Najbliższa plaża 500 m od hotelu, druga - jedna z najpiękniejszych na wyspie - w Playa de la Arena ok. 2 km od hotelu.
Hotel posiada aż 5 basenów: 2 dla dzieci, 1 relaksacyjny, 2 zewnętrzne w pobliżu baru przekąskowego.
Dla dzieci: 2 baseny, minidyskoteka, miniklub.
Hotel położony w pobliżu słynnych klifów Los Gigantes.
Bardzo dobra lokalizacja, blisko do wielu atrakcyjnych miejsc oraz sklepów. Piękna, zadbana zieleń i czyste obiekty hotelowe i basenowe. Urozmaicone posiłki, ale brak kawy i herbaty do obiadu i kolacji (dostępne w barach przy basenach). Duży wybór napojów chłodzących i alkoholowych. Pokój dzienny i sypialnia (duże, wygodne łóżka) są przestronne. Duże szafy, przydatny stolik na balkonie. Mankamentem jest płytki brodziki prysznica, z którego wylewa się woda. Szeroka oferta zajęć prowadzonych przez moderatorów.
Lokalizacja, przystępna cena, różnorodność posiłków i napojów.
Nieprzyjemne zapachy w części hotelu położonej nad zapleczem kuchennym.
Jak na 3 gwiazdki hotel bardzo dobry. Dobre jedzenie, spory wybór. Miła obsługa, czysto. Goscie ro w większosci rodziny I emeryci - przynajmniej w lutym. Blisko morza - choc to nie ma dużego znaczenia bo w tej okolicy nie ma prawdziwych play.
Duże wygodne pokoje, dla 4 osób mielismy ok 60m (2 sypialnie I salon). Miła obsługa.
Brak. Hotel spełnił oczekiwania. Może trochę więcej owoców morza mogłoby być w menu. Krewetki były raz w tygodniu, kalmary raz w tygodniu. Co prawda paella była codziennie ,ale owoców morza było w niej bardzo niewiele i głównie mule, ryby codziennie I raczej słabe (najtańsze) - a przecierz to wyspy na oceanie. No ale jak pisałem na trzy gwiazdki to było w sam raz tyle ile można było się spodziewać więc jestem zadowolony.
Świetny chotel. Pięknie położony. Pokoje ogromne, salon, łazienka, sypialnią, balkon. Obsługa wspaniała. Jedzenie urozmaicone. Owoce morza, duży wybór potraw, warzyw, sosów, ciast, mięs. Wspaniałe baseny. Blisko autobusy. Do Los Gigantes pieszo 10 min. Serdecznie polecam.
Położenie, obsługa, wyżywienie, pokoje.
Tylko dwa bary. Wieczorem jeden.
Dobry hotel, fajnie położony , czysto, przemiła obsługa, dobre jedzenie
bardzo fajne położenie, czyściutko, przemiła obsługa, super baseny, żadnego problemu z leżakami, jedzenie dobre
okropne łóżka
Polecam. Czysty, zadbany hotel. Jedzenie świeże, różnorodne. Chętnie wrócimy
Hotel bardzo ładnie położony. Widok na ocean. Czyściutki. Jedzonko bardzo urozmaicone. Pokoje eleganckie. Obsługa bardzo miła i życzliwa. Miasteczko małe ale atrakcyjne. W lutym 20 stopni. W słońcu więcej. Polecam wypad do tego hotelu.
Obsługa przemiła. Jedzonko wyśmienite. Położenie doskonale.
Bardzo ładny hotel. Smaczne jedzenie. Pokoje czyste. Super lokalizacja. W trakcie ferii zimowych hotel był pełny dlatego były długie kolejki do jadalni i barów.
Ładne i duże pokoje. Dobra lokalizacja.
Kolejki do jedzenia i baru.
Bardzo miłe zaskoczenie jak na hotel 3*. Jedzenie super, estetycznie podane i smaczne - dla każdego coś dobrego. Posiłki bardzo urozmaicone. Przy ALL Inclusive w cenie szeroki wybór alkoholi. Snack bar nad basenem dobrze zaopatrzony. Pokoje czyste i zadbane, sprzątane codziennie. Niedaleko od hotelu znajduje się Lidl i Mercadona. W pobliżu dużo sklepów mniejszych z pamiątkami i innymi drobiazgami. Około 15 minut pieszo do klifów Los Gigantes i portu., 12 minut do plaży Playa De la Arena. Wieczorami bardzo starannie poprowadzone animacje dla gości, a w czasie dnia animacje na basenie: zabawy, gry aquaerobic. Hotel posiada dwie niezależne strefy basenowe- dla szukających ciszy oraz drugą strefa bardziej rozrywkową przy Snak barze z 3 basenami w tym brodzik dla dzieci. Spędziliśmy wspaniałe wakacje za nieduże pieniądze. Hotel godny polecenia i bardzo mocne 3*. Miejsce jest super bazą wypadową dla osób preferujących zwiedzanie wyspy.
Hotel czysty, zadbany. Jedzenie super.
Brak zjeżdżalni dla dzieci jak na hotel rodzinny
Polecam. Czysty, ładny hotel, mocne 3* (na Wyspach Kanaryjskich 3* to na prawdę dobry standard). Dobra baza wypadowa, bliskość Los Gigantes, także wita nas piękny widok wychodząc z hotelu. W samym miasteczku raczej nie ma atrakcji. Warto wypożyczyć auto! Jeśli możecie pozwolić sobie tylko na jedną wycieczkę to zdecydowanie wulkan Teide (myślałam że jest przereklamowany ale nie jest! Niesamowite widoki!!) Później Masca, ale chyba tylko ze względu na drogę. Południe komercyjne i hałaśliwe (zależy kto co lubi, na pewno idealne dla osób lubiących imprezy!!) Mieliśmy auto na 2dni i to jest zdecydowanie za mało, ale byliśmy tylko na tydzień i chcieliśmy też odpocząć i nic nie robić.
Uprzejma obsługa, dobre jedzenie, ładne/przestronne pokoje z dużymi szafami???? Czysta restauracja w której przyjemnie spożywa się posiłki. Dobra baza wypadowa na wycieczki. Miejscowość sama w sobie bardzo spokojna, nic nadzwyczajnego się w niej nie dzieje. Piękny widok na Los Gigantes. Odradzam korzystanie z wypożyczalni samochodów która jest w hotelu Atlas (i ta sama jest po drugiej stronie hotelu ale bardziej zajmuje się wycieczkami EXCURSIONS). Pierwszy samochód dostaliśmy bez klimy???? jak się zorientowaliśmy to poprosiliśmy o inny, niestety inny dostępny był dopiero po 19.30 także cały zaplanowany dzień zwiedzania z głowy! Pan doskonale wiedział, że klima nie działa, ale pewnie myślał że z braku laku go zatrzymamy... Kolejne auto miało już klimę, ale....... nie miało radia, tzn. radio było ale na kod, którego Pan nie znał???? Niby nic, ale jednak przyjemniej się jedzie z muzyką w tle???? Nie lubię jak z turystów robi się głupków. Powinna być informacja, że jest jeden samochód bez klimy a inny bez radia. Wtedy decyzja należy do nas i albo bierzemy albo nie. A tu pieniądze już zapłacone a wszystko wychodzi później. Dlatego odradzam! Bardzo dobrze rozwiązana sprawa z turystami którzy wylatują do domu wieczorem. Doba hotelowa kończy się o 12:00, można wykupić późniejsze "wylogowanie" się z hotelu (do 14:00 10?, do 16:00 20?, do 18:00 35? i do 24:00 chyba 38?) chcieliśmy to zrobić ale mieli Fulla więc nie było takiej możliwości. Wyznaczają za to pokój w którym zostawia się bagaż (oczywiście zamykany) i na recepcji rezerwuje się pokój na konkretną godzinę żeby wziąć prysznic, także ostatecznie nie trzeba wydłużać/wykupywać sobie doby hotelowej. Do samego końca obowiązuje all inclusive.
Pokój 385 od strony balkonu (salonu) hałas do 23:00 z powodu animacji (to aż tak bardzo nie przeszkadzało bo i tak wcześniej nie chodziliśmy spać, ale dla kogoś może to być cenna informacja), od strony sypialni dość ruchliwa ulica i..... praktycznie pod samym oknem śmietnik na SZKŁO! I to był dramat, od 6:00 rano jeździły auta czyszczące ulice (mega hałas), śmieciarki no i to wyrzucanie butelek!! Dla nas koszmar???? lubimy spać, szczególnie na urlopie a w tym pokoju nie było to możliwe, dla mnie 6:00 to środek nocy???????? Animacje wieczorne nudnawe (mi są one obojętne także info dla osób dla których są one ważne). W hotelu dużo Polaków (nie każdy lubi dlatego o tym piszę) i Anglików, którzy myślą że są sami... Sporo dzieci (też nie każdy lubi????) Leżąc przy basenach brakuje przestronności, "intymnosci", leżaki ustawia się dość ciasno bo brakuje miejsca (byłam w październiku więc nie chcę wiedzieć co dzieje się w szczycie sezonu). Nie ma problemu z leżakami (z ich ilością) tylko z miejscem. Nie każdy leżak ma regulację wysokości pod głową, także tych co ją mają najszybciej brakuje.
Hotel sprawia bardzo dobre wrażenie. Obsługa hotelowa miła , profesjonalna. Posiłki różnorodne, obfite, adekwatne do standardu i ceny. Pokoje czyste, przestronne z tarasami na ulicę bądź część wewnętrzną gdzie znajdują się baseny . Ogólnie polecam miejsce , jak i sam hotel.
Ogólnie pobyt udany.Hotel przestronny.Baseny super.Pogoda też dopisała.Tylko łazienki w bardzo złym stanie.
Duży przestronny hotel
Łazienki bardzo zniszczone
Ogólne wrażenie spoko.Cena dość wysoka w stosunku do pokoi i łazienek
Posiłki super
Łazienki kiepskie
Hotel fajny dla rodzin z dziećmi, baseny czyste, codziennie rano sprzątany. Jedzenie spoko, dodatkowo włoska restauracja. Buffett przy basenie i drink bar ok.
Hotel w kształcie Coloseum, dookoła miasto a w środku baseny i wypoczynek. Jest gdzie pospacerować, widok na klify Los Gigantes.
Pokoje mogłyby być odnowione, i zamiast wentylatorów klima.
Hotel jest świetnie położony (urokliwe, zaciszne miejsce) i stanowi kapitalną bazę wypadową do wycieczek po wyspie. Hotel częściowo wyremontowany (łazienki), a częściowo nadal w remoncie. Uprzejma obsługa w recepcji oraz całego personelu. Basen świetny, przy czym animacje prowadzone przez pana Ken-a monotonne i dość natarczywe, a nagłośnienie momentami zdecydowanie przesadzone... Wiadomo, że hotel jest 3 gwiazdkowy i nie można się było spodziewać pięknych apartamentów, ale w jakość pościeli do spania mogliby zainwestować, nie wspominając o częściowo wybitych materacach do spania w łóżkach... na plus należy ocenić czyste, wyremontowane łazienki. Restauracja i all inclusive taki jak hotel - 3 na 5 możliwych gwiazdek. Generalnie jednak stosunek jakości do ceny jest zadowalający i jeśli ktoś nie ma zamiaru spędzić całego urlopu wyłącznie w hotelu, to powinien być zadowolony z pobytu tam. Moja ocena być może jest trochę zawyżona, ale daję 8/10.
świetne położenie (za wyjątkiem odległości do plaży), idealna baza wypadowa do zwiedzania wyspy, ładny basen, uprzejma obsługa
przeciętne wyposażenie pokoi oraz brak klimatyzacji w części z nich, chlorowana woda w kanalizacji nie nadająca się do sporządzenia herbaty/kawy, brak polskich oznaczeń w restauracji hotelowej (pomimo iż Polacy stanowili o większość gości hotelu na równi z Anglikami), bardzo kiepski snack-bar, jedzenie zróżnicowane pod względem jakości, jedzenie w restauracji naprawdę dobre, ale do momentu wyjazdu polskiej obsługi kucharskiej, która praktykowała w tym hotelu (tzw. lokalny szef kuchni, serwujący część potraw bezspośrednio na sali, mógłby się sporo jeszcze nauczyć - od naszych praktykantów)... ciepłe napoje oraz soki w restauracji dostępne wyłącznie na śniadanie, w innych porach dnia dostępnie tylko przy basenie do godz. 18.00
Niby wszystko ok.ale jak sie bliżej przyjrzec;animacje w jez.ang.niem.franc.-po polsku nie,jak na 30%gosci to nie fajnie!jedzenie ok ale po tygodniu juz dosc!drinki ok ale musisz prosic zeby nalali ile chcesz!Anglicy!!! ludzie, głośni-hałaśliwi-narąbani,mooooocno otyłe kobiety bez sexapilu.Może to tylko moje odczucie jednak nie bezpodstawne!Animator(szef )maczo!troche w tym wszystkim śmieszny ale taka jego praca!nie kończace sie schody,jakiś koszmar!No na zako ńczenie miły akcent przy głównym basenie remont 3 pięter hotelu,wiertarki młoty itd ale tylko do 17 oprócz niedzieli!nie żałuje że tam byłem,żałuje że za to zapłaciłem!Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tym hotelem jest ok ale....
położenie
ogólnie wiele braków
Hotel położony jest w dobrej lokalizacji, niedaleko jest kilka różnych plaży z pięknymi widokami, gdzie można udać się pieszo. Ogólny standard w pokoju był średni. Rozrywki w ciągu dnia na basenach jak i późniejszą porą były różnorodne, wiec każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Ogólnie polecam ????
Kilka basenów, każdy znajdzie coś dla siebie, Świetni animatorzy oraz wiele atrakcji w ciągu dnia dla dzieci i nie tylko, Miła i pomocna obsługa, Lokalizacja hotelu.
Średni standard pokoi
Hotel położony jest w miare fajnym miejscu bo niby na uboczy ale tak naprawde wszędzie jest dość blisko, plaż różnych jest kilka niestety te lepsze i ładniejsze sa troche oddalone od hotelu lecz mozna za małe pieniądze podjechac taxi. Sam hotel jest ładny , pokoje co prawda nie zachwycaja nowoczesnym wystrojem ale są bardzo duze skladaja sie z salonu polaczonego z aneksem kuchennym i osobno sypialni. Posiłki sa dobre jest w czym wybierac, dotyczy to rowniez przekasek istnieje mozliwosc zamowienie stolika na wieczor wloski w osobnej restauracji w cenie all inclusive. Codziennie przy jednym z basenów sa animacje co dla ludzi ktorzy lubia rozrywkie jest napewno na plus obok znajduje sie bar. Minus w momencie posiadania pokoju od tej strony bo jest głośno do północy. W ciągu dnia sa animacje dla dzieci jest muzyka jest wesoło ogolnie. Minusem bardzo duzym były zauważone przez nas karaluchy na stołowce i w pokoju !!! Wycieczek nie polecam z biura bo sa drogie , na wulkan kosztuje 50 euro a placi sie tak naprawde tylko za transport na miejsce i przewodnika, lepiej wypozyczyc auto i samemu pojechac natomiast polecam loro park i siam park ! obok w miescowosci jest maly port i tam tez sprzedaja rejsy statkami za nie duze pieniadze . Ogolnie hotel spelnia standardy 3* zwłaszcza jedzenie jest na dobrym poziomie dla nie wymagających luksusów jest to dobry hotel
Położenie hotelu, codziennie animacje wieczorami, dobre drinki i posiłki.
karaluchy
Hotel glosny. Obsluga ignorowala fatalne zachowania. Halas do 4 rano. Od 7 obsluga hotelu pod oknem myje patio uskuteczniajac glosne rozmowy co przy braku klimatyzacji spowodowalo ze pierwszy raz w zyciu nawet nie moglam sie wyspac na wakacjach. Kiepska miejscowosc i plaze na miejscu.
3 regionalne posilki na tydzien Duzy wybor jedzenia chociaz po 3 dniu monotonne Drinki
Karaluchy Nadzy pijani brytyjscy turysci w basenie bez jakiejkolwiek reakcji hotelu przez caly pobyt Daleko do plazy Obsluga - pytanie o droge do plazy ich przerasta Brudny aneks kuchenny Psujace sie drzwi Halas Ciagly remont Rospadajaca sie sofa w salonie Wakacje.pl (sprzedawca) do dzis nie odpowiedzialy na reklamacje zgloszona ze zdjeciami i filmami z hotelu.
Największą wadą pobytu był POKÓJ- w podróży poślubnej dostaliśmy pokój małżeński dwuosobowy w którym dwa łóżka pojedyńcze były ze sobą złączone, rozsuwały się. Artament dostaliśmy czysty wysprzątany, kuchnia wyposażona wraz z lodówką i mikrofalówką które działały po włożeniu karty. Światło samo się gasiło w sypialni po czym w nocy potrafiło się nagle włączyć. Pościel znaleźliśmy w workach w szafie.. Generalnie w pokoju była co jakiś czas sprzątana łazienka. Reszta nieruszona przez 11 dni. Łazienka słaba jakościowo. Połamane uchwyty na ręczniki wanna obskurna. Dostaliśmy jedną mate jednorazowa pod nogi na cały pobyt do wanny żeby korzystać z prysznica. Drzwi od tarasu się nie zamykały.. Taras duży z pięknym widokiem JEDZENIE dobre, dużo i miła obsługa, Śniadania monotonne-codziennie to samo przez 11 dni.. Soki dostępne tylko przy śniadaniu. Do obiadu gazowane i wina. Jako osoba w ciąży bardzo słaby wybór napojów.. BASENY zamykane o 18.. bardzo wcześnie patrząc na to, że o 21-22 robiło się ciemno. Co wieczór na jednym z basenów imprezy do ok.2 w nocy. OKOLICA z zewnątrz hotel piękny zadbany, odremontowany. piękne klify Los Gigantes 3min od hotelu,blisko centrum,lidl, ocean, promenada i restauracje. OBSŁUGA świetna wszyscy bardzo mili i sympatyczni. 10 polek na wymianie międzynarodowej. Brak języka polskiego na stołówce więc trudno stwierdzić czasami co się zje:) WYCIECZKA możliwość zakupienia wycieczek objazdowych i innych atrakcji. Polecamy wycieczkę na wyspę La Gomera. Z kolei Loro Park- bardzo słaby jeśli ktoś już widział egzotyczne Zoo (przereklamowane) Masca- jedno z najpiękniejszych miejsc na wyspie. Warto wykupić samochód i objechać przynajmniej część wyspy.
miła obsługa,
pokój
Hotel jest pięknie położony, z widokiem na ocean i Los Gigantes. Bardzo miła obsługa. Jedzenie dobre, choć większość dań przygotowuje się pod turystów z Wielkiej Brytanii. Generalnie polecam :)