Giannoulis Santa Marina Beach (Agia Marina)

4.1

Otoczenie części pięciogwiazdkowej bez zarzutu - wzgórze, basen. Hotel bardzo rozległy, ładna plaża, duże baseny. Pokój duży, bardzo wygodny, miła obsługa, codzienne sprzątanie. Obsługa kelnerska bez zarzutu.

Hotel bardzo dobrze położony, zaraz przy plaży, mieliśmy wykupiony pokój z widokiem na morze - rewelacja. Pokój czysty, codziennie sprzątany. Jedzenie - bardzo dobre, widać że starali się urozmaicić posiłki aby nie było codziennie tych samych dań. Pyszne białe wino do obiadu i kolacji - zawsze schłodzone. Obsługa bardzo miła. Mogę szczerze polecić ten hotel.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, hotel piękny, pokoje czyściutkie. Obsługa hotelowa bardzo przyjazna, piękna plaża. Wszystko na wysokim poziomie. Hotel przyjazny dla rodzin z dziećmi.

Pobyt w hotelu był bardzo udany. Byliśmy bardzo zadowoleni.

Czyściutko wszędzie.bardzo ładne przedstronne pokoje.miła obsługa.pyszne jedzenie.Polecam na 100%

Pobyt w hotelu był bardzo udany. Byliśmy bardzo zadowoleni.

Nazwa  Giannoulis Santa Marina Beach (Agia Marina)
Miejsce  Grecja / Kreta / Agia Marina
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, windsurfing, golf, nurkowanie

Dla dzieci: plac zabaw oraz miniklub.

Na terenie hotelu znajduje się pięknie utrzymany ogród piniowo-palmowy.

Idealne położenie: przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza i malowniczym widokiem na wyspę Theodorou.

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

6.5

4.1

Wyświetlono 47 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jerzy

Zalety

Miła obsługa, 2 restauracje, 2 duże baseny, spora plaża.

Edyta

Zalety

Blisko plaży, jedzenie bardzo dobre (na pochwałę zasługuje menadżer restauracji, świetnie zarządzał całą logistyką, nie było problemów z zajętymi czy nie posprzątanymi stolikami). Podczas 12 dniowego pobytu co drugi dzień muzyka na żywo przy kolacji.

Wady

Jedyną wadą a raczej małą niedogodnością tego hotelu jest za mała ilość leżaków na plaży - w dni kiedy są wszyscy goście (np nie korzystają z wycieczek fakultatywnych) trzeba bardzo wcześnie udać się na plażę żeby znaleźć wolny leżak.

Malgorzata

Mariola

Pobyt w hotelu był bardzo udany. Byliśmy bardzo zadowoleni.

Zalety

Pokoje są bardzo duże i urządzone nowocześnie . Jest czysto . Klimatyzacja działa sprawnie i cicho. W łazience znajdują sie w brodziku dwa prysznice.

Wady

Nie było wad. Może tylko osoby ,które mają kłopoty z chodzeniem muszą pokonywać dużo schodów,gdyż hotel położony jest na różnych wysokościach.

Zalety

Atmosfera , zadbany każdy teren w I przy hotelu, pyszne jedzenie.

Wady

Nie szukałam i nie znajduję.

5.1
Weronika

Pobyt - Maj 2023

To nie jest hotel na *****. Pokoje czyste i nowoczesne. Otoczenie hotelu zadbane, ładna i przyjemna plaża. Za rogiem blisko miasteczko i to na tyle plusów. Hotel nie jest przystosowany dla rodzin z dziećmi z wózkami- jest za dużo schodów i trzeba przenosić wózek( pokój miałam na samym końcu resortu, który był na wzniesieniu).Jedzenie monotonne i mały wybór. Zdecydowanie większy wybór jest w strefie 4**** ale na kolacje trzeba stać w kolejce 15 minut, gdzie byłam przed sezonem i było mniejsze obłożenie hotelu. Obsługa w restauracji powolna - czasami czekałam na kawę 10 minut, bo w napojach nie ma samoobsługi. Dla dzieci bardzo mały wybór - frytki i na obiedzie pizza i tyle. Wybierając hotel z ***** spodziewałam się chociaż lepszego jedzenia i słabo, że w strefie 4 gwiazdek było smaczniej i większy wybór.

Bożena

Pobyt - Wrzesień 2022

Po przyjeżdzie okazało się, że brakuje dla nas pokoju. Obsługa szybciutko przekierowała nas do hotelu o wyższym standarcie na jedną noc. Pomimo bliskiej odległości hoteli zapewniony był transport. Rano obsługa przyjechała po nas, a na złagodzenie niemiłej sytuacji otrzymaliśmy masaż gratis. Dostaliśmy pokój 4-osobowy dla 2 osób (jedno łóżko było piętrowe) Dla 4-osób zdecydowanie za mały, jednak dla nas był wystarczający. Pokoje i łazienki wymagające remontu. Pokój wyposażony w czajnik, lodówkę , TV i bezpłatny sejf. Saszetki z herbatą i kawą codziennie były dokładane. Pokoje codziennie sprzątane i ręczniki wymieniane. Obsługa bardzo pomocna i uprzejma. Jeżeli chodzi o jedzenie to uważam, że każdy mógł znaleść coś dla siebie, w miarę urozmaicone. Kelnerzy bardzo dbali, aby na stołówce było czysto.

Zalety

Dużą zaletą hotelu jest usytuowanie blisko morza i plaży. Na plaży leżaki i parasole do dyspozycji gości. Urozmaicone jedzenie, dbanie o czystość . Uprzejma obsługa.

Wady

Pokoje i łazienki już wymagają małego remontu

2.0

Pobyt - Czerwiec 2022

Hotel tragiczny, brak pomocy z strony hotelu ani rezydenta. Zostałam z małymi dziećmi na korytarzu , nie miałam pokoju. W pokoju który otrzymałam tak śmierdzi , ze dzieci mi płaczą , nie chcą wejść. Nie polecam.

Zalety

Hotel położony w pięknym miejscu.

Wady

Brak opieki rezydenta, brak pomocy w hotelu.

Elżbieta

Pobyt - Maj 2022

Hotel bardzo dobry pokoje sprzątane codziennie obsługa miła zwłaszcza Pani Marta z górnej restauracji bardzo życzliwa Pogodna i sympatyczna dla gości serdecznie panią Pozdrawiamy pani Marto

Zalety

Hotel blisko plażę czyste zadbane

Pobyt - Wrzesień 2021

Pobyt w części pięciogwiazdkowej. Można szczerze polecić. Wszystko nam się podobało.

Zalety

Bezładne leżaki, jedzenie, obsługa.

Wady

dość głęboki basen w hotelu 5 gwiazdkowej Pearl.

mirosława waligóra

bardzo mi się podobało.Byłam kilka razy na wczasach zagranicznych więc mam porównanie. W hotelu bardzo czysto,pościele i ręczniki zmieniane każdego dnia, posadzki marmurowe lśniły czystością.Po przyjściu z plaży w pokoju czyściutko i pochnąco.W restauracji obrusy zmieniane po każdym posiłku.Jedzenie bardzo smaczne i duży wybór.Mogę ten hotel polecić osobom lubiącym spokój i dobry wypoczynek .

kris

Hotel bardzo przyjemny,mankament to to iż jest tam bardzo duzo osób starszych 70 lat a także brak animacji.Jedzenie pyszne,plaża i basen bardzo ładne.Młodym polecam kluby do zabawy Willa Mercedes,SLAVI

Damian

Doskonale położony przy plaży, posiłki na tarasie nie mają sobie równej oprawy, w ciągu tygodnia nic się nie powtórzyło, ciągle świeże, doskonale przyprawione - iście greckie ;) Hałas z ulicy do zniesienia - na plaży niezauważalny. Pokoje przy basenie duże i wygodne. Basen głęboki - 2,5m, brodzik dla dzieciaków 0,65 m. Brak animacji poczytuję za duży plus. Był wieczór grecki - i to wystarczy. Wspominany już mankament to przejazd wózkiem dziecięcym przez tunel pod ulicą. Opieka rezydenta itaki właściwa, wycieczki fakultatywne ciekawe i doskonale zorganizowane czasowo i programowo. Dodatkowe pytania proszę na prv - daakan{małpa}interia.pl

Jacek i Dorota 20-25 lat

Pobyt - Sierpień 2016

Jesteśmy nie zadowoleni. Po zgłoszeniu itace wad hotelu i pokoju zostaliśmy wysmiani przez biuro, że zdj które załączylismy do reklamacji nie pochodziły z naszego hotelu i ze hotel nie zgłaszał tych wad. Wiadome jest ze hotel sam sobie skrzydeł nie podetnie zgaszajac do biura ze mamy grzyb.

Zalety

Czysta plaża, blisko hotelu, miła obsługa,.

Wady

Pokój 212 posiadał grzyb na suficie od klimatyzacji, klimatyzacja nie działała prawidłowo, pokój posiadam 12m2, a w ofercie miał mieć 16-20 m2, łazienka 2m2 chcąc wejść do niej trzeba było przeciskać się między toaleta a drzwiami. Przy rogach wanny znajdowała się pleśń i na korytarzu w hotelu widoczne zacieki na ścianach od nie sprawnej klimatyzacji.

Pobyt - Lipiec 2016

pobyt 11 dni w części 5*,pokoje duże sprzątane codziennie,jedzenie na dobry z +, fajna plaża nadmorska,na basen nie chodziliśmy,okolica spokojna,możliwość częstych wyjazdów popołudniowych do Chanii,ogólnie można polecać

Zalety

ładna plaża,piękna restauracja przy plaży,b.dobra część 5*

Wady

zbyt dużo schodów,b.głęboki basen przy części 4*,brak zadaszeń tarasów części 5*

katarzyna dzierwa

Pobyt - Maj 2016

hotel super jeśli ktoś szuka miejsca ,z którego można się napawać widokiem morza popijając kawę lub drinka można takę jeść przy plaży każdy posiłek nie polecam dla rodzin z dziećmi do 2 lat

Zalety

położenie przy plaży piaszczysta plaża miła obsługa zadbany teren hotelowy smaczne, urozmaicone posiłki

Wady

podział hotelu na trzy części, przez bardzo ruchliwą ulicę jedna część hotelu przy plaży ,pozostałe dwie za ulicą przy basenach z bardzo dużą ilością schodów hotel nie nadaje się dla rodzin z wózkami z małymi dziećmi hotel za ulicą bez wind co utrudnia poruszanie się z wózkiem

Pobyt - Wrzesień 2015

jestem ogólnie zachwycona cała wycieczka, nie było się do czego przyczepić.

Zalety

świetne jedzenie, atrakcyjne położenie przy samej plaży, fajne baseny, piękna roslinnośc

Szymon

Pobyt - Lipiec 2015

Polecam tylko czesc 5 gwiazdkowa. Spedzilem 12 dni i mila wspominam.

Zalety

Mila obsluga

Wady

W czesci 4 gwiazdkowej pokoje o bardz niskim standardzie Lazienka z ledwoscia miesci 2 osoby nie mowiac juz o pokoju Bardzo malutki. 5 gwiazdkowa czesc super standard 24 pokoje lux z oddzielna jadalnia i basenem dosyc nie duze ale fajne

3.6
Michał

Pobyt - Czerwiec 2015

Nieźle położony blisko plaży obok dyskotek i klubów. Pokoje w 4* małe, Obdarte ścianyi źle pomalowane , telewizor mały, łazienka mała, w łazience pajęczyny, mała wanna, obdarte ręczniki, jedzenia mało smak średni, obsługa miła, basen w 5* fajny oraz restauracja. restauracja w 4* nie zadbana. Wieczorem po stołach w restauracji maszerował sobie kot nie wyganiany przez nikogo.Leżaki na plaży płatny. po 23 napoje płatne.

Zalety

Blisko do plaży. Dla ludzi którzy lubią spokój.

Wady

Pokoje w 4* obdarte ściany, nie dokładnie malowane, telewizor w wielkości laptopa,

ANDRZEJ

Pobyt - Czerwiec 2014

Hotel mimo swoich 4**** nie należy do najmłodszych. Pokoje nie za duże choć czyste i codziennie sprzątane, łazienka malutka, klimatyzacja sprawna, w pokojach brak sejfów. Nie polecam pokoi z numerami 100-... Ponieważ to tak faktycznie suteryna, najlepiej mieć pokoje od numeru 300. Porażką jest animacja, prowadzona tylko przez animatorów francuskich z nastawieniem dla swoich gości. Inne nacje mają wrażenie wyalienowania. Plaża przy hotelu, z dobrym wejściem do wody, leżaki i parasole bezpłatne. Hotel raczej dla gości poszukujących spokoju ponieważ o godz. 23 życie zamiera. Zaletą jest usytuowanie w pobliżu licznych tawern, dyskotek i kawiarni. Osobiście więcej nie wybrałabym tej oferty ze względu na zdominowanie innych nacji przez Francuzów ( przeszło 80% gości to oni)

Giannoulis Santa Marina Beach (Agia Marina)