Atrakcyjna lokalizacja: ok. 1 km miejscowości od Agios Sosis, ok. 4 km miejscowości od Laganas.
Bezpośrednio przy hotelu znajduje się plaża z łagodnym zejściem do morza.
Malowniczy widok na wyspę Marathonissi.
Niepowtarzalny charakter tropikalnego ogrodu.
Polecam dopłatę do pokoju z widokim na morze, w przeciwnym razie można trafić na gorsze lokum. Widok przepiękny,a pokój przestronny, czysty, rzetelne 3***. Jedzenie w porządku, basen taki sobie.Plaża przy samym hotelu nie zachwyca, ale wystarczy przejść 20m - piasek (bez mulastego dna i darmowych leżaków...)i łagodne, płytkie zejście do morza. Animacyjnie bardzo fajnie - wieczór grecki, dyskoteka, muzyka na żywo - maruderzy siedzą w pokojach i narzekają, że piwo w barze drogie... Za barem natomiast, świetna, wesoła obsługa - buziaki dla Julki!!! Sławek z Grecos bardzo fajny My jesteśmy zadowoleni.
poza piękną okolicą, co jakby nie zasługa hotelu, reszta, to po prostu smród i brud... Własciciel ma gdzieś gości,całe dnie biega w skąpych slipkach po basenie, brudna plaża z jego winy, hałas pomp do odmulnia smród szlamu i spalin zagrzybione śmierdzące łazienki bez wentylacji, zbyt mało obsługi, kiepskie jedzenie, kompletny brak zainteresowania na interwencje, nie wymieniana odpowiednio pościel i ręczniki. drożyzna w barach hotelowych!!!
Bardzo fajny hotel i obsługa polecam każdemu kto chce zakosztować luxusu z kameralnego hoteliku .
Blisko wody i świetny klimat .
Ja nie dopatrzyłem się wad .
Dobry stosunek ceny do jakości. Płaciliśmy najtaniej w związku z czym dostaliśmy pokój z małym brodzikiem i zasłoną prysznicową, ale widzieliśmy też pokoje z lepszym standardem. Jedzenie wporządku. Daleko mu do luksusowego hotelu, ale jest czysto. Ogólnie byliśmy zadowoleni, polecam
hotel w cichej, spokojnej okolicy
Lokalizacja super, bar przy plaży Ok, plaża super.
Super położenie.
Brak napojów na kolacji.
Bardzo udane wakacje. Przepiękne miejsce i widoki, blisko wszedzie.
Położenie , atmosfera,obsługa
brak napojów , herbaty do tzw. obiadokolacji
Lokalizacja jest dużym plusem. Świetna baza wypadowa na wycieczki fakultatywne. Wydawało się, że wszędzie stamtąd blisko. Mini market w hotelu i obok tawerny Vardioli(serdecznie polecam!!!) czynne do późnych godzin. Przepiękny widok z okna, jak i cała okolica. jedzenien świetne-są i przysmaki kuchni greckiej jak i europejskiej. Każdy znajdzie coś dla siebie.
lokalizacja
hotel mi się bardzo spodobał, blisko morze, plaża , jedzenie smaczne - duży wybór, dużo owoców, sklep w hotelu oraz w pobliżu.
blisko morze, basen,
brak drzwi w łazience
Dobrze położony, dookoła ładne gaje oliwne, fajne miejsce na spacery.
Cichy, spokojny, bardzo dobre jedzenie
Dostałam nieciekawy pokój bez telewizji, z zardzewiałą lodówką. W łazience śmierdziało stęchlizną.
Pobyt trwał 11 dni ( od 17 lipca do 27 lipca 2018) i byliśmy tam w cztery dorosłe osoby. Nie mieliśmy zastrzeżeń co do czystości pokoju czy do wymiany ręczników, pościeli. Wszystko było okey, miła obsługa , fajne jedzenie, cisza i spokój oraz wycieczki, wycieczki, wycieczki.
hotel tylko dla osób od 16 roku życia, przy morzu, fajne pokoje, cisza i spokój.
może trochę kiepski dojazd do innych miejscowości, na basenie nie można było mieć własnych napoi tylko zakupione w bufecie, konieczność modernizacji łazienek
Hotel totalnie na uboczu, z dala od imprez i atrakcji, więc dla osób chcących się pobawić raczej nie wskazany, za to dla szukających ciszy i spokoju super. Dość mocno nadgryziony zębem czasu, ale ogólnie OK - obsługa bez zarzutu, jedzenie też (śniadania trochę monotonne, ale każdy znajdzie coś cos dla siebie) nie brakowało nigdy niczego - uzupełniano na bieżąco nawet na krótko przed końcem pory posiłku. Pokój ekonomiczny = DRAMAT = stare meble, a łazienka to katastrofa, telewizja brak. Sprzątanie każdego dnia+wymiana pościeli i ręczników. Inne pokoje już były OK, szczególnie ciekawa opcja to pokoje z własnym basenem. Hotel usytuowany dosłownie na klifie\" i prawie do samej wody, więc plaży jako takiej nie ma, jedynie troszkę miejsca na długość leżaków, których stan pozostawiał sporo do życzenia. Jednak krystalicznie czysta woda i niesamowicie dalekie wypłycenie pozwalało na rozkoszowanie się urokami wody. Basen OK - w pięknej karaibskiej aranżacji i leżaki z parasolami OK (gorzej z ludźmi, którzy ręcznikami blokowali leżaki i nie pojawiali się przez cały dzień bo byli na wycieczce np. ). Ogólnie stosunek jakości do ceny jest adekwatny (bywałam w wielu miejscach i w każdym coś było na minus). Jeśli chodzi o atrakcje to gorąco polecam lokalne (ale polskie) biuro podróży ZANTE MAGIC TOURS - wycieczki fajnie zorganizowane - szczególnie opcje VIP i SUPER VIP ( trochę droższe ale jakość nieporównywalna).
cisza, z dala od zgiełku i komercji, fajny ogród z basenem, smaczne jedzenie .
pokoje standard
W hotelu przebywaliśmy w dniach 8 - 15 września 2017 i było cudownie. Hotel oferuje tylko śniadania i obiadokolacje co mi bardzo odpowiadało bo przygotowałam się na aktywne spędzanie czasu i zwiedzanie wspaniałej Wyspy Zakynthos.Posiłki mało urozmaicone ale każdy może coś dla siebie znaleźć Pokoje codziennie sprzątane,pościel zmieniana co drugi dzień,obsługa miła, uśmiechnięta. Przed wyjazdem czytałam różne opinie ale najlepiej tam pojechać i samemu sobie wyrobić opinię. Widoki wspaniałe ,cisza, spokój i szum fal, wspaniałe miejsce na spędzanie urlopu. Pozdrawiam obsługę Gloria Maris. Wracam za rok !!!
Położenie hotelu, miła obsługa i błoga cisza
Brak windy
Pobyt odbyliśmy na przełomie sierpnia i września na 8 dni. Wspominam go naprawdę bardzo dobrze. Jedzenie zmienne, donoszone gdy zabranie. Nie było problemu z recepcją. Mieliśmy mały problem z kartą do pokoju, którą udało Nam się połamać... Pani z recepcji nie robiła o to problemu, od razu wydała nową kartę. Nie widzę w tym hotelu żadnych wad, w 2018 roku ponownie tam z partnerem zawitamy. Wszystko w tym hotelu jest na najwyższym poziomie. Musimy pamiętać że nie jedziemy do 5 gwiazdkowego hotelu, choć moim zdaniem ten hotel spełnia warunki 4*. To, że śmierdzi kanalizacją w niektórych momentach pobytu to nie wina hotelu, a wina każdej WYSPY !! Kanaplizacja na wyspach jest naprawde na bardzo słabym poziomie, do tego jeszcze mało który turysta zobowiązuje się korzystać z łazienki w sposób tam wymagany (czyli nie wyrzucamy papiero toaletowego do muszli). Z całym sercem polecam hotel ! :) :) :) :) :)
pokój 307 - piękny widok, schludny pokój, CZYSTY, Panie sprzątały 2 razy dziennie, wymieniane ręczniki,
brak wad
Super miejsce z bajecznym widokiem. (Mowa o pokoju 307 z widokiem na morze) Cicha i spokojna okolica Dobre ale troche monotonne jedzenie Pyszne jedzonko w barze przy plazy(odplatnie) W hotelu jest maly sklepik ale dobrze zaopatrzony..okolo 300metrow dalej troche wiekszy sklep i troche tanszy:-) Mila obsluga Codziennie odswiezane pokoje
Cisza i spokoj Piekne widoki
Jak dla nas brak
Położenie idealne, bar przy samej plaży, spokojna okolica, można wypocząć. Bardzo blisko do miejscowości Laganas gdzie można się rozerwać. Obsługa hotelu przemiła, Pani pracująca w barze przy plaży zawsze uśmiechnięta i serdeczna tak samo barman. Śniadania i obiadokolacje bardzo dobre, duży wybór dań na ciepło i na zimno, owoce, kawa herbata, zero problemów żołądkowych! Według mnie, hotel nie ma żadnych wad, niektórzy piszą że czas zapach kanalizacji, i mają rację ale jest to bardzo sporadyczne i w niewielu miejscach. Nieprzyjemne zapachy są zdala od basenu, zdala od restauracji etc. Nie uważam tego za cos, co mogłoby przeszkadzać. Polecam hotel wszystkim! Informacyjne - z hotelu taksówka do miasta Zakynthos - +/- 18 euro
Położenie przy samej plaży Dobre jedzenie - bufet Przemiła obsługa Spokojna okolica Blisko do sklepów Sklep hotelowy z najpotrzebniejszych rzeczami- w razie potrzeby nie trzeba daleko chodzić tylko zejść na parter Pokoje sprzątane codziennie Czysty i zadbany hotel
brak wad !!!!!
Hotel dedykowany dla ludzi szukających spokoju, jeżeli ktoś chciałby być blisko dyskotek, klubów to zdecydowanie inny hotel. Dla nas okazał się OK, bo nastawialiśmy się na relaks i zwiedzanie wyspy. Stosunkowo niewielu Polaków, co jest niekiedy zaletą. Duży plus za posiłki. śniadania monotonne, ale to jest standard w każdym hotelu. Kolacje były bardzo dobre, sporo lokalnych potraw, duży wybór. Codziennie do śniadań i kolacji podawane były świeże owoce, najczęściej arbuzy, banany, melony, czasem banan i ananas. Trochę mało leżaków obok basenu, trzeba wstać przed śniadaniem i zająć miejsce. Są jeszcze trzy poziomy leżaków od strony morza, one są teoretycznie płatne, ale wystarczy zamówić sok i piwo i można leżeć przez cały dzień. Brak ręczników na plażę w hotelu, więc lepiej zabrać ze sobą. Dwa lub 3 razy w tygodniu wieczór grecki, dwóch panów gra i śpiewa. My mieliśmy zastrzeżenia do pokoju, wystój i meble jak z demobilu. Po zastanowieniu się i rozmowie z ludźmi, którzy przyjechali w podobnym do nas terminie okazało się, że nasz pokój nie jest najgorszy. Czasem lepiej odpuścić i dać sobie spokój ze zmianami, które trwają. W większości dostępnych pokoi łóżko małżeńskie to dwa zsunięte pojedyncze tapczany. Polecam restauracje Elgreco, super jedzenie i fajny klimat. Warto się wybrać, jakieś 30 minut plażą, powrót plażą może okazać się kłopotliwy bo przed hotelem woda sięga ud. Ze spokojem mogę polecić ten hotel.
Fajne położenie, dla osób szukających spokoju.
Pokój z lat 80.
Byliśmy w Gloria Maris w 2017r. i wróciliśmy bardzo zadowoleni. Spokojny hotel, bardzo dobra kuchnia, widoki przepiękne. Nie można się jednak nudzić, bo organizowanych jest wiele wycieczek ( można we własnym zakresie) miejsc do spacerów wiele i ta możliwość bliskiego kontaktu w Laganas i Kalamaki z żółwiami caretta caretta BEZCENNA !
Wspaniałe położenie, spokojna okolica z możliwością szybkiego dotarcia do większego centrum w Laganas. Widoki z okien zapierają dech w piersiach.
Niestety nikt nie przykłada się do systematycznego odnawiania wystroju w hotelu i przed nim. Parasole przy basenie wymagają renowacji, podobnie balustrady.
Hotel bardzo czysty i zadbany, pokój z widokiem na morze bardzo czysty, odświeżony, Bardzo miła obsługa hotelu, smaczne jedzenie bardzo różnorodne, widok z tarasu na wyspę żółwia, W sumie w Hotelu spędziliśmy mało czasu tylko noclegi bo reszta to wycieczki. Bardzo czysty basen.
cisza, piękna okolica czyste pokoje czysty zapach miła obsługa Smaczne jedzenie blisko plaży Piękny widok
czasami było czuć niedrożną kanalizację w ogrodzie
Byłam w tym hotelu z chłopakiem w terminie 16-23 września 2016. Były to pierwsze nasze wakacje NIE w All inclusive. Wykupiliśmy ofertę ze śniadaniami (8:00-10:00) i obiadokolacjami (19:00-21:00) więc oczywiste było to, że będziemy jadać też na mieście. Było Nam to na rękę bo lubimy grecką kuchnię, więc zawsze można było iść do jakiejś knajpy i zjeść coś innego, aczkolwiek zdarzyło się, że śniadanie zjedliśmy ok 9:00 i do kolacji czyli do 19:00 nic nie jedliśmy, bo po prostu nie byliśmy głodni. Zawsze można było, nie opuszczając hotelu, zamówić i zjeść coś (tzn. przekąskę czy pełny obiad) w barze przy stołówce bądź w barze przy plaży (oczywiście dodatkowo płatne, ale pyszne!). Do kolacji nie podawano nieodpłatnych napoi - pierwszy raz się z tym spotkałam. Na stole był cennik napoi. Podchodził kelner i pytał się \\\"czego dziś się napijesz?\\\". U Nas przeważnie było tak, że mój chłopak zamawiał sobie piwo/napój, a ja nic. Po powrocie do pokoju napiłam się czegoś z naszej lodówki (lodówka płatna 2euro/dzień). Mieliśmy wykupiony pokój z widokiem na morze i taki też otrzymaliśmy. Widząc później inne pokoje od zewnątrz, cieszyliśmy się, że dopłaciliśmy 40zł za \\\"widok na morze\\\". Balkony niektórych pokoi były np. na parterze, przy samej ulicy, od strony głównego wejścia do hotelu - nie zbyt ciekawie. Jeśli chodzi o sam pokój to był OK. Nie jestem osobą dla której pokój stanowi ważny element całego wyjazdu. Było czysto, było łóżko, łazienka, balkonik, stolik + krzesełko + lustro (taka jak by toaletka), szafa itd. W łazience brodzik + zasłonka, dosyć ciasno, a po \\\"kąpieli\\\" woda oczywiście była też na podłodze, ale nie szczególnie mi to przeszkadzało. Weszłam wziąć prysznic i wyszłam, nie przesiadywałam w tej łazience :p Schodząc w dół w stronę plaży, można było plażować na leżakach na jednym z dwóch tarasów. Trochę w półcieniu. Poniżej była już \\\"plaża\\\" gdzie można na skałkach przy brzegu rozłożyć sobie leżaczek. Leżaki są za darmo o ile kupi się coś do picia/jedzenia w
Hotel śliczny, wyjątkowy, inny od wszystkich. Fajne tarasy z leżakami tuż przy samej plaży. BARDZO DOBRE jedzenie! Miła obsługa. Pokoik codziennie sprzątany. Wieczorami nieraz leciała muzyczka na żywo-bardzo ładnie śpiewali i grali na instrumentach. Polecam odwiedzić \\\"wyspę Ślubów\\\" znajdującą się 1km od hotelu. :)
Łazienka mogłaby mieć lepszy standard. Dojście \\\"plażą\\\" do najbliższego miasta - czyli szło się w wodzie, zanurzonym od połowy łydek do połowy ud. Brak komunikacji miejskiej spod samego hotelu - trzeba było iść przez wodę \\\"plażę\\\" do Laganas na najbliższy przystanek. Brak darmowych napoi do kolacji.
W tym hotelu spędziliśmy 6 nocy. Do śniadań są dostępne napoje typu kawa herbata różne soki, natomiast do kolacji już trzeba zamówić coś z baru do picia. Basen nie nadawał się do użytku. Fajna jest bliskość do morza. Żeby dostać się do najbliższej większej miejscowości trzeba się przejść spacerkiem około 4km. Obsługa całkiem miła, super market w hotelu. Wifi tylko przy barze.
bliskość do morza, sympatyczna obsługa, ładne położenie, spokój, codziennie sprzątany pokój i wymieniana pościel, i ręczniki
Brudny basen z glonami (woda była metna zielona), zniszczony i zardzewiały sprzęt(lodówka), brak suszarki do włosów, WiFi tylko przy barze.