Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Bardzo fajny hotel klasy turystycznej, bardzo miła obsługa - polecam dla osób, które nie lubią wieczorami i w nocy słuchać łomotu dyskotek i wrzeszczących pod oknami nastolatków. Idealny na wyjazd z młodszym dzieckiem.
basen który widac na zdjęciu jest wielkości dużej wanny,jak tam byłam to jeszcze nie dzialała klima,śniadania typowo kontynentalne -nic ciekawego,obiadokolacja w tawernie obok-ciagle to samo serwowane do stolika na "świerżym "powietrzu przy ulicy,wygonili nas kiedys z tamtad bo robili jakąs rodzinną imprezę,na drugi dzięn były resztki poimprezowe.Hotel nadaje sie tylko dla tych ktorzy nocuja w hotelu a cały dzień spedzaja poza nim.dzieci nie mają tam absolutnie nic do roboty-nawet pokoje są zbyt małe na 2 osoby
Hotel jest bardzo mały,ale pięknie położony.niedaleko do plaż i zatoki.Cisza i jeszcze raz cisza panuje w jego okolicy.Dla chcących wypocząć znakomity.Również doskonała baza dla osób zwiedzających.