Udogodnienia dla dzieci: plac zabaw, miniklub (4-11 lat), mini disco, animacje i program sportowy, brodzik, pokój gier (płatny).
Przy hotelu zatoczka Cala Domingos z publiczną, piaszczystą plażą.
Bogata oferta rekreacyjna: aerobik, gimnastyka wodna, korty tenisowe, tenis stołowy, mini golf, siatkówka, piłka nożna, animacje
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Hotel ładnie położony jak na tą okolice. Bardzo blisko promenada do spacerów na morzem i najlepsza plaża z okolicy. Hotel czysty ,mila obsługa,jedzenie dobre ale nie urozmaicane . Blisko przystanek autobusowy i sklepiki. Duzy hotel ,ponad 800 pokoi a tylko dwie małe windy i to tylko było dokuczliwe, kolejki do windy.
połozenie
mało wind
Pokoje jasne, czyste, wygodne łóżka, jedzenie bardzo dobre, urozmaicone. Bardzo miła obsługa - kontakt bez problemu w języku angielskim i francuskim, a z częścią obsługi nawet po polsku. Najlepszy na recepcji oczywiście Pablo. Podobnie barmani, kelnerzy i panie sprzątające - zawsze uśmiechnięci i chętni do pomocy. Dużym atutem jest też plaża - nieduża ale piękna, czysta, piaszczysta - 5 minut od hotelu.
Wakacje w tym hotelu były prawdziwą przyjemnością.obsluga w recepcji zawsze gotowa do pomocy-bezproblemowa komunikacja w języku francuskim i angielskim.hotel czysty,zadbany,po remoncie.pokoj codziennie sprzątany. Mieliśmy pokój od wschodniej strony,na ulicę, więc wieczorami darmowe koncerty na żywo z restauracji po drugiej stronie ulicy(jak dla mnie na plus).jedzenie było bardzo smaczne,urozmaicone-dla każdego coś-owoce morza,makarony,ryże,mięso, ,ryby,warzywa,owoce,ciasta i wszelakie desery.Przez cały pobyt(7dni) nie mieliśmy sensacji żołądkowych. Basen czysty,codziennie sprzątany 2 ratownikow czuwalo nad bezpieczeństwem-leżaków nie brakowało (choć jak ktoś przychodził w południe,to raczej parasola wolnego nie znalazł).liczne animacje prowadzone przez Francuzów i Włochów (zapowiadane w 4 językach).
Wszystko. Widać, że pracują na kolejną gwiazdkę.
Brak.
Ogólnie hotel oceniany dobrze. Podróżowaliśmy z dzieckiem 2 lata. Bardzo miła obsługa, pomocna, kierowniczka recepcji również pomoca, pomoga nam zmienić pokój, gdyż pierwszy pokój co prawda z ładnym widokiem, znajdował się nad knajpą gdzie do późna grała muzyka, a byliśmy z małym dzieckiem. Hotel może nie jest najwyższych standardów, raczej taki średni standard, ale rzeczywiście czysty. Bardzo wygodne łóżka. Chcielibyśmy dla dziecka dodatkowe łóżko więc jak załączyliśmy ze sobą 3 łóżka to było mega wygodnie i dużo miejsca do spania. Wszyscy się wysypialiśmy. Blisko do plaży. Plaża piękna, piaszczysta, woda ma cudowny kolor. Ale trzeba zejść do plaży po schodach więc to utrudnienie dla rodzin z wózkami. I myślę że w sezonie może być problem z miejscem na plaży. Jedzenie przeciętne, myślę, że jak w większości hoteli all inclusive. Więc tutaj też nie oczekiwaliśmy cudów. Na minus bardzo słabe przekąski, właściwie to co zostawało ze śniadania dawali na przekąski czyli jajka sadzone, parówki, itd szkoda nie podawali w tym czasie jakieś placuszków czy gofrów. Na minus trochę cienkie ściany i słychać było sąsiadów za ścianą, nawet to jak chrapią 😉 Kanalizacja też głośna, słuchać w pokoju spływają rurami wodę. Ale to do przeżycia. Nie uprzykrzało to bardzo życia. Jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci to bardzo na minus jest sala zabaw. Sugerowaliśmy się tym żeby była w hotelu kiedy pogoda nie dopisze i dlatego zdecydowaliśmy się na ten hotel. A sala zabaw jest tylko z nazwy zabaw, bo w pomieszczeniu tym nie nie ma żadnych zabawek! W sali tej dostępne są kredki, flamastrami, skakanki ale to bardziej dla starszych dzieci. Dla malucha 2 + jedyne atrakcje to tylko kredki i przestawianie krzesełek po sali. Tragedia. Plac zabaw też dla starych dzieci bo nie było nawet huśtawki z oparciem dla mniejszych dzieci. Więc na hotel, który reklamuję atrakcje dla dzieci to mega słabo.
Wszystko zależy od oczekiwań. Przyjechałam korzystać z wody i słońca i mam to. Dodatkowo mam piekny pokój wyjatkowo uprzejmą obsługę i wyborne jedzenie, czego chcieć więcej??? Żeby nie przybyło kilogramów. Cudowne wakacje .
Obsługa, to na pewno stale uśmiechnieci i gotowi do pomocy. Człowiek nie czuje sie intruzem .
Kiedy popływam, pogimnastykuję się i zjem pyszne jedzenie fajnie gdyby zawsze byla winda, ktora zawiezie na właściwe pietro .
Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany. Nieduże, jasne pokoje z wygodnymi łóżkami. Pokoje sprzątane codziennie, klimatyzacja. Obsługa miła i przyjazna gościom do ostatnich minut pobytu czułam się komfortowo. Hotel jest duży, ale wszystko jest świetnie zorganizowane, wszędzie są podjazy dla wózków. Jedzenie wyśmienite, świeże i urozmaicone tzn. makarony, ryby, wieprzowina, królik, frytki, ziemniaczki, ryże. Duży wybór deserów, owoce. Napoje także te mocniejsze też są ok. Wszyscy polscy goście hotelu z którymi rozmawiałam byli zadowoleni. Do pięknej plaży a nawet dwóch blisko. Polecam serdecznie.
Jedzenie wyśmienite.
Przyjemny hotel, urozmaicone jedzenie i piekne widoki na morze. Jednak duży minus za plastikowe kubki do wszystkich napojow. Pijac drinka miales wrazenie, ze pijesz z kubka do mycia zębów.
Malownicze położenie
Napoje w plastikowych kubkach. Tylko platne drinki w szkle.
Calkiem udany pobyt. Malownicze polozenie bardzo dobre urozmaicone jedzenie i uprzejma, kompetentna obsluga. Jedyny minus to drinki na allin podawane wyłącznie w plastiku. No i brak minibaru i choćby butelki wody w pokoju.
Wzorowa obsluga Dobre jedzenie i niezle alkohole.
Drinki w plastikowych kubkach niskiej jakosci. Brak choćby butelki wody w pokoju.
UUUUUaauuuu!!!!!!! Świetnie się bawiliśmy w tym hotelu!!!!!!!!! Śniadanko â plaża â obiadek â basen/ sauna / jacuzzi â drzemka â kolacja â wycieczka do centrum :-) (zakupy/ impreza do rana/ kąpiel w morzu) â śniadanko â plaża - âŚâŚ.. i tak w kółko! Hotel rewelacyjny z mnóstwem atrakcji!!!!! Miejscowość też!!!!! Pozdrowienia dla rezydenta Michała!!!!! Na pewno tam wrócę!!!!!!
Hola la gente!!!! Hotel y playa muy bien :-)!!! Animatores Igor
Hotel pięknie położony, w cichej miejscowości. Jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo miła. Można porozumieć się po angielsku, niemiecku i oczywiście hiszpańsku. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Na pewno polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi, ale nie tylko. Widok z balkonu bajeczny, na piękną, piaszczystą plażę, którą otaczają klify. Jedzenie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie dobrego.
Urlop w hotelu Samoa na Majorce zaliczamy do udanych. Sympatyczna okolica, dużo zieleni, widok na niebieściutką wodę. Obsługa hotelowa bardzo miła, jakby mogli to by nieba uchylili, bez problemu można było sie porozumieć po ang. Poza tym, pogoda dopisała, all inclusive do wyboru do koloru. Hotel wart swojej ceny!
ogólne wrażenia dobre,bardzo dużo jedzenia.śniadanie mało urozmaicone,obiady i kolacje dużo do wyboru.jednak po 3 dniach można się przejeśc i sie ma juz dosyć tego jedzenia,pokoje nie za małe,nie za duże.w pokoju tv jednak bez polskich programow,klimatyzacje (pilot dostepny za kaucja 10euro zwracaną).mielismy miec pokoj z widokiem na morze,mielismy z drugiem strony hotelu.mankamentem byla winda, tylko 2 sztuki a duzo gosci.troche glosna.pokoje sprzatane codziennie wymiana recznikow.obsluga mowila tylko po angielsku.animacje takie sobie.naprzeciwko hotelu dużo sklepików.i to jedyna atrakcja calas de mallorca :) do plaży bliżiutko,mała,piaszczysta...troszkę odpadków (kawałki plastiku) pływało przy brzegu.pogoda super i to największy plus!!
Wlasnie wrocilismy z 2 dzieci z tego hotelu.Polecam najbardziej wymagajacym!Nie ma sie czego uczepic.Bylo jak w raju!Wszedzie zjazdy dla wozkow,winda,lozeczko dla niemowlaczka i krzeselka na stolowce.Polski znaja perfekt.Czysto,a jedzenie przepyszne i urozmaicone.
Wlasnie wrocilismy z 2 dzieci z tego hotelu.Bylo jak w raju.Polecam najbardziej wymagajacym.Nie ma sie czego uczepic!Wszedzie zjazdy dla wozkow,lozeczko w pokoju i krzeselka dla niemowlaczkow w restauracji.Czysto,polski znaja perfekt a jedzenie przepyszne i urozmaicone.Nie ma walki o lezaki-starczylo dla wszystkich!
Świetny hotel, pieknie położony, wśród zieleni. W końcu nie było problemów z pokojami, bo wszystkie były z widokiem na morze. W pokojach czysto, schludnie, sprzątane codziennie. Hotel to niby 3 gwiazdki, ale zasługuje na więcej. Jedzenia pod dostatkiem, urozmaicone. B.dobra opcja all inclusive, było z czego wybierać. Wspaniały relaks z drinkiem, przy basenie. Hotel idealny dla amatorów błogiego lenistwa. Polecam!
hotel w 99% warty polecenia. Drobne niedogodnosci nie zatarły bardzo dobrego wrażenia. Wszystko perfekt. Obsługa,animacje,posiłki i ta przyroda...Blisko do urokliwych plaży -zatoczek. Doskonały punkt do zwiedzania wyspy.
położenie, piękne widoki z okna, basen z leżakami dostępnymi w sezonie, posiłki
zbyt cienkie ściany w pokojach co powoduje że słychać wszystkie odgłosy. Tylko dla gosci z TUI- Pani rezydent, która na tej wspaniałej wyspie wydaje być za karę.
Pobyt w hotelu oceniam na 5+. Czystość, obsługa, OK. Wyżywienie - nie rozumiem osób, które twierdzą, że jest coś nie tak. Każdy we wszystkich posiłkach znajdzie coś dla siebie, jedzenie naprawdę smaczne i do syta. Atrakcje OK. Jeżeli chodzi o atrakcje turystyczne to Majorka nie jest aż tak duża żeby sobie z tym nie poradzić. Dla wybrednych cały wachlarz propozycji wycieczek organizowanych przez biura, a dla reszty komunikacja miejska bądź wypożyczenie auta co bardzo polecam.
czystość, spokojna okolica, blisko morza, cudne widoki
Jedyną wadą jest to, jeżeli chodzi o polskich turystów, że animacje i wszelkie atrakcje zarówno dla dzieci jak i dorosłych prowadzone są w języku francuskim. Skoro hotel przyjmuje turystów z całego świata to powinni zorganizować chociażby jeden dzień dla każdego.
Super polozenie. Blisko do plaży. Można sobie przyjemnie zorganizować czas
Czysciutko. Super obsługa. Na pewno powtórzę ten hotel i polecam
Jedynie z windami. Ale da się przeżyć.
Hotel czysty, obsługa super Jedzenie europejskie Animacja super.
Hotel położony blisko zatoki. Czysty, wygodny
Nie ma