Gladiola Star

2.5

Pokuj ogromny, wyposażenie standard, balkon ogromny wyjście z obu pomieszczeń. Klima wydajna. Dwie windy na tak duży obiekt to za mało, oczekiwanie na przejazd w czasie posiłków to od 5 do 10 minut. Jedzenie tak monotonne, że z zamkniętymi oczami mogłem nabrać z pojemników to co chciałem, nawet kolejności nie zmieniali. Poza tym jak na al inclusive to zwyczajnie było marne. Napoje w barze zewnętrznym oczywiście w plastikowych kubkach raz z lodem, innym razem bez. I najważniejsze to super głośna muzyka pomimo zamkniętych okien do 4 rano. Tak się przyzwyczaiłem, że jak przestawała łomotaxć to się budziłem. Hotel imprezownia, nie dla rodzin. Oczywiście 70 % to Rosjanie, ciekawe dlaczego w kraju UE i Strefy Schengen tak się dzieje, a u nas granice dla nich pozamykane? Sprzątanie pokoju ogranicza się do opróżnienia kosza z łazienki i pokoju- koniec. Nie polecam tego hotelu, wybrałem go bo dojście do morza było praktycznie bez schodów. Morze jednak nas zaskoczyło bardzo pozytywnie. To był duży plus.

Przed wyjazdem byłem sceptycznie nastawiony. Ale bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Przybyliśmy do hotelu koło 7 rano a obsługa hotelu szybko znalazła nam pokój. Jedzenia bardzo dużo, każdy mógł znaleść coś dla siebie. Bardzo urozmaicone posiłki ciepłe zimne i na słodko. Okolica dość głośna ale przy zamknięciu balkonu nic nie było słychać. Jak ktoś lubi ciszę i spokój to nie jest dobra okolica jest to okolica imprezowa. Pokoje były sprzątane codziennie. Obsługa bardzo miło nastawiona. Do plaży było spacerkiem ok 3 minuty. Sklepy blisko hotelu w przystępnych cenach aczkolwiek jakieś 500 m od hotelu jest Carrefour było jeszcze taniej ale trzeba uważać wszędzie na ceny. Wypłatę gotówki polecam w hotelu Casio ( brak prowizji w przypadku rewoluta)

Hotel w miarę ok, bardzo dobra lokalizacja blisko plaży ale jednocześnie w głośnej okolicy. Pokoje duże, w starym stylu ale czysto. Sprzątane codziennie, ręczniki również wymienia codziennie. Jedzenie - wybór nie za duży ale bardzo smaczne. Obsługa hotelu bardzo miła, uśmiechnięta.

Nie polecam, może tylko dla młodych ludzi bez dzieci. Hałas od godzin południowych do wcześniej porannych. Jedzenie skromne bardzo monotonne.

Hotel oblężony przez Niemców. Kolonie dla młodzieży organizowane na terenie hotelu!! Przez to kolejki do jedzenia podczas obiadów ( średni czas oczekiwania na obiad to około 25/30 min). Nam osobiście hałas nie przeszkadza wiec imprezowanie do rana i głośna muzyka to do nas nie problem, ale muzyka grać nie przestaje. Bar jeden na cały hotel wiec na drinka tez trzeba odstać swoje.

Nazwa  Gladiola Star
Miejsce  Bułgaria / Złote Piaski / Złote Piaski
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, bez paszportu

Rejon słynący z pięknych, szerokich, piaszczystych plaż.

Dla szukających rozrywek - wiele ciekawych możliwości spędzania wolnego czasu.

Bogata infrastruktura: dużo restauracji, sklepów, barów.

Dobre możliwości komunikacyjne do innych miejscowości i okolicznych zabytków.

2.0

2.5

Wyświetlono 17 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.6
Paweł

Zalety

Wady

Jedzenie, sprzątanie, intensywna muzyka do 4 rano, windy - tylko dwie przy takdużym obiekcie, długo czas oczekiwania podczas posiłków.

Krystian

Zalety

Jedzenie, obsługa, czystość, 3 baseny odkryte

Wady

Windy - tak mi się zdawało że czasem jeździły jak chciały ale na 2 piętro można spokojnie chodzić schodami Płatna sieć WiFi na jedno urządzenie na tydzień czasu ok 20€ . W pokoju działało bez problemu i bez limitu

Zalety

Blisko plaży i całej imprezowni na plaży.

Wady

Płatne WIFI również w częściach wspólnych. A największą wadą jest to iż w hotelu "przyklejonym do Gladiola Star" - hotel Gladiola *** są obozy. Młodzież w wieku 15-18lat. Dramat. Zarówno na stołówce jak i na basenie. W hotelu teoretycznie jest siłownia-w praktyce nieczynna bieżnia, maszyna do brzuszków,ławka i parę hantli.

2.0
Elżbieta

Zalety

Ładny widok z balkonu, ładny czysty pokoj

Wady

Położenie hotelu fatalne, dokola jedna wielka imprezownia, huk do godzin porannych. Kawę poranna pije się w bezpośrednim sąsiedztwie parkingu. Do hotelu 4* przyklejony jest 3* gdzie przebywa młodzież na obozach letnich. Powoduje to również posiłki na znane. Do dań ciepłych bardzo długie kolejki.

Ela

Zalety

Pokój ok przestronny czysty. Balkon duży.

Wady

Kolonie organizowane na terenie hotelu przez co tworzą się kolejki zarówno na obiad jak i do baru. Jedzenie na obiedzie tez bez szału.

2.9
Michalina

Tragedia. Nie polecam. Wszędzie pijani Niemcy drą sie i hałasują całą noc. Nie da się wypocząć. Biegają po korytarzach całą noc stukają do drzwi . Jedzenie koszmarne i bardzo mało . Kolejka do nałożenia sobie tego ,,jedzenia,, pół godziny stania Dobrze że obok jest parę knajpek żeby móc coś zjeść w ofercie miały być dwa otwarte bary niestety jeden cały czas zamknięty Te wakacje to koszmar biuro umywa ręce od odpowiedzialności na pewno tak tego nie zostawię. zmarnowane 2 tygodnie urlopu

Zalety

Wady

Hałas od rana do rana Nie można przespać nocy Kolejki aż do drzwi wyjściowych z hotelu do pseudo restauracji

Pobyt - Sierpień 2020

Hotel usytuowany w świetnym miejscu, krótki transfer. Sprzątanie polega na posłaniu łóżek i wymianie ręczników, po interwencji, po 3 dniach od przyjazdu umyto podłogę w łazience, balkon przez cały tydzień niesprzatany, jedzenie raczej słabe choć ze 2 razy było przyzwoicie , sporo imprezujacej młodzieży. Osobiście nie jestem bardzo wymagająca ale czystość to podstawa. Miejsce dobre dla imprezowiczow ze względu na bliskość barów.

Zalety

Hotel usytuowany w świetnym miejscu

Wady

Sprzątanie polega na posłaniu łóżek i wymianie ręczników, po interwencji po 3 dniach od przyjazdu umyto podłogę w łazience, balkon przez cały tydzień niesprzatany, jedzenie raczej słabe choć ze 2 razy było przyzwoicie , sporo imprezujacej młodzieży

GOSIA

Pobyt - Sierpień 2019

Miałam apartament który spełniał moje oczekiwania sam pokój super, wielkość i ułożenie- super. Czystoś - wiele do porawy, dopiero po interwencji rezydenta i mojej poprawiono"troche" . Niestety taka jest Bługaria. Ogólnie podobało mi się i poleciłabym ten hotel dla młodzieży, singli i par bez dzieci. Imprezy do bialego rana na Disco przy plaży i innych pobliskich hotelach. Super klimat dla imrezowiczów. Jedzenie bardzo dobre, świeże, smaczne. Owoce i ważywa widać że nie pryskane, takie prosto z drzewa i krzaczka... smak i aromat prawdziwych pomidorów, moreli, brzoskwiń... pycha... Przepiekna plaża, czysta, szeroka...

Zalety

Blisko plaży

Wady

Brudno w moim pokoju, obsługa raczej nie pomocna, malo uśmiechnieta. Codziennie przed każdym posiłkiem taszczylam krzeselko do karmienia dla dziecka ktorych bylo aż 2 na całej sali a sala ogromna. Nikt nie spytal czy pomóc. Porownujac z hiszpania to czulam sie jak nie proszony gosc w Blugari. Czuc u nich niechęć do dzieci. W Hiszpani dziecko jest na pierwszym miejscu z takim krzeselkiem do karmienia lecieli do mnie z drugiego końca stołówki. Tak widocznie tu mają!!! Hotel zatłoczony, mało miejsc przy basenie.

Magdalena

Pobyt - Wrzesień 2018

Hotel jak najbardziej polecam. Położony blisko plaży. Znajduje się tam dużo klubów, dlatego też miejsce to bd bardziej odpowiadało grupką znajomych, parą. Rodziny z dziećmi raczej nie bd się dobrze czuły w tym hotelu, ponieważ zabawa trwa tam całą noc, aż do rana. Jedzenie nie jest mocno urozmaicone, ale myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. (oczywiście trzeba troche poczekać w kolejce) Plaża mało oblegana, bez problemu można było znależć sb miejsce .

Zalety

Hotel położony blisko plaży. Dużo klubów. Pokoje duże i codziennie sprzątane.

Wady

płatne wi-fi,

Beata

Pobyt - Wrzesień 2018

7 dniowy pobyt w Złotych Piskach oceniam jako bardzo dobry. Hotel jest ogromnym budynkiem - widać ewidentnie, że unowocześnia się stopniowo. Jak już wspomniałam pomieszczenia ogólnodostępne są na wysokim poziomie - pokoje są ok , czyli spełniające wszelkie wymogi pod względem funkcjonalności - wystrój oceniam na lata 80 -te - ale myślę, że z czasem to się zmieni. Obsługa hotelowa bardzo sympatyczna, dbająca o gości , życzliwa i co bardzo fajne to uśmiechnięta i radosna. Jedzenie super ! jest bardzo urozmaicone ( każdy znajdzie coś dla siebie ) - do tego pyszne i można jeść do woli. Obsługa bardzo dba o czystość . Alkohol do woli - kto lubi to naprawdę polecam.Hotel jest bardzo blisko plaży- wychodzi się mijając baseny z leżakami i napotykamy ulicę, a po jej przejściu mijając wąski pas budek targowych - jesteśmy na plaży. Bliskość morza jest dużym atutem pobytu w tym hotelu. Wieczorami zaczyna się życie nocne w Złotych Piskach - budki targowe otwarte, dużo lokali- nawet polskich, imprezy na otwartym powietrzu z występami różnego rodzaju tańcami i muzyką - SUPER. Na koniec dodam, że nawet nie trzeba być związanym z żadnym biurem podróży a możliwość kupienia sobie wycieczek całodniowych poza Złotymi Piaskami jest bardzo duża i urozmaicona. Jednym słowem - BARDZO POLECAMY - naprawdę było fajnie.

Zalety

Pomieszczenia ogólnodostępne na wysokim poziomie. Jedzenie bardzo dobre - każdy znajdzie coś dla siebie . Obsługa hotelowa mega miła i życzliwa i zawsze uśmiechnięta. Niczego nam nie brakowało ( łącznie z alkoholem)

Wady

Pokój w którym mieliśmy okazję przebywać ( dla informacji z dostawką dla syna ) - bardzo duży, czysty i wygodny. Wystrój lata 80 wymagający moim zdaniem troszkę modernizacji, ale spełniający wszystkie nasze oczekiwania. W sytuacjach, kiedy coś się zepsuło ( typu zamknięcie balkonowe lub łazienkowe) ekipa od usterek po zgłoszeniu w recepcji, pojawia się natychmiastowo i z ogromną życzliwością usuwała losowe nieudogodnienia a przy tym byli bardzo radośni i mega sympatyczni.

Izabella

Pobyt - Lipiec 2018

Byłam na wakacjach 10 dni i jestem na prawdę zadowolona . Blisko do plaży , piękny widok z balkonu , pokoje czyste , codziennie sprzątane . Hotel położony przy samym głównym deptaku , więc dość głośno , kto lubu spokój i ciszę to hotel nie dla niego ;) Mega polecam !!!!

Zalety

Blisko do plaży , clubów , ogólnie meeeega polecam !

Wady

Troszkę za dużo niemców ale da się przeżyć :)

Pobyt - Maj 2018

Z czystym sumieniem polecam ten hotel, na ofertę trafiłam za pośrednictwem portalu wakacje.pl, nie spodziewałam się tak dobrego miejsca w kategorii \"pokój ekonomiczny\". Niewątpliwą zaletą są balkony z wiodkiem na morze. Z hotelu jest dosłownie parę kroków do pięknej plaży. Jednakże osobom szukającym spokojnego wypoczynku mogą przeszkadzać odgłosy nocnego życia okolicznych barów.

Zalety

Położenie z widokiem na morze, przyjemna nie narzucająca się obsługa hotelu, czysto i przyjemnie.

Wady

płatne wi fii w dosyć zawyżonej cenie

2.6
roman

Pobyt - Sierpień 2015

Super morze reszta masakra, polecam Słoneczny Brzeg o wiele lepiej.w recepcji posadzili nas o kradzież dwóch szklanek których nawet nie było w dniu przyjazdu radze komisyjnie przyjąć pokój .

Zalety

Basen, klimatyzscja

Wady

Hałas, monotonne jedzenie, o godz.21 brak piwa w bufecie, w recepcji nie potrafią się dogadać, ochroniarze chodzą bokami i nie reagują na wulgarne zachowania Niemców , jedna wielka pomyłka.

ALEKSANDRA

Pobyt - Lipiec 2008

NIE DZIAŁAŁA KLIMATYZACJA I NIKT NIE ZROBIŁ NIC W TYM KIERUNKU ANI OBSŁUGA ANI REZYDENT

3.2
Daniel

Pobyt - Maj 2008

Dochodzi do kradzieży pieniędzy pozostawionych w pokoju, przez obsługę hotelową.

tymonek

Pobyt - Czerwiec 2006

Dlaczego na zdjęciach jest pokazany hotel Gladiola? Pokażcie prawdziwe fotki Akacji.

ania

Pobyt - Lipiec 2005

Hotel zlokalizowany w samym centrum, w otoczeniu Casyn i Night Clubów. Bardzo blisko do pięknej plaży Gorąco polecam młodym osobom, które chcą się dobrze zabawić:) i wypocząć.

Gladiola Star