Tętniące życiem kluby nocne i festiwale muzyczne
Rajskie plaże i ukryte zatoczki otoczone klifami
Doskonałe warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym nurkowania
Jedzenie smaczne. Obsługa w restauracji oraz przy barze mieszczącym się obok basenu miła i pomocna. Animatorki życzliwe i sympatyczne. Recepcjoniści kiepsko posługują się językiem angielskim i nie są pomocni. Pokoje zawilgocone, daleko im do czystości. W pokojach są karaluchy. To nie żart. Po kilkugodzinnym proszeniu się o przydzielenie nam innego, czystego i pozbawionego karaluchów apartamentu, otrzymaliśmy nowy, w którym również były karaluchy. W pokojach czuć zapach stęchlizny.
Smaczne jedzenie, dobre napoje i miła obsługa gastronomiczna. Ładny, duży basen.
Brudne pokoje, zawilgocenia i smród stęchlizny. Obrzydliwe karaluchy w pokojach.
Hotel był super jak na tą cenę, więcej nie wymagam :D
przyjazne koty :p smaczne jedzenie zadbane pokoje co 2 dni sprzątane
rozmieszczenie pokoi, i dłuuugie korytarze Mało się działo, ale to chyba ze względu ilości ludzi w hotelu
Idealne miejsce do relaksu, dużo atrakcji, wspaniali animatorzy! Codziennie jakieś inne show, jedzenie smaczne i duży wybór, miła obsługa, panuje porządek, tylko kawałek do plaży. Serdecznie polecam!
Jedzenie Cena Animatorzy, obsługa
Brak wad.
Położenie jest cudowne. Dla aktywnych z rana spacerkiem do plaży. Czego więcej chcieć....:)?
Za taką cenę w takim miejscu nie można oczekiwać czegoś lepszego.
Brak być może większej ilości ciekawszych animacji i dobrej muzyki. Ale to już ktoś kto siedzi w hotelu. My do takich nie należymy. Samochód i każdego dnia można gdzieś jechać.
Całość poniżej oczekiwań. Brak organizacji.totalny chaos. Wszędzie brudno .Ogólnie NIE POLECAM
Brak zalet
Usytuowanie ,obsługa,
Super wakacje. Byliśmy od 11-go do 18 lipca 2018 i jestem zachwycony położeniem tego hotelu
Bardzo dobrze położony