Udogodnienia dla dzieci: brodzik, plac zabaw, miniklub.
Dla aktywnych: tenis (oświetlenie płatne), tenis stołowy, aerobik, siatkówka plażowa, piłka nożna.
Atrakcyjne położenie: w centrum miejscowości, tylko 50 m do plaży.
Rozrywka: muzyka na żywo, wieczorne przedstawienia.
Pobyt w hotelu uważam za udany . Piękny widok z balkonu na morze . Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna . Wyżywienie każdy znajdzie coś dobrego dla siebie - bardzo duży wybór.
Bardzo blisko nad morze
Wśród bardzo wielu hoteli na Majorce, z których większość to blokowiska w centrum miast, ten hotel jest naprawdę niezły. Super widok z pokoi od strony morza. Obok hotelu piękna plaża, można snurkowac i oglądać rybki. Można również spacerować widokowym chodnikiem wzdłuż morza. Z okoli hotelu 2 x dziennie startuje statek wycieczkowy. W pobliżu hotelu 2 wypożyczalnie aut, oraz wiele małych knajpek i sklepów. Jedzenie w hotelu jest ok, dużo warzyw, ryb....oraz smaczna jak nigdzie indziej coca cola i woda gazowana z automatu. Alkohole to zależy....w opcji all inc. whisky kiepska, rum ok, wódka ok, piwo ok...Koktaile również ok... Miasteczko nie jest głośne i imprezowe, także tutaj można odpocząć...Ogólnie bywałem w lepszych hotelach na wyspach Greckich czy w Egipcie.....Ale ten jak na Majorkę naprawdę jest fajny...Ciężko o lepszą lokalizację nad morzem na Majorce...szczególnie przy tak malowniczej, wciętej w ląd zatoce, z piękną piaszczystą plażą. Ta zatoka robi tutaj niesamowity klimat, to o wiele lepsza opcja od płaskich, wąskich i nudnych plaż, jak na północy Majorki w okolicy np. Alcudii. Pokoje są tutaj codziennie sprzątane, a personel jest zawsze uśmiechnięty....Większość gości hotelowych to Niemcy, Polacy to może jakieś 10 procent gości...Animacje również po Niemiecku i Angielsku...Ogólnie jako baza wypadowa jest tu super...
piękny widok na morze piękna plaża z zatoką przy hotelu w pobliżu wypożyczalnie aut,motocykli, sklepy i restauracje, brak głośnych dyskotek i upojonej młodzieży dobre logistycznie położenie do wycieczek indywidualnych
Wspaniałe miejsce, zarówno hotel jak i okolica zasługują na wysoką ocenę. Plaża po prostu cud, miód!!! Woda cieplutka i mega czysta. W hotelu dużo się dzieje,obsługa dba by goście się nie nudzili.,.. Jedzenie bardzo dobre, wszystkiego pod dostatkiem, przekąski prawie przez cały dzień. Nikt nie ma prawa być głodnym. Nie rozumiem opinii innych gości że nie ma wyboru???? Lepiej cieszyć się urlopem , pogodą i pięknymi widokami niż szukać przysłowiowej dziury w całym. Polecam z czystym sumieniem, jechałam pełna obaw czytając niektóre opinie a jak się okazało zupełnie niepotrzebnie.
Witam Wróciłam z pobytu w hotelu i jestem bardzo niezadowolona ze standardu Basen masakra , animacji zero ,muzyki zero Drinki woda sama. Arogancja kelnerów w barze,pokoje brzydkie bez czajnika i środków kosmetycznych typu szampon czy balsam Hotel tylko dla emerytur Koło hotelu zero restaauracji i innych sklepów Nie polecam I drugi raz go nie wybiore
Plaża
Praktycznie id wejścia co recepcji po basen Hitel zasługuje na 3 gwiazdki
Żałuję wydanych pieniędzy na ten hotel. 18:00 zamykany basen i leżaki. Tłumy na posiłkach w jadalni , obsługa niemiła i zabiera talerze kiedy jeszcze nie skończyłam jeść. Tak się spieszą ze sprzątaniem stołów przy posiłkach że często przy przygotowanym stole są pozostawione brudne sztućce. Obsluga niemila (oprocz dwoch uśmiechniętych starszych panow) Brak możliwości wypicia kawy lub herbaty do kolacji . Ściany w hotelu z papieru słychać wszystkich gości za ścianą. Drinki bardzo słabe z minimalną ilością alkoholu. Jakość posiłków również bardzo marna . Plus za piękny widok z balkonu i czystość w pokoju dzieki Paniom pokojówkom. Przed wyjazdem mieliśmy otworzymac ciepły posiłek a zostawili nam plastry sera, szynki i chleb tostowy bez masła, w miseczkach też pozostawione warzywa . Obsługa potrafi nie wpuścić mężczyzny w koszulce na ramiączka na posiłek ale kobiety z gołym brzuchem, piersiami na wierzchu już tak. Plus za czystość w pokojach dzieki paniom sprzątającym i piękny widok z okna na morze.
Czystość w pokoju, piękny widok z okna
Szkoda, że brak możliwości oceny (-) MINUS. Hotel dno, a największa wada to arogancja recepcji. Ten fałszywy uśmiech, chamskiego recepcjonisty będę pamiętać długo. Wydają pokoje bez balkonów jako te właściwe. Przydzielono nam pokój z brudną łazienką, a w koszu łazienkowym była zużyta podpaska, włosy na sedesie. Obrzydliwość. Spotkaliśmy także innych Polaków w podobnej sytuacji - także na dobę mieli pokój bez balkonu koło szybu windowego tak jak my. Czy Niemców z też tak traktujecie jak Polaków ? Po interwencji okazuje się, że popełnili błąd, zmienią nam pokój, ale następnego dnia o 14-j. Brak przeprosin, brak rekompensaty, a dodatkowo mamy następnego dnia opuścić pokój do 11, tak aby mogł być umyty, a bagaże dać do przechowalni ! Właściwy pokój mamy otrzymać o 14-j !!!! Obsłużenie gości, którzy przyjechali - około 5 rodzin, trwało ponad 1,5 godziny !!! Jeden gadał, dużo gadał, a mało robił. Zamiast kolacji o godz. 22-j przygotowano tzw. zimną płytę - jakość adekwatna do poziomu obsługi na recepcji. W hotelu jest bardzo niski standard napojów ciepłych i zimnych. Maleńkie literatki na wodę. Brak ręczników na basen, odpłatny sejf, KLUCZYK DO SEJFU !!! Maleńka plaża dość ładna, ale 150 m od niej odpływają stateczki i zanieczyszczają wodę ropą, którą widać na wodzie. Bardzo głośna klimatyzacja. Przy jednym z basenów doliczyłam się tylko 20 parasoli !!!! Cały hotel na NIE!!! Żałuję każdej złotówki i swojego BEZCENNEGO CZASU na ten pseudohotel. Nie jest wart połowy ceny jaką zapłaciłam. Inni goście z Polski, powiedzieli, że cieszą się , że są tu tylko tydzień, ja muszę tu być 2 tyg. Mój urlop dopiero się zaczął , a już wiem, że to najgorsze moje wczasy w życiu.
Brak Jedynie lekką zaletą jest dostępność do publicznej płazy. Za komplet leżaków i parasol płacimy 15,5 euro. Szkoda tylko, że woda zanieczyszczona ropą ze stateczków wycieczkowych.
Poziom obsługi recepcji - arogancja i lekceważący ton Niska jakość napojów i jedzenia Rycząca klimatyzacja !!!! Bardzo głośna muzyka wieczorna. Tłumy ludzi na jadalni, bo to potwarz dla nazwy restauracja. Brak parasoli, bo po 20 sztuk przy basenie! Bardzo niski standard obsługi gości.
Pokoj idealny,łozka duże,łazienka funkcjonalna,codziennie wymiana recznikow.
Hotel wspanialy
Hotel położony w małej miejscowości daleko od Palmy i innych turystycznych miejscowości . Jeśli ktoś lubi małe mieściny to Ok. Napewno piękny widok z pokoju , plaza to mała zatoka i pełna ludzi podobnie jak nad polskim morzem. Jedzenie bardzo słabe, ale wiadomo nikt z głodu nie umrze. Dwa małe baseny i mała ilość leżaków .
Pokoje nowe odnowione i widok . Każdy pokój z widokiem ba morze .
Jedzenie , mały basen i pełna plaza ludzi .
Wspaniały hotel, czysty i zadbany, jedzenie wyśmienite, wszystko świeże i smaczne, zwłaszcza owoce, dania z owocami morza oraz desery, kelnerzy na wysokim poziomie. Mimo pełni sezonu, na plaży bez problemu znajdziemy miejsce, plaża w okolicy według mnie najpiękniejsza.
Czystość, świetne jedzenie, widok z pokoju na morze, obsługa kelnerów .
Nie mogę się do niczego przyczepić .
Bardzo polecam ten hotel byłam w nim 12 dni w roku 2021 i tak mnie zachwycił nie tylko sam hotel, ale wszystko wokół niego że wróciliśmy teraz w lipcu tez na 12 dni jedzenie smaczne pokoje czyste jasne bardzo przytulne i funkcjonalną łazienką i to jest bardzo na plus że wszystkie pokoje mają widok na morze a widoki zapierają dech po prostu bajeczne .
Położenie blisko miasteczka z licznymi sklepami, piękna plaża z lazurową krystalicznie czystą wodą.
Piękne położenie wspaniały hotel wszystkie pokoje widok mają na morze od strony ulicy są korytarze tak powinni budować hotele dużo jedzenia różnorodnego owoce ciasta desery dodatkowo w każdy dzień jakieś nowe przysmaki hiszpańskie hotel przy pięknej plaży co widać na zdjęciach pokoje wygodne czyste łazienki również zadbane balkony w pokojach dają duża intymność dla klientów polecam w 100% nie zapomniane wczasy będę miło wspominać
Jak wyżej
Uważam ze hotel nie zasługuje na **** gwiazdki ???? nie polecę tego hotelu?
Z Pokoju piękny widok na morze???? i bardzo miła obsługa????
Niestety ale w pokojach słychać wszystko co się dzieje u sąsiadów ???? jedzenie nie zrobiło na mnie szału, codziennie te same posiłki. Bardzo mało owoców morza i danie nie są w ogóle doprawione. Oceniam hotel na ***
polecam,naprawde warto .Odpoczynek znakomity,super wycieczki katamaranem
Super polozony na klifje ,blisko do plazy,mila obsluga super
niema
Z wakacji wróciłem 24.06 i były to wakacje marzeń.Hotel jest rewelacyjny.Zdecydowanie zasługuje na conajmniej 4 gwiazdki.Posiłki wspaniałe,Animatorzy-najlepsi jakich kiedykolwiek widziałem.Okolica bardzo przyjemna z dwoma pięknymi plażami. Hotel zaspokoi najbardziej wymagających klientów!!
Super hotel!Sprostowanie do zamieszczonego opisu-tenis,pinpong bez opłat,wymagana kaucja za rakiety i paletki 5E,bilard 1,5E.Brak suszarki-do wynajęcia 13E/tydz.Jedzenia masa-pizza,hamburgery,frytki,spagetti,lody-pomiedzy głównymi posiłkami.Pokoje sprzątane codziennie,wymiana ręczników,pościel zmieniana co 2 dni.Animacje prowadzone cały dzień-więcej dla dzieci ale i dorośli mogli zażyć trochę sportu oraz rozrywki o 22.W okolicy spokojnie ale liczne sklepiki-mozna na miejscu zaopatrzyc sie w pamiątki.Przystanek autob.pod hotelem-można zobaczyć Jaskinie Smoka oddaloną ok 10 km w Porto Cristo-bilet 2,45E,wejscie 11,50E.Z Calas de Mallorka bilet autob.np do Palmy 9E w jedna strone więc lepiej wynająć auto i pojeździć samemu.
Również byłem w hotelu America z Eximem i powiem tak:jest to biuro dla przeciętnego Kowalskiego.Jeśli znacie język angielski w stopniu średnio-zaawansowanym(na tyle by się spokojnie dogadać)spokojnie możecie korzystać z Exim Tours.Wycieczkę fakultatywną zawsze można wykupić w miejscowych biurach(jest ich mnóstwo i na dodatek są tańsze)lub samemu np.wypożyczyć auto.jeśli zaś życzą sobie Państwo opieki rezydenta na każdym kroku oraz codziennych spotkań z opiekunem polecam inne(droższe)biura.
Nie wiem, jak ktoś muzę narzekać na ten hotel, jak na hotel *** jest super. Jedzenie jedynie takie samo na śniadanie, na obiad i kolacje codziennie coś innego, dobrego, tak dużo, ze człowiek nie jest w stanie się zdecydować, co zjeść. W międzyczasie pizza, drinki, bardzo dobre, i nieprawda, że prawie bez alkoholu, bo ja zawsze dostawałam porządną jego porcję ;) Obsługa bardzo miła. Przyjemnie można spędzić czas.
cd.1 Tyle jeśli chodzi o hotel :)Ogólnie wakacje niezapomniane!!!Polecam. Teraz UWAGA!!!Proponuję nie wybierać się w podróż z EXIM TOURS!!!Fatalna organizacja,a nawet jej brak!!Po wylądowaniu czeka na lotnisku Pani Nina/Marta.Wysyłają do autobusów po czym przychodza i mowia ze jedziecie sami z kierowcą po kolei do hotelów.Kierowca was wysadza i od tego momentu radzicie sobie sami-taki przyspieszony kurs angielskiego.Zwracajcie uwage na godz przylotu a rozpoczęciem doby hotelowej!My od 5:40 do 13:30 błąkaliśmy się po okolicy bo nie mieli dla nas pokoju!
cd.2 Druga sprawa wycieczki-prowadzone byly przez przewodniczkę bodajże ze scan holiday ktora opowiada wszystko w autobusie.Jeśli chcecie widzieć wszystko dłużej niż 15min wybierajcie sie na zwiedzanie na własną rękę.Vuelta Isla-67E,Aquapark-19E(3godziny),inne wycieczki w granicach 30-40E.Zreszą rezydentka raczej nie będzie was zachęcać do ich wykupywania-raczej każe wam jeździć samemu:) Po prostu dba o wasz budżet:) Ostatnia kwestia-rezydentka nie stawia sie na dyżury-dzien przed odlotem cala grupa musiała interweniować telefonicznie aby p.Nina raczyła przyjechać i poinformować nas o godzinach wylotu..Sami podejmijcie decyzję z kim jechać.Na pewno z Eximem już wspólpracy nie nawiąże.Pozdrawiam.
Wspaniałe miejsce. Widok niesamowity. Budzisz się i widzisz bezkres błękitnej wody. A od niej odbijają się orzeźwiające promienie wschodzącego słońca. Hotel czysty, wszystkie pokoje z balkonami od strony morza. Piękny widok na zatoczkę z okna stołówki. Lokalizacja bardzo piękna. Sporo knajp dookoła jednak byłem przed sezonem i wiele się nie działo w mieście. Jest wypożyczalnia pojazdów (samochód, motocykl etc.) W okolicy. Menu obiadowe po tygodniu może się trochę znudzić niestety. Kilka basenów do dyspozycji. Rozległa czysta plaża przynależąca do hotelu. Obsługa bez zastrzeżeń. Gorąco polecam!!