Valletta z barokową architekturą i bogatą historią
Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą
Megalityczne świątynie starsze niż piramidy
Świetny hotel wszytko w porządku Pyszne jedzenie super obsługa
Świetna lokalizacja Niby w centrum a jednak cisza i spokój, lekko na uboczu
Jest dość dobry, super lokalizacja, jednak wystroj wnętrz to lata 90. Jest czysto, obsługa bez zastrzeżeń.
Lokalizacja, bar z wodokiem na morze, miła obsługa i czystość smaczne obiadokolację
Mało nowoczesne wnętrza, śniadania codzinnie takiego samo, dość ubogi wybór ale jedzenia nie brakuje
Świetny hotel nad samym morzem. Ładne pokoje,czyste . Zmieniane ręczniki i pościel. Śniadanie jak dla mnie w sam raz. Do wyboru wędliny,sery,warzywa i owoce a do kawy ciasto , także soki .
Położenie świetne nad samym morzem przy promenadzie. W pobliżu sklepy, restauracje, kawiarnie i cukiernie.
Remont w czasie pobytu
Ogólnie w porządku. Sam hotel zniszczony. Czysto. Obsługa bardzo miła i przyjazna. Bar ciekawy. Śniadanie trochę nudne. Nic się nie zmieniło. Byłam w nim drugi raz. Lokalizacja dobra.
Dobra lokalizacja
Przestarzały
Hotel bardzo dobry jako baza wypadowa. Pokoje bardzo czyste, codziennie sprzątane. W pokoju zestaw do zaparzania kawy i herbaty. Sniadania skromne, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Brakowało warzyw i świeżych owocow. Jednak nie chodziliśmy głodni.
Czystość pokoi
Słabe sniadania