Hotel bardzo ładny, czysty. Widoki piękne, polecam
Widok z hotelu piękny, hotel bardzo ładny
Klimatyzacja w pokoju nie działała.
Hotel bardzo czysty, bardzo dobra lokalizacja, ogólnie bardzo dobre wrażenie.
Hotel w bardzo dobrym standardzie, położony kilka minut spacerem od plaży (dla leniuchów busik co chwilę jedzie) pokoje bardzo czyste i sprzątane codziennie, spory wybór całkiem dobrego jedzenia i wieczory kulinarne o różnej tematyce. Animacje wieczorne codziennie inne które bardzo polecam. Animatorzy przyjaźni. Byłem z narzeczoną i polecam ten hotel na odpoczynek, przez to że nie jest to wielki moloch to było mniej dzieci bo zjeżdżalnie nie są za duże tak jak w innych tureckich hotelach. Po za tym w okolicy mnóstwo bazarków i przy głównej ulicy przystanek autobusowy do Side, jakieś 11km czyli 20 minut i jesteś w zabytkowym pięknym miasteczku. Od lotniska też nie daleko więc i transfer sprawny.
Nie za duży i sprawnie można się po nim przemieszczać, Pani sprzątające zawsze jakąś atrakcję zostawiały w pokoju, widać to po zdjęciach.
Dość często na barach brakowało kieliszków do wina
Pokoje ładne, przestrzenne, obsługa miła i pomocna. Niestety cała trójka złapaliśmy jelitówke przez co wakacje niestety nie były za dobre. Widnieje informacje, że hotel ma „menu dla dzieci” jeśli frytki się do tego zaliczają to tak ma… Balkon mały, ale wystarczający by usiąść są 2 krzesła i mały stolik.
Duże pokoje Prysznic Woda dostępna w butelkach na terenie całego hotelu praktycznie
Niedokładne sprzątanie pokoi Tłuste jedzenie Mała różnorodność jedzenia Zimna - wręcz lodowata woda w brodziku dla dzieci, który cały dzień jest w cieniu (to akurat plus, że jest w cieniu, ale woda powinna być podgrzewana w takim razie) Lody tylko od 15 do 16
Po wielkiej walce ponad dwu godzinnej w końcu otrzymaliśmy pokój za który my zapłacili kosztowało to nas dużo nerwów i stresu
Odległość od plaży monotonne wyzywienie
Hotel całkiem ok, niedaleko od plaży, dobre jedzenie. Do poprawy zaliczam sprzątanie w pokojach. Wyłączająca się klimatyzacja po jakimś czasie oraz brak wystarczającej ilości leżaków przy basenie.
Czystość, jedzenie.
Mały basen, mało leżaków.
Hotel przyjazny, obsługa pomocna. Baseny i zjeżdżalnie dla dzieci w wieku do 15 lat. Jedzenie różnorodne, smaczne pięknie podane.
Położenie, blisko plaży, blisko lotniska.
Service room
Polecam.Hotel super,obsługa super.Można spokojnie odpocząć.
Pyszne jedzenie,miła obsługa.Blisko do plaży.
Z pobytu w hotelu jestem bardzo zadowolona,hotel na wysokim poziomie,niczego nie brakuje ,jedzenie przepyszne i różnorodne ,bardzo duży wybór ,obsługa bardzo miła ,wszędzie czysto, kilka barów , animacje ,ciągle coś się dzieje. Bardzo dużym plusem jest to,że przy plaży jest restauracja hotelowa ,w której można zjeść obiad i nie trzeba wracac na obiad do hotelu ,wszystko w cenie jest, bar na plaży z napojami i piwem /winem. Hotel godny polecenia
Pyszne jedzenie oraz piękne pokoje ,miła obsługa .
Brak wad
Hotel bardzo czysty, pokoje sprzątane codziennie, personel bardzo uprzejmy, blisko do plaży na którą można dojechać busikiem, jedzenie bardzo pyszne i przeróżne na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.
Blisko do plaży, busik kursujący na plażę co chwila, animacje dla dzieci i dorosłych, pyszne jedzenie, codziennie inne animacje, czyste pokoje, widok z pokoju rodzinnego na morze
Animacje dla dzieci prowadzone w większości po niemiecku, codziennie rano ta sama piosenka na przywitanie gości (oczywiście po niemiecku)
Hotel jak najbardziej do polecenia. Można spokojnie odpocząć, jak i spędzić aktywnie dzień dzięki animacjom. Polecam!
Animacje, obsługa i jedzenie.
Hotel super, obsługa super .(...)
Hotel super
Żadnych
Pobyt w tym hotelu oceniam bardzo dobrze, miła obsługa, pyszne jedzenie, czysto, wspaniała zadbana plaża. Hotel skierowany dla rodzin z dziećmi, par, singli nawet osób starszych, każdy znajdzie w nim coś dla siebie.
Piękna, szeroka piaszczysta plaża, miła obsługa, pyszne jedzenie, czystość, ładne pokoje, bogata oferta SPA, studio fotograficzne w hotelu również godne polecenia.
Przyjemny hotel. Przyjazny personel, Przepyszne jedzenie.
+ Bardzo miły i pomocny personel. + Pyszne jedzenie, duży wybór dań. + Urozmaicone kolacje, codziennie pojedyncze dania z różnych stron świata w tym 1 lub 2 posiłki przyrządzane przez kucharza na żywo w restauracji + wieczorne animacje + 3 zjeżdżalnie, bezpłatne leżaki i ręczniki + bus na plażę ( lub 5 minut spacerem) + serwowanie posiłków i drinków na plaży + nocna zupa i przekąski dostępne w restauracji ( po przylocie o 2 w nocy zaproponowano nam posiłek) + Dj grający polskie piosenki
- Hotel nastawiony na gości z Niemiec zarówno pod kątem znajomości języka jak i cen ( animacje głównie po niemiecku i angielsku) - niewielki wybór animacji w ciagu dnia: strzelanie z wiatrówki, dart, ping-pong i basen - od 9 panie sprzątające głośno rozmawiające na korytarzu - nagabujący fotograf ( na początku jest informacja, że mamy 1 zdjęcie za darmo a kolejne są płatne 9Euro, po sesji okazuje się że nie możemy wybrać tylko pojedynczych zdjęć a musimy kupić cały pakiet za 150 euro )
Piękny czysty hotel i przemiła obsługa oraz pyszne jedzenie i drinki.
Czystość Obsługa Jedzenie Drinki
Jesteśmy zadowoleni z pobytu w hotelu Glamour. Bardzo przyjazny hotel, obsługa bardzo miła. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone. Pokoje czyste i zadbane, sprzątanie i wymiana ręczników codziennie. Polecam serdecznie.
Hotel położony nie daleko plaży na piechotę 10 min. Przy plaży bar w którym można zjeść dobry obiad, mięso i ryba na grillu. Dostępny hamburgery i gofry. Również przy plaży bar z napojami ( napoje słodkie, woda, ajran, kawa, herbata, cappuccino, gorąca czekolada, piwo).Większy wybór potraw w restauracji głównej w hotelu. Dostepno dużo różnych owoców oraz moich ulubionych ciastek i słodycze tureckich. Jedzenie urozmaicone i pyszne.
Było super. Nie miałem żadnych uwag. Polecam ten hotel.
Czystość i miła obsługa
Hotel bardzo ładny , czysto, jedzenie bardzo dobre, urozmaicone ale niestety za mało leżaków przy basenie i zdecydowanie za mały basen do ilości gości . Obsługa chce rozmawiać wyłącznie w języku niemieckim . Plaża daleko , niestety nie za czysta .
czystość, miła obsługa , urozmaicone i bardzo dobre jedzenie
za mały basen, za mało leżaków przy basenie , plaża daleko i niestety nie za czysta.
Pobyt oceniam bardzo pozytywnie Wszystko było na najwyższym poziomie . Obsługa hotelowa , serwis nie mam żadnych zastrzeżeń . Z całego serca polecam ten hotel
Zaleta jest duża , szeroka plaża oddalona od hotelu Ok 350 m Można do niej dojść lub dojechać hotelowym dolmuszem. Przepyszna kuchnia turecka, ogromny wybór ciast i przepysznych owoców . Bieżąc wymiana ręczników , hotel oferował również ręczniki plażowe . Pobyt wspominam bardzo dobrze i na pewno jeszcze wrócę ponownie do tego hotelu.
Brak wad
Pięknie urządzony, pokoje nowoczesne pełna lodówka wody serwis do kawy i herbaty. Obsługa cudowna! Najlepsi z najlepszych. Niestety hotel oferuje się dla rodzin z dziecmi ale może tych większych co szaleją na zjeżdżalniach. W mini clubie (na który też cały dzień świeci słońce) nie było ani jednej zabawki pokój zabaw w budynku nie jest udostępniany dzieciom do zabawy, także z dzieckiem rocznym gdy trzeba uciec ze słońca TOTALNIE nie ma co robić, nasza jedyną rozrywką było bieganie po długim korytarzu , absurd jeszcze się nie spotkalam z hotelem który nie udostępnia pokoju zabaw ! Plac zabaw stoi cały dzień w słońcu więc także nie da się korzystać. Umęczyłam się ze znudzonym dzieckiem jak nigdy! Do południa na leżakach same ręczniki, ludzie rezerwują je o świcie także my dziecka rzeczy musieliśmy trzymać na ziemi uważam że w poważnym hotelu by tego stanowczo zabronili. Przy basenie jest bardzo ciasno i bardzo mało leżaków jak na tyle gości. Plaża piękna zadbana. Na basen wewnętrzny także proszę nie liczyć bo zamknięty. Polecam ale dla osób bez dzieci .
Plaża i wystrój
Zero atrakcji dla dzieci. Basen wewnętrzny nie udostępniony dla gości.