Jestem rozczarowany wakacjami w tym miejscu. Pojechalem na pobyt siedmiodniowy z czego dotarlem do hotelu poznym popoludniem w srode , a powrot mialem w nastepna srode godz 00:20 co zabiera przynajmniej jeden dzien umownych wakacji. Na miejscu na dzien dobry obsługa hotelu zapakowała nas w busa i zawiozła do hotelu oddalonego kilometr dalej zapewniając że będziemy mieli wifi i śniadania a na resztę posiłków będzie nas woził samochód. W rzeczywistości się okazało ze wifi nie dziala bo jest awaria, śniadania ani kuchni nie było na miejscu i od rana trzeba było chodzić na śniadania i resztę posiłków do hotelu oddalonego kilometr. Auto które miało służyć do jeżdżenia miedzy hotelami to codziennie mowiono że nie ma teraz transportu i że nic nie poradzą... Na jeden dzien nie było wogole prądu w hotelu i siedzieliśmy bez światła. Jedzenie tragedia, wydzielane przez obsługę, brak przekąsek ani deserów jakichkolwiek między głównymi trzema posiłkami które smakowały okropnie. Zmuszeni byliśmy jeść na mieście. Brak alkoholu w barze. Jestem straaasznie zawiedziony. Szkoda czasu i pieniędzy. Nie polecam!!
Same wady!
Nie warto wydawać nawet 100zl na te opcje. Kiepska obsługa, jedzenie jak na 3 gwiazdy ok, ale nawet herbaty ani kawy nie można było dostać, tylko Cay. recepcja do d*py
Zaletą jedyna jest lokalizacja. Ale nawet to ma znak zapytania. Meldujac się w hotelu dostaliśmy informację, że mieszkamy w budynku jakieś 10min dalej, ale restauracja, recepcja i WiFi jest tutaj. I tak lazilismy.
Ręczniki wymieniono nam 1 RAZ w ciągu tygodnia, i tylko dlatego że 2 razy prosiłam personel. Nikt nie mówi po angielsku, rosyjski only. Duży syf w obu budynkach i w pokojach. Komunikacja z godlscmi poziom minus sto, nikt o nas nie zadbał nawet na poziomie zwykłej obsługi, już nie mówiąc o all inclusive .
Szkoda słów ten hotel powinien być natychmiast wycofany ze sprzedaży w Polsce Rosjanie 100%to jeszcze akceptują na szczęście po 2 dniach Coral travel nas przeniósł do innego hotelu Cena była niska ale warunki ponizajace
Kuchnia skandaliczna