Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Byłam w golden Bayu w tym roku w lipcu, podobało mi sie bardzo, miałam pokój na 2 pietrze z widokiem na morze, było super. Hotel jest zaraz przy plazy, na dole był mały bar nad basenem gdzie raz w tygodniu była muzyka na żywo. Naprawde wrażenia sa świetne. Pokój czysty z aneksem kuchennym. Dla nowożeńców idealna sprawa! Przede wszystkim ze wzgelu na widok z okna na maleńki kościółek na morzu. Zwiedziliśmy dwie plaże na elafonisi i Balos oraz odwiedzilismy Knossos. Generalnie Georgiupoli jest świetna baza wypadowa na wycieczki. Polecam.
Hotel w małej mieścinie, dobry dla osób, które tylko w nim śpią a potem idą na plażę. Plaża piaszczysta i ładna. Do Chanii można dojechać tylko samochodem, autobus daleko. Hotel dobry na spokojny wypoczynek, średniej klasy, trochę pachnący stęchlizną. Uwaga na biuro 7 islands! Kasuje za hotel Manolis a lokuje w Goldena Bay, który ma gorszy standard. Mam bardzo złe wspomnienia z tego biura. W okolicy możliwość jazdy konnej i wykupu wycieczek z lokalnych biur podróży w dużo niższej cenie