelkowanej, mizerny program wieczorny, brak innych zajęć oprócz basenu.

Jakub

Hotel Golden Odyssey.. hotel bardzo rodzinny. Bardzo dużo rodzin z dziećmi, więc jest głośno i radośnie. Hotel posiada 3 duże baseny + aquapark ( trochę nadszarpnięty zębem czasu, ale nasze dzieci były zadowolone). Pokoje rodzinne bardzo duże, ładne codziennie sprzątane. Lodówka w pokoju. Obsługa bardzo miła i uczynna. Recepcja zawsze pomocna i uprzejma. Obsługa stołówki bardzo uczynna (choć czasem się pytali czy już mogą zabrać talerz jak się jeszcze nie skończyło jeść;)). Jedzenie dobre, różnorodne- dużo potraw greckich. Dzieci zadowolone z ciast i ciasteczek, a najważniejsze z pizzy którą była codziennie na kolacje. Hotel znajduje się około 2 km od plaży (skrótem 1,2 km)- ale wiedzieliśmy na co się decydujemy. Plaże różne- raczej kamieniste, choć i można znaleź piaszczystą. Bardzo fajna ścieżka przez cypel z pięknymi widokami na morze i okolice. Na plażę 5 razy dziennie jeździł bus hotelowy, więc osoby, które nie chciały spacerować mogły z niego skorzystać. Atrakcje w hotelu- było kilkoro animatorów- siatkówka wodna, zumba w wodzie i oczywiście mini disco- krótkie bo trwające ok 5 piosenek, ale to wystarczyło. Potem zawsze jakieś atrakcje dla doroslyc.

Zalety

Dla naszych standardów to wszystko na plus…

Wady

Jeżeli ktoś chce to do wszystkiego się przyczepi

KAMORA

obsługa przemiła. Pokoje czyste, Pościel często wymieniana. Posiłki rewelacyjne. Od rana do wieczora słychać dźwięczne cykady.

Zalety

Posiłki, Baseny, obsługa.

Wady

Nie odczułem.

3.4
Joanns

Baseny super dla dzieci w różnym wieku każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel niestety stary, zapach szamba unosi się szczególnie przy basenie 120 cm. Leżaki rozwalające się. Jedzenie całkiem niezle ale monotonne. Obsługa restauracji super, szczególnie starszy Pan, który codziennie witał nas uśmiechem i zamieniał kilka zdań, żartował z dziećmi.W minutę łączyli stoliki w zależności od ilości osób nigdy nie było problemu z brakiem miejsc. Lody przy pool bar były wystawiona do lodówki i pozostawione do samoobsługi więc każdy mógł tam grzebać, nie chce wiedzieć ile palców dotykało te lody. Klub dla dzieci to pseudo pomieszczenie zagospodarowane na tyłach toalet. Przyjechaliśmy w nocy i był problem z dostaniem butelki wody nie było możliwości zakupu a w pokojach w hotelu nie ma wody butelkowanej. Woda pitna z dystrybutorów dziwna w smaka trzeba było kupować w lokalnych sklepiku wodę butelkowaną. Busik dowozi na plażę ale kamienistą lepiej zapłacić za busika i pojechać na plażę piaszczystą Tsambika. Bus odjeżdża spod hotelu). Mini disco- codziennie to samo. Nie polecę hotelu i nie wrócę ponownie.

Zalety

Baseny o różnej głębokości, obsługa restauracji.

Wady

Stary hotel wymaga renowacji ( zarówno pokoje jaki leżaki). Smród szamba.

W hotelu są fajne baseny i zjeżdżalnie dla dzieci oraz dużo zieleni. Przy basenach trochę mało leżaków i trzeba wcześnie wstawać i sobie je zajmować. My dostaliśmy pokój, który był niedawno odnowiony, więc miał ładne meble i ładną łazienkę, ale nie było żadnej szafki do przechowywania ubrań. Mimo, że w hotelu było bardzo dużo ludzi to nie było żadnych kolejek na stołówce. Obsługa bardzo szybko się uwijała. Jedzenie często się powtarza, ale jest dość duży wybór. Niestety wegetarianie mają znacznie mniejszy wybór. Plus za mleko roślinne na śniadaniu. Przekąski przy basenie był cały dzień, ale tylko fast foody. Woda z dystrybutorów bardzo dziwnie smakowała. Nie było żadnych animacji dla dzieci w ciągu dnia. Dopiero wieczorem. Dla dorosłych program animacyjny był bardziej urozmaicony.

Zalety

Baseny, zadbany ogród, animacje wieczorem.

Wady

Powinno być więcej warzyw do posiłków oraz zdrowsze przekąski w ciągu dnia. Np. owoce, jakieś sałatki. Brak szafek do przechowywania ubrań w pokojach. Dziwny smak wody. Nie ma animacji dla dzieci w ciągu dnia.

Pobyt w hotelu Golden Odyssey w drugim tygodniu czerwca oceniam jako bardzo udany. Cały hotel i pokój są zadbane, sprzątane na bieżąco z porozwalanych przez turystów kubeczków czy resztek jedzenia, pokoje też ręczniki wymieniane zgodnie z życzeniem, balkon też zamieciono jak nasypał się tam piach z butów plażowych. Jedzenie różnorodne, smaczne i duzo. PYszna świeża pizza co wieczor. Sporo ciast, pianki,galaretki i budynie, owoce ( arbuze, jablka, pomarańcze,nektarynki, brzoskeinie, ananas z puszki), piwo, 3 rodzaje wina z nalewaka, roźnorodne drinki. Miła obsluga, towarzyski manager restauracji. 3 fajne baseny ( główny z dzieciakami, można spokojnie pływać na tych dalszych 1.20 i 1,30 m głębokości) plus basen z aquaparkiem - rewelacja. Plac zabaw i kort tenisowy - była fala upałów więc chyba nikt nie korzystał. Klimatyzacja bez doplat dzialala. Z mankamentów to odpływ pod prysznicem zrobiony bez poziomicy- woda stała po przeciwnej stronie, futryny pomalowane i farba w tym upale się lepiła-trudniej otworzyć drzwi. Głośno było słychać muzykę w budynku głównym - do ok.23:20, ale nam to nie przeszkadzałom bo się bawiliśmy na animacjach. Młode Animatorki bardzo fajne. Towarzystwo urlopowe spokojne, dużo rodzin z dziećmi, sporo fajnych Polaków. Leżaków dużo, nie trzeba bylo sie o nie bic ;)

Zalety

Czysto, miła obsługa, dobre jedzenie, super aquapark, wygodne łóżka.

Wady

Na odjazd wczesnie rano były tylko ciastka i kawa. Trochę daleko do plaży (jeździł bus hotelowy) spacer 15-20 min. byłby przyjemny, ale nie w 40 st.C ( to nie wina hotelu oczywiście).

Magdalena

Sam pobyt był bardzo przyjemny, z wieloma atrakcjami dla dzieci i dorosłych. Jedzenie przepyszne, jak nasze dzieci wybrzydzają tak posiłki w hotelowej restauracji przypadły im bardzo do gustu. 4 baseny, zjeżdżalnie, brodziki dla maluchów, leżaków wystarczyło dla każdego. Codziennie sprzątnie pokoi. Jesteśmy zachwyceni i wypoczęci:)

Zalety

Kameralny :) nie ma spędu.

Marcin

Przyzwoity hotel w fajnej cenie. Nie jest to może luksusowy obiekt, ale czysto, schludnie, regularnie sprzątane pokoje, wystarczająca ilość miejsca do przechowywania. Duży plus to 2 baseny oraz mały aquapark, duża ilość leżaków. Dwa bary przy basenie, serwujące napoje i przekąski, animacje, imprezy .Bardzo dobre jedzenie, nie monotonne, dużo warzyw, każdy znajdzie coś dla siebie i naprawdę PRZEMILA obsluga. Trochę daleko od plaży, jednak jeździ busik hotelowy kilka razy dziennie. Pieszo spacerkiem to ok.25 minut więc też nie tragedia. Plaża przyjemna - nie zatłoczona, niedaleko wiele punktów z pamiątkami i fajnymi sukienkami ;) w naprawdę przyzwoitych cenach - byliśmy zaskoczeni znając ceny w innych miejscach, czy choćby nad polskim morzem. Generalnie miejscowość przyjemna. Z czystym sumieniem polecamy wakacje w tym miejscu.

Zalety

Największa zaleta i dla nas najważniejsza to przyjemna atmosfera, bardzo dobre jedzenie, przemiła obsługa, szczególnie w restauracji :) Duży plus za baseny.

Wady

Pokoje trochę pamiętają starsze czasy, szczególnie drzwi na balkon, skrzynka z bezpiecznikami otwarta i wydająca dzwieki podczas załączania się klimy, żółty busik... Mieliśmy pokój od strony basenu, więc trochę głośno wieczorami podczas imprez. Piosenka o krokodylu (chyba) znana z reklamy umarłej platformy shoppingowej w dość głośnym codziennym wydaniu trochę dała nam się we znaki ;) Nie były to jednak rzeczy jakoś szczególnie uciążliwe. My na pewno wrócimy.

Pobyt - Październik 2023

Hotel w porządku - nie jest najnowszy ale jest ok. Dla dzieci udogodnienia świetne, lokalizacja mogła być lepsza ale i tak wynajęcie samochodu jest po trzebne by cokolwiek zwiedzić. Jedzenie bylo dobre/bardzo dobre więc ogólne wrażenie 8/10 czyli polecamy.

Zalety

Baseny/zjeżdżalnie dla dzieci

Wady

Nie przy samej plaży

Mikołaj

Pobyt - Październik 2023

Hotel przyjazny dla rodzin z dziećmi, do wyboru kilka basenów, zjeżdżalnie zawsze było gdzie usiąść.

Zalety

Jedzenie na duży plus obiady i kolacje dobre i różnorodne, sporo owoców zawsze jakieś ryby czy owoce morza, w barze przekąski przygotowywane na bieżąco praktycznie od rana do wieczora zawsze Mona było coś zjeść. Obsługa bardzo przyjazna, miła zawsze pomocna uwielbiają dzieci, często się wygłupiają i rozbawiają je.

Wady

Śniadania, lokalizacja jest na uboczu i wszędzie trzeba chodzić żeby coś zobaczyć czy kupić

Golden Odyssey