Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Starożytne pałace, takie jak Knossos, z bogatą historią minojską
, wygodny ,czysty , kameralny , chętnie wybiorę się tam znowu .polecam.
Kameralny ,wygodny polecam.
Dodatkowa opłata za klimatyzacje
polecam wszystkim , którzy lubią spokój piękne widoki możliwości zwiedzania liczne tawerny z doskonałą kuchnią
nad samym morzem,bez dzieci,lezaki i klimatyzacja w cenie z biurem Grekos
nie jestem czepialska
Hotel Girogiali trafił nam się w zasadzie przypadkowo, bo na wybrany nie było lotów. Ten przypadek był bardzo pozytywny - w porównaniu do .... nazwy nie wymienię, okazał się znacznie lepszy. Z oglądu na googlemaps i googleearth wyglądał mizernie. Pozory mylą. Na w/w witrynach plaży prawie nie było i wyglądała na zamokniętą. Jest wąska, na 1 rząd leżaków, ale sucha. Widok znakomity, wejście do morza, długie i urozmaicone (raz trochę głębiej, później łacha do kolan i znowu głębiej - ideał dla cienkiego pływaka, jak ja). Na plażę schodzi się po schodkach z 5 stopni, dlatego można twierdzić dosłownie, że mieszkało się \"nad morzem\". Blisko do sklepu nieźle zaopatrzonego (po lewej stronie wyjścia z hotelu, po drugiej stronie ulicy), blisko do przystanku - komunikacja autobusowa jest sprawna i działa do późna - bilet 1,80 euro - płacisz u konduktora. Balkony wszystkie na morze i duże. Polecam wybór pokoju na piętrze. Generalnie oceniam pobyt bardzo pozytywnie - jeszcze bym tam pomieszkał. Nie polecam wyznawcom luksusu i żarciełka, niech jadą na Alla Inclusiva.
Świetne położenie, dosłownie \"nad morzem\", czyste morze ze znakomitym wejściem - dluuugi grunt, piękny widok z plaży i hotelu, kameralna atmosfera, brak wrzeszczących dzieci, duże balkony z widokiem na morze - dobre na wieczorne posiedzenia z kolacją i winkiem, leżaki plażowe w cenie, klima (z Grecosem) też - chociaż brak o tym uściślonej informacji w \"zajawce\" z recepcji klima jest płatna, może przydała by się informacja dla klientów \"Grecosa\" na ten temat
Jest to hotel typu studio, z aneksem kuchennym - dla \"samożywnych\" brak podstawowego sprzętu - patelni i tylko 1 garnek, brak w kuchence i łazience haczyków do wieszania, przydała by się suszarka rozkładana na balkonie - ciuszki i ręczniki wieszaliśmy na własnym sznurku, na łazienkę nie narzekam, bo w Grecji w małych hotelach wszystkie są klaustrofobiczne, a ekwilibrystykę pod prysznicem traktuję jako rodzaj rozrywki
Jeszcze raz odradzamy- ale tylko Aparthotel, miejscowość spełniła nasze oczekiwania:)
Nasz pobyt lipiec 2014 rok Grecos - stanowczo odradzamy:) Jeździmy z mężem w różne miejsca Grecji,wybieramy hotele ***+, traktujemy hotel jako bazę wypadową. Ag. Marina super baza wypadowa, ale sam hotel ma wiele do życzenia. Niby rodzinny , ale Pani właścieciela wiecznie niezadowolona,jedzenie - tj. śniadanie bufet tragedia codziennie jajka , 1 tost , masło i nic, musieliśmy się sami dokarmiać, pokoje owszem duże, klima działa , ale nie były codziennie sprzątane jak się pisze , mimo rzuconych kilku Euro, plaża tuż przy hotelu, choć byliśmy na niej raptem 2 razy to trzeba dokonać rezerwacji leżaków, ale tuż obok fajna knajpa dla młodych i starszych za drinka itd itp leżaki gratis cały dzień i to w sumie jedyny plus tego miejsca. Miejscowość spokojna, traktować ją raczej należy jak bazę wypadową dla zachodniej części Krety. Polecamy motor!!!
Rodzinny, mały hotel, blisko plaży, bardzo fajna baza wypadowa do Chanii i zwiedzania Krety. Pokoje duże z klimatyzacją i dostępem do wifi, codziennie sprzątane. W okolicy bardzo dużo tawern i kawiarni, przystanek autobusowy tuż obok, dwie wypożyczalnie samochodów, blisko mini market.
plaża tuż obok, bezpłatne leżaki, wifi, sejf, blisko tawerny, brodzik w basenie dla dzieci, bar przy plaży, domowa kuchnia, super właścicielka,