Gloria Palace San Agustin Thalasso

Hotel obiektywnie oceniam na 4. Obsługa w recepcji i restauracjach bardzo pomocna. Pokoje przestronne, ale praca pań sprzątających pozostawia wiele do życzenia, wszystko po łebkach. Leżaków nigdy nie brakowało. Na plaże i do Maspalomas jeździ bus, a wyjazd stanowi doskonałe urozmaicenie pobytu. Dla panów piękne widoki pań opalających się topless.

Pobyt bardzo udany . Wróciliśmy wypoczęci i napromieniowani słońcem. wspaniała pogoda +26st. C , odczuwalna temperatura to 30 St.C. Hotel z basenem na dachu , czysta woda , niestety przydałaby się podgrzewana - to wręcz wskazane !!! ( ponieważ wybieramy się ponownie w styczniu ) wraz z barem i elegancką restauracją. Przepiękny widok na Ocean Atlantycki, niedaleko od hotelu publiczna plaża , 7 min . drogi pieszo. Spędziłam tam każdy dzień swojego pobytu. Obsługa hotelowa bez zarzutu . Naprawdę ludzie oddani swojej pracy. Polecam ten obiekt również dla rodzin z dziećmi , dwa baseny przed hotelem , mnóstwo leżaków, ręczniki płatne - depozyt OK. 10-12 eur. Wyżywienie bardzo dobre. Każdy znajdzie coś dla siebie. Codzienne koncerty na terenie obiektu skupiały całe tłumy turystów.

Hotel bardzo duży.Jednak nigdy nie było tłoku ani na basenie, ani podczas posiłków. Hotel czysty,odnowiony, oddalony nieco od plaży jedak kursują busiki bezpłatne dowożące plażowiczów na plaże.Ogólne wrażenia bardzo dobre.Obsługa bardzo miła. Jesli zależy Państwu na rozrywkach, to niestety są one nieco oddalone, ale taksówki są bardzo tanie. Polecam, byłam tam z synem 14-letnim i jestesmy bardzo zadowoleni.

Poprzednia opinia wyszła bardzo krytycznie, jednak prawda jest taka, ze hotel, obsługa, czystość oceniam bardzo wysoko. Jednak wymagania klientów są rózne, dlatego starałam się obiektywnie ocenić. Ja z przyjemnością tam wrócę.

Usytuowanie hotelu bardzo dobre, dostęp do komunikacji i taxi, można skorzystać i wybrać się na wycieczkę do innego miasta. Piękne widoki na ocean i na miasto. Extra wieczorki animacyjne, można spędzić miło czas popijając napoje owocowe lub alkoholowe, do woli . Bardzo miła obsługa, Posiłki dla każdego niejadka!!!!do wyboru!!! Bardzo miło spędzony czas, polecam!

Nazwa  Gloria Palace San Agustin Thalasso
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / San Agustin
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, golf, bez paszportu, rozrywka i życie nocne

Duma hotelu - jedno z najnowocześniejszych centrów thalassoterapii w Europie, o powierzchni ok. 7 tys. m2.

Basen Chill Out na tarasie z wydzieloną częścią dla nudystów (na ostatnim piętrze).

Znakomite miejsce na komfortowe rodzinne wczasy: wygodne pokoje rodzinne, atrakcje sportowe i miniklub.

Atrakcyjne położenie: w spokojnej części San Agustin, tylko 2km od centrum pełnego życia i rozrywek kurortu Playa del Ingles.

Wyświetlono 14 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Paulina

Pobyt - Maj 2023

Zalety

- piękne położenie na wzgórzu, widoki zwalają z nóg - przestronne dwupokojowe pokoje rodzinne z tarasem - duży salon gier i Silownia - świetne spa i centrum thalasso

Wady

- jedzenie, w szczególności ciepłe posiłki, sałatki i pieczywo nie są najlepszej jakości, bardziej masowe, niż kuchnia jakościowa przygotowywana z dbałością o szczegóły - strefa dla palących powinna zniknąć spod sceny, nawet jak siedzisz daleko, czujesz dym papierosów - animacje zarówno w ciągu dnia jak i wieczorem bardzo średnie. W ciągu całego tygodnia spotkaliśmy jednego pana, który wykonywał swoją pracę z pasją.

ALDONA

Pobyt - Październik 2022

Zalety

Położenie blisko plaży, super śniadania , bardzo dobra obsługa , sprawnie działające windy. Piękne widoki na ocean - polecam pokoje z widokiem na ocean . Możliwość przechowania bagażu do czasu wyjazdu i dalszy pobyt na terenie hotelu ( my korzystaliśmy do godziny 20 z basenu na dachu obiektu). Super wygodne łóżka. Sprzątanie pokoju i zmiana ręczników na życzenie. Wypożyczalnia samochodów - na miejscu w holu recepcji. Przystępne ceny za wynajem.

Wady

Bardziej dokładne sprzątanie pokoi i łazienek.

genewa

genewa

Sylwia

Pobyt - Październik 2016

Zalety

baseny, wieczorki animacyjne, wifi, konkursy

Wady

wnętrze pokoju, dodatkowo płatne leżaki na 9 piętrze

ptm

Pobyt - Sierpień 2014

Doskonały hotel. - Świetna praca obsługi, widać było że się starają i ciężko pracują. - Pokój duży, zadbany, czysty z fajnym balkonem i widokiem na ocean (4 piętro). - Kuchnia naprawdę smaczna a posiłki ciepłe. - Animacje bardzo fajne, pokazy magików, akrobatów, tancerzy. - W hotelu przewaga gości z Hiszpanii, Anglii i Francji - ciekawe że przy pełnym obłożeniu w hotelu przebywało prawdopodobnie ok 1000 gości a nie było tłoczno ani w restauracji ani przy basenie. - Basen jeden duży drugi mniejszy połączony z brodzikiem. Na dachu jeszcze dodatkowy basen ale bardziej dla gości spa i chyba trzeba było zapłacić za leżak ale kąpać się można za darmo. - Ze spa nie korzystaliśmy. - Pobliska plaża w porządku - 100% piasku, woda ok 22 stopni, bardzo przyjemna. Fale wiadomo jak na ocenie większe. - Do super plaż Playa del Ingles i Maspalomas parę kilometrów, można podjechać darmowym hotelowym autobusem (mogły by jednak jeździć częściej niż 3-4 razy w ciągu dnia) Można też podjechać miejskim autobusem albo taxi. - Jedynym o co można się przyczepić to miejscowość San Agustin która jest po prostu kiepska. W głównym centrum handlowym mijanym po drodze na lokalną plażę parę sklepów i knajp ale niezbyt zachęcających. Poza tym jeden niebrzydki park i właściwie tyle... Wielka szkoda że nie ma fajnych knajpek z lokalnym albo hiszpańskim jedzeniem ale to już problem całej okolicy Maspalomas.

Zalety

Obsługa, Posiłki, Czystość, Ogólne wrażenie.

Wady

Położenie w bardzo spokojnej okolicy, plusem bliskość przystanku autobusowego z którego można szybko dojechać w inne, ciekawsze miejsca.

krystynakk

Pobyt - Wrzesień 2011

Hotel SUPER. Polecam .

KRIS

Pobyt - Maj 2011

Właśnie wróciliśmy z tego super hotelu. Ogólne wrażenie dobre,posiłki,basen plaże,hotel,drinki...itd. Kelnerzy szybko obsługują.Plaża blisko hotelu,zarówno na pozostałe plaże dostać się można hotelowym,bezpłatnym busem. Przy basenach nie ma tłoku,zarówno jak i przy basenie. Byliśmy z Itaką.Wszystko było jak miało być. Grand Canaria super.Polecamy wycieczkę gran tour,na której można zwiedzić wszystko co najważniejsze. Zdecydowanie polecam ten hotel. Na pewno wrócimy na którąś z innych hiszpańskich wysp.

TOMASZ DUDEK

Pobyt - Kwiecień 2011

BYŁEM WRAZ Z MAŁŻONKĄ OD 29 CZERWCA DO 6 LIPCA 2011 NAPISZE TYLKO TYLE NAJPIĘKNIEJSZA Z WYSP KANARYJSKICH HOTEL REWELACJA POLECAMY :)

DVC

Pobyt - Kwiecień 2011

Hotel choć nie najnowszy to jednak z wielką klasą.Widok z balkonów na ocean, ogród z basenami o.k.,fajny klimacik wieczorem na dachu(chillout bar z basenem), pokoje o.k., jedzenie pyszne i duży wybór.Plaże w San Agustin (ok. 800 m) skromne, ale ujdą, bezpłatny bus do super plaż Playa Del Ingles i Maspalomas.Spokojna okolica, niedaleko centrum handlowe z marketem Spar oraz kilka fajnych knajpek (tawerna grecka lub kanaryjska Bodega La Riojana).Nocne życie w Playa Del Ingles (taxi 3-5 euro).W czerwcu przepiękna pogoda ok 25 st., wyspa niesamowita, koniecznie trzeba wypożyczyć auto (np. Corsa za 25Euro, 0,90 Euro/1L ON!!!).Polecam zobaczyć Puerto De Mogan,Las Palmas,Teror,szczyt Pico de Las Nieves oraz plażę Amadores.

Konstanty

Pobyt - Październik 2008

Niestety my nie mieliśmy widoku na plaże i ocean. Pokój przestronny, z balkonem (mini bar i sejf płatny ). Łazienka z prysznicem. Wspaniałe baseny w tym jeden na dachu. W ciągu dnia i wieczorem animacje, trzeba przyznać że były całkiem niezłe. Personel bardzo dobry. Kelnerzy, barmani bardzo okej. Pokojówki nawet bez łapówki sprzątają tak jak trzeba. Jedzenie urozmaicone nie musieliśmy dojadać po za hotelem. Do plaży idzie się dosłownie 5 minut.

Konrad

Pobyt - Sierpień 2008

Hotel dla każdego. Lubiący rozrywkę napewno będą zadowoleni z okolicznych klubów, dyskoteki ,hotelowej czy dość bogatej oferty animacyjnej. Ceniący spokojniejszy odpoczynek z pakietów odnowy biologicznej, wspaniałej plaży i oceanu. Jeśli będziecie mieli pokój z widokiem na morze polecam zamówić kolacje do pokoju i zjeść ją na balkonie przy zachodzącym słońcu. W hotelu miała miejsce dość śmieszna sytuacja. Pewna Niemka nie została poinformowana że na dachu jest taras słoneczny dla nudystów i weszła tam z dzieckiem.... Pokoje przestronne, tak już pisałem najlepsze to te z widokiem na ocean. Gorąco Polecam.

Agata

Pobyt - Sierpień 2008

Koniecznie trzeba rezerwować pokoje z widokiem na ocean !! Inaczej połowa czaru pryska, no może przesadzam ale napewno warto dopłacić. Od plaży dzieli nas 600 m. Szczególnie podobało nam się to że kiedy chcieliśmy spędzić nieco aktywnej czas zawsze znajdowało się coś ciekawego do roboty. Mogliśmy udać się na hotelową dyskotekę, uczęszczać na animacje, uczestniczyć w konkursach. Kiedy natomiast chcieliśmy odpocząć, mogliśmy zaszyć się w spa, lub znaleźć ciche miejsce na plaży. Jedzenie wyborne, 7 dni ucztowania, podawane były także dobre wina.

Damian

Pobyt - Czerwiec 2008

Hotel położony jest w San Augustin, miejscowości cichej ale malowniczej. 2 km do Playa del Ingles gdzie znajdziemy masę rozrywek. Najlepiej wziąć taxi - czas odjazdu jakieś 5 minut. - Hotel jest czysty i wygodny. - Obsług przyjazna i towarzyska posługuje się językiem angielskim i niemieckim. byłem bardzo usatysfakcjonowany. - Pokoje duże z niesamowity widokiem. - Jedzenie smaczne, duży wybór dań. - Baseny duże, czyszczone były co drugi dzień wieczorem. Spokojnie mogę polecić.

Gloria Palace San Agustin Thalasso