Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Hotel na wysokim poziomie. Piękne pokoje (zwłaszcza standard superior z widokiem na morze),codziennie sprzątane. Bardzo bogaty wybór menu-każdy znajdzie coś dla siebie (w opcji HB możliwość zmiany kolacji na lunch).Sympatyczna obsługa hotelowa.Codziennie inny program animacyjny-i dla dorosłych i dla dzieci.Doskonała lokalizacja dla chcących odpocząć od zgiełku i miejskiego hałasu. Za 1,5 euro można dojechać do Protaras,Ayia Napa czy gdzie tam się chce wysiąść po drodze.Dużo hotelowych leżaków (codzienna wymiana ręczników plażowych).Fajny sklepik hotelowy.Bliziutko przystań z możliwością wynajęcia dowolnego rejsu. Blisko też punkt sportów wodnych. Piękna promenada spacerowa wzdłuż wybrzeża.Tak naprawdę-jeśli ktoś chce się całkowicie zresetować-może w ogóle nie opuszczać hotelu.
Oddalenie od centrów rozrywkowych a jednocześnie wszystko jest "od ręką".
nie zauważyłam
Jeden z lepszych hoteli w jakim byliśmy . Czyste zadbane pokoje (mydełka, szampony , woda , ekspress ) Piękne widoki , plaża centralnie pod hotelem , piękna Marina obok ( dostęp do łódek ) byliśmy dwa razy ( pływanie z żółwiami niebieska Laguna 25 euro osoba dziecko nie płaci. Jedzenie bardzo dobre podają też owoce morza ;-)
Blisko plaży
Może nie jest to wada , może tak trafiliśmy ale w hotelu jest Kids club. Byslymy dwa razy raz na i pani siedziała w telefonie nie byla zajęta dziećmi nie odezwała się nawet słowem więc na pięcie wyszłyśmy.
Ogromnym plusem hotelu jest fakt iż był on remontowany w tym roku. Naprawdę piękny widok z hotelu a cały obiekt widać jak jest zadbany. Dla spostrzegawczego oka przy hotelu znajduje się uliczka ale nie jest ruchliwa ani przeszkadzająca nie ma z niej wglądu na teren hotelu! Mamy do dyspozycji 2 restauracje ala carte oraz znakomite jedzenie w bufecie. Jako jeden ze znikomych hoteli (gdyż plaże na cyprze są publiczne) będą mieli bar na plaży od tego roku a bar ten będzie na all inclusive! Zdecydowanie jeden z większych resortów na cyprze i jeden z piękniejszych jaki widziałam.
hotel luksusowy świetna obsługa idąca gościa na przeciw świeżo wyremontowany przepiękne pokoje
Duży obiekt, posiada dużą siłownię, kompleks basenów oraz czyste pokoje.
Bliskość do plaży, siłownia, czystość.
Łóżka piętrowe dla dzieci.
Hotel składa się z dwóch budynków główny i boczny. Polecam zakwaterowanie z budynku głównym z widokiem na morze. W pokojach jest zestaw do kawy i herbaty więc poranna kawka na balkonie z boskim widokiem wskazana.Cała infrastruktura i otoczenie hotelu mega.Dużo zieleni , bajeczna kapliczka przy samej plaży robi klimat. Wokół hotelu jest raczej spokojnie. Plaża z łagodnym zejściem do morza, parasole na plaży płatne ale na terenie hotelu w tym w ogrodzie są bezpłatne więc można leżeć na nich tuż przy plaży. Autobus z hotelu do Ayia Napa kosztuje 1.5eur w jedną stronę i kursuje co pół godziny. Taxi z imprezy w Ayia Napa do hotelu 12eur więc tragedii nie ma. Komunikacja bardzo dobra. Około 500m od hotelu jest promenada oświetlona w nocy gdzie jest dużo knajpek,barów,tawern. Dla dzieci jest zjeżdżalnia, basen,mini club.Animacje w języku angielsim,rosyjskim , niemieckim i francuskim.
Bardzo dobre wyżywienie -każdy może znaleźć coś dla siebie.
Świetny hotel standard adekwatny do ilości gwiazdek. Leżaki na plaży i w ogrodzie. Hotel posiada świetne wodne animacje i jedną zjeżdżalnie dla dzieci. Przemiła obsługa i naprawdę smaczne posiłki (wiele regionalnych produktów). Do dyspozycji jest jeszcze basen kryty i siłownia. Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi.
piaszczysta plaża i ogród
daleko do centrum,
Polecam każdemu kto lubi spokój , dobre posiłki , i fajną atmosferę .!!! Byliśmy z mężem od 27/05-03/06.2015 i bardzo żałujemy że tylko tydzień , polecam także rodziną z dziećmi jest b. przyjazny !!! Zabytki na wyciągnięcie dłoni !!!
Super położony , cicho, spokojnie . Bardzo miła obsługa , !!!!
Jak w każdym hotelu nie tylko w Grecji brak tłumaczeń po Polsku mimo bardzo dużej ilość wypoczywających Polaków !!! Tym powinny zająć się polskie firmy turystyczne !!!
Hotel dobry, szczególnie dla rodzin z dziećmi i osób, które chcą w spokoju spędzić urlop. Na szczególna uwagę zasługują: czystość w hotelu i bardzo miła obsługa.
ogólne wrażenie pozytywne, polecam na spokojne wakacje, bardzo dobra kuchnia, piękne widoki, pokoje przyzwoite,wyposażone w kawę i herbatę, zdecydowanie za mało animacji, mało zajęć dla dzieci, plaża jest ale publiczna średnio czysta,leżaki są płatne 2,5 euro/szt,morze czyste, możliwość wynajęcia motorówek, rowerów wodnych itp., jeden basen średniej wielkości (za mało leżaków bezpośrednio przy basenie,są inne miejsca alternatywne przy zejsciu na plażę),jeden brodzik dla dzieci, drugi basen kryty prawie zawsze pusty, siłownia, fitnes,bilard itp, sklep hotelowy ze wszytkim co potrzeba, miła obsługa .
Hotel kameralny, obsługa bardzo miła, jedzenie urozmaicone, świeże. Polecam dla rodzin z dziećmi i wszystkich którym zależy na spokojnym wypoczynku.