Długie, piaszczyste plaże nad Morzem Egejskim
Bliskość mitologicznej góry Olimp oferującej niesamowite widoki
Urokliwe miasteczka z tradycyjną grecką architekturą
Hej byłam w tym hotelu i musze powiedziec ze bylam bardzo zadowolona. Fakt poczatkowo dostalam pokój z widokiem na schody ewakuacyjne i parking dla autobusów, ale jak ktos zna angielski to spokojnie mozna sie z obsługa dogadac i bez problemow po jednym dniu jak tylko znalazł sie wolny pokój wymienili mi na rewelacyjny z widokiem na basem. Obsługa super, zawsze pytali sie czy czegos nam nie brakuje, jak sie zepsuła klimatyzacja to zaraz juz naprawiali. Łazienki frakt troszke dziwne bo zamiast brodzika był mały krawęznik z płytek wiec woda troszke wylweała sie z pod prysznica, ale zawsze mozna było to wytrzec recznikami, ktore zmieniane były codziennie. Jesli chodzi o jedzenie to byly to dwa posiłki, sniadanie ok, w miare duzy wybór typowo kontynentalny szewdzki stól, a obiadokolacje serwowane, jedno danie i zawsze jakis podwieczorek. Srednio urozmaicone, ale fakt faceci musieli dojadac na miescie bo porcje takie sobie jesli chodzi o wielkosc. Hotel polozony w super miejscu, blisko centrum i głownych uliczek spacerowych i tam gdzie miesciły sie sklepiki, a równoczesnie w bocznej uliczce gdzie nie było słychac gwaru. Hotel polozony bardzo blisko super dwoch najwiekszych dyskotek ktore znajduja sie w kierunku drogi do miejscowosci Katarini.Paralia bardzo przyjemna, tanie skóry , kurtki płaszcze. Jesli chodzi o wycieczki to lepiej kupic bilet autobusowy i na wlasna reke zwiedzic Katarini, i Saloniki.Bardzo blisko kosciólka jest przystanek do Katarinni autobus zatrzymuje sie na samym dworcu Katarinni, a z tamtad mozna bezposrednio zabrac sie pociagiem lub autobusem do Salonik. Nie opłaca sie jechac z biurem podrózy bo drozej . Jesli chodzi o Ateny to lepiej jechac z biurem , bardzo fajna wycieczka - ceny w greckich biurach podrózy porownywalne z tymi co oferuja piloci polscy a wiec lepiej kupic u pilotow bo zawsze bezpieczniej, a jest to dluga wycieczka, z regoly wyjezdza sie o 1 w nocy a wraca kolo 23h. Hotel bardzo czysciutki. Obsługa z nasza grupa bardzo sie zgrała do tego stopnia ze sami oferowali nam pozegnalne gratisowe drinki . Basem bardzo mały ale tak zeby sie pobawic w 6 osob to spoko, ale zeby plywac to raczej trzeba isc nad morze ktore jest bardzo blisko. Prosto od hotelu plaze bardzo waskie, wiec polecam przejsc sie troszke w kierunku Olimpik Beach tam jest mniej ludzi, a plaze szerokie. Moze super mozna isc i isc i caly czas jest plytko. Na plazy delikatny żwiro- piasek.
Byłam tam w zeszłym roku, jestem bardzo nizadowolona z powody ilości i jakości jedzenie, o ile wogóle pare klusków na kolacje można nazwać jedzeniem, każdy chodził głodny, nasza i nie tylko wycieczka złożyła skargę zaraz po przyjeżdzie.
W dodatku w ciągu dwóch tygodni naszego pobytu w hotelu nie było absolutnie nic organizowane i nie sprzątane, zdecydowanie nie polecam.
No cześć, byłem tam w 2005 roku w sierpniu było ekstra. Fajny hotel, miła obsługa, okoliczni mieszkańcy bardzo przyjażnie nastawieni. A że jest to miejscowość rybacka i mieszka tam wielu Greków nie żyjących z turystyki ceny są przystępne i umiarkowane. Naprawdę polecam.
Byłam z mamą i obie byłyśmy zadowolone z wszystkiego może oprócz jedzenia, po prostu inne. Hotel przytulny, czyściutki, wszędzie blisko, ale osobiście wolę południową Grecję.